Sziasztok!
Olga: Csodaszépek a mézeskalács házikóid!!! Szépszemű kissegítődet imádom!!! Zzzzzabálnivaló!
Judit: További jobbulást nektek! +++Martfűre mi is készülünk, mármint a fürdőbe....amúgy is 2 hetente járunk ott, majdcsak fürdünk is.
Legalábbis Réka és Tibi. Jártunk már a nyíregyházi élményfürdőbe, hát a kiscsaj összeesésig játszott a csúszdán.
Dorka: Nagyon édi Bálint!
Klasszak a képek, szépek vagytok!
Nálunk is Apa a szőnyegfelelős, bár neki könnyebb a dolga a barna alapszínnel. Én egyszer estem neki, voltam Rékával vagy 36 hetes terhes, amikor muszáj volt Vanish-sel átsúrolni, egyszerűen muszáj volt és kész.
Balwin: KÉpecskék? Beszámolócska? Hogy vagytok? Hunor mindjárt fél éves lesz....
Katlina: Gratula a vizsgához! Cukros eredményed megvan már?
Szami: Jó készülődést! Nálatok már áll a fenyőfa? Vagy nem azt díszíted?
Kata: Hogy vagytok? Készülődés? Sütésfőzés?
Szárítógéped is jól van?
Tamcsy: Eltűntél...jól vagytok?
Anikó: ??????
Andi: Eeeeigen, ez az egy jó oldala van a rókáknak, máig féken tartják a szénhidrát bevitelemet.
De most már nem eszem meg 3 piros grapefruitot, csak 1-et.
Arra gerjedek mostanság.
Vera: Sajnálom, hogy szemüveg lett a vége. A kinövős fajta egyébként? Milyen keretet választottatok? Most már annyi szupi van...még szerencse.....
Ditkééknek gratu!
Rólunk: Jól vagyunk, Réka szépen szobatiszta napközben, ami a pisit illeti és szól buzgón, ha bekakált. A gatyába
Majd alakul az is.....Csak öklendezem, mint állat, ahogy kivakarom a harisnyás fenekét a kakából.
Kész a bejgli, holnap már csak sütni kell, Szenteste nálunk kacsasült lesz vörösboros kápival és pürével.
Jaa, Anikó, ha olvasod, összraktam a konyhát, tényleg szuper, bár kisebb térben, mint képzeltem...ez nem baj, mert nálunk már így is játszószoba a nappali, csak kicsit csalódást okozott....De botmixer, csillingelő világító sütő...minden van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.12.22 16:17-kor.