Viki!
Végképp nem akarlak befolyásolni, de a H1N1 oltás alapja ugyanaz, mint a sima influ oltásnak. Csak a vírus más. Ennyi. Azt nem tudom, miért nem lehetett beletenni a simába. Jövőre már benne lesz. Szóval a víruson kívül minden kipróbált anyag. Ezért volt olyan könnyű törzskönyvezni a cuccot.
Hogy mára is legyen valami remek: beigazolódott a félelmem, Noncsi baba visszafordult. Nem is akárhogy! Lába a hólyagomnál, feje a gyomromban...
HK rendesen megnézte. Vesemedence tágulatot elfelejthetjük. Méretre tökéletes. Szülés várható ideje: 2010.02.08.
1850g BPD 85, Fl 63 (ellenben kedden a kórházi doki 71-et mért, ami HK szerint vicces, mert pocakon belül nagyon ritka a 70feletti érték terminus végén is!!!
)
Asszem kell keresnem egy pszichológust. Olyan szorongás rohamok törnek rám, hogy ihaj! Mi lesz szülés után!
Tudtok valakit ajánlani??????
Zsuzsa!
Az lenne a legjobb, ha nem olvasgatnál semmit. Nem azért, mert hülyeség, hanem csak egyszerűen minden gyerek más. Orvos vagy, tudod, hogy miket kell tudnia majd az Apgar teszten a kisfiadnak. De édesanyaként majd meglátod, mennyivel más.
Én 23éves csirkeanyu voltam szüléskor. Néhány ügyetlen pelenkázást leszámítva minden jött magától. Egyetlen ember van, akinek vakon bízom a szavában, az a gyerekorvosom. Soha nem aggódtam, hogy nem eszik a gyerek, nem kakil eleget...stb. Minél görcsösebben állsz a dologhoz, annál jobban befeszül tőle a babád is. Ha úgy próbálsz meg hozzáállni, ahogy a szíved súgja, tuti minden rendben lesz!
Sose felejtsd el, hogy egy okos, kedves nő vagy, aki ráadásul orvos is! Ki az, aki Nálad jobban értene a gyermekedhez? Ahogy a Te édesanyád is tudja, ha rossz a kedved, Te is tudni fogod, hogy mire van szüksége a kisfiadnak. Már 5perccesen tudni fogod, ahogy először a szemébe nézel!