Sziasztok lányok,
itt vagyok én is,csak már megint egész 7végén császkáltunk és estére olyan fáradt voltam,hogy csak nyöszörögtem.
Annyira rossz,mert hétköznap lustibb vagyok,nem nagyon van kedvem kimenni a hidegbe,aztán 7végére úúgy beindulok,hogy minden nap mehetnékem van.
Pénteken este is az utolsó pillanatban mondtam a férjemnek,hogy menjünk Obiba,karácsonyfa talpat meg díszeket venni,azt hittem legalább 9ig nyitva van,de ezek olyan kényelmesek,hogy 8kor minden bezár.Volt kb. fél óránk zárásig,de szerencsére már volt elképzelésem,hogy milyen színű díszeket veszek és hamar ment.
Aztán szombaton elmentünk Köln mellé egy babaáruházba,vettem két olcsó szopis melltartót meg betéteket meg Patrikának egy zörgős plüss nyuszikát.
Arra gondoltam,hogy ezek az olcsóbb cictartók jók lesznek az elején itthon és mikor már látom,hogy mekkora lesz a méretem elmegyek és veszek Triumphot.
Aztán Köln-ben a férjemnek vettünk télikabit,voltunk Ikeába kajálni és 7re értünk haza,nagyon fáradtan.
Arra volt erőm,hogy megnéztünk egy filmet az ágyban gépről és bealudtam.
Tegnap meg párom kollegájáéknál voltunk ebéden,onnan 8kor meg bevitt a városba,újabb csajos tali volt a nemrég megismert magyar kismamikkal,anyucikkal
11re jött értem a párom,addig csacsogtunk
Ma muszáj pihennem,mert délután meg mennünk kell kajákat vásárolni,holnap el akarom kezdeni a sütést,szerdán meg a főzést.
Ahogy látom többnyire Halak és Rák jegyűeket emlegettetek,hát mi is azok vagyunk
én Halak párom meg Rák és én nagyon ábrándozó,álmodozó,mély érzésű,lelkizős meg amint írtam néha itthon ülős,máskor meg napokig csavargós.Imádok utazni,ezért mindig szervezek valamit,többnyire a 7végi programokat is én találom ki.De ugyanakkor boldognak érzem magam,ha van egy erős támaszom(a férjem).Ő nagyon családcentrikus,néha túlzásba is viszi az aggódást,a gonviselést.Tegnap pl. képes volt visszafordulni,mert otthon felejtettem a sapkámat,persze mondtam,hogy kocsiban ülünk,de ő,hogy majd este szükségem lesz rá,mikor a kocsitól be kell sétálnom a kávézóig a lányokhoz.
De ilyenkor is imádom.
ennyit rólunk.
Julcsika,örvendek,hogy sikerült megvenni a babakocsit és hamar sikerült dönteni,egyértelmű volt,hogy élőben melyik szebb szín.Várjuk majd a fotókat.Amúgy én is ilyen összerakós vagyok
Chilike,tőled is a ruci fotókat.Nekem mindig bejöttek a tescos babacuccok,sajnálom is,hogy most nem tudok ott vásárolni,na de majd nyáron
Tök jó,hogy siekrült a kajákat is megvenni vagyis a hozzávalókat.
Irigylem,hogy ilyen szép nagy a család és mind együtt lesztek az Ünnepekkor.Na meg,hogy nagypapi ilyen jó erőben van és ilyen finomakkal kedveskedik,hát könnybe lábbadt a szemem,mert eszembe jutottak imádott nagyszüleim,akik hasonlóan,ahogy beértünk a házba már szedték elő a kajákat,hogy együnk.
Ők már több éve nincsenek köztünk és ilyenkor még jobban hiányoznak:(
Moncsikám,ha téged megnyugtat akkor menj el egy vizsire,semmiből nem tart.Az nem lenne jó,ha az ünnepnapok alatt végig idegeskednél,hogy minden rendben van-e.Persze biztos,hogy nincs okod aggodalomra,de ahogy neked jobb.
Libuska.Voltatok szánkózni,én is úúgy mennék:)
Véégre itt is havazott egész 7végén,szép fehér minden.Úgy szeretem.
Emerenc,köszi a pocak dicséretet.Remélem nemsokára mi is gyönyörködhetünk a Te pocakodban.
Nagyon drukkolok nektek és Micinek is,na meg persze mindenkinek a másik fórumról.
Rencsike,jobban vagytok?Domika éberebb kicsit?