Gyorsan írok,aztán már itt sem vagyok.Ma már 3. napja,hogy tervezem a sütést,úgyhogy remélem összejön.Mondjuk eddig is csak a lustaságomon múlt.
Nóci,
a mézeseket majd mutatom a végeredményt..már ha sikerül.Én nem tudok sütni,abszolút semmilyen sütit,na jó,egy gyümölcstortát azért még igen,de más semmit
Talán azért,mert nem szeretem megenni sem...egyszerűen nem szeretem az édességeket.
Szóval 2 éve sütöttem előszőr,az első adag kőkemény volt,a második már sikerült és tavaly is egyből az első.De most néztem,2 napja be van gyúrva a tészta és KŐkemény.Hogy ezt hogy fogom kinyújtani?
Ilyesmik lennének különben:
http://globetrekker.hu/images/mezeskalacs.jpg
Ezeket nem én cisnáltam,azért enyémek szebbek voltak(szerény is vagyok,nem mondtam már?)
Igen,igen,a sógornőm Bpesten van az anyjánál,tegnap szóltam neki,hogy úgy készüljön,hogy itthon min. fél napot lapátolnia kell majd.Azt mondta ott nagyon kevés esett...
Fürti,
176 cm vagy???
Meglepődtem...képeken nem látszol annyinak
Na,akkor én törpének érzem magam,172 vagyok...és megszoktam már,hogy mindenhol én vagyok a legmagasabb.Barátnők között pl.
Beze,
igen,Reni lefeküdt,de becsszóra több gond van vele,mint baba korában.Olyan szempontból,hogy még 10 percet tuti kiabál a szobájából,mert valami pont eszébe jutott.És nem lehet tudni,mikor jön át,így éjjeli összebújások sajnos már kizárva
Na,erre az ékezetes dologra nem gondoltam..és mondjuka párod nevét sem tudtam,de kombináltam én rendesen különben a betűket
Dorka,
nem muszáj jeleknek lenni...ne törödj vele,lehet épp az a jel,hogy nincs
Bridget,
na és erről jut eszembe,mármint amit Dorka írt,hogy nincs jel.
Nem láttad véletlenül azt a sorozatot,hogy "I didn't know I was pregnant"?Még hallottam ilyet azért,de hogy 9 hónapig egyáltalán ne vedd észre
Sőt olyan nő is volt,akinek már volt 2 gyereke.Hááát,nem tudom...de azért tuti meglepődnék,ha egyszer csak szülnék
Na,indul a nap,sziasztok
[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]