Új privát üzeneted érkezett!

Esik a hó!! :D
Én nagyon örülök neki, ha már tél, akkor legyen igazi tél! :)
Bár ma még megyünk erre-arra, igazán várhatott volna délutánig, de majd csak nem olyan havasak még az utak...

Kata
, ez a szárítógép csúcs lehet! Majd egyszer én is megfűzöm Apát hogy vegyen nekem ilyet ;)

Olga, tegyél képet a házikókról légyszi! :)

Szami, nekem is minden elismerésem hogy este 8kor még sütögetsz :roll: Nem is az időponttal lenne nekem bajom, mert előfordult már hogy én is akkor készítettem valamit, csak azzal a különbséggel hogy én előre tudtam hogy sütni fogok, tehát rákészültem, nem hirtelen dolog volt, és muszájból kellett nekiállni ;) Sztem nekem ha ilyet mondana a gyerekem este 8kor, én zsigerből azt mondanám hogy nem :? :oops: Aztán megbánnám biztosan és csak sütnék ;) De még nem volt ilyen szerencsére! :D
És egyre többször gondolok arra hogy kéne nekem is Magne B6 mint a reklámban szereplő anyukának :? :(

Dorka, nekem is eszembe jutottatok pár napja hogy rég voltál :) De én arra is gondoltam hogy lehet elutaztatok karácsony előtt. Említetted a múltkor azt a hotelt a hegyekben ahol tavaly Szilviékkel voltatok. Idén is mentek?

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Jamiee: Réka gyönyörű nagylány és te is tök csinos vagy! A sok rókában ez az egy jó van. És hatalmas gratula mindkettőtöknek a bilizéshez!

Kata: szárítógépedbe látatlanul is szerelmes lettem. Annyira sokat mosok és most olyan nehezen szárad. Hát én viszont nem nagyon vasalok, csak amit nagyon muszály.
Nagyfiad hogy van, van még valami utóhatása a műtétnek?

Tamcsy: nálunk bátyám vadászik, ő Hódmezőn végzett. Te is nagyon csini vagy!

Reggel nagy volt az öröm a lányoknál, hogy leesett a hó. Nóri először csak nézte mikor kimentünk, aztán közölte, hogy nem tetszik. De mikor meglátta Maját ugrálni, meg fetrengeni benne, rögtön elmúlt minden ellenérzés.

Vera: én is csodálom Szami energiáját.

Ki vett már karácsonyfát? Nálunk már nagyon rég normand fenyő a szokás, de annak nincs olyan jóóó gyerekkorom illata. Apa azt mondta, hogy ő akkor is szép formájú normandot vesz és hoz luc ágakat az illat miatt.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok,

nna, jópár napnyi gépnélküliség után ismét itt :)
Gyakrolatilag a gép 75 %-át le kellett cserélni :? :? MIért is ne, karácsony előtt... jól jött... :?

Nem tudok mindenkinek reagálni, elnézést, elmaradtam teljesen, de a szüli-és névnaposoknak nagyon boldogat kívánunk!!!!!!

Szárítógép nagggyon tűzbe hozott, csak épp hely sincs hozzá.... DE rémes mennyiségű vasalnivalóm van állandóan, nagy segítség lenne!!

Fát megvettük mi is, cask egy tipp: a piacon 3.500 Ft/m a nordmann, de!!! Elképzelhető, hogy ezek nagy része jegenyefenyő, ami hasonlít a nordmannra, de nem olyan jó minőségű. Ez csak ÁLLÍTÓLAG!!!! 8egy fenyőárus mondta, lehet, csak piacrontásból :)
Mi megint a Széchenyin vettünk, egy 2 m körüli nordmannt, hát, tényleg sokkal szebb, mint amik a piacon vannak, elvileg Dániából hozták... NA aztán hogy ezekből mi igaz, nem tudom, mindenesetre szép nagyon! Ez a lényeg!

Szabi bölcsiben, Bálint megkaptaa prevenárt, bár kissé taknyoska.
Mi pénteken PEsten voltuk, gyerekek nélkül, nagyon jó volt, vacsiztunk. Éjfélre értünk haza.

Vera, jó lenne menni, mert valami 25.000 FT egy főnek 6 napra, gyerekeknek nem kell izetni, de Peti januárban nem tud szabira jönni semmiképp. Szóval marad sztem az egynapos program, szánkózás.

Kép
Kép
dorkáék

Andi: Köszi! :) Mi luccot vettünk idén, nagyon kis formás, takaros fa. Mi általában 1,5-1,8 m-est választunk.

Kata: Őőőő...nekem az rémlett, hogy a frissen elejtett fácánt anyósom lógatja pár napig a teraszon. De akkor az más madár lehetett?? Nemtom. :oops:

Vera: :lol: :lol: Nekem Tibi már réééégen mondja, ha ideges vagyok, hogy kapjak már be egy magneB-t, mert naaagy rajtam a nyomás. Persze gúnyolódik. :twisted:
jaimee1

Nagyjából K.O. vagyok :? Olllyan napunk volt :roll:
Logopédus, torna, közben Jázminnal Cora, Media Markt (muszáj voltam ajándékügyben), utána vissza Bencéért, rohanás szemorvoshoz, fáj a feje hetek óta, visszavittem nézzék meg a szemét, gyanús volt hogy csak kell az a szemüveg :roll: és kellett... 1től 3ig vizsgálták :roll:
De boldog hogy szemüveges lesz! :) Gyereket én ilyen boldognak még nem láttam szemüvegtől :D De sajna csak keddre lesz kész, így vettünk egy tokot addig is, hogy meglegyen az érzés :lol:
Aztán hazaérve kitalálták hogy szánkózzunk, így mentünk egy órás kört, hátam-lábam már leszakadt, és még nem is ettem ma... Szóval REMEK napom volt :roll:

Dorka, örülök megint vagy :) Számítógép csere jókor jött tényleg :?
Hol voltatok Pesten? Barátokkal vagy csak kettesben?

Mi is megvettük már a fát, tegnap hozták ki. 2m -es normand a miénk is, itt is volt magyar és dán is... Nem sok különbséget láttam köztük, csak árban :wink: A miénk magyar és szerintem gyönyörű! :) De ugye Andi hogy nincs illata? :( Ezt én is hiányolom.

Andi, nálunk is akkor feküdt bele Jázmin a hóba, mikor Bence hóangyalkát csinált és neki is kedve lett hozzá ;) Csak szegény az arcába söpörte a havat, az már annyira nem tetszett neki ;)
Maja jár még oviba?

Na, én mára ennyi voltam, fürdünk és lenyomom őket ;)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Na, tegnap kiszaladtam a futárhoz, mert hozta a könyveimet, most meg olyan dáthás vagyok, hogy alig látok... :roll: De szerencsére semmi más baj nincs, nem vagyok lázas, nem fáj a torkom, úgyhogy remélem, hamar túljutok rajta :roll:

Dorka, szerintem szombaton megyünk Szolnokra, remélem, addig teljesen meggyógyulok, mert csak akkor megyek felétek. De majd hívlak előtte!

Esti sütisütés: legszívesebben én is nemet mondtam volna, de olyan nagyon aggódott, szabályosan tördelte a kezeit, hogy most akkor mi lesz vele másnap, mit szól az óvónéni, hogy megint elfelejtette (a Mikulás ünnepségre is ajánlott volt vinni - akkor szólt, amikor már vége volt... ), úgyhogy megsajnáltam... :oops: És persze elmondtam, hogy ez volt az utolsó... na, persze, ezt magam se hiszem... :roll: De igazából nekem is ciki lett volna az oviban az eset... Csaba szerint az a baj, hogy mindig ki akarom húzni őket a csávából... és szerinte néha nem ártana, ha főnének egy kicsit a levükben... :wink:

Tegnap meglátogattuk a tavalyi tanító nénit, olyan jó volt beszélgetni kicsit. Ma meg karácsonyi ünnepség volt az oviban. Holnap meg elkísérjük Jázminnal Csabát az év végi repis körútjára, remélem, az utakon nem lesz nagy hó. :roll:

Szárítógép még csak álom, szerintem leghamarabb januárban lesz belőle valami... De azért irigykedem.... mindig úgy nézünk ki, mint egy mosoda... :roll:

Vera, néha nekem se ártana valami plusz energia, de hétfőn voltunk Mátéval kettesben (Csaba addig fogadóórán volt a gimiben) a zeneiskolai tanárok adventi hangversenyén és az annyira nagyon feltöltött energiával! Hihetetlen, de az a közel 2 óra nyugalom, szépség, hangulat - nagyon nyugtatólag hatott rám. :lol:

Andi, de jó, hogy írtál! :lol:

Jaimee: :lol: :lol: :lol: Cupp Tibinek, édes... :wink: :lol:

Na, megyek, Máté mindjárt hazaér a teniszről és holnap nyelvtan dolgozat a mássalhangzók törvényeiről, úgyhogy még egy gyors gyakorlást meg kell ejtenünk a vacsora előtt... :?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Csak egy gyors reagálás: Niki! A péntek este nekem sem jó, mert az oviban "felnőtt" karácsony lesz este 6-tól.

Öööö... legközelebb a többit pedig mindent olvastam, igaz két részletben... De már kész a pancsivizem.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Dorka!
üdv itt újra, sé csak pozitívan! van egy majdnem vacsiúj gépezek, mostanában nem kell legalább hozzányúlni!

Szami!
tényleg nagyon király vagy, de ha most azt mondaná valamelyik gyerek, hogy kell neki holnapra torta, bevállalnám, csak tanulnom ne kelljen! annyira kivagyok most már, hogy azt sem tudom fiú vagyok e vagy lány...

Máténak holnapra egy kallappal!

Vera!
miylen kutymorgó?

hát nálunk a nem oylan havasak az utak nem jött be, annyi ideig jöttem haza a cégtől főbb utakon!, mint jó időben szolnokra. na persze még nyári gumival nyomom, de majd holnap!

Kata!
hát ez a kérdés bennem is felmerült, de sztem egyik sem, mert bejött valamilyen sürgős eset, amihez mindkettőnek rohannia kellett. na de a sétálós dokinőnek lett-e vajon valami baja a robbanástól????

Jaimee!
én si hallottam már lógatásról!

Nekünk nincs még fánk, pedig nálunk pakol le éjszakára egy fenyőfás! mi is nordman normand normann, és még ezer változatot láttam kiírva na szóval ilyet veszünk. az hogy hova kerül az a nagyobb kérdés, mert eddig a kandalló helyén volt....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!Vera:ma jött meg az aqua beads(este 8kor hozta a futár)és hát kibontottam és nagyon tetszik szinte kedvem lett volna vele játszani :D !

Niki:én rendelnék diát de majd csak januárban,te mikor szeretnél???

Judit jöttök még angolra?Még szeretnék egy akácot,de ha nem jöttök se baj kibírom januárig is.
:)

Rólunk:meg volt ma a fenyő ünnep az oviban,nagyon jól sikerült olyan édesek voltak a gyerekek,hogy engem meg is rígattak.Kicsit az volt a szív fájdalmam hogy nem tudtam a műsor után haza hozni de délután bepótoltuk havazással,szánkózással sőt az anyukák még forralt boroztak is játék közben így kilehetett bírni a hidegben!

Kati Kép
virag9

Ja.... még nekünk nincs fánk,majd szerintem szombaton veszünk valami ezüst félét!!!

Kati Kép
virag9

Maja még jár oviba és szombaton lesz a karácsonyi ünnepségük. Így jövőhéten már nem lesz ovi. Majával megírtuk a levelet a Jézuskának. Olyan édes volt. Ő egy Volt kutyát kér és Nórikának meg egy babát.

Virág: ha program van az oviban én is max ebédig tudom otthagyni, de volt már, hogy rögtön a program után hazahoztam. Ha borul a megszokott rend, haza akar jönni.

Tegnap mi is szánkóztunk és délután én is gyártottam muffint. Raktam bele egy kis mézeskalács fűszerkeveréket is, meg télapó csokit és olyan jó karácsonyi illata, íze lett.

Szami: vigyázzatok az utakon tegnap erre nagyon csúszott még a fő út is. Szerintem tök jó, hogy még este is képes vagy muffint sütni, szerintem nagyon jó, hogy számíthatnak rád, ha későn is jut az eszükbe. (Én is ilyen elfelejtős gyerek voltam :oops: )

Fánk még nincs, de szánkót vettünk tegnap. És a takarítással sem állok v.mi fényesen. De majd ma...

Andi

Kép
Kép
andii

10-re bemegyünk az oviba ajándékbontásiünnepségre... remélem nem szedünk be valamit így 1 óra alatt... :roll:

Jaimee: öööö én a főzéssel kapcsolatban nem tudtam hová tenni a lógatást. Apukám is fellógatja felpucolás előtt... talán hogy a tollak könnyebben elengedik a bőrt, mert a fácánt szárazon (nem forrázzák) koppasztják... legalább is apukám tuti így.

Andii: az mi az a Volt kutya?

Bbj: szerintem a sétálgatósnak nem lett baja... Tanulásilag nem lennék a helyedben, elhiszem, hogy kész vagy... de ha meglesz a diplomád, akkor meg lennék a helyedben... nem egyszerű ez ... :lol:

Szami: vigyázzatok magatokra ma!

Dorka: tök jó lehetett nektek Pesten! Ilyenkor anyukád alszik ott nálatok és van a gyerkőcökkel?

Olga Tegyél már képet a mézeskalács házikókról!

Niki: péntek... apának elvileg angol óra este 9-től.... bár tegnap becsúszott az árokba a tanára autóval...

Nekünk sincs még fánk. Dorka.... hol vettétek itt a Szecskán? Piacon?

Kép

Kép
szolkata

Kép Kép

A fehér kutya Volt (vagy Bolt) és egy rajzfilmfigura, akit Maja már tavaly karácsonyra kért és akkor elfogyott és azóta sem lehetett kapni, így a vaterán rendeltünk egyet. Remélem nagy lesz az öröm. Szerintem a film nektek is tetszene. Inkább fiús.

Andi

Kép
Kép
andii

Szép estét!

Ha valakit érdekel... van vasárnapra az Arthur és a Villangók 2.-re (ha jól írom és tudom) 10.00-ra ingyen jegyem 12 db. Ha valakit érdekel, darabszámmal jelezze!

Kép

Kép
szolkata

Kata: Csak nem nyerted?

Akkor Frei áttéve januárra.

Megyek vasalni.

Jó éjt!

Niki

Kép
Kép
csni

Niki: nem, ismerősön keresztül... :wink:

már 3 jeggyel kevesebb...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!Judit:Gréti hogy van??????????????Most csak ennyi,bocsi!!!!!!

Kati Kép
virag9

Bbj: Hogy van Gréti?

Kép

Kép
szolkata

Hola.

Újra itthon.
Köszönjük szépen a Lucás köszöntést a ránk gondolóknak!

Jaimee, Réka gyönyörű a csini rucijában (is) :D Szépen gömbölyödik a pockád :)
(szerdai uhu-s Jakab...)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Na túl vagyok polgárjogon...köszi aki gondolt rám, biztos sokat segített!

Hogy a többiek is értsék:
Gréti megint taknyos, köhög,a slejm liftezik benne, és tegnap este a higanyos 39,1 lázat mért. Hozzáteszem, nem eszik kb két hete a szó szoros értelemben kell érteni a semmit! az orrát alig bírja kifújni, ott van érzem, de nem jön semmi, gyakran fájlalja a hasát, fejét. Abban maradt Misi a dokinővel, ha meggyógyul( antibigyó, arcmelegítés, köhögéscsillapítás) hogy labor. Megnézik a vaskészletét. jövőhéten meg magánuh-ra elvisszük, több szem többet lát alapon, de remélem semmit.

Andi!
már én is letöltöttem, nem rossz mese!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok,

mi hír Grétiről????

Kata, a Széchenyin a Heliker előtt vettük, már nem először.
Azt nem mondanám, hogy hajde nagyon kedvesek az eladók (öö.... inkább bocs, hogy vásárolok... nem akarok én nagyon zavarni a telefonálások közepette....) érted... De a fáik takarosak!
Ja, szabi anyáéknál aludt (már a bölcsiből is ők hozták el), Bálintra meg anyósomék vigyáztak nálunk, aztán mikor hazaértünk, Peti hazavitte őket. Egyik nagyszülő sem olyan, hogy minden további nélkül bevállalna egyszerre 2-3 unokát... :) Majd 10 év múlva :)
Bence hogy érezte magát az oviban?

Vera, Peti egyetemi barátaival voltunk, a Szt. Jupátban, a Mammut mellett. Inkább mennyiségre mennek rá, mint a dizájnos belsőre vagy porcelánra, de nagggyon jókat lehet ott enni!

Szami, nagyon rendesek vagytok, köszönjük!!! Tökre zavarba hoztok :) Még mindig költői a kérdésem: hogy tudsz mindig mindenre így odafigyelni, fejbn tartani, beszerezni stb.... Erre biztos születni kell, nekem nem megy... :)

Andi, egy cipőben járunk: új szánkónk nekünk is van, takarítás meg semmi :) Azért karácsonyig igyekszem :)

Bálint lassa-lassan felül, és már majdnem mászik, csak még nem tudja egyszerre kezét-lábát összehozni :) Térdelget a játékainál, szépan fejlődik. Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Csatlakozom a "nem halad a takarítás" team-hez, bár a szánkónk nekünk nem új.

Bálint nagyon édes, cukorfalat és milyen ügyi.

Megkaptam az oltást, O. Ági beoltott.

Niki

Kép
Kép
csni

Judit, jobbulást Grétinek! Gyógyuljatok meg hamar, drukkolok hogy karácsonyra egészségesek legyetek! ;) Te már otthon vagy?
Amúgy Bence is sokat fájlalja a hasát és sztem amiatt mert ő is alig eszik (nála azért a kedvenc kaják jöhetnek, de nagyon keveset eszik, képes egész nap éhezni ha nem a fogára való van :? ) és mikor meg a nagy éhességre eszik, akkor ugye nem bírja a gyomra/hasa a hirtelen megterhelést és akkor meg már azért fáj :( Nem egyszerű vele sem kaja ügyben :roll:
És a feje is sokat fáj, engem is idegesít, de hátha azt megoldja a szemüveg...

Dorka, Bálint tündérbogár cukorfalat :) De jó Neked hogy ilyen pici babád is van! Nekem Jázmin , meg Szabi is nagy már :) Gondolom akkor neked Szabi főleg nagynak tűnik a pici Bálint mellett :lol:
Hát nálunk a múltkor anyukám bevállalta a 3unokát 2-3órára de azt mondta hogy inkább külön menjenek legközelebb :roll: Mármint az én gyerekeim mehetnek együtt (mennek is szombaton ;)), és a tesóm 11éves lánya pedig máskor. Mert ők Bencével veszekednek folyamatosan, pedig elvileg őrülten szeretik egymást ;) De ezt hozza ki belőlük a naaaagy szeretet :lol:
Anyáink meg már elszoktak a nagy veszekedésektől, ami itthon mindennapos, én már totál immunis vagyok rá... :roll:

Mindig nézem a képeiteken ezt a gyönyörű fehér szőnyeget hogy hogy tudod te ezt ilyen gyönyörűen tartani két pici mellett?? :shock:

Rám pedig egy halom vasalnivaló vár és hát... takarítani is kéne... majd valamikor :?
De egyelőre fáradt vagyok, mert 2órán keresztül szánkóztattam a gyerekeimet és engem ez úúúúgy leszívott mintha legalábbis egy napot túráztunk volna :oops:

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Dorka, köszönjük a ruhákat, a jövő héten jönnek az öcsémék, remélem, nekik is tetszik majd!

Judit, jobbulást Grétinek, grat a vizsgához!

Köszi, hogy gondoltatok ránk tegnap, az utak teljesen tiszták voltak, de ennek ellenére sok balesetet láttunk. Jázminnal egy óriásit sétáltunk a martonvásári kastélyparkban, szűz hóban :lol: Még rajzoltunk és egy bottal, meg madarakat nézegettünk, aztán voltunk egy üvgházban, ahol már éppen beérett a búza :shock: :lol:

Szia Balwin! Írsz kicsit bővebben is? :wink:

Vasárnap jön haza a húgom! :lol:

Olyan náthás vagyok, de holnap mennem kell bevásárolni a Corába, úgyhogy aki lát, csak óvatosan közelítsen... :roll:

És köszi a drukkot, Máténak 10-ből 10 lett jó nyelvtanból, úgyhogy megérte a sok gyakorlás, 5*-t kapott :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dorka!
nagyon édes Bálintod! és nekem is mindig "szemet szúr" a fehér szőnyeg!

Szami!
Grat Máténak!

egyszer mi si voltunk martonvásárban a kastélyparkban hátul volt a vetőmagüzem...nagyon szép hely tényleg!

Vera!
már itthon vagyok miklóson, ha így érted, ha meg nem akkor nem leszek "szabin", dolgozom az ünnepek alatt, között...de ha egy harmadik verzsönöd van, akkor kérdezz!

én úgy gondoltam hogy 23-án csak a heti takarítást viszem véghez, 24-én sütök, főzök. Nagyobb dolgokra most képtelen vagyok.

Na megyek is négyszögesítem a kupit...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szánkónk a régi,viszont takarítással nem haladok,vasalni valóm egy halom! :twisted:

Holnap írom a modulzáró vizsgám azzal foglalkoztam, a héten nameg szánkó,hó,szánkó :wink:

Voltunk cukorterhelésen is,elég rosszul viseltem a másodikat,na meg a lötyit is :?

Ja és van egy picibabánk is!!!!
A férjem unkokatestvérének a barátnője tegnap szült,még lett volna 10napja,de Petra baba jönni akart 3350gr és 55cm-olyn írígy vagyok,már szeretnék én is ott tartani

Kati!
Szerdán megyek dokihoz 11-re mikor mehetek hozzád????

Kép

Kép
katlina

Katlina!
holnapra egy nagy kalappal, és gratula az új családtaghoz!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Judit! Jobbulást Grétinek!

Niki! Isten hozott az oltottak táborában! :) Megbeszéltük, januárban Frei! (Pedig most azért néztem be... :oops: )

Katlina! Kisbabához én is gratulálok! Nagyon szép méretei vannak Petrának!

Dorka! Bálint nagyon szép fejlett baba!

Kata! Nagyon jó lett volna a holnapi mozi, ha nem lenne disznóvágás. Azért kedves vagy, hogy feldobtad közösbe a jegyeket!

Csak hogy csatlakozzam: szánkónk nincs, takarítva nincs, vasalva nincs. :oops: :mrgreen:

Na feloperálom a képeket winyóra.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Kép
A segítségem, így könnyű volt! :)

Kép
Első házikó, ez maradt itthon

Kép
A második házikó került a Csibékhez

Kép
Ez pedig a mici-maci csoporté lett

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
nagyon ügyes vagy! az enyém nem ilyen szép, de majd tanulok a hibákból, sé jövőre én is lefotózom. most nem tenném közszemlére...

Gréti jobban, de Misit viszont éjjel verte a víz rendesen, most már úgy ahogy...

Szami!
jó volt kicsit talizni, még így az idén..50-60-nal jöttünk haza, iszonyat az idő!

most már mi is fenyőtulajdonosok vagyunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, láttunk a Corában :) De olyan gyorsan mentél hogy nem akartam kiabálni :lol: Mikor már a sorban álltunk egy félórát, gondoltam rádtelefonálok, de aztán mégsem. Csak nem ott találkoztatok Szamival?!
Misinek is láza van vagy mi lehet? Jobbulást neki is!
A múltkor úgy értettem hogy otthon vagy-e már vagy még Szegeden? ;)

Szami, kár hogy mi nem találkoztunk :( Máténak gratula, nagyon okos fiú és szorgalmas is hogy gyakorol! :)

Olga
, nagyon szépek lettek a házikók, egy zseni vagy! :) Azért ez elég aprólékos meló, nem? Édes a kis segítséged ;)

Niki
, te hogy vagy? Karod fáj? És a lányok, megvolt a füllyukasztás? ;)

Katlina, neked hogy sikerült a vizsgád? ;)

Én becsomagoltam az összes ajándékot, illetve 2-3 hiányzik még, de az még beszerzés alatt van. Holnap azt hiszem nem indulunk útnak ebben az időben... :?

Vége lett a Csillag születiknek. Én a Szabinak drukkoltam. Nekem ő az igazi tehetség, meg olyan kis szimpatikus volt ezzel a szerénységével. Bár ma nem volt olyan jó. Kata, te kinek?

KépKép Kép
76vera

Vera: én Tabáni Sztívnek szurkoltam, csak a múltkor itt elfelejtettem Jaimee-nek válaszolni :lol: Annyira izgultam érte, hogy levegőt is alig mertem venni, amikor a szőröstalpúval énekelt (bocsi, nem tehetek róla, de utálom K.I.-t). DE! Szerintem ritka nagy baromság, hogy ilyen tehetséges emberek körül csak egy nyert sok mindent. El kellett volna osztani közöttük. Ja... Tabáni Sztívnek szerintem pszichiáterre lesz szüksége, hogy feldolgozza... :wink:

Anyám... van már hó... bár csak megmaradna karácsonyig!!!! De hát ilyen havazást még reggel sem mondott semmilyen hírek... ezért bízom a jövő hét hidegében...

Olga: gyönyörű alkotásaid vannak!!! És szupi a segítséged!!!

Mi mézeskalács-puszedlit gyártottunk családilag du. ... ööö meg gyümölcskenyeret... és forralt bort ittunk a szomszédainkkal este... igazi karácsonyi fíling van már nálunk.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Én is Tabáni Istvánnak szurkoltam, bár nekem a tegnapi produkciói nem jöttek át. Előfordul, hogy valaki elfelejti a szöveget, bakizik, majd az idő biztos hozza, hogy ezen úgy túllépjen, hogy szinte észrevehetetlen legyen. Én szerettem mikor magyarul énekelt, de most mindkettő az volt, és valahogy nekem hiányzott az erő, a hang a dalokból. Bár ott K. Ildikóval énekelve már jöttek elő hangok tőle. Meg az igazat megmondva nekem a tegnapi két száma közül egyébként sem tetszik egyik sem...
Egyébként úgy érzem, hogy a Szabinak kellett volna nyernie, mert ő végig színvonalas előadásokat adott elő, nem bakizott, szépen fejlődött, mindig valami új volt a "műsora" is. Nekem tetszettek a tegnapiak is.
Andrénak is szurkoltam, úgy éreztem, hogy hétről-hétre tisztább a hangja. Meg egyébként is valóban különleges amit csinál és ahogy csinálja. Nekem legeslegjobban az ötödik elem c. filmből előadott dala jött be.
McDc-nek, alias Robinak is szurkoltam, nagyon jó amit csinál. Meg hogy ennyi mindent elért annak ellenére, hogy mozgásában korlátozott.

Viszont a zsűritől kivolt a ...., mert ezek állandóan mindeninek 8-10 pontokat adtak, ha kellett, ha nem... Nagyon igyekeztek jó fejek lenni.

Hmmm, hirtelen ennyi. Köszönöm a házikós dícséreteket.

bbj Judit! Jössz-e még Szolnokra? Nem, mi? Tudod, én is méz ügyben zargattalak pár napja. Na nem baj, majd egyszer!

Lassan indulnunk kellene Balázzsal Szandára, de nem tudom a helyi menetrendet megnézni, mert vírusos a jászkun honlapja.... Remélem nem fagyoskodunk majd a buszmegállóban fél órát...

Olga

Kép
juhaszolga

Szép téli reggelt Mindenkinek!

Dorka: Bálint gyönyörű nagyfiú!

Szami: én is gratulálok nektek! Máté nagyon okos fiú! Mi szeretne lenni ha nagy lesz?

Olga: Balázs és a mézeskalácsházikók is szépségesek! Balázs abba az oviba jár ahol te vagy?

Kata: akkor a te kedvenced nyert? Hmm forralt bor én is tervezgetem egy ideje.

Vera: nem semmi hogy egyedül szánkóztatsz két lurkót...

Tegnap este nagyon-nagyon esett a hó. De sajnos karácsonyra nagyon meleget mond...de hátha nem jól látják még most.

Tegnap megvolt a karácsonyi ünnepség az oviban. Nagyon szép volt, olyan aranyosak voltak a gyerekek. Nem is meséltem, hogy a múltkor a karácsonyi barkácsolásnál Nórika nagyon rendetlen volt. Négy fiú az oviból és ő verekedtek ajándékkészítés helyett, de ők nagyon élvezték... Aztán most alig hogy megérkeztünk, odaszaladt egy kisfiú, hogy Nóri de jó, hogy itt vagy! Üssél meg!
:D
Itthon egyáltalán nem jellemző rá a verekedés, nem is tudtam előtte, hogy ilyen vérmes kis nőszemély...

Katlina: gratulálok a picibabához.

Ja és van karácsonyfánk. Hát maradtunk a normandnál. Apa ezt látta szebbnek.

Én is nekifogtam a csomagolásnak, de csak a Majáét tudtam becsomagolni még tegnap. Majd hátha ma már be tudom fejezni.

Andi

Kép
Kép
andii

Vera!
ejnye! azért nyugodtan rámtelefonálhattál volna! Bezzeg ha mi láttunk volna benneteket, pocokat ledöntve rohanunk hozzátok!

mi nem sokat álltunk sorban, viszont a 14-es pénztárnál. én is szelektíven gyűjtöm a szemetet, amit lehet, de az hoyg karácsonykor, ezren meg ketten, örülsz, ha megtalálod a leggyorsabb sort, erre kiderül, ott nem adnak szatyrot. Mehettem a szomszédba kérincsélni. Misi nem kicsit volt ideges...

Volt láza is, meg nagyon köhög. Kb uaz mint Grétinek. Tegnapi -7 fokos piaci ácsorgás sem segített neki túl sokat.

Olga!
én mindenkinek szurkoltam, itt tényleg mind a négy annyira tehetséges a saját területén, hogy megérdemelték volna az 1/4-ét a nyereménynek. de hátha tényleg felkarolják őket, ahogy már eddig is tették, és az a sok tehetségtelen barom, alias celeb, hátrébb szorul.

Ti nem voltatok a corában tegnap, Misi mintha látta volna a kocsit.

Kedden délelőtt megyünk, szóljon akinek kell még esetleg méz, Kati, Olga Vera. ennyire emlékszem.

Kata!
nagyon odavagy ezért a hóért! jó, jó hoyg esik, de én annyira nem vagyok oda érte, csak bentről, ki ne kelljen mozdulni.

K. I román? vagy miért szőröstalpú? Hát a múltkori vacsoracsatában jól berúgott, az azért nagyon gáz volt! én szeretem a hangját.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Örömhír, örömhír!!!

MA ÉJJEL 1 ÓRA 50 PERCKOR 3150 G-MAL ÉS 51 CM-REL MEGSZÜLETETT KÁLMÁN HUNOR, DITKÉÉK KISFIA!!!!!!
CSODASZÉP SZŐKE HAJJAL, EGÉSZSÉGESEN!!!

Kép
Kép
dorkáék

Verőfényest :)

Szami, jobbulást! Gratula Máténak a csillagosötöshöz :D
Húgod újévig marad?

Katlina, gratu az új kisrokonhoz! :D Vizsga?
Mijé viselt meg a második szuri?...

Ditkeéknek gratulálok a kisfiukhoz! Szép a neve :wink: :oops: 8) Hm, Szentestére pont hazamehetnek :)
Dorka, ha tudsz részleteket, az is jöhet :)

Dorka, Bálint is rohamtempóban fejlődik, akárcsak anno Szabi :shock: :D Nagyon ügyeske!

Judit, továbbra is jobbulást Grétinek, meg a Zuradnak is (neki meg akkor így frissiben...)!

Olga, tök ügyes vagy! Tuper kis házikók! Napersze ilyen segítséggel... :D

Kata, Bence hogy viselte a műtét utáni napokat? Teljesen rendbejött?
Mosmán nagyon irigyes vagyok a szárítód miatt :lol: Bár én spec a farmert frissen, keményen, ropogósan szeretem, de a többi...ahhhhh...namajd egy nagyobb lakásban :)

Kiccsillagot nem láttam végig az altatási procedúra (tegnap tortúra) miatt... (még asse tom, ki nyert...minnyá kiolvasom valahol) K. Ildikó az Keresztes Ildikó? Én szeretem a hangját, a nővel sincs bajom...meghallgattam vóna mit produkálnak Tabánival :)

Heh...takarítás folyamatban, szánkó van, fenyőfa van (má 5-ik éve ugyanaz :mrgreen: ), vasalás nuku.

Judit
Kép

Kép
balwin

Vizsgán túl.hát szernintem mind sikerált úgyahogy!

Második szúrás már nagyon írritált,rosszul viselem a vérvételt :oops:

Ditkééknek hatalmas gratula,a nagy hóesés beindította a kisfiút :wink:

Kép

Kép
katlina

Szép estét,

Katlina, reméljük meglesz az a vizsga szép eredménnyel!

Judit, sztem is jó kis nevet választottak Ditkéék! :)
Én is úgy számoltam, hogy elvileg pont 24-én mehetnek haza...

Judit, jobbuklást a félcsaládnak! HOgy vannak???
Leti és Te még tartjátok a frontot?

Olga, nem semmi, miket kreáltatok! Balázs nagyon koncentrál! :) Nagyon édes! Annyira hasonlít az Apukájára!

Andi, Nóri akkor nmagyon feltalálja magát, és mély nyomakat hagy másokban :)
Csomagoláshoz hajrá!! Olyan jó lesz, amikor nyitják ki az ajándékokat, én már úúúgy várom!!!

Vera, ma is szánkóztatok?
Fehér szőnyeg khmm... apa rigolyája... állandóan takarítja, folttisztítózza, és kivan, amikor a "már megint összedisznóztátok a fehér szőnyeget!" monológjára csak annyit mondok: jól van na, majd kitakarítom... majd... :) Aztán ő megcsinálja, nagyon allergiás rá :)
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nálunk behozza néha Szabi az innivalót vagy a Rudit, és tuti a szőnyegen landol... :roll:

Szami, meddig marad tesód? Nagybevásárlást megjtettétek?
Már akartam kérdezni, hogy nem szoktatok a ferihgegyi Market Centrálba járni? Majdnem annyi, mint Szolnok.
Máté szépen zárta a 2009-es évet! VAgy még mennek hét elején suliba?

MI ma Martfűn voltunk pancsizni, meg egy kicsit afagyban szánkóztunk, tartalmas nap volt, el is fáradtak a gyerekek, Szabi főleg, úő elég nyűgös volt már este.
Bálintnak pedig elég csúnyán kiiszáradt a kis bőre az arcán, próbáljuk rendbehozni, de a cumi és napi 6 liter nyál nem lendít a helyzeten...
Kép Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Áve.

Hátcsajok, én csak ámulok-bámulok, milyen (takaros) férjuraitok vannak :shock: :lol:

Dorka, szípek vagytok! Bálint a kis huncut mosolygós :D
Látom a körmeid ünnepi pompában :wink: :D
Szőnyeg: nekünk ugyan nem világos, de igyekszem vigyázni rá - nem sok sikerrel. Minden (!), ami valaha Luca kezében volt, a szőnyegen landol...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

balwin Judit, de szemfüles vagy, hogy kiszúrtad Dorka körmeit! Nekem vissza kellett lapoznom, a gyerkőcöket néztem elsősorban. :oops:

Dorka! Szépek vagytok, és jó lehetett a pancsizás is!
Szőnyegért nem irigyellek benneteket. Nálunk barna, de azon is látszik minden. Na MAJD egyszer ez is ki lesz takarítva! :oops: :lol:

bbj Judit! Corában nem voltunk, de anyósnál voltunk szombaton, illetve a Deichmanba mentem be Balázsnak csizmát venni. Akkor láthatta a kocsit Misi.
Kedden mikor jössz? Menjünk érte a mézért valahová? Szeretnék kérni 1 kg vegyest a szomszéd részére, illetve magamnak 3 kg valamit. Mármint ha jól tévedek selyemfű nem nagyon volt idén, ugye?

Ditkééknek én is gratulálok! Akkor mostmár egálban vannak nemek aránya tekintetében! :wink:

Andi! Balázs még bölcsizik. Errefelé az a szokás, hogyha szeptemberben elkezdi a bölcsit, akkor ott is marad. Persze átírathattam volna oviba, de nem bánom, hogy nem tettem meg.

Olga

Kép
juhaszolga

Kép

Lehet, hogy már nem lesz alkalmam, mert holnaptól indul nálunk a karácsonyi nagyüzem.Tehát:

Nagyon boldog karácsonyt kívánok minden babanetes ismerős és ismeretlen társamnak és családjainak! A gyerekeknek pedig, meghitt csodás, meglepetésekkel teli karácsonyi szünetet!

A topikos csajoknak pedig köszönök minden támogató, vicces vagy elgondolkodtató hozzászólást, nagyon jó itt veletek!

BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Balwin!
Én is visszalapoztam köröm ügyileg :wink: :oops: ,micsoda szemed van 8)

Hát a vizsga java januárban lesz,szóval nem unatkozom a két ünnep között :wink:

Bálint nagyon huncut szemmel rendelekezik.de nagyon hasonlít Szabira!
És hogy tetszett neki a hó????
"Mi"vagyis a fiúk a gátoldalba nyomják a szánkót én meg írígykedve nézem őket :roll:

Pici baba ma jött haza,gondolom jól vannak majd január végén elmegyünk babázni,addig nem zavarunk

Olga!
Nagyon a jó a mézeskalács házikó,ügyes vagy nagyon!!!!

BbJ!
Gréti megjavult már?
És Misi?
Nálunk szinte mindenki elkapta ezt a köhögős megfázós cuccot :twisted:

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Katlina, gratulálok a vizsgádhoz és az új kis rokon születéséhez, ez olyan jó dolog! :lol:

Olga, a házikóid!!! :shock: :shock: :lol: :lol: Gyönyörűek! Hát, szerintem pályát tévesztettél kétszeresen is és cukrásznak kellene menned! Én egy ilyennek neki se mernék fogni a kétbalkezemmel... :oops:

Vera, de, igen, a Corában futottunk össze, bár mi akkor érkeztünk, amikor Juditék már a vége felé jártak a vásárlásnak! Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk :cry: De majd legközelebb!

Judit, mi előtte már Pestről jöttünk, abban a szép időben, másnap (vasárnap) meg ismét mentünk oda , a tesómért. Úgyhogy Csabának már nagyon elege volt a téli időjárásból... :? A lányok mindig olyan bájosak, pedig azért látszott, hogy Gréti nincs teljesen jól. Azóta hogy vagytok?

Andi, méghogy Maja és a verekedés?! Nálunk a két lány eddig kétszer verekedett össze, de azt szerintem bármilyen profi megirigyelné és fejvesztve menekülne! :shock: :wink: :roll: :lol:

Dorka, milyen nagyok már a fiúk! Jó lehetett a pancsizás! :lol: Mátéék szombaton és tegnap is voltak suliban, ma meg ODN lesz, délelőtt egymásnak mutatják be a produkciókat, este 6-tól 9-10-ig meg a szülőknek... Nem tudja még, hogy mi akar lenni, pár dolog érdekli (természet, történelem, művészetek, matek), majd kiderül. Az biztos, hogy nagyon logikus a gondolkodása, eszméletlen a memóriája (kivéve, ha a hétköznapi élet dolgairól van szó) és nem szeret magolni. Ferihegyre nem járunk, legtöbbször, ha Szolnokra megyünk, valamennyi időre Csaba szüleihez is benézünk.

Balwin, jó olvasni a soraidat! Meddig lesztek itthon? Igen, a húgom csak január 9-én megy vissza. És ma délután jönnek az öcsémék is a kicsi Marcival :lol:

Megyek, tegnap este megsütöttük a gyerekekkel a mézest, ma meg fogok hozzá a többihez. Nekem még ma este fát is kell díszítenem, mert holnap jön a vendégsereg. De majd napközben jövök olvasgatni - pihenésképpen. :lol:

Szép napot, jó készülődést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Megvagyunk, köszönjük, már javulóban, Misi akar egy párszor megfulladni a köhögéstől, de szed rá gyógyszert, remélem mihamarabb elhagyja. Gréti eszik újabban, (megfélemlítettük). persze nem őrült mennyiségekre kell gondolni, de több a semminél, és remélem jó úton haladunk...

Szami!
szombaton miért voltak suliban? szombaton 24-t dolgoztuk, akkor miért? ezt nem értettem, itt is volt aki ment...

Dorka!
Egyre inkább csigázol ezzel a Martfűvel! nagyon szuper lehet, sztem jövőre mi is bevállaljuk! Hol voltatok szánkózni?

Hát nálunk si bent van mindig a tea, a ropogtatnivaló. 2 hete takaríttattuk ki, azóta nagyon figyelek, a szobába innivalót tilos bevinni, és csak csokimentes kekszeket, de ha meglátom jobban szeretem azzal is kiparancsolni őket. A nyálcsorgatás sok koszt eredményezett, a papucsról elkoszolódott a nedvesség, De ezt a korszakot már letudtuk szóval még egy esély a szőnyeg tisztán tartására.

Én még ma "nyugizom" holnaptól indul a nagyüzem. Ajándékokat letudtuk, egy-két apróság, friss kenyér, ilyenek hiányzik, de holnap az is megoldódik.

Vera!
mizu a kutyával? képet tegyél már! a gyerekek biztos örültek neki! Meglepi volt?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, épp most ültem ide hogy amíg Jázmin alszik, próbálok írni két takarítás és süti sütés közben... ;)

Tényleg Judit, kérdezném hogy az almás krémesed rögtön fogyasztható elkészítés után vagy várni kell vele? Attól függ mikor sütöm meg ugyanis... Ma egy zselés-tejfölös-kekszeset csináltam és azt egy napig hűtőben kell tartani. Csak ezért kérdem ;) Köszi!

Tegnapelőtt elhoztuk a kutyát, nagyon-nagyon édes kis gombolyag! :) A plüsseink többsége nagyobb nála, néha be is támadja őket :D
Nem volt meglepi a gyerekeknek, tudtak róla, megbeszéltük előtte hogy kell vagy nem kell (hülye kérdés volt :lol: ), mit lehet majd vele csinálni és mit nem, szóval fel voltak készülve rá.
Vasárnap majdnem nem mentünk el érte Siófokra (végül Pestig sem hozták el, mert ők nem mertek elindulni :? ) a nagy hó miatt, de végül Ákos győzött, ő mindenképp hozni akarta már. (Jó kis utunk volt, de mindegy, túléltük.)

A többieknek írom hogy coton de tulear kiskutyánk van, tegnap volt 7hetes :)
Teszek képeket ;)

Kép
Kép Kép

A gyerekek nagyon szeretik, nyúzzák is rendesen, résen kell lennem ;) Az én napom nagyjából takaírtásból áll, mert még nem szobatiszta...De elvileg nagyon okos, könnyen tanítható, szőrét nem hullajtó és szagtalan fajta! Ez nálam fontos szempont volt ;) 4kg körüli lesz a felnőtt súlya, most 1kg :)
Van neki egy kis "fészke" amibe belebújhat, de nappal többnyira Bence hálózsákjában alszik.

KépKép Kép
76vera

Judit, nem tudtam hogy az egész család volt a Corában, én csak téged láttalak Letivel. Azt hittem a többiek otthon gyógyulgatnak. Én Ákossal voltam, vele meg nem lehet ám csak úgy leállni pletyizni, ideges egy típus ha vásárlásról van szó :lol:

A szőnyeget hol csinálták meg, Corában esetleg? Lassan én is el fogom vinni, bár kézzel is elég gyorsan megvan csak szerintem nem lesz annyira vakítóan szép mintha tisztítóban csinálják. Mennyi időre kellett otthagyni?
Hát nálunk nem nagyon vihetnek be kaját, persze néha előfordul ha nem figyelek rendesen, de kaja nélkül is piszkolódik azért :(

Szami, de jó Nektek, már ma lesz karácsonyfátok! :) Fotózz sokat, kérünk sok-sok képet ;)

Ez mindenkire vonatkozik, remélem most karácsonykor sok képet lehet majd nézegetni :)

Dorka, szépek vagytok! Bálint mekkora huncut :) És tiszta Szabi ;)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Olga: Csodaszépek a mézeskalács házikóid!!! Szépszemű kissegítődet imádom!!! Zzzzzabálnivaló! :lol: :lol:

Judit: További jobbulást nektek! +++Martfűre mi is készülünk, mármint a fürdőbe....amúgy is 2 hetente járunk ott, majdcsak fürdünk is. :roll: :roll: :roll: :roll: Legalábbis Réka és Tibi. Jártunk már a nyíregyházi élményfürdőbe, hát a kiscsaj összeesésig játszott a csúszdán. :lol:

Dorka: Nagyon édi Bálint! :lol: :lol: :lol: Klasszak a képek, szépek vagytok!
Nálunk is Apa a szőnyegfelelős, bár neki könnyebb a dolga a barna alapszínnel. Én egyszer estem neki, voltam Rékával vagy 36 hetes terhes, amikor muszáj volt Vanish-sel átsúrolni, egyszerűen muszáj volt és kész. :lol: :lol:

Balwin: KÉpecskék? Beszámolócska? Hogy vagytok? Hunor mindjárt fél éves lesz.... :shock: :)

Katlina: Gratula a vizsgához! Cukros eredményed megvan már?

Szami: Jó készülődést! Nálatok már áll a fenyőfa? Vagy nem azt díszíted?

Kata: Hogy vagytok? Készülődés? Sütésfőzés? Szárítógéped is jól van? :mrgreen:

Tamcsy: Eltűntél...jól vagytok?

Anikó: ??????

Andi: Eeeeigen, ez az egy jó oldala van a rókáknak, máig féken tartják a szénhidrát bevitelemet. :roll: De most már nem eszem meg 3 piros grapefruitot, csak 1-et. :P Arra gerjedek mostanság.

Vera: Sajnálom, hogy szemüveg lett a vége. A kinövős fajta egyébként? Milyen keretet választottatok? Most már annyi szupi van...még szerencse.....

Ditkééknek gratu!

Rólunk: Jól vagyunk, Réka szépen szobatiszta napközben, ami a pisit illeti és szól buzgón, ha bekakált. A gatyába :lol: :lol: Majd alakul az is.....Csak öklendezem, mint állat, ahogy kivakarom a harisnyás fenekét a kakából. :oops: :oops:
Kész a bejgli, holnap már csak sütni kell, Szenteste nálunk kacsasült lesz vörösboros kápival és pürével.

Jaa, Anikó, ha olvasod, összraktam a konyhát, tényleg szuper, bár kisebb térben, mint képzeltem...ez nem baj, mert nálunk már így is játszószoba a nappali, csak kicsit csalódást okozott....De botmixer, csillingelő világító sütő...minden van. 8) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.12.22 16:17-kor.
jaimee1

Vera: nagyon édi!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!!!!!

Kép
jaimee1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?