Sziasztok!
Daniella, követni fogom a példádat ami a készülődést illeti mert úgy tényleg sokkal hangulatosabb ha hallgatjuk a karácsonyi dalokat. Alexára pedig tényleg nagyon kell most vigyáznotok mert én is állítólag már hét hónaposan elindultam egyedül de egy nagy esés után megijedtem és nyolc hónaposan indultam el megint. Akkor már jobban vigyáztak rám.
Suzi, nagyon kellemes karácsonyt kívánok. Biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat.
Kiru, kapsz ám tippeket és tanácsokat a kiütéssel kapcsolatban. Szerintem egy bőrgyogyihoz kellene vinned Ákost. Magánrendelésre nem kell beutaló sem. Ő biztosan többet tudna mondani. Előfordulhat hogy ekcémás de az is lehet amit én mondtam hogy valamire érzékeny. Lehet hogy arra amit te eszel meg. A bimbó problémát meg nagyon sajnálom de tényleg ne hagyd abba a szoptatást mert nem egyszerű tápszert kevergetni minden evéshez és nehéz eltalálni az arányt amitől jól lakik.
Petra, holnap valószínűleg csinálom a mézeskalács házikót. Kíváncsi vagyok hogy ugyan olyan szép lesz-e mint a tied.
Bíbócska, tök örülök hogy minden rendben van veletek. Vigyázz a karácsonyi készülődéssel ne hogy megerőltesd magad. Bele gondoltam hogy már a következő karácsonyt hármasban fogjátok ünnepelni. Ez olyan klassz.
Etna, esmét jól megnevettettél. Szanaxot? Nem kell az nekem. Arra a kis időre nem kell ilyesmi. Annyira pörögsz állandóan hogy neked tényleg szükséged lenne rá, talán kicsit visszafognád magad a pörgésben. Legalább néha küldesz érdekes emilkéket nekünk és néha ide is írsz nekünk, én ezt nagyon díjazom. Én tutira kicsit lefeküdnék aludni egy kicsit ha engedi a kis sajtkukac.
Luca, a verset már nem írom le mert Kiru megtette. Az unokatesódék sztorija nagyon felháborított mert látjátok ezt nem mondja senki sem hogy ilyen következményei is lehetnek ennek az oltásnak. Ha ezerből egy akkor is kellene tudnunk. Én nem tudom mit tennék ha választanom kellene. Valszeg beoltatnám a gyermekem, de tutira borzasztóan félnék hogy ne legyen baja tőle.
Arte, nagyon klassz hogy már helyén vannak az ajtók. Szép nagy lett a házatok.
Nofi, mi újság veled? Rég írtál nekünk. Már nem tudom mikor lesz karácsony és szilveszter.
Bocsi hogy kicsit viccelődöm, de komolyra fordítva tényleg hiányzol. Készülődsz a karácsonyra ezerrel és ezért nincs időd írni? Hogy állsz most, mert most már tényleg nem tudok semmit sem rólad.
Szilvi, te is dolgozol ezerrel. Most majd remélem lesz egy kis időd ránk is.
Grácus, hogy bírod? Írd majd meg hogy fogsz kezdeni januárban. Én délelőttös leszek. Tök jó lenne ha egy műszakba kerülnénk legalább néha taliznánk. Nagyon örülök hogy megismerhettem a tesódat is. Annyira hasonlít rád, olyan mosolygós mint te. Tök jó nektek hogy együtt kezdtetek mert olyan xar volt egyedül annyi idegen ember közt.
Laar , jó húsban van Mírácska. Nagyon aranyos és mosolygós. Nem csodálom hogy itt-ott problémás a bőre. Én úgy tanultam anyukámtól hogy minden hajlatot (fül mögött, nyak, hónalj, könyök hajlat és így tovább lefele) hintőporoztuk minden fürdetés után. Így nem volt olyan gondunk. Zajlik nálatok is az élet rendesen.
Angyal, nem irigyellek az oltás döntés miatt mert én is tutira beadatnám magamnak de nem egyszerű dönteni. Annak örülök hogy jól vagytok, remélem hamarosan majd fotót is kapunk Eszterkéről és a pocilakóról is. Vigyázz magatokra és neked is csak azt tudom tanácsolni mint Bibócskának hogy finoman a készülődéssel ne hogy megerőltesd magad.
Niki, köszönöm Améliának az iwiw jelölést. Ismét megnéztem a fotókat és még mindig döbbenet számomra hogy min mentetek keresztül. Egyébként elég ritkán iwiw-ezek. Ti is készülődtök ezerrel a karácsonyra? Mit kap Amélia? Remélem tőled is kapunk fotókat. A két ünnep között lesz időtök.
Csajok, én mióta szabin vagyok kevesebb az időm mint amikor dolgozok. Minden napra van valami. Tegnap végre lazítottam mert disznó vágásra voltunk hivatalosak csak a nagy hó miatt nem mertem elindulni. Jobb is mert nem nagyon szeretem a disznóvágást. Én soha nem élveztem a friss bőke zabálást meg a sok zsíros edény mosogatást. Az ajándékok nagyrésze meg van de ma még megyünk egy kört. Péntek délután étteremben voltunk a munkatársaimmal és képzeljétek nem jött ki a pénz. Azóta is folyamatosan számolok de nem jöttem rá hol van a hiba. Most már végre rájöttem. Tök egyszerű mert kaptunk egy áfás számlát ami 47,000. A kis blokkot elkértük de már el volt tépve. Ami furcsa volt számomra hogy az összesen tétel le volt szakítva. Szóval, több mint 10,000-el átbaszarintottak minket. Csodálkoztam mert amikor a kaját számoltam 20-on valamennyire jött ki. És nehogy már a pia többe kerüljön mint a kaja hiszen nem ittunk sokat. Na, így jártunk.
Mindenkinek laza készülődést kívánok, próbáljátok úgy mint Daniella és ne kapkodjatok mint Etna
(bocsi drágaságom, de ezt nem hagyhattam ki). Tudom, nincs egyikőtöknek sem olyan eleven Botikája mint neki.
Remélem senkit sem hagytam ki, ha igen akkor nem volt szándékos. Mindannyiotokat nagyon kedvelek és minden nap olvaslak titeket csak nem nagyon van mit írjak(egyenlőre).