sziasztok kismamik
Remélem mindenkinél jól teltek az ünnepek, szépeket hozott a Jézuska , volt nagy evés-ivás. Ajándékokból meg már úgyis megkaptuk(előre) amire a legjobban vágytunk! Nem igaz?!
Nálunk jól telt a Karácsony, volt jó sütés-főzés, pihenésre nem jutott túl sok idő, de beiktattam olyan napokat amikor nem mentünk sehova, csak dvd-ztünk, feküdtem, ettem, pihentem.
A babaáim nagyon sokat ficánkolnak, nagyon édik, már abszolút kinyomják magukat hol itt, ol ott, sőt azt is megfigyeltem, hogy már nagyjából egyszerre alszunk, és egyszerre vagyunk fennt. Szóval kezdünk összehangolódni.
Ajándékba megkaptam azt a pelenkázó-fürdető szekrényt amit már egyszer felraktam, csak nem abban a rózsaszinűben(mert időközben rájöttünk, hogy hiába nagyon cuki, a mi lakásunkba abszolót nem illene bele), hanem a párom szerzett drapp szinűt és kismackók meg pillangók vannak rajta! Nagyon aranyos, ráadásul teljesen meglepi volt, nem is számitottam rá!
Kaptunk még baba ruhákat is, majd , ha lesz időm feldobok pár képet!
Apropó! Kimostam még múltkor az összes babaruhát 40fokon és azt mondja a sogornőm, hogy az nem jó minimum 60 fokon kell kimosni, mert a babák immunrendszere még nem erős és csak úgy van kifertőtlenitve a ruha. Szerintetek? Ti hány fokon mostátok át a ruhácskákat?
Tegnap voltunk mi is apánknál(libus mesélj majd, hogy mi volt?
), nagyon jó kedve volt, beszélgettünk sokat. Már most kezdem érezni, hogyha megszülök , hogy fog utánna hiányozni nekem, úgy, mint ember...
Na mindegy! Majd bejárok hozzá, csak úgy csevegni!
Szóval csinált ultrahangot, nagyon cukik a csajok, szép formásak, pont a koruknak megfelelőek, vagyis 30-31 hetes körüliek, szóval teljesen jó méretekkel rendelkeznek. A kis combikájukat mindig ahogy mérik, mondják, hogy milyen erős csontozatúak, (akkor tuti nem a párom pipaszár lábait örökölték
), meg mondta apánk, hogy keskeny a fejük, mondjuk én se tudok magamra sapkát, kalapot venni, mert nincs valami nagy fejem, de nem is bánom, legalább szép kis formásak.
Ja és 30 dkg-t hiztam, ilyen még soha azelőtt nem volt velem, hogy Karácsonykor ennyit hizzak(még apánk is 2 kilót hizott!!
), úgyhogy igazán büszke lehetek magamra! A méhszájam teljesen zárt, szóval minden oké, majd 15.-én kell mennem legközelebb és februárban befektet, de én próbálom minnél tovább kihúzni itt a friss levegőn!
Nem fogok jönni csak jövő hét elején, mert elutazunk szilveszterezni szállodába! Úgyhogy ezúton kiánok mindenkinek
NAGYON BÉKÉS, EREDMÉNYEKBEN és EGÉSZSÉGBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET!
puszi kismamikáim!