Új privát üzeneted érkezett!

Xien!
Akkor várom a tapasztalataidat, de asszem nem fogok bírni magammal és valamelyiket lelakkozom.
Szegény kutyikátok :( :( :( :( :( :( :(
Remélem meggyógyul!!!
A vizslák amúgy is olyan tündériek!

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Megvagyok én is, de kicsit izgultam az állandóan kemény hasam miatt. Nem olyan volt, hogy lassan bekeményedett, úgy maradt, majd kilazult, ilyen rendszerességet nem fedeztem fel benne, hanem egyszerűen túl keménynek találtam szinte egész nap. (Már írtam korábban, de senki sem reagált rá... :( Vagy csak elsiklottam felette, mert olyan sokat írtok! :) No, mindegy.) A lényeg, hogy csak felhívtam tegnap a dokimat, hogy mi van, be is rendelt magához, hogy megnézi a méhszájat meg megbeszéljük a gyógyszeradagomat. Mondtam a dokinak, hogy nem tudtam magam eldönteni, hogy ez most ártalmas-e vagy sem, és megnyugtatott, hogy ez nem is az én feladatom. Méhszáj tarja magát (3100), de a Seduxenből kicsit többet kell szednem, így szerintem tuti ritkábban jelentkezem majd, mert elég rendesen kiüt. Botond jól van, olyanokat mozog, hogy csak nézünk a férjemmel. Már nem is rugdos, inkább húzogatja a lábát, nyújtózkodik, nekifeszül a hasfalamnak, ja, és azt a remegős "mozgást" én is tapasztaltam. Érdekes! :) Ja, most meg már majd' 2000 g-ra becsülte a súlyát a doki. :)

Ha nem untatlak Titeket a témával, azért várom a hasonló kemény pocakosok véleményét!

Most megyek feküdni, mert ahogy pl. Zsizell is írta, egyszerűen a gép előtt ülés is nehezemre esik. (Fáj a hátsóm... Reni! ;))

Ja, mindenki, aki kreatívkodik: nagyon ügyesek vagytok, szépek a művek!

Vigyázzatok magatokra!

Majd próbálok jönni. Pussz!

Kép
erusverus

Xien!

Ne haragudj, tudom, ég a pofám, hogy pont én nem reagáltam semmit. Először ez a hülye hisztim, aztán meg már cikinek éreztem, hogy fényévekkel később reagálom le a dolgokat!

Csajok, megígérem, hogy nem fogok megsértődni, ne kérdezzétek, hogy megsértődtem-e!!!! Antiszoc vagyok és valószínű önző módon sok mindent nem veszek most észre... Csak a saját gondolataimmal vagyok elfoglalva.
Előre elnézést mindenkitől, Boldog szüli és névnapot mindenkinek az elkövetkezendő pár hétre!!! :oops: :lol:

Bori, köszi, Zsuzsa megadta! :D
Vendég

Hahó

Stephie
szerintem olyan sokan vagyunk, hogy nem nagyon megy mindenkire reagálni. én is sokszor csat átfutom...
de olvaslak, mint többgyerekes sorstársat :lol:

Kismaki
cukker:)

Nóri
én a szüléstől nem annyira. bár ezen a taxis sztorin elgondolkodtam....jajj, én nagyon nem szeretnék így járni. pedig be kell érnem 3-askával Érdről a Kútvölgyibe. és hogy a két kölköt hova rakjuk? mert vezetni nem fogok tudni két fájás között. így apa is kelleni fog.
én is inkább attól, hogy utána hogy lesz...
Ne aggódj, ha nem is rögtön szülés után, de idővel visszaáll a régi rend:) De addigra megint vágyni fogsz egy kisbabára:):)
nekem az első szülés után volt nehéz. valahogy nem készültem rá. mindig csak a szülésről olvasgattam és fogalmam sem volt a bébikről, szoptatás, stb...eléggé depis lettem.
a második viszont már meg sem kottyant. anniyra rutin volt minden.

3-aska továbbra is mostoha, semmit nem készültem még rá cuccokkal. és magamra se kórház, stb...
most ugye a karácsony nehezíti a pályát. úgyhogy majd januárban:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Erus
Nekem ilyen nem volt, hogy állandóan kemény. csak 1-2 percre.
Ha jól emlékszem Roncinak volt és ő kórházban is volt miatta.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csajok! Miért látszik üvegfestésnek amit csináltam? Az nem az :oops: Jah hogy lehet, hogy azért, mert üvegasztalon van? :lol: Na mindegy. :roll: Egyébként én nem vagyok ilyen ügyeske, kupírozva van (uhh ezt hogy kell leírni :oops: )

Csuppancs! Közben rájöttem, hogy neked van ma szülinapod. Boldog szülinapot :lol: Kép

Kismaki! Szépséges kis tündérke :lol:

Geri! Pihenj csak sokat és majd ha jobban érzed magad jössz.

Kérdezte a főnököm, hogy ha esetlegesen netán úgy alakul, hogy lesz még munka még az idén számíthat-e rám. Na mit mondtam volna erre. :oops: Úgyhogy hétfőn is jövök még úgy tűnik.

Jah valaki kérdezte az ajándékot. Hát remélem én is kapok valamit, :oops: de az ajándékcsomi a főnökömé.

Lara! Bocsika, hogy meggyanúsítottalak, hogy régen írtál :lol: De legalább hiányollak :P

bellerreni
Eger

Erusverus! Nekem is szokott ilyet csinálni a pocakom, vagyis inkább régebben csinált. Meg is lett az eredménye cx:2000, kaptam rá 3x1 magnerotot.

bellerreni
Eger

Csajok Ronciról tud valaki valamit? Írok neki sms-t. Remélem nem égetem le magam nála is, hogy írt, csak én nem figyeltem fel rá. :oops:

bellerreni
Eger

Nóri,
nem azért kérdeztem ám, hogy égjen a pofád, csak a tisztánlátás kedvéért 8)

A szüléstől én is egyre jobban kezdek parázni. Bár főleg én is azon, hogy mi lesz ha pont akkor jön rám, amikor apa nincs itthon. Nekem Makóról át kell érnem Hódmezővásárhelyre. Az első lányom 4 óra alatt megvolt és ha igaz, hogy a második gyorsabban jön, akkor igencsak sietnünk kell majd... Na de mire apa hazaért szegedről és átérünk vásárhelyre, addigra már akár kint is lehet :shock:

Ja és persze a kérdés: hova teszem addig a másikat???

Azért ez az anyaság egy igen nagy logosztikai kihívás, nem?
Vendég

Ja és Erusverus,
ma nekem is halál kemény a hasam. Itt filózok, hogy mit csináljak... Bevettem két magnéziumot, de még mindig kőkemény. Igaz nem fáj, na de akkor is... Csak félek felhívni a dokit, mert már a múltkor is be akart fektetni, mondván, hogy ott legalább szem előtt vagyok és tuti fekszem.
Vendég

Köszi, Reni, és Xien a szomszédból! :) Kórházról eddig még egyszer sem volt szó az én esetemben.

Na, most már tényleg megyek feküdni!

Kép
erusverus

Kb 2-3 órája leírtam egy csomó mindent és rányomtam a küldésre, de csak most látom hogy nem ment el :x Ne haragudjatok, nem bírom újra bepötyögni.

Pammut: elküldtem a körtés kalácsot a másik topicba

Keményedés: múlthéten nekem is hasonló volt, hogy szinte mindig feszesebbnek éreztem. Mióta megemeltük a Mg-ot (most 4x500mg), nem volt ilyen. (lekopogom)

Ja, ami még fontos volt: Anita örülök, ha nekem szólsz mikor eljött az időtök ;)
zuzmooo

Nóri, a másodiktól nem paráztam, mert én az elsővel simán elbántam, mit nekem még egy gondoltam...Aztán közben az lett, hogy kettővel nehezebb elbánni, és erre jön rá egy harmadik...huh...de hátha könnyebb lesz mint gondolom. Jobb felkészülni a legrosszabbra és majd pozitivan csalódok...REMÉLEM :roll:
Hiányzó dolgok: neked ilyen gondod van már csak, hogy nincs otthon babazokni? Akkor kár parázni. Nekem a listám szerint 30 tételt kell még megvennem. Januárban az egyik szombaton nekiindulunk és aznap mindent megveszünk. Nem kell ezen idegeskedni!

Anita, én is szülés után 3 héttel akarom beoltatni magam. Akkor az anyatejjel az általam termelt ellenanyag átmegy a babába, ergo igy megszerzi a védettséget. Aki terhesen nem oltatott, ezért javasolják, hogy szülés után oltasson, hogy a tej által megkapja igy a baba is a védettséget.

Kismaki, azta mekkorát ásit ez a baba :shock: Nagyon édes :D

Kattkat, ez az "ami leesik ott is marad" feeling nagyon ismerős nekem :) ...mostanában a gyerekeket kérem meg, hogy vegyék fel a cuccokat, szegények lelkesen segitenek a szerencsétlen, magatehetlen anyjukon :D

Xien Judit, és ez ilyen a kutyánál, hogy 4 éves korára cukorbeteggé válhat? Az inzulint gyógyszerben kapja? Nyomd le a torkán ha nem eszik!
lara

Reni, én tegnap kaptam Roncitól privit, mert kérdeztem tőle :wink: jól van, de majd jön ő maga is és mesél:wink:

Én is keményedtem két hete nagyon, magnerot emelve plusz pihenés segített. Az idegesség nálam keményedésbe csap mindig, így igyekszem nem művelni...

Nóri, nekem sincs babazoknim, meg sapim, meg szopis melltartóm, csak szétnyűtt, meg kórházi csomagom, de nem idegesítem rajta magam... néha megveszek egy-egy darabot, de én még pályázok a karácsony utáni kiárusításokra, meg a januári készülődésre. Ha Léni vicces kedvében lesz és előbb lesz az akció a listám telefonon szétosztom Apa-Anyu és Anyós között, majd cipelik be nekem a többit.

KépKép

KépKép
beneildi

Kattkat!

Szuperek az ajándékok. a cserép a kedvencem :D

Para van nálunk is. Apa haza ér-e mikor szülni kell menni. HOva tegyük Regit?

MÁsik para mit fogok itthon egyedül csinálni két gyerekkel. Mikor egy is leköti teljsen az időmet.

Én még csak odáig jutottam h kiválogattam a lányos-fius rucikat, de még meg sem néztem h kell-e vmit venni.

Korházi csomagomból is hiányzik jó néhány dolog, majd talán januárban lesz rá idő és mód beszerezni.

Kismaki
édes a babóca ahogy ásit :D

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Zuzmoo: Geri kerdezi, hogy milyen fajta magneziumot szedsz?
geri79

váááááááááááááááááááá, ez kemény volt....utód-oktatás...hangom sincs már szinte, bár ennek a zuram örülni fog :shock: :shock: :shock:
Nóri: hogy lelkiekben hogy vagyok? ehem. ühüm. aham. FOSOK MINT AZ ÁLLAT, HOGY MIKOR JÖN RÁM A SZÜLÉS, ÉS HOL LESZEK, ÉS HA EGYEDÜL LESZEK, ÉS ÁTÉRÜNK E IDŐBEN, ÉS EGYÁLTALÁN, ANYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, ERRŐL NEM VOLT SZÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Edit

Kép
ézsóné

nóri: Én MÉG nyugodt vagyok, bár néha eszembe jut. Szerintem azért nem vagyok annyira parás a szülés miatt, mert nem tudom mi vár rám. Engem inkább az aggaszt hogy fogom ellátni a pulyát. Nekem a cumóból már nem sok minden hiányzik.
vicky79
Budapest III. kerület

Ááááááá! Tudtam, hogy ez lesz, ki sem látszok a melóból :cry: Nem csak jövőhéten lesz meló, hanem még két ünnep között is, és lehet holnap is :? Miért mindenkinek most kell minden és rögtön máris azonnal Grrrr.... :x

Ronci írt vissza smst. Jól van, csak nincs energiája jönni, de ígérte, hogy este jön.

bellerreni
Eger

Na sziasztok!
Egy órája ülök a gép előtt, és olvasom, amiket reggel óta írtatok. Megpróbálok reagálni (jegyzeteltem):

Lara:
Zserbó és Konyak (a két ebem) westie-k (West Highland White Terrier). Kicsit azért nagyobbak, mint a yorkik. Zserbó közel 6 kiló (ő lány), Konyak meg alulról súrolja a 10 kilót (ő fiú). :)

Xien:

Volt egy spánielem gyerekkoromban. Ő is cukros volt! Nagyon oda kell rájuk figyelni, magától nem fogja összekapni magát! Az én Bazsám a cukorbetegségtől annyi mást felhalmozott (hasnyálmirigy gyulladás, veseelégtelenség), hogy sajnos el kellett altatni! Rettenetesen nézett ki a drágám! Szóval nyomjátok neki az inzulint! És próbáljátok meg valami pépes cuccal etetni! Akár tejberizs is jó! Nem lesz olcsó mulatság a gyógyítása, de mint az emberek, a kutyák is tudnak ezzel együtt élni!

Vicky (és Lara megint):
Mindenütt azt hangsúlyozzák, hogy a H1N1 elleanyaga anyatejjel NEM megy át a babába. Nekem ma van két hete, hogy oltattam. És sokkal nyugodtabb vagyok. Pedig én is elleneztem sokáig. Aztán meggyőztem magam: így is lesz annyi minden, ami miatt izgulhatunk a babánkkal, ez csak +1 dolog.

Amúgy a Jánosban nem kérnek igazolást Apának, hogy be van-e oltva (megkérdeztük). Azon a véleményen vannak, hogy amúgy is ugyanazokkal a bacikkal érkezünk, hiszen egy helyen lakunk, hogy simán mehet az Apás szülés. A nagymamákat és egyéb rokonokat inkább nem engedik be.

Zsizell:
én is asztali gépen nyomom, de itt egy magastámlás, gurulós, bőr "főnökiszék" van, és egész jól elvagyok rajta. Pláne, hogy itt gyártom a kariajik egy részét is.
Az ételfestéket Nóri már írta, az aromáknak nincs elég szinezőanyaguk.

Kattkat:
Én is szoktam dekupázsolni. És én ragasztólakkot használok a felkenéshez is, és utána a felragasztott anyagot átkenem vele fentről is. Viszonylag fényes lesz, ha nem is mosható, de törölhető. Már én is gyártottam ilyen teásdobozokat ajiba! :)

Nóri:

ha jársz-kelsz a világban, mondanám, hogy itt Kistarcsán van egy nagyon jó kis bababolt, ahol a szoptatós melltartó 3000 alatt van bőven (sőt, asszem kb. 2500). Igaz, neked kissé messze van. :)

Rólunk:
Laza 50 percet vártunk a dokira, mert műtött. Az UH eredménye:
Egy élő magzat, koponyavégű fekvésben.
BDP: 81 mm
HC: 296 mm
AC: 261 mm
FL: 59 mm
Átlagos mennyiségű magzatvíz, placenta a hátsó falon, rendes helyen tapad. Jó magzati szívműködés, telődő magzati gyomor és hólyag. Grav.s.31-nek megfelelő nagyság.

A súlyáról nem tudunk semmit. :( De jól van, a doki szerint még forgolódhat, de ez nem feltétlen fog bekövetkezni. A méhlepény is teljesen homogén, szóval jól vagyunk. A szülőszobában is jártunk, végül is semmi extra. Van egy így-úgy állítgatható szülőágy, van egy külön tusoló, van sarokkád, van labda is. Szóval minden van. Azt mondta: a babát ki sem viszik a szobából, miután a köldökzsinór elvágásra került, ott, a szobában intézik el a szülésznők a tisztogatást, méregetést, stb. Vinni nem igazán kell semmit. Ami fontos, hogy legyen, az a TENA LADY. A babának sem kell semmi, de ha viszünk pelust, popsitörlőt, az nem hátrány - gondolom, elég szarul állnak ilyen téren. :)
Hát így "röviden" most ennyi. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csuppancs, nagyon boldog szülinapot!
Kép

Stephie,
bocsi, ha nem mindig reagálok/lunk mindenkire, szerintem most már legfőképp mindannyian a magunk kérdéseivel vagyunk elfoglalva. Hiába vagyok lányos anyuka, ötletem nincs, mi azért kicsit már kategória vagyunk... :?

Xien, még téged sem üdvözöltelek, most megteszem. :oops:

Bori teljesen kiakadt az ovis karácsonyon, mivel minden más volt. Kevés gyerek volt (5 a 8-ból), de abból is az egyik elég csúnyán köhögött, remélem, nem göthösödtünk meg tőle. Nem vagyok túl jól, úgy konkrétan nincs bajom, csak a közérzetem nem jó. Emő a napokban megint kevesebbet mozog, de már nem ijedek meg olyan hamar, talán estére vagy holnapra ismét "felébred". Kicsit idegeskedem látens módon az anyagiak miatt (kaptunk támogatást Bori terápiáihoz az önkormányzattól, s már 1-2 napja itt kéne lennie, nagyon számítanék most a pénzre, hogy apa megrendelt karis ajándékát ki tudjam fizetni hétfőn), valszeg ez tesz most be nekünk.

Szüléstől még csak kicsit, az utána lévő időktől jobban parázok, de úgy vagyok vele, hogy majd megoldom akkor, ha ideje lesz, előre felesleges ezen treníroznom magam, abból jó nem sülhet ki.

Geri, pihizz csak, jössz majd, ha tudsz!

Gyerekoltások: Bori csak a kötelezőket kapta, pedig ugyebár elég veszélyeztetett kategória volt/és most is az. Az oltások hosszútávú hatásairól pedig bőven eleget olvastam meg érdeklődtem már, tudjátok, sokan az autizmust is a 18 hós oltás következményének titulálják, pedig a mai napig nincs erre bizonyíték, csak kb. másfél évesen kellene elérni egy olyan szociális fejlettséget a gyereknek, aminél már jó megfigyelő számára láthatóak a jelek. Van is erre egy teszt, csak hát a védőnők még nem nagyon alkalmazzák, pedig pár perc a kitöltése, csak egy kicsit ismerni kell hozzá a gyereket. Ú, de sok "csak"-ot használok ma! Bocsi, nincs erőm normálisra átfogalmazni.

Megyek, főzök magamnak egy jó kis mézes-citromos teát, hátha az segít.

Ja, Kattkat, én gyakran dekopázsolok, és lakksprayt szoktam használni, azzal tartósabb lesz. Van belőle fényes és matt is, én festékboltban veszem, ott olcsóbb. Ja, és a dekopázs-ragasztóért se adjatok ki olyan sok pénzt, barkácsboltban vegyetek Palma fa ragasztót, ez a híres dekopázs-ragasztó. 8) A műhelyben mi csak majomtejnek hívtuk. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.12.18 15:14-kor.
ktc

Csuppancs, boldog szülcsinapot!!!! :P :P :P :P

Edit

Kép
ézsóné

csajok
kérdés: a bal lábam a jobb duplájára van dagadva. kérdés: mi az oka??????

Edit

Kép
ézsóné

Keresztben van? :) Tudod, múltkor is ez volt a gond. Ha mégsem, akkor passz. Valszeg vérkeringési gondok.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csuppancs: Boldog Szülinapot.

Kép
Vendég

azóta is, hogy előszőr irtam ezt a láb dagadást. nem rakok keresztbe, bár fel sem pocolom nagyon. de mért van ekkora különbség?

Edit

Kép
ézsóné

Hello Csajok!

Én is itt vagyok ám, csak inkább visszahúzódtam a csigaházamba és onnan követem az eseményeket.

Viki, annyira jól esett, hogy feltűnt, hogy nem vagyok :) Hiába, a hormonok...

Szóval, csak gyorsan bejelentkezem, oszt el is tűnök, ahogy szoktam ;)

Edit, kitartás a melóhoz, már csak alig kell kibírnod! Én még januárban is megyek, eddig jó ötletnek tűnt... A karácsonyi takarítást holnap kezdem, plusz még venni kéne egy csomó ajándékot. Gyerek cuccokat majd csak a két ünnep között kezdjük el megvenni... Szóval királyul állunk, de legalább a baba jól van. :)

Viki, mikor mész legközelebb Szabóhoz? Én 12-én este... Csak, mert hátha összefutunk. És azért ne írd le a közös szobát, sosem lehet tudni :)

Na majd még jelentkezem, bár szerintem inkább csak két ünnep között, mert addig nagy lesz a pörgés... De olvasok ám lelkesen, csak erőm nincs írni. :D

Kép

Ági
agic83

Csuppancs Boldog Szülinapot!
Kép

Geri, pihenj sokat és gyere, ha tudsz.

Kakti, ez jó. Nekem egy listát diktálnak le mit hoozzak be a gyereknek, nektek meg azt mondják semmit :shock:

Ok. akkor elő keresem a kacsás receptet.

Kép
csipike09

Zuzmoo Köszi a receptet!

Lara, Kattkat Hát ami leesik nálunk is ott marad. Ha szennyest válogatok bekérek egy gyereket a fürdőbe, pakoljon fel nekem mindent. Pocak nem szereti a hajolgatást. Alul befeszül. Fürdés után is mindig elfekszem egy kicsit emiatt.

Lara Nem akarlak elkeseríteni, de hárommal sem könnyebb. Mi építkeztünk mikor a legkisebb megszületett, a két nagyobb ovis volt. Este megfürdettem a kicsit, majd kendőben felkötöttem magamra és így vacsoráztattam a nagyobbakat.

Apropó: Kismaki Egy pillanatra elméláztam mi ez a kisördög jelmez, mire rájöttem, hogy a mei-tai kiterítve :lol: . Nagyon jó színe van!

Itt a babaneten az ajánlóban van a szülészeti kollégium állásfoglalásáról egy cikk, amelyben (a korábbiaktól eltérően), azt állítják, hogy ha szülés után beoltatod magad a H1N1 ellen, akkor az anyatejen keresztül is megkapja az ellenanyagokat a baba (már ha megy a szopi). Tehát sohasem késő...

Anyósom itt van teljes életnagyságban :D .
Barátnőm meg rám telefonált, hogy 24.-ig ugyan már válogassam ki a babaruhákat és a nekem nem kellő kislányruhákat :( jutassam vissza, mert a sógornője meg őt nyaggatja. Mindennek ára van, de legalább látom mink van ruhából :D .

Ja, és megjött a babarádiós légzésfigyunk, egy Angelcare 401-es. 26. e Ft-ért. Mellé a nagyon kedves eladó küldött egy vadiúj édibédi kapucnis hófehér plüss rugit. Mérete szerint 62-es. De olyan kicsinek tűnik. Vagy csak én szoktam el ezektől a méretektől :wink: . Jó lenne, ha Levi beleférne, szívesen hoznám majd ebben haza.
pammut

Hát Csipi!
Akkor én ezt most nem értem. A szülésfelkészítőn is azt mondták, hogy csak a hazamenős cuccot kell vinni a babának, mást nem!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, majd szüléskor kiderül...ilyeneken már fölösleges agyalni :roll: :D

Ami leesik az ott marad kategória nálam is játszik, Max akkor veszem fel, ha van annyi hely, h "mérlegállásban" letudok nyulni. Habár inkább olyan vagyok mint az az örökmozgó pocakos madár, tudjátok aki úgy csinál mintha inna... :D :D

Ma 1 kicsit tompa vagyok...

Kép
csipike09

Csuppancs

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk mi is.

K
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bchris 2009.12.18 16:22-kor.
bchris

kakti: Akkor nem lesz a gyereknek ellenanyaga. Mire ki tudunk menni az utcára meg jönnek a rokonok, addigra úgyis lecseng ez az egész. Egyébként nem magamat kell meggyőznöm, hanem a háziorvosom véleményére nagyon adok és őt nem győzte meg semmi. Találtam egy videót, amiben meg azt, mondja az infektológus, hogy védi a babát az anyatej. És nem igaz, hogy még ennyin sem tudnak megállapodni az orvosok. Túl sok ezzel a betegséggel és az oltással kapcsolatban a ha. http://videoklinika.hu/video/szlavik120 ... _forum_mp4 Azt hogy mit kell a Jánosba vinni a babának: Reménnyel pont a héten beszélgettünk (egy másik bmc-s anyuka), hogy ha a csecsemősök pelenkázzák át, akkor ez nem kell, de ha kint van veled akkor nem adnak se pelust, se törlőkendőt. A köldökcsonkos hintőporon többen osztozkodtak akkor is, amikor bementünk őket meglátogatni. A másik csajnak volt, tehát ezt sem adnak. A sapkát, a kiskesztyűt és a kistakarót utólag vitették be velük. Szóval annyit arról, hogy ott minden van. Szerintem eeket vigyél majd be azért.

csuppancs: Boldog szülinapot!

agic83: Igen, feltűnt hogy eltűnt. :) Én 11-én délelőtt megyek hozzá. A közös szoba lehetséges persze, de valamiért úgy érzem, hogy nem maradunk februárig egyben. A doki is azt mondta, hogyha január 20-ig nem szülök, akkor már jó. Ez nekem úgy jött le, hogy utána már bármikor szülhetünk. Majd kiderül. Azért én már januárban nem tudnék dolgozni, kitartást neked. Sokat. :D

Leesős dolgok: Én most fittebbnek érzem magam, mióta a doki mondta hogy nem romlott a méhszáj állapota. Szóval még mielőtt elgondolkodnék, már le is guggoltam érte. Egy pár hét és biztos nem így lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!

Csuppancs!!! Boldog születésnapot kivánok!!! Remélem a szülinapi vérvétel nem volt túl megerőltető.. :lol:
Jöttem, mert megígértem..amúgyis szoktam lenni, csak inkább olvasó üzemmódban..mire végig olvasok mindent, addigra már alig bírom nyitva tartani a szemem...
Most éppen sült oldalast csinálok krumpli pürével és párolt kápival..meg mosok még egy adag Blanka cuccot.. szerintem sosem lesz mindene kimosva, pedig ezek még csak az első 3hónapra való kiscuccai..na, dehogy a vasalással mikor fogok majd végezni????? :shock: :shock:
Viszont kiságy lefertőtlenítve, összerakva, hordozója úgyszintén...
És már zenélő kutyus is van fent az ágyán párom rendszeresen meghallgatja: mondtam neki, hogy fogod Te még ezt unni! Sőt!!!
magamról: szokott keményedni a pocim, viszont fájni nem, ilyenkor plussz egy magnex és általában el is múlik..
Állásom meg lett pályáztatva, hogy január 1-től átadok mindent az utódomnak, erre tegnap hívott fönököm, hogy csináljam már még egy kicsit az állomásvezetést, mert nincs idejük már most a héten behívni a pályázókat.. mondtam, hogy oké, hisz nem túl megerőltető, meg itthonról mindent el tudok intézni, csak hogy adom majd át az állomást, meg az ügyeket??? Mondja majd februárban.. :shock: :shock: Meg megkérdezte, hogy mikor is szülök? mondom februárban... :lol: :lol: Ő meg mondta, hogy akkor majd január közepén átadom a dolgokat... csak nem tudom, hogy havi zárás megmutatását hogy csináljam hónap közepén?
Király leszek, majd ott átcaplatok 38hetesen, hogy megmutassam mit hogy kell csinálni.. :lol: :lol: Vagy majd eljön inkább hozzánk az utódom! :lol: :lol:
Ma voltam vásárolni: vettem egy kissapit a kenguru goldban, jó kis vastag, meg cuki, és le volt értékelve 1990ről 390ft-ra... meg vettem a H&Mben egy kis kesztyüt hozzá való "kiscipővel" 100ft-ért... tiszta olcsóságokat... :lol: :lol:
Most megyek mert ki kell teregetnem a kis rucikat/úgy imádom őket../, meg megetetem a férjemet..
Este meg megpróbálok vissza olvasni is..

Kép
Kép
ronci

En is megjottem dokitol. Hat, volt mar ettol jobb vizsgalatom es jobb eredmenyem is...
Ugy nez ki, hogy nekem is pihennem kellene, ha lehetne. Eddig csak rovidulve volt a mehszaj, most mar nyilik is. 2100-as. Szoval elvileg fekves, no emelgetes, stresszmentes eletmod. Aham, biztosan menni fog. Vegulis van egy 12,5 honapos, 13 kilos gyermekem, aki az elso es harmadik javaslatot teszi lehetetlenne, valamint egy elottem allo koltozes, aminek sem idejet, sem helyet meg nem tudom, ez meg ugy mindharom dolog ellensege.
Ugyhogy marad a sok magnezium es Istenben bizakodas.
Mert korabban sem szulhetek, tekintve, hogy nem lesz hova hazavinni a gyereket, ha korabban erkezne.

Jah, es egy lapattal ratesz, hogy a mehemet is kisebbnek tapintotta a doki, mint kellene lennie, szerinte a gyerek is kisebb, de uh-t vegul nem csinaltunk, ugyanis harom hete volt es akkor meg nagyobb volt a baba a koranal. Nem tartom valoszinunek, hogy ennyi ido alatt visszafejlodott volna. A jovo kedden megyunk ugyis 4d-re, akkor majd kiderul.
Szerdan pedig visszamegyek a szulesznohoz vervetelre, plusz megnez meg amit lehet.

Hianyos babakelengye: attol tartok en vagyok a leginkabb lemaradva. Nemtom ez nyugtatja-e a lelked Nori, de en hozzad kepest sehol sem tartok, pedig a gyermekem nem sokkal a tied utan varhato. Babaruha mosasrol es vasalasrol a kovetkezo egy-masfel honapban meg csak nem is almodhatok, meg arrol sem, hogy eloszedjem, ugyanis ossze-vissza van dobozokban maglodon, a nagy tobbsege meg a tesomeknal. Ha itt lennenek, akkor sem tudnam kimosni, vasalni oket, mert nem lenne ertelme. Minek mossak anyosomeknal, amikor nem is itt leszunk majd.
Nekem nem csak szekrenyem nincs a gyerekszobahoz, hanem kisagyam sem, sot, lakasom sem, ahova rakhatnam. A pelenkazotol kezdve a polyaig minden dobozokban koszosan. Valahol. A korhazi csomagom eddig egy uj pizsamabol all, ami nemtom hol van.
Soroljam meg?

Errol jut eszembe: ha valaki tud Pesten belul egy jopofa, viszonylag olcsa masfel szobas KIADO LAKASt, az szoljon. Nagyon ugy nez ki, hogy szuksegunk lesz ra. Tegnap vilagossa valt a szamomra, hogy egy honap nem volt eleg ahhoz, hogy a csalad eldontse hova is koltozhetunk (ez nem hangzik jol ahhoz kepest, hogy elvileg dec elejere el kellett volna donteniuk). Ha eldontenek, akkor sem lenne jobb, ugyanis valszeg a sogornomeknek nem fog menni a januari koltozes, en rajuk nem koltozok, februarig nem varok.
Feri ma azt mondta, hogy a hetfoi hazaerkezese utan ket napot var a dontesre es ha szerdaig nem mondjak biztosra azt, hogy januar elejen mi x helyre koltozhetunk be egyedul allandora, akkor kezdunk is albit nezni.
En inkabb mar el is kezdem.

Tortent meg valami sz.r velem ma? Mar nem is emlekszem.
Jah, jo is tortent: Kristof kiutesei halvanyodnak. Laza nincs, kicsit etvagytalan, gondolom faj a torka, valamint kohecsel is. Remelem par nap es rendbe jon.
A szulesznom szuper aranyos, segitokesz.

A sok rossz dolog vigasztalaskeppen vettem magamnak egy csizmat. Nem az a fajta, amiben riszalhatok, nagyon kacsintgattam a szepseges es kecsek csizmacskak fele, de vegul gyozott a jozan eszem. Miutan ma a csini csizmamban csusztam vegig a varoson, ami be is azik, mert nem utcai kozlekedesre valo, igy most egy kevesbe picsas, massziv, reces talpu barna borcsizmat vettem. Annyira vegulis nem gaz, talan meg farmerszoknyaval is hordhato.

Vedooltasok: en mar nem is tudom, hogy megirtam-e tegnap mire jutottam Kristof vedooltasaval kapcsolatban.
Epp Kulcsar Andrea volt bent az osztalyon. Van egy stilusa, ugyanakkor segitokesz, es egy mondat utan ereztem, hogy verbeli profi a temaban. Siman ra merem bizni a gyerekem vedooltasait. Januarra kaptam hozza idopontot, vegigviszi Kristof komplett oltassorozatat, ami szukseges es ajanlatos.
Melegen javasolja a baranyhimlo ellenit is, ugyhogy mellette dontottem. Influ ellen is oltana Kristofot (mindketto ellen) meghozza surgosen, csusztatna a kotelezoket, hogy eloszor mehessen az influ elleni, hiszen az az egetobb problema.
Oszinte leszek: en meghallgattam ot, az erveit, elotte utana neztem, hogy ki is o es ugy dontottem, hogy azt csinalom amit mond. Az anyai osztonom azt sugja, hogy bizzak meg benne, mert en csak laikus vagyok es elfogult, o meg profi.

A terhes nok oltasarol nem beszeltunk, mert mondtam, hogy en mar megkaptam (bar a szezonalisat meg nem, ha viszem hozza Kristofot, akkor en is oltatom ezzel magam nala, illetve akkor megkerem, hogy Ferit is szurja mindkettovel).
En is ugy tudom, hogy a kialakult antitestek atkerulnek a bababa a kismamabol addig, amig meg bent van a gyerek. Az a mehlepenyen atmegy, a virus nem. Es az igy atkerult antitestek vedik a babat hat hos korig. Az anyatejjel nem megy at. Hat hos kor utan nehany kulfoldi vakcinaval mar olthatnak, az a vakcina olyan (de nem szivesen teszik), az itt hasznalt vakcinat csak egy eves kor utanra vedette le a gyarto.
Ha terhesseg alatt a kismama nem oltatta be magat, akkor az elso eletevben csak ugy lehet vedekezni (a baba szempontjabol), hogy a komplett kornyezete oltva van es nem viszik nyilvanos helyre.

UI: AJANLJATOK MAGNEZIUMOT. Olyat, ami jo is, eros is, de nem megy ra a komplett jovedelmunk. En a kintrol hozottat szedem, meg van belole valamennyi, de venni kellene.
Ez 300 mg-os. Eddig egy-ket szemet szedtem belole naponta, most azt mondta a doki, hogy ebbol 4 mehet.
Tehat 1000-1500 magneziumot kellene szednem naponta.
Melyik magyar termekbol tudok ennyit osszeszedni viszonylag olcson?
Vendég

Bea!
A magnex szerintem nem túlságosan drága. Az is 300mg-os. Én azt szedem. Mondjuk én csak napi egyet (vesémre tekintettel), de azt minden nap. (A vitaminokat már lecsökkentettem 2 naponta szedésre.) Kalciumot pedig hetente egyet tolok (szintén a vesém miatt).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Geri: Én most Magnerot-ot szedek (500mg) Azt mondta a dokim, hogy egy hétig napi 4x1, hogy feltöltsük a Mg raktárakat, azután napi 2x1

Bea: a Magnex (300mg) 1000Ft körül van a 30 db-os, a Magnerot (500mg-os) 2000Ft körül az 50db-os.

Mindjárt nézem, mire nem válaszoltam még.
zuzmooo

A magnexnek a 70szemes kiszerelése 1800ft körül van...mert én ezt a nagyot szoktam szedni. :lol: mindjárt be is kapok egyet, mert keménykedik a kisasszony!

Kép
Kép
ronci

ÉN IS ELÉRTEM MA A 30. HETET!!! Kép

Én nem a szüléstől parázok, hanem attól, ami utána van. Teljesen be vagyok sz@rva, hogyan fogok ellátni egy pici babát! :shock: :shock: :shock: Apukámtól tegnap kaptam egy "Suttogó titkai" című könyvet. Nem tudom, ismeritek-e? A bevezetőig jutottam, de csak fokozta a parámat, hogy mennyi mindenre kellene majd odafigyelni :shock: Remélem a későbbi fejezetek inkább felkészítenek, vagy megnyugtatnak....vagy valami :roll:

A decoupage-t én is úgy csinálom, mint Kakti és már ragasztás közben átkenem a szalvéta darabokat, egyszer pedig utána. Lakkot nem is vettem.

Csuppancs: BOLDOG SZÜLINAPOT!

Reni: nem ismerem a körülményeket, de szerintem nagyon durván kihasznál a főnököd. :evil: Ideje lenne pihenned, mielőtt baj lesz! Kép

Babacuccokkal én is szörnyen el vagyok maradva, A kórházi csomagra pedig még csak nem is gondolok. Majd ha lezajlott a karácsonyi-szilveszteri őrület.

Edit: érdemes lenne beszélned a dokiddal, hogy ekkora különbség van a két lábad között. Fáj és feszül is, vagy csak nagyobb? Esetleg lehet, hogy a baba most úgy fekszik, hogy a bal oldaladon jobban elnyomja a vénákat.

Ronci: örülök, hogy minden rendben van veletek. Azért időnként adj valami életjelet! ;)

Bea: szörnyű lehet, most még ez a költözés-para is. De nemsokára Feri melletted lesz és együtt megoldjátok. Teljesen igaza van, hogy nem hajlandó tovább várni és te is jól teszed, ha elkezdesz albit nézni. Remélem sikerül egy jó helyet találnotok!

Csizmáról jut eszembe: hord még valaki bakancsot? Én eddig nagyon szerettem de most már a 3-5 perces befűzögetést nem bírom kétrét görnyedve. A csizmámon pedig már alig tudom felhúzni a cipzárt. :x

Remélem nem hagytam ki senkit!
Kattkat: írtam privit
zuzmooo

Zuzmoo Én is bakancsos vagyok, de az enyém csak rövidszárú, nem kell fűzögetni, csak megrántom a fűző két végét és már kötöm is. Kisszékre felrakott lábon. Sőt, nem is mindig kötöm be :oops: . Ott marad az úgy is. Csizmám nincs is.
pammut

zuzmo: ha rálépek akkor fáj, alapállapotban nem, feszülni feszül persze a víztől....de jó, nem duplája a másiknak, csak szemmel láthatóan jobban be van püffedve. De tény, hogy a baba a bal oldalra van bekuckozva, ott jobban dudorodik a pocak![/img]

Edit

Kép
ézsóné

:evil: Írtam egy hozzászólást és elszállt az egész.

Szóval, babacuccokkal én is le vagyok maradva. Egy pár kis ruhánk van, de még se babaágy se babakocsi. Majd januárban megveszünk mindent, ha már lement ez a nagy karácsonyi vásárlás. Kórházi cuccokból semmit nem vettem még. :roll:

Én egész nap olyan furán éreztem magam. Szédelegtem, nem tudom, hogy vérnyomás vagy cukor. Egykor ettem valamit, de akkor meg a gyomrom fájdult meg. Fejem is fájt, arra meg bekaptam egy gyógyszert, most már jobb valamivel.

Zuzmoo:én túrabakancsos vagyok, de még nem vettem elő. Enyémet nem kell fűzögetni, mert rövid a szára, de csizmával hasonlóan vagyok. Már előre rosszul vagyok, ha fel kell vennem. :?
Vendég

Nos hát, délutánra úri asszony lettem:)
Az uram csinált vacsorát a lánynak, sőt még nekem is hozott egy sajtos hamburgert :) Én pedig jól belakmároztam és mostmár fekszem az ágyikómban. Olyan jó lenne ma aludni egy jót!

Lara,
ahogy én utána olvastam vannak hajlamosító tényezők erre a betegségre, de ez nem igazán korfüggő. Az inzulint pedig ugyanúgy, mint az emberek injekcióban kapja. De sajnos még mindig nem eszik, vagy azt a kicsit is, amit igen az visszajön. Csináltattunk neki vérvizsgálatot, hétfőn talán már okosabbak leszünk.

Úgy látszik nekem szerencsém van, mert a csizmáimat gond nélkül fel tudom venni. Igaz mind cipzáros, de még a gatyákat is ugyanúgy bele tudom tűrni, mint tavaly télen :oops:
Vendég

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést! :lol: A bolond uram vett nekem 35 szál vörös rózsát. :oops: Meg kaptam maaarcipános tortát.

Ma olyan szaladós napom volt, soha ilyen szülinapom még nem volt. Elmentünk reggel ugyebár a vérvételre, csodálkoztam, mert megnézték az éhgyomrit (4,1 volt) és csak utána ihattam a lötyit. Hétfőn mielőtt megyek a diabetológiára, megkapom a leletet. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az ítélet.

Aztán voltam védőnéninél, vérnyomás, pisi rendben. 4 kg pluszt mért, de úgy be voltam öltözve mint az eszkimók. :D
Délután átmentem a céghez, kaptam ajándékot ott is, aztán elutaztunk az IKEA-ba. Szerencsénk volt, alig voltak. Vettünk vendégpapucsokat, éjjeliszekrényeket, lepedőt (gumis, 2 db 800,- Ft-ért, a vaterán meg 1.500-ért akarták adni + postaköltség) meg naaagyon puha polár plédet szintén 800ért darabját Milánnak. Az egyik narancssárga, a másik zöld. Meg 10 darabos törlőkendőt. Megnéztük a kiságyat is, lehet hogy az IKEA-s Gulliver lesz a nyerő. Szóval gyarapszik a kelengyelista.

Nekem 18 év után nagyon furcsa lesz újra egy szuszimuszi csomag, de ezzel együtt nagyon várom. És persze parázom is.

Keményedés nekem 2 hete volt, akkor kábé 36 óráig egybekemény volt a pocak. Nagyon szar érzés volt, de a második napon elkezdett panangin és a suli/ködben vezetés utáni leeresztés használt. Nekem a sok járást nem szereti, tehát a vásárlásokat azért rövidre kell fogni. És persze a hajolgatás sem a kedvence, úgyhogy nagyfiamnak ha szólok hogy gravitáció, már jön és veszi is föl azt ami éppen kiesett a kezemből.

Én bakancsot hordok (utálom a csizmát), de ha csak lehetőségem van rá, megkérem valamelyik fiút hogy kösse be nekem. Egyedül is megcsinálom, de úgy nagyon nehéz.

Én úgy tudom hogy anyatejjel is átmegy az ellenanyag a babába. Bemásolom Nektek amit a lyme-os dokim írt, ő infektológus vagy immunológus, most nem tudom pontosan:

"Amíg szoptat és már Csillánál kialakult a védettség a baba is védett lesz. Ez kb. 6. hónapig működik. Utána a fokozott védelem! Senki be, oltott is csak maszkkal és távol. Ez a családra is vonatkozik.
Normál az ha kihasználja a jó lehetőségeket és beoltatja magát.
Ez egyszerű immunizálás, nem fertőz mert elölt kórokozókat tartalmaz.
Kb. hat hónapig az anyatejben lévő ellenanyagok még át tudnak jutni a szervezetébe. Utána a bélfal áteresztő képessége lecsökken, az átjutott ellenanyagok pedig kb. 3-4 hét alatt elbomlanak hogy helyettük a saját képződjék. Méhen belül nem kell saját ellenanyag, a mama ellátja (ha van neki), ha nincs vagy termel és akkor lesz a babának is, vagy nem és akkor a mama lesz beteg, de a baba még mindig védve, csak ha a mama nagyon beteg akkor van a baj, a kicsinek is a családnak is."

És Bea egy video az említett Kulcsár Andreával:
http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videov ... ew_id=9350

Most megyek spenótot enni, anyukám főzött nekem egy vajlinggal. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs!

Boldog születésnapot!

zarja

Zuzmooo doktornő! :)
Megkaptam a privit, nagyon köszönöm és már továbbítottam is a megfelelő személynek (szemhéjnak)! :wink:

Bea!
Istenkirály lehet bizonytalanságban leledzeni lakásügyileg.

Ma voltam bátyuskával a Culinarisban http://www.culinaris.hu/kinalat/kinalat.html, ami egy különleges alapanyagokat, fűszereket, borokat, söröket, csokikat stb árusító hely.
Elég borsos.
Még szerencse, hogy lehet bejglit is kapni 2490 Ft-ért...
Egyébként valóban olyan dolgokat tartanak, mint sehol máshol.
Nem is ez a lényeg, hanem hogy mennyire nehezemre esett ott ácsorognom.(tesóm kicsit hosszadalmasan válogatott)
Minden bajom volt. Derékfájás, lábfájás, hőhullámok bbbbrrrzzz...
Mi lesz még januárban?
Végignyomni egy terhességet 1,2,3 gyerek mellett, hát meg meghajlok előttetek érintettek!

Bementem a Jászain a szagos boltba is (Lush), ott viszont nagyon kedvesek voltak velem a csajok kismama minőségemnek köszönhetően, ahogy a közeli cukrászdában is.
Én láttam, hogy próbál velem valamit diszkréten közölni az eladó csaj, amikor kértem elvitelre egy gyümölcskosár sütikét, de a hangja nem jutott el hozzám a hangzavartól.
Mikor harmadjára kérdeztem vissza, hogy mit szeretne, a mellettem álló nyugdíjas mammer rám üvöltött, hogy "AZT MONDJA NEM FRISS"
hehehehe
Kb hallotta az egész Hollán Ernő utca. :lol:
Kérdezték, hogy mikor jön a baba, és a válaszomra kórusban hördültek fel, hogy BIZTOS?
Nem B+, eddig mindenki elszámolta :)
Én, az orvosok, úgyhogy tiszta szerencse, hogy betértem hozzátok.
Na de azért aranyosak voltak, csak ne akarnának néha baromságokról meggyőzni.

Csuppancs!
Hepi börzdéj! Kép

Én babám sem szereti túlzottan ha bolyongok.
Keményedek.
Már az 5 milliomodik ember jegyezte meg, hogy milyen lent van a pocakom. :roll:
Hát biztos.
Mér' az baj?

Kattkat

Kép
kattkat

Juci!
Tényleg nagyon szép menyasszony voltál! :wink:
Én rettentően koncentráltam, de számomra nem vehető ki a pocaklakód a képen :)

Kattkat

Kép
kattkat

Eszter, Kattkat, Nektek is köszi! :lol:

Eszter, tök jó hogy antibigyó nélkül is megoldódott a probléma. Asszem mi vagyunk a topik "hugyosproblémásai". Nekem is van időnként gondom, akkor vagy sok tea, vagy ha az már nem segít, homeo. Beszereztem vagy 5 félét ami ilyenre jó.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nem Kattkat. Nem baj, ha lent hordod a babát illetve a pocakot. Ez alkat kérdése. Csak az emberek többsége kényszert érez, hogy egy kismamával közöljön valamit a pocakkal kapcsolatban. "Kicsi, nagy, széles, lent van, nem ikreket vársz? biztos előbb meglesz, biztos nagy/kicsi baba lesz" és még biztos van pár verzió :D . És hát sajna a kismama általában nagyothall, szórakozott és nehezen hangolódik másokra (emellett kétbalkezes és a memóriája is pocsék), jó lehetett amikor mamóka le(f)ordította a diszkrét info-t :lol: .
pammut

Sziasztok!

Jó sokat termeltetek ma is. Nem is tudok mindenre reagálni, mert csak a visszaolvasás kb. 2 órámba került.

De ami eszembe jut:

Csuppancs: Sok boldog szülinapot! Remélem a cukroddal minden rendben lesz.

Bea! Remélem hamar megoldódik a lakásproblémátok.

Ügyeskezűeknek, mézeseknek gratu, szépeket csináltatok.

Juci! Szép képek készültek a babódról! Az ásítós nem semmi!

Geri! Pihengess csak továbbra is, majd írsz, ha tudsz.

Xien! üdv köztünk!

Ne haragudjatok, de most piszokul elfáradtam, pedig délután aludtam is egy sort pihenésképpen. A lényeg, hogy holnap délután érkezik az új mosógép és el is viszik a régit. Legalább ezzel nem kell vesződnöm. Csak éppen e gépvásárlással volt egypár felesleges köröm (pl. nem tudtam pénzt kivenni az automatából, ezért buszoznom kellett megint egy kört, egyéb nyalánkságok.)

Tegnap voltam terhesgondozáson. Kiderült, hogy a védőnőm elmegy nyugdíjba, ezért most is és a múltkor is az új védőnőm vett gondozásba. Na, ez fiatalabb, de legalább tapasztaltnak tűnik. Vérnyomim jó, 8 kg plusznál járok, vizeletem 1 keresztes, de a doki hálistennek nem írt ki antibigyót, csak innom kell sokat. Rendik voltak egyébként. Ja a legújabb, amivel megleptek. A következő nagy vérvételt már nem a 36., hanem a 38. héten ejtik meg az esetleges csaszi miatt. Hát nem tudom, hogy lesz, mert valszeg akkor Pesten fogok dekkolni a sógorkánál, hogy kórházközelben legyek. Majd jan. elején úgyis megdumálom a dokimmal.

Mi van még? Ja az autó állítólag karira kész lesz, de már most olyan rohadt jól jönne, mert mennem kellene ide-oda. Kezdem unni a buszozást. Szegény párom meg még jobban epekedik az ótóért, mert vasárnapra nem tud hazajönni, csak szerdán kari előtt. Azért az egy napért nem lenne semmi értelme buszoznia és vonatoznia.

Megyek csicsikálni, holnap egy kicsit rendbe kell rántanom a lakást, meg jön a mosógép. Juhéjj, már alig várom!

Kép
Kép
molmar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?