Kakti, remélem jól sikerül a buli! A férjedre pedig nagyon vigyázz, mert kincs az ilyen ember!
Nóri, ezt hogy a francba csinálod? Hány kezed van, hogy ennyi mindennel megvagy?
De látom, megvolt az eredménye a beszélgetésnek is, ha ennyire rendicsek volt tegnap a férjed. Szóval megkapta a soron következő buksisimit.
Edit, tényleg otthon kéne már lenned, de csak fél nap és aztán hawaii!
A tangás beszólás haláli volt...
Zarja! Ja, nekem is vigyáznom kell mit írogatok a kedvesről, mert ő is szokta olvasgatni a netet.
(Puszikállak Drágám!)
Látom, már páran vágyjátok vissza régi (test)formátokat. Nóri, nekem ezelőtt 27-28-as gatyáim voltak. Cserélhetünk, ha gondolod, mert én mindig is 29-30-st szerettem volna.
Egyébként az én kedvesem most azzal izél, hogy neki az lenne a jó, ha már jövő karácsonyra megint pocakos lennék.
Azt hittem kiszaladok a világból, még meg sem született az első!
Boruska, nekem is az a baj a terhesgatyákkal, hogy vékony combú csajokra nem is gondolnak belőle. Pocakméretben jók, combban pedig úgy áll rajtam, mint egy zsák. Bár a pociméretek is kezdenek szűkek lenni. Ebben a hidegben meg kénytelen vagyok harisnyát viselni, úgy fázik a lábam. Abból is keresnem kell egy-két darabot.
Nálunk ha van kedve a páromnak, akkor rengeteget tud segíteni a házimunkában, de ha nem fűlik hozzá a foga, akkor van rendesen morgás. Bár annyira nem szeretem, ha a konyhában tevékenykedik, mert akkor olyan utána a konyha, mintha robbantottak volna.
Bár ha eltakarít maga után, akkor nem érdekes, de ha nem, arról ne is beszéljünk... Amikor főz, persze, hogy dicsérni kell a kis buksiját.
Csajooook! Nekem már teljesen ki van lapulva a köldököm!
Sose volt mély, de ha fekszem, totál ki van simulva. És ha nyomja ott valami (harisnya, gatyaránc), akkor szinte fáj. Volt/van már valakinek ilyen?
Biztos fog még tovább nyúlni, mert még van egypár napom, de honnan és hová?