Sziasztok!
Fruzsa, ezúton is mégegyszer köszönöm a szupi ajándékot! Az újabb verziót is megkönnyeztem, ha lesz mégegy, már biztos bőgve fogom végignézni!
Trinky, nagyon örülök, hogy jobban vagy!
Emma még nem kúszik-mászik csak hátrafele, de azt ezerrel
, így is simán eltűnik a szemünk elől!
Viszont tegnap "végre" felült!!!!!
Már annyira várta ezt, én annyira azért nem, szeretném ha még "babás" lenne egy darabig!
Csajok, szerintem senki ne izguljon a babák súlya miatt! Úgy gyarapodnak ahogy nekik jó! Emma kb. 3-4 hónapos lehetett mikor teljesen bepánikoltam, hogy nem hízik, sőt! Én minden vasárnap reggel lemértem, csak úgy, kiváncsiságból és akkor úgy nézett ki mintha fogyott volna! És ez ment vagy két-három héten keresztül. Ja, és épphogy kicsit előbb duplázta meg a születési súlyát mint ahogy féléves lett, innentől meg már el is raktam a mérleget, mert úgyse fog annyit hízni, hogy érdemes legyen mérni! A védőnővel is megbeszéltem, de mondjuk nekem szerencsém volt velük (meg valamilyen szinten nem is
) mert velem közölték, hogy leszek szives min. kéthetente lemérni otthon a gyereket és azt beírni!!!!
a kiskönyvébe!!!!
Ezeket a státusz vizsgálatokat is nekem kell beírogatnom a könyvbe, ők csak hozzám vágják a papírt! Ja, és a kéthónapos ki is maradt teljesen! Úgyhogy én egyáltalán nem foglalkozom vele, hogy mit mondanak!
A védőnőnk amúgy is összevissza beszél. Amit a múltkor kérdeztem tőletek kajaügyben, már azt is teljesen másképp adta elő kedden!
A mostani vizsgálaton 7150 g volt és 65 cm! Növekszik a drága!
Csuti, én is megerősítelek, semmiképp se hagyd annyiban! Nálam ugyan szerencsére nem járt, de bizti én is beleugrottam volna abban az állapotban! Főleg, hogy mi annyira rohantunk a kórházba, hogy a fényképezőgépet otthon hagytuk.
De én amúgy is ilyen típus vagyok, hogy ha valami nem frankó akkor azonnal írok!
Képzeljétek, nagy nap a mai nálunk! Emmácska saját szobába költözik. Már megcsináltuk neki, estétől ott alszik.
Annyira fura, már úgy megszoktam, hogy csak felnézek az ágyból és látom a kiságyát. Csak az a baj, hogy ő is rájött, hogy ha négykézlábra áll akkor lát minket
ma hajnalban másfél órán át ezzel játszott, hogy minket lesett és vigyorgott ezerrel meg huhogott nekünk, hogy figyeljünk oda.....
Mi meg nem bírtuk megállni röhögés nélkül és erre még jobban felbátorodott, hogy akkor játék van!!!!
Úgyhogy ma költözik a kisasszony, mert ez már nem az első ilyen éjszakánk volt. Biztos lesz egy-két nehéz esténk.
Na, lelövöm magam, jó sokat írtam!
Jaj, Nikilány én már rettentően várom a karácsonyt! Mi 23-án tartjuk, pulykaleves lesz utánna lazac krumplival és csokis meg túrós süti! Aztán 24-én anyukáméknál, 25-én anyóséknál. Nagyon kivi vagyok mit szól majd Emma a fához, a fényeket már felraktuk az ablakba, azt imádja nézegetni!
Na, most már tényleg abbahagyom!