jó reggelt lányok, megint jó sokat termeltetek, de most már trükkös vagyok, mert mindig új ablakban nyitom meg a korábbi lapot és így remélhetőleg semmit/senkit nem hagyok ki.
kakti, boruska: csudajól néznek ki a mézesek (irigy irigy
kutyi nagyon aranyos, de nálunk Szandi allergiája miatt kizárt bármilyen szőrös állat
karácsonyi menü, hát szégyen nem szégyen, az állapotom miatt az amit anyukám csinál. Husileves (pedig én imádom a halászlét, de rajtam kívül senki sajnos) mindeféle rántott cucc, csirke, karaj, karfiol, párolt sült zöldségek, roston csirkemell és tarja van tervbe véve, majd kiderül, hogy mire lesz energiája
Nekem eddig csak akkor maradt ki a menszim ha terhes voltam. Leventével is már a 25-26 napos ciklusomnál még a 47 napon is negatív volt a teszt, uh-n semmit nem láttak, rám is sütötte az épp vizsgáló orvos, hogy tuti hormonzavarom van
Én meg voltam győződve, hogy terehes vagyok, mert a hőm meg szépen fent volt, és 4 nappal később pedig meglett az 1 pozitív tesztem
Nóri: sajnálom Lucát és most (is) totál együtt érzek veled. A család már teljesen fel volt öltözve, és amikor Szandira húztam rá a sapit, akkor éreztem, hogy meleg. Mondom, sneki sehova addig míg meg nem mérem, persze apa hőbörgött, hogy el fognak késni. 37.7 volt
Mondom faxa. Szandi elkezdett bőgni szegény, mert ma van a karácsonyi ünnepség, a műsorban van szerepe és amúgy olyan szép az ajándék amit nekem készített
Meglátjuk, hogy mi lesz délután, ovis néni azt mondta, hogyha jobban lesz akkor arra a fél órára vigyük be, de halkan azt is megsúgta, hogy most sok gyerek volt hányós hasmenős a csoportban. Legyek így okos.....
szülésznő: én 5 éve 10 ezret adtam és egy szép nyakláncot ami passzolt a fülbevalójával
terhesség: mindegyik gyereknél más volt, akkor is ha azonos nemű akkor is ha eltérő
Eszterrel hánytam mint egy lakodalmas kutya 8-16. hétig. 36. hétig még javában dolgoztam.
Szandinál semmi ilyesmi nem volt, viszont baromira kívántam a levest, amit addig utáltam. azóta ő is leveses meg én is.
Leventénél néha egy-egy hányás, és vele inkább a sós, fűszeres dolgok vonzottak, az édes már csak kb a 20 héttől keltették fel az érdeklődésemet. És persze ez a terhesség volt a legmacerásabb, állandó vérezgetés, keményedés, görcsök, injekció kúra, de ezt már tudjátok
juci: a háromhetes babát én is sajnálom, de bevallom bosszant egy kicsit, hogy azt is mondták, hogy a kicsi halála után rögtön beoltatták magukat. (persze most már félnek) De vajon nem lehetett volna ezt megelőzni? Vajon hány babának, gyereknek kell még meghalnia, hogy egy picit átgondolják? Itt annyian beoltattuk magunkat és senkivel nem lett semmi.
zuzmooo: ne haragudj, hogy nem reagáltam, köszi a felajánlást ajándékvásárlás ügyben, de apának ott lesz még a 23-24 megvenni a cuccokat, nekem cska ki kell gondolni. De arra gondoltam, hogy majd téged értesítelek ha szülünk
Arra gondoltam, hogy a nagylányomnak a hónapokkal ezelőtt megvett chi-chi love mellé esetleg egy elekrtomos sudokut kap, vagy egyszerűen feltöltöm a telóját, mert 1 éve volt utoljára feltöltve neki. Mondjuk nem is használja, csak akkor ha fellépés van máshol,vagy a nagyanyjáéknál alszik. Már csak azt nem tudom hogy Szandi mit kapjon, mert van neki eddig 2 barbie ruha, meg egy fili póny. Lányos anyukák tudják, hogy ez nem valami sok.
Ötlet?
Bea: olyan ügyes tortás mami vagy és a kilók miatt is irigyellek ám
Én most 11 kilónál tartok. Megoldódott már az oltási mizériád?
xien-judit: üdv közöttünk asszem még nem tettem meg, de csak azért mert bamba vagyok