Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Minnie!
Remélem én is hogy jobban vagy már!!!!!Azért majd írjál,hogy mizujs!
Kismamaként nem igazán voltam beteg,így nem nagyon tudok én sem tanácsot adni,de az első lombiknál mikor megbetegedtem,akkor azt mondta a tanár úr,hogy ha nagyon fáj a torkom egy Strepsilst bevehetek,de hát sajnos annak már akkor nem volt lényege,de nekem az inhalálás olyankor mindig muszáj(csak az szokott segíteni)!
Mindenesetre gyógyulgass és pihenj sokat,sok simi!

Beus!
Sajnálom a csúsztatást,de hát minden a sikeresség érdekében történik!De tudod,hogy már hogy várom a te kezdésedet is!!!!!!!Kitartás!Pussz!

Kata!
Gondolom már nagyon unod a tanulást,péntekre sok++++++++++++!!!!!!!Puszi!

Hbzs!
Továbbra is mennek drukkjaim!!!!!!!+++++++++++++++++++

Mindenkit puszilok!!!!!!!!!

phpBB: Kép
belluska

Hbzs drága!
Sok lesz már nekem ez a laptető!Ismét tiéd!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

belluska

Drága Belluska!
Nagyon szépen köszönöm ismét! :D
Merre jártatok a hétvégén? Hiányoltalak nagyon!!!

Kép
hbzs

Sziasztok!Előszőr is köszönöm mindenkinek a köszöntést,le sem tudom irni a neveteket egyenként:)PUSZI NEKTEK!

salygabó

Hbzs!
Szombaton vásárolni voltunk,gyerkőcöket itthon hagytuk mamáékkal,de muszáj volt menni,mert még az ajándékokkal sehogy sem álltunk és még én vasárnap újabb "körútra" indulok! :evil:
Vasárnap meg lakás díszítés volt,Kata meg mamáékkal elment a Vörösmarty térre a karácsonyi vásárba(most először ment nélkülünk ),de élvezte a vonatozást!Adtam neki pénz és hát ő Barnikának hozott ajándékot,az volt az első dolga állítólag,ahogy oda értek! :lol: Alig bírták anyumék elrángatni a pásztor játékoktól,még le is ült székre úgy figyelte! :D
Szóval eltelt,de nálunk az utolsó két hét karácsony előtt egy őrület!

Gabó!
Simi!!!!!!!!!Nem volt gond az oltás után?

belluska

Belluska!
Örülök, hogy akkor jól telt a hétvégétek. Katának legalábbis biztos nagyon szuper volt! :wink: :lol: De remélem, nektek is! Én legalábbis szeretem a karácsonyi hangulatot, és a vásárlást is - ha tudom, hogy kinek mit szeretnék venni. Azt viszont nagyon nem szeretem, amikor valakinek csak azért kell venni valamit, mert muszáj neki venni valamit, de se ötletem, se kedvem, sőt, tudom, hogy bármit veszek is, nemigazán tudok olyat venni, aminek örülni is fog. Én ezért szeretem megkérdezni mindenkitől, akitől lehet, hogy minek örülne - de sajnos az ilyen emberektől, akikkel mindig bajban vagyok, mindig csak azt a választ kapom, hogy semmit. De hát valamit úgyis kell vennem!!! Akkor meg miért ne vegyek olyat, aminek örülne is??? :?

Kép
hbzs

Belluskám!Aznap este kicsit gyöngécske voltam,de semmi bajom nem lett tőle.Embike is ugyanúgy tette a dolgát bennem,úgyhogy nem gondolnám azt,hogy bármi bajom lett volna később,vagy akkor.Mindenesetre ezt is letudtam,igy útólag is azt mondom,jó,hogy túl vagyok rajta,hétfőtől már védett leszek. :lol: Lányok idehaza,náluk se jelentkezett semmi külcsi...Ma,nemsokára megyek mamaklubba,már várom nagyon.A múltkori is nagyon tetszett.Wepe,sajnálom,hogy nem tudsz jönni :cry: :roll: Belluskám,jaj de elvittem volna én is Katát vásárolni,megvettem volna mindent,amire ránéz... :lol: Mára már megtanultam talán ésszel vásárolgatni :lol: :oops: Zsuzskáékról semmi hir?Kata is hol van?Hbzsm,mikor fogsz tesztelni,kivárod ügyesen a 21.ét?

salygabó

Gabó,
én ezerrel tanulok, pénteken államvizsgázom.
Néha azért bekukkantok ám olvasni :wink:

i.kata

Hbzs!
Hát igen,nem egyszerű a vásárlás,de amúgy az ünnepre való előkészületeket tudod mondtam a cukiban is,hogy imádom!Nagyon szeretem a karácsonyt!Én egy időben sokat próbálkoztam ezzel a ki mit szeretne dologgal,de ezt csak a szűk családon belül tudtam megvalósítani!De igyekszem mindenkinek olyat venni aminek tudom,hogy örülne!
Hát képzeljétek a mézeskaláccsal kicsit elcsúsztunk,mert csak holnap vagy holnap után csináljuk Katussal!De meglesz,majd képzeletben küldök nektek is! :wink:
Továbbra is ++++++++++++++++++++++,babaragacs millió!!!!!! :P

Gabó!
Örülök,hogy nem volt gond a szurival!!!!!!De gondoltam,hogy nem lesz!
Sajnáltam,hogy Katámmal nem mi mentünk a vásárba,mert szerettem volna látni a kis arcocskáját és az örömét!
Sok simi!

Kata!
Szegénykém,de már pénteken fellélegezhetsz!!!!!! :wink:

belluska

Hóeséses jó reggelt mindenkinek! :D

Belluska
Jaj, Kata de cuki lehetett hogy Barninak vett ajándékot :D tisztára meghatódtam! A bátyám is ilyen volt kicsinek, ő nagycsoportos volt én kiscsoportos ugyanabban az oviban, és el kellett hogy vigyenek az ő csoportjával kirándulni mert nem volt hajlandó nélkülem menni!! :lol: Most már persze 300 km-re lakunk egymástól és csak akkor hív telefonon ha kell neki valami :D :D :D

Hbzs
hogy vagytok? :D olyan izgi, minden nap gondolok Rátok, már csak 5-öt kell aludni tesztelésig!!

Kata
Nagy kalappal péntekre! NÉha azért pihengess egy kicsit!

GAbó
örülök hogy jól vagytok, 4D-s ultrahangra nem fogsz menni a közeljövőben? Most rám tört a nosztalgiázás, tavaly dec. 30-án mondták meg az ultrahangon hogy kis tökös van a pocimban.

Jah, megszületett a kolléganőm kislánya, a 7. hónap közepéig 3 doki is azt mondta nekik hogy kisfiú, a 4 éves bátyó otthon teljesen be volt sózva hogy majd nyáron mennek focizni :D a 7. hónapban mondták hogy kislány, most győzködik a bátyust hogy a hugicával is lehet majd labdázni :lol: :lol: :lol:

szép napot mindenkinek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok! :D

Gabó!
Örülök nagyon, hogy jól vagy, és az oltás sem viselt meg egyikőtöket sem! :D Pocaksimi a pocaklakónak! :D
Igen, úgy tervezem, hogy nem fogok 21-e előtt tesztelni! 8)

Kata!
Kitartás! :wink: Milyen megkönnyebbülés lesz majd péntek estére! :D Egy teherrel kevesebb :arrow: jöhet a baba!!!! :wink:

Belluska!
Köszi a babaragacsokat! :D
Hogy álltok a mézeskalácsokkal? Készülnek már? :D Milyen formákat használtok lyukasztgatáshoz? És hogyan fogjátok díszíteni? Cukormázzal? Magokkal? :D

Fitie!
Köszi! Nagyon aranyos vagy! :D Mi jól vagyunk! :D

Kép
hbzs

Fitie!
Kolléganőd kisfiának (vagy egyelőre talán inkább csak a szüleinek :lol: ) ajánlom figyelmébe a Micsoda srác ez a lány! című filmet! :lol: Szegény anyuka panaszkodik, hogy néha úgy érzi, mintha 2 fia lenne - kislánya ugyanis odavan a fociért!!! - Valójában még jobban is, mint a fia (a fiút a zenélés jobban érdekli)! Szerintem nagyon aranyos film! - Nézzétek meg ti is, ha még nem láttátok! :lol:

Kép
hbzs

Fitie!Én szivem szerint mennék,mert már be vagyok sózva nagyon.Remélem már baba feje lesz a lánynak,nem ilyen kis "gnomovicska"-ahogy Gabika hivja itthon Embit :lol: .Gazdasági megfontolásból januárban megyünk,már nagyon várom,..Megfogadtuk,hogy nem mondjuk meg,hogy tudjuk a nemét,hátha azóta bekukacosodott....:)De már beletőrődtem...Majd a következő :lol: :roll: :oops:

salygabó

Hbzs!
Elvileg ma vagy holnap készítjük,attól függ apa hogy ér haza,mert Barnival még nem lehet ilyet csinálni!De azt sejtem,hogy Biatorbágyról ma nem biztos,hogy időben ér haza! :roll:
De karácsonyig elkészül tuti!Cukormázzal díszítjük,de szoktam dióval is!A formák meg angyalka,karácsonyfa,csillag,harang!

Örülök,hogy nem csinálsz előbb tesztet! :wink: :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Voltunk szánkózni! :D
Barnim nem akart ráülni a szánkóra!
Katáról rakok képet,de majd este az iwiwre is teszek fel!
Kata nagyon élvezte,Barnim csak nevetett rajta!
Este készül Marci a hóember,minden évben így hívják! :lol:
Kép

belluska

Gabó!
Pussz,simi!!!!!Várom az uh.-ot!!!!!! :wink:

Tücsi!
Mizujs veletek??????Írjál!
Simi! :P

Mindenkinek szép napot!Én imádom a havat! :D

belluska

Sziasztok!

Belluska,
Kata nagyon cuki:-)))

Csak gyorsan bekukkantottam.
Köszi a drukkokat, rámférnek :oops: :lol:
Ma voltam 3. napi vv-en, alig voltak, én voltam a 2. Szerintem lesz sorszám húzós rendszer, mert az előtérben volt egy gép, de még nem működött.

i.kata

Sziasztok csajok!!!

Bocsi, hogy pár napig nem voltam, de besűrűsödtek az események.
Remélem nem foglak untatni benneteket, de pár szóval leírom, hogy mi történt eddig...

Hétfőn voltam (nőgyógyásznál) dokibácsinál, azt mondta vérvételt ismételni nem kell, mert az éhgyomri teljesen jó, ha az is magas lenne, csak akkor kellene. Megbeszéltük, hogy a szénhidrát mennyiség fix napi 180 g, 5X étkezésre lebontva, kaptam beutalót szerdára (mára) belgyógyászatra a Klinikára.
Babóca időközben megfordult, most popsival nyomul lefelé... :) Remélem azért időben pozíciót vált... :lol: Dokibácsi szerint még mindig lány, azt mondta "ott van a puncija", láttuk mi is!!! :D :D :D
Náthám múlóban, torkom picit fáj, de semmi extra. Ma hajnalban 2X, éjfélkor és 04:00-kor eleredt az orrom vére, kicsit megijedtem, mert nem nagyon akart elállni. Kérdeztem dokibácsit mitől lehet, azt mondta a terhesség alatt ez elő szokott fordulni, mert gyengülhet az érfal. :? Remélem azért nem lesz rendszeres... :roll: Mondott egy gyógynövényes szert, amit szedhetek ha gondolom, az erősíti az érfalat.
Ma voltam a Klinikán a belgyógyász dokinál, ő lecsökkentette a napi 180 g szénhidrátot, 160 g-ra szintén 5x étkezésre. Jövő héten szerdán megyek hozzá kontrollra, de előtte hétfőn éhgyomri és reggeli utáni vérvételre. Egyenlőre úgy néz ki, ez minden héten így fog menni, hogy tudja nézni az értékeket és ha kell változtatni az étrenden... :roll:
Továbbá dokibácsimtól kaptam beutalót UH-ra, ahol nézik a méhlepény állapotát, köldökzsinórvér áramlását, arra is szerdán megyek, szintén a Klinikára. Azt mondta, azt is gyakrabban kell nézni, mert a magas cukor károsíthatja a méhlepényt... :(
Azt hiszem a közeljövőben jó sűrű programjaim lesznek, ezért egyre inkább az oltás mellett vagyok én is. Ma mindkét doki ezt javasolta. Sokat megyek emberek közé, vonatozok, tömegközlekedek, nem lehet máshogy kivédeni... :?
Képzeljétek, az utolsó védőnői találkozáskor 70,8 kg voltam, most akárhogy is mérem magam 70 kg-ot mutat a mérleg. Nem tudom, hogy az romlott el vagy tényleg fogytam. A belgyógyász azt mondta, ha a napi 160 g szénhidrát mellett fogyok, az nem baj. Hát nem tudom :roll: Egy biztos, így hízni tényleg nem fogok vagy csak nagyon minimálisat... :wink:

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. :roll: Remélem nagyon nem untattalak benneteket, ha igen bocsi... :oops:

Hbzs!
Mennek a babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kata!
Egy hatalmas kalappal péntekre!!!! Gondolok majd rád, ügyes légy!!! :)

Belluska!
Kata tündéri a fotón! Puszi a gyerkőcöknek! :D

Gabó!
Örülök, hogy minden simán ment az oltás után, pocaksimi a hercegnőnek!!!! :P

Fitie!
Puszi Petikének! :lol:

Többieknek!!!
:lol: :D :P :)

Szép estét mindenkinek!!! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Minnie,
oltasd be magad minél előbb, mert 2 hét mire kifejti a szuri a hatását. Sajnálom hogy ennyi programod lesz.
Hízni ezzel a diétával már tényleg nem fogsz :wink:

i.kata

Hahó!

Kata! drukk holnapra +++++++
én is láttam a ketyerét kedden, nem tudtam, hogy sorszámra lesz, csak néztem, hogy mi lehet :)
Itt is köszi a mailt, de én még mindig nem tudok diétázni :( (mondjuk nem is hízom mostanság, maradt a kiiduló 57kg környéke)

Hbzs! neked még mindig drukk +++++ nagyon izgulok!!! :)

Minni! nekem is jónak tűnik az eredményed, de én nem vagyok egy nagy szakértő :) Az jó, ha jobban vagy, és hát ha tényleg mindenki a szurit javasolja, akkor adasd be!

Belluska! jó süticsinálást nektek :) Helyes Kata manód van ;)

Fitie! aranyos a sztori, szegény kisfiú, gondolom csalódott, de majd elmúlik!

Gabó! látod, ha Fitie sztorijából indulunk ki, még akármi is lehet :)

Mindenkinek mindenféle jót kívánok!!!
sonjus

Hello csajok!

Hú,tegnap fél 12-ig csináltam a mézeskalácsot,és még a díszítés hátravan!Gondoltam két adagot csinálok,hát még sajnos dobtam is ki a tésztából!Túl méreteztem a dolgot,legalább így is 100-on felül csináltam! :shock: :lol: Kata is csinálta,de aztán fürcsizni kellett,hát nem nagyon akart menni,de nagyon álmos volt már!A díszítés meg pepecselős lesz! :roll: :lol: Majd éjszaka!

Sonjus!
Akkor nekem nagyon bele kell húznom a fogyózásba,mert én 59kg vagyok! :lol: Puszillak!

Kata!
Kitartás,holnap már megkönnyebbülhetsz! :wink: Puszi!

Minnie!
Örülök,hogy jobban vagy!!!!!Szerintem is minél előbb adasd be a szurit,mert még ki is kell fejtenie a hatását!
Hát túl enni nem fogod mostanság magad az tuti,de nem baj,a ti egészségetek a legfontosabb!
Hamarosan újabb pocifotót kérünk!!!!!
Sok-sok simi a királylánynak! :P

Hbzs!
Babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++
Te hogy állsz a karácsonyi előkészületekkel?

Gabókám!
Pussz és sok simi!

Babszi,Szilvi,Beus,Ladiva és mindenki!
Gondolok rátok is sokat!Puszi!

Wepe!
Már biztos folynak a munkálatok!Aztán kérünk ám képet a kisherceg szobájáról,bútoráról!Simi!

belluska

Sonjus,
szégyenlem, de most hirtelen arra sem emlékszem, hogy mit válaszoltál a levélre. Holnap délután ellvasom, ígérem :oops:

i.kata

Katám!
Megy ma a szorítás érted+++++++++++++++++++!!!!
Majd gyere,hogy hogy sikerült a vizsgád!

Hbzs!
++++++++++++++++++++++++++

Pussz mindenkinek!

belluska

Sziasztok

Kata
egy nagy nagy nagy kalappal! :lol: :lol: :lol: ügyes leszel én tudom! gyere majd a hírekkel!

Minnie
160g nagyon durva! Hízni nem fogsz az biztos :) nekem is küldhetne vki ilyen diéta leírást, mert már szörnyű hogy mennyire elfajultam :)
Szerintem akármilyen nehéz is lesz, ki fogod bírni a diétát! Én a cigivel voltam így az elején hogy leszoktam amint kétcsíkos lett a teszt, de még sokáig meggyújtottam a férjemnek a cigit és beleszívtam pár slukkot, aztán egyik reggel belém hasított a gondolat, hogy miféle ember vagyok én, hány évet vártam erre a babára és most arra nem vagyok képes hogy leszokjak a dohányzásról?!? Arra gondoltam, hogy ha nem tudom a cigit lerakni akkor meg sem érdemlem a babát! Azóta sem gyújtottam rá :D aminek nagyon örülök és nem is szeretnék soha az életben visszaszokni a bagóra!

Sonjus
bocsi, de kicsit le vagyok maradva. Te mikor is fogsz kezdeni?

Mindenkinek köszönöm, Petipuszikat átadtam, cserébe a gyerök végignyalta az arcom aztán megharapott a komoly 2 db fogával :p

szép napot mindenkinek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Tiszta gáz, nem küldte el a hozzászólásomat hanem eltűnt, még szerencse hogy vissza tudtam varázsolni.
Nem tetszik ez az új desing :( és úgy tűnik nem is működik rendesen

Hbzs
hogy vagytok? :D

Belluska
Tücsi blogját itt találod Metforminos babavágyó.

fitie

Sziasztok!Eredményt még nem tudok, majd 14h körül lesz:-))
Úgy érzem jól sikerült, kevésbé izgultam a felelet közben, mint egy sima vizsgán. Meg is lepüdtem magamon, még aludni is tudtam éjjel :lol: :roll:

Köszia drukkokat!

Fitie,
ejnye, még szívogattál a pozitív teszt után?! Dícséretes, hogy észhez tértél, látom milyen durva függőséget okoz a bagó. Körülöttem szinte mindenki dohányzik a családban, kivéve férjemet és engem.
Hozzá kell tenni, hogy ezzel a pár slukkal biztos nem ártottál, sokkal rosszabb lenne, ha más után szívnád a füstöt. :wink:
Nem vészes ám a 160g CH.

i.kata

Sziasztok!

Kata!
De ügyes vagy, hogy már le is vizsgáztál! S biztos az eredményed is nagyon jó lesz!!! :wink:
Azt az új leendő rendszert az intézetben néhány hónapja nagy büszkén mutatta meg nekem a Tanár Úr! (Nem írtam róla? :shock: ) Akkor még bent volt nála a képernyő, meg akarta mutatni az én TAJ-számommal, hogyan kell bejelentkezni az alapján majd, de sajnos nem sikerült... :lol: Szóval, akkor még ráfért néhány teszt a rendszerre. :wink: Aztán még ki is vitt az előtérbe, hogy szerintem hol lenne a legjobb helyen! A tükör helyén? (Tiltakoztam, hogy arra szükség van ott! :lol: ) Vagy a két belső (térelválasztó) üvegfal közötti lécen?...

Belluska!
Sajnos, még sehol nem állok a karácsonyi készületekkel, majd a teszt után! :wink:
Kata nagyon édes a képen! :lol: És Marci elkészült? :wink: Rakj fel, légy szíves, róla is képet! :D

Minnie!
Nagyon sajnálom, hogy a terhességi cukorbetegséged ennyi járkálással jár. De a baba és a Te egészséged a legfontosabb!!! :D

Fitie!
Köszi, jól vagyok! :D

Puszi mindenkinek! :D

Kép
hbzs

Sziasztok!Fitie,én is tudom,hogy milyen nehéz a cigiről való leszokás.Én a beülti napján dobtam el végleg,nagyon nehéz volt,hisz én is húsz évig szivtam,és mert nálunk Apa dohányzik.Az első 3,5 hónapban rosszul voltam még az illatától is,undorodtam.Mióta jól vagyok,és elmúlt a Vuk korszak,újfennt nagyon hiányzik.De nem tehetem meg...Szerintem nagyon ügyik vagyunk mindketten:)Minnie,olvasom,hogy kijut neked is a kellemetlenségekből...Én se maradok ki...A héten éjjelente 3-4 szer felébredek arra,hogy Embike kán-kánt jár bennem,de olyan szinten,hogy alig birok visszaaludni utána :lol: :wink: Aztán elzsibbad mindkét kezem ujjai,és úgy érzem közben elviselhetetlenül bedagadnak.Ilyenkor tornáztatom,épp elbóbiskolok,kezdődik előlről. :cry: Aranyerem is mintha szórakozna....Na,kipanaszkodtam magam...Belluskám puszikállak!Én az idén mézeskalács házikót is csináltam,a "kicsi" rendelte...Dezsiről tudsz,tudtok vmit?Kata,nemsokára eredményhirdetés....Biztos jól sikerült,okos kislány vagy te...Hbzs,hogy vagy kismami?Irigyellek,hogy megbirod állni a tesztelést,én ilyenkorra már ellőttem egy párat sutyiba... :lol: :wink: Belluskám,te most találtál magadnak követőt,büszke lehetsz :wink: :lol:

salygabó

Kata!
Jövök kettő után az eredményhirdetésre! :wink:

Gabó!
:lol: :lol: :lol: Büszke is vagyok Hbzs-re!Biztos nehéz megállni neki is,de hidd el ez a helyes! :wink: Mindegy csak,pozitív legyen a végeredmény! :P
Szóval kis izgő-mozgód van! :lol: :wink:
Én is akartam kis házat csinálni,de még ha hétvégén időm engedi :roll: lehet csinálok!Csak már éjjel nem volt rá lelki erőm!
Simi!

Hbzs!
Marci kicsire sikerült,mert nem igazán volt ez a hó alkalmas rá,nagy verzióban nem igazán lehetett volna kivitelezni!De Kata keze így is lefagyott. :? Ma megyünk vonattal a volt főnöknőmhöz elvinni neki egy kis karácsonyi kedvességet,utána meg megyünk a Dm-be!Már várják a vonatot(igaz csak 5 percet fogunk vonatozni)! :lol:

Fitie!
Köszi Tücsiről az infókat,igazából el is felejtettem a blogját megnézni,pedig tudtam,hogy van!
Puszi Petinek,már várom majd róla nagyon a karácsonyfára való csodálkozós fényképét,de már hamarosan lehet megörökíteni az első rácsodálkozást!Kata arcát sosem felejtem karácsonykor!

belluska

Négyest kaptam :lol:
Eredméynhírdetés után odajött a dékán, hogy elmondja milyen jó volt engem hallgatni, meg rámnézni, mert végig mosolyogtam, magabiztos voltam, szép volt a prezentációm is, meggyőző volt....

i.kata

Katám!
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!Gratulálok,tudod hogy én is elhallgatnám egész nap a hangod! :wink:
Na akkor most már lehet nyugiban karácsonyozni!!!!!!ÖRÜLÖK!!!!!! :P

belluska

Belluska,
köszi!:-)
Még nem nyugodtam meg, fel sem fogtam, hogy végeztem az egyetemmel :roll:
Úgy érzem magam, mint aki másnapos. Pedig csak 2 redbullt és egy kávét ittam ma :lol:

i.kata

Kata!
Gratulálok!!!! Nagyon ügyes vagy!!! :D

Kép
hbzs

Sziasztok

Kata, Gratulálok!!!!! :D :D :D Tudtam hogy ilyen ügyes leszel!!! öööö, és most pontosan mi is lettél így hogy nagy lettél?

Gabó
én is büszke vagyok magamra hogy így le tudtam szokni, sokáig cigiztem és a munka miatt a lombik előtti hónapokban pedig sokat is. Egyszer már leszoktam és 8 hónapig nem gyújtottam rá, de utána elmentünk haveri társasággal Horvátországba nyaralni és ott megint rágyújtottam, vissza is szoktam igen hamar :( Most nem akarok visszaszokni, mindig azzal próbálom tartani magamban a lelket, amikor rám jön hogy jaj de rágyújtanék, hogy Pepe mit szólna ha anyukája egy elszívott cigi után bagószagú lehelettel akarna neki puszit adni! A férjem dohányzik (viszont mostanában egyre kevesebbet, mondtam is neki hogy büszke vagyok rá) de csak a konyhában, nyitott ablaknál. Remélem hamarosan ő is le tudja rakni a cigit.

Belluska
Jaj én is nagyon várom hogy mit fog szólni a karácsonyfához :D és az ajándékokhoz! A keresztfiam volt nagyon aranyos, másfél éves volt amikor a második karácsonyára neki és az apjának is szőrös, állatkás mamuszt vettem (biztosan ismeritek). A sógornőm felhúzta a gyerek lábára, a gyerek lépett egyet, majd felhúzta a térdét és jól megnézte a papucsot a lábán, kacagott egy nagyot, lépett a másik lábával azt a térdét is felhúzta, megint kacagott. Annyira aranyos volt, anyukám a mai napig könnyezik ha eszébe jut.

Hbzs
örülök hogy jól vagy, és annak különösen hogy ilyen jókedvű vagy :)

fitie

Köszi csajok!

Fitie,
tájrendező mérnök.

i.kata

Kata!
A diplomaátadód mikor lesz? Lesz ünnepség is? Vagy az csak az év végén diplomázóknak van - s marad a családi ünnepség? :wink: :D

Kép
hbzs

Kata!Nagyon ügyi vagy,milyen kis okos vagy látod....Milyen büszke lesz majd rád a te kis babád,hidd el én tudom!Nekem is büszkék,de főleg a nagyobbik,mondja is,hogy egyidős anyával,mindketten 10.-esek vagyunk :lol: Hbzs,majd irok nem sokára,de a hétvégén nem igérem,mert nemsokára indulunk vidékre anyumékhoz disznóvágásra.Legyetek jók a hétvégén,puszi.

salygabó

Sziasztok!

Kata!
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyes vagy!!!!!! :) :) :)
Nem tudom, te szoktál-e nassolni a diéta alatt, de ha igen, mi az amit lehet ilyenkor??? Nincs véletlenül valami tuti CH mentes vagy alacsony CH tartalmú süti recepted? Most akarok szétnézni az interneten, hátha ott is találok valamit...

Fitie!
Nem annyira gáz a 160 g-os diéta... :? Nekem leginkább csak az a bajom vele, hogy édességet nem ehetek :cry: :cry: :cry:, mert abban nagyon sok van és nagyon kenyeret, kiflit, zsemlét sem. (Zsemlét azért szoktam enni, csak számolgatni kell a CH tartalmát) Így általában puffasztott rizs szeletet vagy abonettet eszek, bár tegnap mondtam páromnak, hogy ezeket már nagyon unom, és holnap vegyünk az Aldiba olyan kenyeret, amiben 10 dkg-ban csak 5 g CH van, igaz az íze nem az igazi, de legalább nem olyan, mint a hungarocell... :oops: :oops: :oops: CH diétáról interneten találsz leírásokat, először én is ott kerestem magamnak. Egyébként a belgyógyász azt mondta, hogy ha megbírok enni megehetek egyszerre akár 3-4 db grillcsirkét is, mert abban semmi CH nincs, csak a köretre kell figyelni... :D Vagy bármi mást, amiben nincs CH, és abból annyit, amennyi belém fér, de sajnos az egyik sem édesség... :roll: :roll: :roll:

Hbzs!
Mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gabó!
Így biztos izgalmas lehet az éjszakád... :wink: Babóca nekem is este 10-11 körül elkezdi a táncot és van, hogy hajnal 2-ig meg sem áll, de már hozzászoktam, általában úgyis csak akkor fekszem le, így mire elalszom, már ő is megnyugszik... :lol: :lol: :lol:
Simi a hercegnőnek!!!!!!!!!! :P
Légyszi küldj egy falat házikót... nyami, nyami... :roll: :D :roll:

Belluska!
Biztos aranyosak voltak a gyerkőcök hóember építés közben. :D Puszi nekik!!! Jó sütögetést! Küldheted a fincsi illatokat!!! :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
A grillcsirkéhez egyél finom salikat is! :D Mert ahogy a húsban, a zöldségekben sincs semmi CH. A gyümölcsökkel már inkább gond van; azt is szabad enni, csak azt mérve...
Most már egyébként egyre több édességen rajta van, hogy darabja mennyi CH-t (stb.) tartalmaz, így könnyen tudod követni. Én pl. szeretem a Győri-féle zabos kekszet, amiből uzsira 3 db-ot is meg lehet enni, s még marad is, mert csak 7,3 g van benne... Egyébként a dietetikus az uzsit mondta, hogy olyankor meg lehet enni 1-1 sütit is (nyáron fagyit). S nagyon ajánlotta pl. a Túró Rudit, mert abban is csak kb. 7,7g CH van - így abból még egyéb étkezések végén is be szoktam kapni egyet-egyet... :D
Nekem egyébként az Abonett kimondottan ízlik, de a natúr puffasztott rizs nekem sem jön be, mert semmi íze. :?
Kitartás!!! Vigasztaljon az a gondolat, hogy ez az állapot a te esetben valószínűleg csak a terhességed végéig fog tartani. Utána nagy valószínűséggel megint ehetsz bármit méricskélés nélkül! :wink:

Kép
hbzs

Hbzs!
Köszi a tippeket, én is szeretem a Győri zabos kekszet, meg a túró rudit is. De eddig ezeket nagy ívben elkerültem, mert nem tudtam, hogy lehet ilyet enni és azt sem, hogy "csak ennyi" CH van bennük. De holnap elmegyek és feltankolok!!! :lol: :lol: :lol:
Még egyszer köszi!!! :P
Jó éjt!
Babaragacs ++++++++++++++++++++

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok

Gabó
:D kellemes hétvégét, lesz itt akkor hurka-kolbász! (Még jó hogy terhesen én nem jutottam el disznóvágásra, mert tuti felzabáltam volna a disznó felét :oops: :wink: :lol: )

Minnie
hát épp ezért lenne nekem is nagyon gáz. Sajnos a terhesség óta (és alatt) teljesen rákattantam az édességre és a nassolásra, előtte évekig szinte nem nasiztam és havonta max 1 szelet csokit ha megettem, most meg nem bírom leállítani magam :( Ezerszer inkább le tudnék mondani a pékáru fogyasztásáról, mint a csokiról! Na majd januártól megpróbálom megemberelni magam :)
pocaksimi!!

Hbzs
puszi! babaragacs!

Belluska
Ezen a Marci hóember dolgon olyan jót röhögtem, anyukám pasiját Marcinak hívják. Milyen volt a "hosszú" vonatozás a gyerekkel?

szép napot mindenkinek :D

fitie

Jó reggelt!

Hbzs!
Már nagyon izgi!Pár nap és reméljük nagyon fogunk örvendezni! :P
+++++++++++++++++++++++++++++

Kata!
Te ma biztos nagyon jól ébredtél! :wink:

Fitie!
Nekem nagyon tetszik a Marci név,azért hívják úgy!Nekem is van Marci unokatesóm! :lol:
Tegnap az új vonattal mentünk(mármint nekem új),hát nagyon szupi volt!Barni is csak lesett ki a buksijából.Látszott rajta, hogy elvolt kápráztatva a vonattól! :D Igaz míg lecipeltem az állomásig,majd meg szakadtam. :lol:
Még mindig nincs Barnim megbarátkozva a hóval! :roll: :lol:

Gabó!
Gondolok rád és a finomságokra amiben részed lesz! :wink:

belluska

Sziasztok!

Minnie,
igazából nem sütöttem mostanában sütit, így nem is kísérleteztem semmivel. Egy biosütit mentettem le valahová, amit az egyik Vacsoracsatában csináltak. Abban mondjuk van cukor is meg liszt is, de mivel sokféle liszt van, érdemes vagy teljes kiőrlésűből csinálni, vagy én pl. anyumnak szoktam venni olyan bio lisztet, mi kinézetre finomliszt, de magas a fehérjetartalma. Abból már ettünk sokféle kaját és nem érezni a különbséget.
Én ha nagyon édességet szeretnék enni, akkor elmegyünk az Auchanba és ott veszek kisméretű Lind naracsos-mandulás csokit. Az szerintem isteni finom és még jó, hogy lehet kapni kicsiben, mert én helyből meg tudnék belőle enni egy egész táblával. Nem olcsó, viszont nagyon jó minőségű. Régebben az Aldiban vettünk fincsi műzliszeletet, amin volt egy pici joghurtos bevonat. Azt is szeretem nasinak :lol:

Belluska,
hát....a mai ébredés.... nagyon fáj a fejem :oops: :oops: :lol: hajnal 4.30-ra értünk haza :oops: Fel kellett kelnem, mert megyek fodrászhoz, meg a kutyikat tegnap anyuméknál hagytuk és értük is megyünk el, és persze fel kell hoznom a varrógépet, ert tesóm kislányának ágyneműt varrok karácyonyra.

i.kata

Húúú csajok,szerintem holnap lesz nagy Marci! :lol: :shock: :shock: :shock:

Katám!
Na tessék,te is milyen ügyi vagy,hogy ágyneműt varrsz! :wink:

belluska

Mit szóltok ehhez az őrült havazáshoz???
Én személy szerint imádom a havat :lol: Igaz óriási káosz van, közlekedni nagyon nehéz (főleg a kamikáze nyárigumisok miatt).

i.kata

Kata!
Szerintem szuper, hogy így havazik! Én is odavagyok érte! :D Csak az a baj, hogy állítólag karácsonyra elolvad... :cry:

Kép
hbzs

Csajok!
Hát még kinéztem most a tetőtéri ablakunkon,hááát NAGYON esik!
De én imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hbzs!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

belluska

Jó reggelt

Belluska
2 méter magas Marci készen van már? :D Jaj nagyon szeretem amikor havazik és ilyen nagyon megmarad a hó. De tegnap épp akkor jöttünk autóval anyóséktól amikor Pesten már kezdett kritikussá válni a közlekedés, azért elég para volt. Szegény Pepe a Margit-hídig folyamatosan sírt, de nem mertem félreállni, mert féltem ha kimegyek a nyomból akkor nem tudok majd a szűz hóban elindulni. Egy fél órás utat kb 1 és negyed óra alatt tettünk meg, lépésben jöttem végig és még így is kétszer megcsúszott az autó (pedig fenn van a téli gumi már hetek óta) szóval para volt, de szerencsésen hazaértünk és az ablakból csodáltuk tovább a havazást.

Hbzs
Hogy vagytok? :D

fitie

Fitie,
mi ma direkt az én autómmal mentünk, hogy visszarázódjak a havas vezetésbe. Én is csúszkáltam, sokszor kiment a feneke a kocsinak, pedig mindig lassan kanyarodtam. De én élvezem ezt a csúszkálást :lol: Ma megint láttunk pár törött kocsit és majdnem minden nyárigumi volt. Tegnap hallgattuk hazafelé a rádiót és elkezdte ecsetelgetni a műsorvezető, hogy ő idén először nem vett téligumit, mert jött a 2. gyerek és különben is minek, amikor nem olyan vészes mostanában telente az idő. De basszus, pont a gyerek miatt vegyen téligumit! :roll:

i.kata

Sziasztok!

Kata!
Köszi a tippeket, megnézem a csokit és az Aldiban lévő müzli szeletet is. Egyébként tegnap vett párom a Tescoban 86%-os Cote D'or étcsokit, amiben 10 dkg-ban csak 19 g CH van. Kicsit keserű, de isteni csoki íze van!!! :wink:

Hbzs!
Tegnap vetettem apával Győri édes zabfalatokat, túrórudit nem mert venni, mert egyik csomagolásán sem talált tápanyag táblázatot.
Babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fitie!
Én is nehezen bírom csoki nélkül, de lassan lassan találok megoldást a problémára... :wink:

Belluska!
Sikerült megépíteni Marcit? Annyi hó eset, hogy egy egész focicsapatot építhettek... :lol: :lol: :lol:

Imádom a havazást és a havat, nagyon szeretném, hogy fehér karácsonyunk legyen... :P Bár azt mondják, sajnos addig elolvad. :( De hátha nem!!! :D :D :D

Tegnap délután egy körül elkezdett görcsölni a hasam jobb oldala a köldököm mellett egy tenyérnyi területen, ami kisugárzott a derekam jobb oldalába és a vesémhez. Nagyon kellemetlen érzés volt, vettem be magnéziumot, aztán háromkor felhívtam dokibácsimat, hogy szerinte ez mitől lehet. Azt mondta, hogy nem valószínű, hogy méhösszehúzódás, mert az enyhül majd újra erősödik, nekem meg folyamatosan fájt. Szerinte lehet vakbél vagy vese. Azt mondta, ha este 6-7-ig nem múlik menjek be a Klinikára. Öt körül már jobb volt, így nem mentünk be, de teljesen nem múlt el. Ma már szinte alig érzem, csak néha szúr bele ugyan oda a hasam jobb oldalába. Nem tudjátok mitől lehet ez? Holnap megyek vérvételre a cukor miatt, de megpróbálok előtte beszélni vele, hogy nézze meg minden o.k.-e. Remélem igen, mert Babóca tegnap este a Csillag születik alatt végig táncot járt, hullámzott a hasam rendesen, apa meg nevetett nagyokat. Kopogott Babócának, ő meg "vissza kopogott" neki... :lol: :lol: :lol: Nagyon mókás volt. :D Többször kipróbálta, nem csak véletlenül csinálja-e, de nem, mindig reagált rá!!! :wink: :P :wink:

Szép estét mindenkinek!!! :D

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!
Marci nem készült el,mert annyira nagy szél volt kint,hogy nem mertem kivinni őket már tegnap du. óta!Mi is nagyon fáztunk,nem volt kedvünk hozzá! :? De talán még lesz belőle valami! :lol:

Minnie!Reméljük csak valami "kósza" fájdalom volt,de fogalmam sincs mi lehetett ez neked! :roll: Lehet,hogy a kis csajszi rátelepedett odabent valamire! :wink:
Emlékszem én is erre a kopogtatós játékra!Imádtam!!!!!! :P
Sok simi!

Hbzs!
Remélem holnap fantasztikus hírre jövök majd,mikor bekukkantok reggel!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?