Sziasztok csajok!!!
Bocsi, hogy pár napig nem voltam, de besűrűsödtek az események.
Remélem nem foglak untatni benneteket, de pár szóval leírom, hogy mi történt eddig...
Hétfőn voltam (nőgyógyásznál) dokibácsinál, azt mondta vérvételt ismételni nem kell, mert az éhgyomri teljesen jó, ha az is magas lenne, csak akkor kellene. Megbeszéltük, hogy a szénhidrát mennyiség fix napi 180 g, 5X étkezésre lebontva, kaptam beutalót szerdára (mára) belgyógyászatra a Klinikára.
Babóca időközben megfordult, most popsival nyomul lefelé...
Remélem azért időben pozíciót vált...
Dokibácsi szerint még mindig lány, azt mondta "ott van a puncija", láttuk mi is!!!
Náthám múlóban, torkom picit fáj, de semmi extra. Ma hajnalban 2X, éjfélkor és 04:00-kor eleredt az orrom vére, kicsit megijedtem, mert nem nagyon akart elállni. Kérdeztem dokibácsit mitől lehet, azt mondta a terhesség alatt ez elő szokott fordulni, mert gyengülhet az érfal.
Remélem azért nem lesz rendszeres...
Mondott egy gyógynövényes szert, amit szedhetek ha gondolom, az erősíti az érfalat.
Ma voltam a Klinikán a belgyógyász dokinál, ő lecsökkentette a napi 180 g szénhidrátot, 160 g-ra szintén 5x étkezésre. Jövő héten szerdán megyek hozzá kontrollra, de előtte hétfőn éhgyomri és reggeli utáni vérvételre. Egyenlőre úgy néz ki, ez minden héten így fog menni, hogy tudja nézni az értékeket és ha kell változtatni az étrenden...
Továbbá dokibácsimtól kaptam beutalót UH-ra, ahol nézik a méhlepény állapotát, köldökzsinórvér áramlását, arra is szerdán megyek, szintén a Klinikára. Azt mondta, azt is gyakrabban kell nézni, mert a magas cukor károsíthatja a méhlepényt...
Azt hiszem a közeljövőben jó sűrű programjaim lesznek, ezért egyre inkább az oltás mellett vagyok én is. Ma mindkét doki ezt javasolta. Sokat megyek emberek közé, vonatozok, tömegközlekedek, nem lehet máshogy kivédeni...
Képzeljétek, az utolsó védőnői találkozáskor 70,8 kg voltam, most akárhogy is mérem magam 70 kg-ot mutat a mérleg. Nem tudom, hogy az romlott el vagy tényleg fogytam. A belgyógyász azt mondta, ha a napi 160 g szénhidrát mellett fogyok, az nem baj. Hát nem tudom
Egy biztos, így hízni tényleg nem fogok vagy csak nagyon minimálisat...
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Remélem nagyon nem untattalak benneteket, ha igen bocsi...
Hbzs!
Mennek a babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata!
Egy hatalmas kalappal péntekre!!!! Gondolok majd rád, ügyes légy!!!
Belluska!
Kata tündéri a fotón! Puszi a gyerkőcöknek!
Gabó!
Örülök, hogy minden simán ment az oltás után, pocaksimi a hercegnőnek!!!!
Fitie!
Puszi Petikének!
Többieknek!!!
Szép estét mindenkinek!!!