Új privát üzeneted érkezett!

Megvettem pár nagyon fontos mütyűrt még karira! Voltam Ikea-ban, Kika-ban, zöldségesnél, meg kenyérboltban. Kiteregetek és nekiállok sütizni! :lol: Már nem enni!!!!! :oops: :oops:
Vendég

Eszter!

Én október 1-jén álltam melóba. Másnap ugyanott folytattam, ahol abbahagytam majd 2éve. Az összes kódra, belépési mizériára és programlekérdezésre emlékeztem. Ami újítás volt, azt első nap abszolváltam! Ráadásul friss volt a fejem és világmegváltó energiákkal álltam a melóhoz! Ez hülyeség, hogy nem lesz agyad! Jó, ha előtte sem volt, okosabb nem leszel GYED alatt, de nem lehet többéves napi rutint csak úgy kitörölni. Vannak jogszabályváltozások esetleg, de az meg kb lényegtelen.
Vendég

Jesszus, 37 nap!!!! Az már alig 1hónap!!!!
Vendég

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: állatira kezdek fosni csajok a végétől

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok Lányok!
Se erőm, se időm visszaolvasni.
Voltunk kutyakozmetikusnál (olyan gyönyörűek a dögentyűk, hogy csak na, majd lefotózom őket), most meg a két órás hévvel mennem kell be az irodába, mert megyünk céges karácsonyi vacsira. Drukkoljatok, hogy ne hasoncsúszva érkezzek majd haza! :D
Este jövök!
Pápá

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok. Most kibőgőm magam azt olvaslak titeket...

Kép
csipike09

Csipi!

Tegnap bevásárlás után -17fok volt kint és apjuk közölte, hogy üljek csak be a kocsiba, majd ő kipakolja a szatyrokat. Akkor majd könnyekig hatódtam. Majd rájöttem, hogy a becsomagolatlan ajándékom ott virít a csomagtartóban... :twisted:
Nem, egyik se angyal. Max farkangyal. DE! Jobb lenne egy verekedős alkoholista???? Vagy olyan ember, aki nem tudja elfogadni a gyerekeidet? Örülj neki, hogy találtál egy "viszonylag" normális embert apróbb hiányosságokkal, aki lényegében még szeret is! :D
Vendég

csipike: nagy ölelés, buksisimi, egy nagy bögre forro csoki, meleg ágy, egy jó kis mese és máris jobb lesz 8)

Edit

Kép
ézsóné

Na, lányok, csak visszaolvastam egy kicsit - ezt az oldalt.
Én asszem elbújhatok. Az én férjuram mindent megcsinál, ha kell. Tegnap pl. az egész fürdőszobát kitakarította (csempemosással együtt), letakarította a 8 darab üvegpolcot is (egyenként lepakolva ról a csetreszeket, majd vissza), és kisuvickolta a klotyót is. Mindezt szó nélkül. Én sem a lábam lógattam mondjuk: letakarítottam a teljes konyhaszekrényt, és becsomagoltam az ajándékokat is.
És mindezek után este, fürcsi után még talpmasszázst is kaptam... :oops: :oops: :oops:
Tényleg ennyire különleges példány az én drágám? :oops:
Bocsi, ha ezzel valakit elszomorítottam. De én nagyon örülök, hogy ilyen a Zapánk. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Az enyém sem akkora tróger alapból, mint amilyennek beállítom néha. Tegnap pl tök cuki volt... :oops: Meg is jegyezte, hogy ezt is írjam meg a fórumon, ne csak a rosszat!!!! :lol: :lol:
Vendég

fuuu csajok, tippem sincs mennyi víz lehet bennem, de most már s fejem búbjáig felvizesedtem, a pofám is kezd torzulni, és mintha az orom is nőtt volna minimum egy számot...és hatalmas a pucrom.... és bazi szar ülni....és a bokacsontjaim bazira sajogak, gondolom a sok víztől....

Edit

Kép
ézsóné

jaj Kakti senki nem fog megorrolni Rád, mert jó fej pasid van, akarom mondani férjed.
Legalább a Te példád azt bizonyítja, hogy nincs veszve minden. :)
Nálunk például a férjem sohasem takarított,én meg nem voltam egy obersturmbannführer, hogy kiosszam neki a feladatokat.
Azért sem baszogattam különösebben, hogy 2 hónapja képtelen volt kifesteni az előszobát, ami kb 5 m². (cuccok kipakolva már persze, csak az ihlet nem jött)
Ami elromlott, azt megszerelte és azt érezhette, hogy Ő itthon a szellemi vezér és el volt tartva. Mégse volt jó neki.

Kattkat

Kép
kattkat

jaja, kattkatnak igaza van kakti....örülj neki, hogy ilyen a pasi

Edit

Kép
ézsóné

Első szabadnap! Hurrá! Dögfáradt vagyok a bulitól, csíkszemekkel nézek ki a fejemből. Azért elmentem az utolsó kismamatornára.
A sütis tippeket köszi, vanilia és csokipudinggal, meg őszibarackkonzervvel isteni lett a végeredmény. Mindjárt megyek karácsonyi portyára, de annyira kókadt vagyok, előtte visszaolvasás + fél óra alvás.

Kép
juci-77

Én is itt :lol:
Bea, a szoptatás barátság nem ugyanaz, mint a gyerek éheztetése, ilyenkor számít, hogy pl. anyatejjel pótoltatnak (központival természetesen nem azzal, ami nincs) ill. hogy hogy adják oda az is számít, pl. nem erőltetik a cumit. De szerintem a mai zsúfoltságokban örülnek, hogy élnek és nincs idejük Veled foglalkozni, ergo azt csinálsz, amit gondolsz, nem fog mellett csecsemős állni...

Zarja, kitolás átlag 30 perc, nálam konkrétan is annyi volt.

Edit, Neked már csak otthon leswz jobb, addig kitartást :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

köszi Ildi :roll: :roll: :roll: ezt mán tán kibirom :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

subidubiduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, mindjárt vége az uccso előtti melonapnak, subidubiduuuuuuuuuuuuuu

Edit

Kép
ézsóné

Csipike: sajnos a mai felnőtt férfi társadalom még mindig el van kényeztetve. A hagyományos férfi munkák megszűntek a legtöbb családnál az életmódváltozás miatt, így ők a felesleges energiájukat pihenéssel töltik, míg a hagyományos női munkák megmaradtak, ÉS megkaptuk mellé a családfenntartásban való részvételt is. Ergo nekik kevesebb a hagyományos feladatuk, mi meg megdupláztuk. Hurrá. És hát kevesen veszik észre ezt az igazságtalan eltolódást. Anyáink meg aztán elkényeztették az édes kicsi fiacskáikat. Persze, hogy úgy érzi, hogy most aztán igen-igen kitett magáért, mert bevállalt egy női feladatot (megnyomta a mosógép megfelelő gombját). És persze, hogy megsértődnek, ha nem ugrálod úgy körül őket mint az anyaaa. De mi mindannyian együtt érzünk veled.

Kakti: mondtam már, lecsapok a Zapára :D :wink:
Bár kussba kell, hogy legyek, mert Zsolti bácsi is nagyon kitesz magáért. Meglepibe kitakarít (és úgy viselkedik, mint én: lebasz, mert a ruhámat itt vagy ott hagytam). Mikor jövök haza és hörög, akkor már tudom, hogy valamit rossz helyen hagytam. (de olyan ééédes, ilyenkor nem bírom megállni, hogy ne hergeljem tovább), meg hát el is felejtettem mellette már főzni (mint a minapi mérési problémám is mutatja) :D Volt olyan, hogy felhívtam melóban, hogy hogy csináljak itthon finom zöldbabfőzeléket. Telefonos irányítás alatt főztem. :oops:

Edit: a vesédet megnézetted már, hogy hogy működik???

Bár ma reggel éktelen röhögésre ébredtem: Zsolti bácsi itt ült a laptop előtt és rázta a röhögés. Naná, hogy a Babanetet olvasta. Mellesleg vigyáznom kell mit írok itthonról, mert már ebből is volt házibaj. Az újszülött doromboló kiscica is egy hörgő vadállat volt hozzám képest, annyit kellett hízelegnem, hogy kiengesztelődjön.

zarja

zarja pajtás....tele a tangám....hát a tied?

Edit

Kép
ézsóné

Hááát, most épp nyugodt vagyok. De ez sem tart soká.

Épp ma nézegettem magam a tükörbe: el se tudom képzelni, hogy leszek én még normális ember formájú :?

zarja

Én is kezdek finis-fosni... :lol:
Még nem azon, hogy fájni fog-e? (persze hogy fog)
Inkább a körülményeken. Este lesz, vagy munkaidő? Apa itthon lesz-e? Luca hol lesz? Én hol leszek?
Nem úgy képzelem az ideális esetet, hogy az Osan közepén Lucával és némi cuccal a kocsiban folyik el a víz, miközben Apa Szlovákiában tárgyal a kinti ügyvédjével... :shock:

Inkább a múltkori hétvégi ebéd után itthon jöjjön rám a szülhetnék február 6-án. Amúgy vicces, mert Apa (skorpió), Luca (halak) és az én (bak) horoszkópom is február 6-át hozta ki szerencsenapnak a hónapban. Semelyik másik horoszkóppal nincs egyezés. És ha pont annyival jönne előbb, mint Lujza, akkor február 6-án születne! :lol:
Vendég

zarja: én is ezen gondolkodom....hogy lesz e megint lapos hasam, nemilyen kocsonyás sonkám, és egyáltalán....vááááááááá

Edit

Kép
ézsóné

Halihó.

Na, vagyok én is. Megcsináltam a somlói galuskát, meg bepácoltam a holnapi ebédre való husit apukának. Már csak az albert kekszet kell betölteni a kakaós krémmel, aztán mára ennyi. Jól elfáradtam, vagyis a derekam, meg a hátam. :(

Csipike: szerintem majdnem minden férfi ilyen. A volt férjem sem nagyon csinált semmit a lakásban, amolyan Pató Pál úr volt. Amikor direkt otthagytam a mosogatnivalót, hogy mikor csinálja meg magától, hát még most is várhatnék rá. Az én kedves mostani férjecském viszont imád porszívózni és mosogatni. :shock: Csak mivel én vagyok többet itthon ezért én csinálom meg, de segít magától is. Szerencsém van vele nagyon.
Fel a fejjel. Akkor szoktam még nagyokat mosolyogni, amikor a spektrumos sorozatot nézem, amiben az anyukák otthon hagyják az apával a gyerekeket. Lehet a férjeddel is ki kellene próbálni. :wink:

Boruska: mi is akarunk venni párásítót, de amiket én néztem nagyon drágák. Mi ultrahangosat néztünk, de majd még elválik milyen is lesz belőle.

Végre én is betöltöttem a tripla X hetet. :D Én még nem félek, izgulok. Nagyon elvagyok itt a sor végén. :lol: Bár az ismeretlen dolgok iránt inkább kíváncsi vagyok.
Vendég

Zsolti is beszállt a nézegetésbe: ő is alig várja már, hogy visszaformásodjak. Önkéntes aszkézisbe vonult - hiába próbáltam rá hatni - lehet, hogy ennyi idő alatt be is száradt már a cucc?

Olyan jó felébredni, mert akkor kb 2 percig normál formának érzem- gondolom magam. Aztán megpróbálok felkelni :( És realizálom a jelent.

zarja

Jah, legnagyobb fosás: mi lesz, ha épp hó lesz, és elakadunk a 6-oson? Mi is benne leszünk a Híradóban! :lol:
Legalább tudni fogjátok, hogy megszültem. 8)

zarja

Eszter! :lol: :lol: Te is hagysz majd vérnyomokat!
De nem Te leszel a híradóban, hanem Zsolti, az apuka, mert amikor kiért a mentő, őt kellett elvinni előbb, nem Téged, mert elájult! :lol:

És biztosíthatlak, nem szárad be a cucc. Főleg, mert amíg aszkéta életet él, a fürdőszobában "gyakorol" :twisted: :lol: :lol:

Apa nekem is azt mondta, hogy év végéig szeretné, ha visszafogynék a 27-es gatyámba. Úgyis 32-sel kell kezdenem (sose hordtam 30-nál nagyobbat. Az 54kg-s anyám meg 29-nél kisebbet! :twisted: )
Vendég

Alakkal kapcsolatban: én is nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy fogok kinézni a szülés után. Na én nem a hízás, hanem a fogyás miatt. :oops: Fogalmam sincs most hány kiló lehetek én és mennyi a baba és a vele járó dolgok. Gondoljatok bele, hogy nemrég még 78 voltam baba nélkül, most meg 69 vagyok a 33. héten. A bőröm biztos lógni fog rajtam, bár kenem rendesen. Szerintetek hány kiló lehet a baba+a cuccok most, ha Barbus legutóbb 1580 gr. volt?

Egyébként egyre carabbul vagyok. Nagyon kapar a torkom és már a fejem is kezd fájni egy kicsit. Eléggé elesettnek érzem magam és még apa is később jön, mert kajtat az ajándékomért. Mondtam neki, hogy csak olcsót, de kettőt akar venni, mert névnapom is lesz. Persze ez nálam majdnem mindig elsikkad, de ő mindig vesz valamit külön. Olyan édes. :D És még segíteni is szokott a háztartásban, jobban mondva most nagyjából ő vezeti mióta feküdnöm kell.

nóri: Én ilyen kicsi méretet nem is tudom mikor hordtam. Nekem a méretem 44-es volt, most a terhes nacim 40-es.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

A farmer számozás más ám! Én alapból 36-38as vagyok. Felsőben néha 40-es mell miatt! Alsóban többnyire 36.

Nem akarlak kiábrándítani, de a bnőm a cukor miatt 5kg-t fogyott terhesség alatt. Szülés után meg ugyanannyi volt, mint szülés előtt. Mert ugye akkor már nem kellett diétázni és kb 2hónap alatt felugrott...
Ha tartod a diétát, sztem 64kg körül lehet reális a dolog szülés után. Én a 36. hét után nem híztam. 6kg jött le a 8-9ből szüléssel. 3,5kg gyerek+1kg lepény+vér, víz...stb.
Vendég

nóri: Köszi, bár a diabos dokinénim azt mondta, hogy 6 hetes korig még diétázni kell, mert fokozatosan kell visszaállni. Elég lesz ha szülés után rögtön elhagyom az inzulint. Persze majd meglátjuk, hogy hogy megy a diéta a baba mellett és persze már van egy pár dolog, amit alig várom, hogy ehessek. De remélem nem leszek még egyszer 78 kiló. A terhességet már 74-gyel kezdtem. Mondjuk a -4kiló nem a diétának köszönhető, hanem az első trimeszter nem-evésének. A diéta csak arra volt jó, hogy megtartsam ezt a súlyt. Mondjuk néha aggaszt, hogy nem hízom. :? De a baba szépen nő.
vicky79
Budapest III. kerület

Halihó!

Voltam jógázni, aztán bementem az Árkádba - hát, hiba volt, majdnem agyontapostak, akkora tömeg volt.

Néztem terhesgatyót, mert a mostaniak nem elég vastagok... Hát, elég kiábrándító a kínálat, még a Brendonban lévő 20 ezres gatya is olyan elszabott vacak... Minek kell ekkora comb egy terhesgatyára? Miért csak lötykös zsákokban járhat egy kismama?
Jó, a lábam sem vékony, de egy 42-es terhesgatyó lóg rajtam, a 40-esnek meg a hasa alja szorít, mert nem elég mélyen megy le a bandázs része, hanem fel akar jönni köldökig, ahol meg más vastag vagyok... :oops: De még annak is lötykös a szára. Brrrr. Harisnyában és a rugalmas szoknyácskáimban fogom kihúzni a telet, ha ez így megy tovább...

Kakti, felhívtam az egyik autós srácot, Istvánt, szuper jó fej volt, és január elején eljön velünk megnézni az autócskákat! Lehet hogy januárban végre újra lesz autónk! Juhééé! csak újra kell tanulnom vezetni :oops:

Apák a háztartásban: nekem viszonylag szerencsém van, mert van egy pár házimunka, amit szívesen megcsinál, pl. porszívózik, mert azt nagyon utálok, meg mosogat, ha szépen megkérem, elpakolja a holmijait, tereget, stb. ÖÖÖ, akkor mit is csinálok én? :) Hát, ezeket azért nagyrészt én, csak hétvégén besegít. Amúgy mindenben kell neki a segítségem, hogy melyik ruhát rakhatja be a gépbe a világossal, mennyi mosóport tegyen, milyen gombot nyomjon... Ilyenkor ott állok mellette és instruálom. Utána meg büszke magára, hogy milyen szépen kimosott :)

Megyek, kipróbálom ezt a Nóri-féle linzert!

boruska

Viki, nagyon tisztellek ezért a fegyelmezettségért! Én a terhesség végén annyi leszek (ha nem több), mint amiről kinkeservvel lefogytam egy évvel korábban :( Mert én meg fegyelmezetlen vagyok...

Amúgy a volt pasimnak is sikerült beszólnia hogy nem hiába fáradok annyira, ha ennyit híztam :evil:, bezzeg az ő felesége 4 kilót hízott csak, mert alig evett. Ja és szépek voltak a rózsaszín-ciklámen félméteres műkörmei is a szülőszobán... :(

boruska

Én is vagyok. Anyósom lassanként tipp-toppra rendbeteszi a háztartást, ma már egy csomó baba-gyerekruhás dobozt átnéztem. Bennük a 12 éves nagyfiamnak vásárolt első darabokra is rábukkantam :D . Hálózsák és zokni van doszt. Bundazsák, overáll is van. Rugdalózóból még nem sokat találtam. A bodyk többsége kicsit lestrapált, 1-1 újnak tűnő 56 és 62-t találtam. De még van kicsinek való doboz!
pammut

Hát Bori, nem szívesen mondom, de engem is szorítani kezdtek a terhesgatyák. Van egy, ami jó szűk szárú, nem nagy a combomra sem. Annak viszont a bandázs része olyan vastag, műszálas, sterch anyag. Nem sokat nyúlik... Persze az elején jó volt, de most már kezdi vágni a pocakot. A pamutos még kényelmes.

Viszont Lucával is a végén csak a farmerruhát hordtam, vastag harisnyával. Az kényelmes volt végig.
Vendég

Hahó

pasik. az enyém nagyon rendetlen sajnos és tényleg azért mert anyukája mindent a kezébe adott, vasalt ing, zokni, gatya...a ruhák ott maradnak ahol kilép belőlük. zokni általában a gatyája száraiban. inget gombolás nélkül veszi le..... :roll: :roll: de már megszoktam. amúgy viszont segít, főz, bevásárol, hordja a gyerekeket ha kell, fürdet, játszik velük, mesél, stb...
vannak neki is ilyen napjai, amikor egész álló nap meccset néz, na azon én is kiborulok. nálunk a benti takarítás az enyém, a kert az övé.
amióta a 25. héten begörcsöltem, nekem van takinénim, mivel nagyon nagy a ház. a pasim takaryításában nem lenne sok köszönet. mondjuk így is naphosszat pakolok a 3 pasi után :roll:

elbutulás: nem kell feltétlenül így lennie. én 5 évig voltam itthon nonstop a két fiúval. közben szereztem egy ásoddiplomát elhülyülés ellen. nem mondom hogy könnyű volt visszarázódni a melóba, de nem szellemileg. inkább idegileg.
most nem tudom meddig maradok itthon, de ez már más lesz, tanulni a gyerekekkel, hordani őket ide-oda. nem csat süti-süti pogácsa. de azért próbálom majd kiélvezni. utána eléggé taposómalom ugyanis az élet.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

na normálisan gépelni viszont nem tudok :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Na eddig 7 tepsi linzer sült ki. Kész a diótöltelék a pozsonyihoz, meg a diógrillázs a diótortához. Elpakoltam, vasaltam is! Egész jól haladok. Pedig csak 1-kor álltam neki!

És holnap sincs Luca, szóval van még lehetőség. Már nem vagyok annyira kérshakebe esve...

Basszus meg fogom enni a grillázst még idő előtt... :D
Vendég

boruska: Hidd el, nekem sem menne ez a diéta ha nem lenne muszáj. Annyi mindent tudnék én is enni, de a cukromnál kiugrik és akkor a dokinéni csúnyán fog rám nézni. A bűnözés megy a tízórainál, az uzsinál és az utóvacsinál. Persze akkor is inkább diabos dolgokból, csak többet.

nóri: Nem kéne neked egyébként pihenni is egy kicsit?
vicky79
Budapest III. kerület

Hellóóóó Csajok! Na végre itthon vagyok. Egyenlőre letettem a lantot. Karácsonyig már biztos nem kell mennem. Két ünnep között sem biztos, de azt mondta majd szól, ha valamiben segítség kell és akkor 1-2 órára bemegyek. Hát furcsa volt mit ne mondjak. Jó is meg rossz is. Már úgy megszoktam Péter is meg az irodát is meg úgy mindent, furcsa lesz itthon lenni és semmit tenni amig a babuci meg nem érkezik. :roll:

Na pasik! Hétvégén vettünk az obi-ban gumiám pasztát, mert hiába tömítettük le az ablakokat mivel régi szar ablakok vannak az üveg és a keret között már rossz a fuga és ott is jön a hideg, meg zörgött az ablak is. Felálltam egy székre és elkezdtem csinálni belül, nem is gond ez mert úgyis az van jól megcsinálva amit én csinálok :lol: Az embőc játszott. Majd amikor már majdnem végeztem mindkét ablakkal odajött ránéz aszongya, hú de jó lesz ezt kint is meg kéne csinálni... Na ekkor durrant el az agyam. Mondom neki, hogy akkor szépen ki lehet fáradni és megcsinálni kívülről, mert mondom ezt se nekem kellene csinálni... Erre ő, tudtam, hogy ezt még a fejemhez fogod vágni... :x Szerintetek? De jó lett az ablak és örülök, hogy ilyen ügyeske voltam :lol:

Egyébként a takarításban nagyon sokat segít, mosogatni szinte soha nem kell, mert megcsinálja mire hazaérek, meg a hétvégi takarításban is segít. Bár most biztos másképp lesz, hogy én itthon leszek. Tuti ki fogja használni és semmit nem akar majd innentől kezdve csinálni... :evil:

Edit! Nagyon tetszett, hogy tele a tangád :lol: Éssssss. már neked is csak fél nap van hátra! Jupíííí!

Kismaki! Ne törődj semmivel, el leszünk itt hátul mi... Igaz, hogy mindenki már túl lesz rajta és régóta babázik már mire mi elkezdünk parázni, hogy közeledik a vége... :shock: :lol:

Na most hirtelen ennyire emlékszem... :oops:

Remélem nem hagyatam ki senkit, de ha mégis bocsika, kihagy már az agyam :P

bellerreni
Eger

Hello Csajok!
Úgy látszik rám nincs jó hatással a hideg. Tegnap egész nap kemény volt a poci, egy esetet kivéve, ha feküdtem. Tolom a magnéziumot, de ma kellett mennem a diabetológushoz. Mit gondoltok, mennyi lett a terheléses eredményem? Éhgyomri 4,1 cukorszirup után 6,2. Azt mondta a csaj, hogy szó sincs terhességi diabéteszről. Annyit azért tanácsolt, hogy ha tehetem, tartsam a napi 5-6szori étkezést, de nem kell olyan szigorúan méregetni. Mondtam neki, ezzel én is egyetértek.

Az én emberem is marha rendes, baromi sokat segített a karácsonyi takarításban is, ma is bezavartak lefeküdni a kemény poci miatt. Ráadásul főzni is tud, bár ritkán szokott.
Vásárolni értelemszerűen nem mentünk ma, majd csak szerdán. Ennek mondjuk marhára nem örülök, fingom sincs hogyan tervezzem meg a sütést. Bár valószínűleg úgy, hogy délelőtt begyúrom a mézeskalácsot, a túrós pogit már holnap este, aztán ha megjöttünk, kisütöm. Képviselőfánkot meg ha hazajöttünk. Lehet hogy kéne még keksztekercset is, majd meglátjuk. Bejglit anyukám bevállalta.

Ja, és ha belegondolok hogy már nekem is csak 9 hét van hátra, hááát, telik a gatyó rendesen. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuppancs 2009.12.21 18:18-kor.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Viki!

Mióta elmúlt a hidegfront, nem keményedek. Pedig minimálisra csökkentettem a magnéziumot a szívdobogás miatt. 100%-ra veszem, hogy a torna hiánya miatt vagyok sz@rabbul, mint Lucával. Akkor legalább át lett mozgatva minden porcicám! De ha úgy érzem, hogy fáradok, csak leheverek a kanapéra. Bár nem túl energia takarékos, mert többször kellett felfűtenem a sütőt emiatt. De annyi baj legyen! Idén először egy fillért sem költök kész sütire. Semmi Daubner és egyebek!
Vendég

Uhh, csak 23-án lesznek kész a képek! Remélem még előhívja valaki!!! Mi aznap ajándékozunk itthon apával...
Vendég

Csipike!

Mézes krémes

45 dkg liszt, 15 dkg kristálycukor, 1 egész tojás, 5 dkg vaj, 2 evőkanál tej, 2 evőkanál méz, 1 kávéskanál szódabikarbóna.
Ezeket összegyúrjuk, kinyújtjuk és 4 lapot sütünk. (A méz miatt elég nehéz kinyújtani.)

Krém:
1/2 liter tejet, 3 evőkanál lisztet és 3 csomag vaníliás cukrot összefőzünk, majd összekeverjük 20 dkg vajból és 15 dkg porcukorból készült krémmel.

Az első lapra krémet kenünk, rátesszük a következőt, erre sárgabaracklekvár jön, utána lap, arra krém, majd megint lap. Én a tetejére nem szoktam semmit tenni, a puhulásra sem kell sokat várni. Volt hogy ember már a sütést követő éjjel megette a felét.
A krém kicsit sok, simán elég dupla adagra is, úgyhogy felezhető, vagy a maradék szabadon fogyasztható.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti, remélem jól sikerül a buli! A férjedre pedig nagyon vigyázz, mert kincs az ilyen ember!

Nóri, ezt hogy a francba csinálod? Hány kezed van, hogy ennyi mindennel megvagy? :shock: De látom, megvolt az eredménye a beszélgetésnek is, ha ennyire rendicsek volt tegnap a férjed. Szóval megkapta a soron következő buksisimit. 8)

Edit, tényleg otthon kéne már lenned, de csak fél nap és aztán hawaii! 8) :P A tangás beszólás haláli volt... :D :D :lol:

Zarja! Ja, nekem is vigyáznom kell mit írogatok a kedvesről, mert ő is szokta olvasgatni a netet. :roll: (Puszikállak Drágám!)

Látom, már páran vágyjátok vissza régi (test)formátokat. Nóri, nekem ezelőtt 27-28-as gatyáim voltak. Cserélhetünk, ha gondolod, mert én mindig is 29-30-st szerettem volna. :wink: Egyébként az én kedvesem most azzal izél, hogy neki az lenne a jó, ha már jövő karácsonyra megint pocakos lennék. :shock: :shock: :roll: Azt hittem kiszaladok a világból, még meg sem született az első! :roll: :shock: :shock: :shock:

Boruska, nekem is az a baj a terhesgatyákkal, hogy vékony combú csajokra nem is gondolnak belőle. Pocakméretben jók, combban pedig úgy áll rajtam, mint egy zsák. Bár a pociméretek is kezdenek szűkek lenni. Ebben a hidegben meg kénytelen vagyok harisnyát viselni, úgy fázik a lábam. Abból is keresnem kell egy-két darabot. :roll: :roll:

Nálunk ha van kedve a páromnak, akkor rengeteget tud segíteni a házimunkában, de ha nem fűlik hozzá a foga, akkor van rendesen morgás. Bár annyira nem szeretem, ha a konyhában tevékenykedik, mert akkor olyan utána a konyha, mintha robbantottak volna. :roll: :shock: :shock: :evil: Bár ha eltakarít maga után, akkor nem érdekes, de ha nem, arról ne is beszéljünk... Amikor főz, persze, hogy dicsérni kell a kis buksiját. :wink: :)

Csajooook! Nekem már teljesen ki van lapulva a köldököm! :shock: :shock: :shock: Sose volt mély, de ha fekszem, totál ki van simulva. És ha nyomja ott valami (harisnya, gatyaránc), akkor szinte fáj. Volt/van már valakinek ilyen? :roll: :shock: Biztos fog még tovább nyúlni, mert még van egypár napom, de honnan és hová? :roll:

Kép
Kép
molmar

Stephie, arra gondoltam, hogy ha vesztek halászlésűrítményt, akkor azért Ti is ehettek karácsonykor. Meg bele mondjuk belsőséget, bár nem tudom szeretitek-e. Vagy például a TESCO katalógusban van friss halászlé is. Hogy milyen mondjuk, nem tudom, de a semminél biztosan jobb. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Molmar! Nekem már kifelé áll a pupim és nekem is fáj, ha valami nyomja. Sőt, ha Zsolti simogatja a pocimat és "beleakad" a keze az is fáj :?

Nekem ezek szerint szerencsém van a terhesgatyókkal. Én még nyár végén vettem egy ballon anyag terhesgatyót aminek állíthatós a pocakja és az nagyon kényelmes. Leszámítva, hogy vékony és harisnya kell alá, de legalább nem nyom és még áll is valahogy a fenekemen meg a lábamon. :lol: Van egy c&a-s terhesgatyóm is, na az már engem is nyom ha ülök benne, ha állok akkor jó, mert kicsit lecsúszik :roll: (egyébként a farmer méretem a szülés előtt 25-26-os volt. Az s-es nadrágok nagyok voltak rám :oops: )

Na megyek lefekszem pihikézni.

Jó éjt mindekinek

bellerreni
Eger

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok köldökfájós. 8)

Kép
Kép
molmar

120linzert összekentem lekvárral, egész pofásak lettek!
Még a mák töltelék van hátra, de az kb 3perc! :lol:

Egyébként baromi gyorsan ment a sütés. Két tepsiben csináltam, amíg az egyik sült, a másikat szurkáltam!

Mondjuk kicsit leszakad a derekam...

Apjuk hazajött és elmesélte, hogy elvitte becsomagoltatni az ajándékaimat. 5nagy doboz lett és amíg hordta, a csaj odaszólt a kollégájának, hogy tetszett neki ez a pasi. A srác visszakérdezett, hogy mennyire, hozzámennél, vagy csak... Ekkor vette észre a csaj, hogy Laci ott áll. Majd megjegyezte, hogy ilyen ajándékokat csak jó pali vesz a feleségének! És ha újra nősülne, csak szóljon! :shock:

Nos én elmosolyodtam. 8hónapos terhesen ki-be b@szott linzerkéket sütögetek, apukának és a lányának (én nem szeretem egy kicsit sem) takarítok, bevásárolok és igyekszem nem úgy kinézni, mint nagyanyám! A férjemet miért nem irigyli senki???? És még a patáit is masszírozhatom! :lol: Mecsoda egy dinnye vagyok! :lol: :lol:
Vendég

Csuppancs köszi a receptet!

Én nem tudom mekkora leszek szülés után (ha ennyit kell önvigasztalódnom donna-tonna leszek) :roll:
Eredetileg 36-38-as vagyok/voltam.

Nekem még van köldököm, de az is szokott fájni :shock:

Ma babázhattam 1 kicsit...itt voltak öcsiék a babóval (1 éves) :D :D :D

Kakti vigyázz azuradra! Kapós az ilyen!

Gatyák, én még beleférek abba amit nyár végén a C&A-ban vettem de aszoknyába már nem. A furcsa az, h mind2 1 méret :shock:

Nóri , ügyes vagy!!!

Megyek teregetni....

Ja, holnap az uccsó tanítási nap és téli szünet a csemetéimnek :D

Kép
csipike09

Én két farmert vettem még nyáron meg ősszel. Most a vastagabbikat hordom harisnyával, így egyáltalán nem fázom. A köldököm nekem elég mély és még nem fordult ki, de olyan mélységeit látom amit még soha. Tényleg: Honnan lehet tudni a köldökcsonknál, hogy hogy kell elkötni ahhoz, hogy szép legyen? Vagy ez mitől függ, mármint hogy milyen az alakja?
vicky79
Budapest III. kerület

Nnna, itt vagyok. :)
Hazaértem, kivittem a zebeket, kiolvasztottam a lábukból a hógolyókat, aztán megetettem őket, lelket vertem a szgépbe (kb. fél óra alatt), kicsit vissza is olvastam, de bevallom, csak a délutániakat. :)

Isteni volt a kaja a Lancelotban (bár sosem fogom megérteni, miért olyan mufurc ott minden személyzet). Degeszre ettem magam, pedig nem is ettem sokat. Hazafelé a Blahánál kezdtem úgy érezni, hogy már nem feltétlen fogom elhányni magam... Aztán mikor hazaértem, már sokkal jobb volt. :)

Ami az első és legfontosabb: APA NEM ELADÓÓÓÓ! SENKINEK SEM! :lol:

Nóri!
Irigyellek! Bár szerintem te előző életedben polip lehettél, mert két kézzel ennyi mindent megcsinálni nem is lehet!

Molmar!
Hát megmondom őszintén: nekem alapjáraton tök mély a köldököm (kb. a felső ujjpercem belefér), de most már alig van benne hely... :(

MAjd még jövök asszem, de most ki kell írnom 3 lemezt...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?