Az én burkomat mindkétszer meg kellett repeszteni,én erről nem tudok mit mondani.az mindegy,h hol pattan meg,nem???Én sem tudom...a valódi fájásokat megérzi mindenki,nem lesz nehéz eldönteni.
Szerencsére hasfájós gyerekem sem volt még.Én nagyon odafigyelek,h mit eszek,mákról mondjuk nincs tapasztalatom,mert nem szeretem.
Én sok teát iszom és 2 naponta egy kancsó köménymag-forrázatot iszok.Ettől van székletem nekem is és Gergőnek is.Bár Gergő olyan,mint Dénes:iszonyat sokat szopizik,sokat kakil és jól hízik.Már van olyan body,ami egy hete még jó volt,de már el kell pakolnom
kihízta.
Infacolt,espumizant nem használunk,nem ismerem.
Én azt mondom,ha a babának kevés a kaki,akkor az anyuka egyen olyan ételt,ami kicsit meghajtja a babát.Sok gyümölcsöt,pl.Almát,az nem bántja a hasát,meggyet.Ezek midn első körös gyöümölcsök a hozzátáplálásban is.Én minden nap eszek pl.befőttet,kompótot.És amióta megszültem,hihetetlen módon kívánom az édeset
ennek ellenére fogyok,már 12 kilónál járok
Briell,szülésznőm járt közben az ügyben.A főnővérnek mondta,h ha van ott szabad ágy,akkor lehetne-e esetleg.Szerencsém volt,nem voltunk a kkor sokan az osztályon,voltak szabad ágyak.
Kata,te tényleg bánod a látogatási tilalmat???Én nem,pedig nekem Dénest is nélkülöznöm kellett.De milyen jó,h nem kellett mások pereputtyát kerülgetni,meg még nekem elnézést kívánni,h megszoptathassak...Én kifejezetetten útáltam a Szabolcs utcában anno,h be lehetett jönni az osztályra.Sokan beültek a férjeikkel egész napra és ott lesett,amikor pl.fejnem kellett,h vigyen Dénesnek az intenzívre a tejet,még én kértem,h esetleg menjen már ki addig....és persze nem tetszett nekik
Szóval én örültem,h így alakult,3 napot az ember féllábon is kibír....