Mary, igen optimista vagyok, vagyis az próbálok lenni
Tudod egyik felől legszívesebben holnap már mennék is veletek a vérvételre, hogy megtudjam az eredményt, de másik felől még várnék vele, mert igaz a bizonytalanság a legrosszabb, de van amikor az igazság a legrosszabb..........persze van amikor a legeslegjobb
Nagyon szeretném, szeretnénk mi is a kisbabákat, minden álmunk Ő(k)
Nagyon vigyázok magamra:
Pénteken feküdtem végig.
Szombaton is többnyire feküdtem, de járkáltam is a lakásban, üldögéltem, énekeltem egy kicsit a babyknek Micimackó - Hull a hó című dalát, elvégre hóesés közben érkeztek meg hozzánk!:D
Remélhetőleg mire megtudom az eredményt, megtanulom az egész szöveget is!
Ma délután 1 óráig feküdtem, aztán lassan összeszedtem a szennyes ruhákat azt a pár darabot, ami a szobánkba volt, kivittem a mosógépbe. A gép mivel megtelt elindítottam, de a fregolit a párom engedte le, vette le róla a tiszta ruhákat, ami jó sok volt, nem én. Bevitte a szobánkba az ágyra tette, ahol én ülve összehajtogattam őket. A teregetés jól ment, lassan, de biztosan teregettem ki a pólókat, fehérneműket, zoknikat. Jól esett egy kis könnyű mozgás, ennyi volt részemről mára.
A mellékhelyiségbe úgy megyek ki, hogy addig vagyok ott, amíg kell, nem erőlködök tartanak a dolgok amíg tartanak......ráérünk.
Ha valami nehezet arrébb kell tenni azt a párom arrébb teszi stb.