Új privát üzeneted érkezett!

Laar!
ÉN úgy tudom hat hónapos kor felett nem ír fel tápszert a doki. Sajnos úgy kell megvenni simán, gondolom így drágább.

Kiru!
Ákos nagyon nagy baba :) Igazi kis vasgyúró, látszik rajta milyen huncut. Tamás is így volt: fekete nagy hajjal született, aztán most már szőkésbarna (én tejföl szőke voltam egészen hat éves koromig :D) Most kb. egyezik a hajszínünk :)

NÁlunk sajna nem sok hó esett, alig látszik valami, pedig annyira vártam. TAmás most is állandóan ott járkál, ahol fehér az út. Azt hiszem a fehér karácsonyról lemondhatunk. Ezer éve nem volt már ilyen :( Most megyünk, még anyánál vagyunk és apa is nem sokára hazaér.

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok Lányok!

Még mindig nem kaptam üzit a zárt topiccal kapcsolatban.
De ti meg nem írtátok le a véleményeteket, légyszi írjátok le!


Laar: Alexa nagyon kevés tápit iszik, szinte csak este, de ugyanezt, amit ti, Milupa 2-eset. Nekünk simán felírja a dokinénink receptre. Fel kell hogy írja, ez nincs korhoz kötve! Mit mondott, miért nem írja fel???? Sajnálom, hogy csúszik a költözésetek.

Kiru: Szép nagy legény lett Ákos! Mi is ma voltunk tanácsadáson, Alexa 7410 g és 72 cm. Hát igen, ő nem egy nagy súlyú baba, de azt mondta a dokinénink, hogy semmi gond, mert jól néz ki, egészséges és az étvágya is jó. Nagyon sokat mozog, egy percre sem áll meg és sokat kakil, majdnem minden evés után, szóval hamar hasznosítja a táplálékot, gyors az anyagcseréje, szerintem azért sem hízik nagyon. Ő olyan Eszterkéhez hasonló testalkatú szerintem. Amúgy az apja is elég vékony, pedig rengeteget eszik. Mázlista. :D

Puszi Csajok, jó éjt!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Daniella!
ÉN már régebben leírtam, hogy jó ötlet a zárt topic! Remélem most már érkezik válasz rá. Ahogy látom megújult a Babanet, lehet új topicot nyitni, ott nem lehet egyből zárttá tenni? Vagy mindenképpen kell hozzá az a rendszergazda? Nem értek hozzá sajnos, de tényleg jó lenne már zártként működni tovább :)

Kiru!
TEgnap elfelejtettem írni, hogy magas zsírtartalmú tejet (esetleg házi tejet) abszolút nem szabad inni szoptatás alatt, mert a gyereket kiüti. Én végig az 1,5-set ittam (már ameddig meg tudtam inni a tejet :( ) Ugyanúgy apró magvasat sem szabad enni (eper, kivi..stb) Remélem elmúlnak a pöttyök hamar. Puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81
 
 

 
 

Daniella! Nekem tetszik a zárt topic ötlet! Igen, Ákos elég nagy baba, pedig sem az apja, sem én, nem voltunk ekkorák. De nem túlsúlyos, úgyhogy addig nincs baj, bár husikák azért vannak :) Már egyre többet ficánkol, úgyhogy nem hízik olyan gyorsan. Anya azt mondta, ha elkezd mászni, meg szaladgálni, akkor még kevesebbet fog hízni. Majd meglátjuk, de én imádom a kis hurkáit :)

Luca! Köszönöm szépen a zenéket, nagyon tetszenek :) Ákos nem pöttyös, hanem csúnya piros kiszáradtnak tűnő foltok vannak rajta, és ahogy kaparja, néha vérzik is. Eddig csak a pocakja volt ilyen, de már a háta a kezei és a lábacskái is kezdenek olyanok lenni. Tegnap kaptunk másik fürdetőt a doktornénitől és valami cseppeket is, és ma este aludtunk :)
Azt mondta a doktornénik, hogy lehet, hogy emiatt nem alszik jól este, mert viszket neki, és a fürdetés után még húzódik és még jobban viszket neki. Ma este, éjfélkor , és 5-kor kelt enni, aztán aludt reggel 8-ig :) Hónapok óta nem aludtunk ekkorát :)

Megyek, mert háborog megint! Puszi mindenkinek

kiru84
 
 


Sziasztok!

A zárt topic sztem is jó ötlet, bocsi, h nem válaszoltam..Daniella támogatlak.
Megpróbálok beszélni a védőnővel, h irassa fel nekem.

Kiru!
Próbáljátok meg a Nivea baby soft kenőcsöt, elég zsíros, sztem használna, nálunk is ez a helyzet és hiába kentem olajjal, semmi hatás..mondjuk nálunk csak az arcocskája ilyen..

Írtam, hogy mekkora a Míra, és nagyon ügyes, fogja szépen a cumisüveget fogantyú nélkül is, és megissza a tápit, meg iszik pohárból és ül egyedül..de kúszni még nem kúszik, forogva járja be a lakást..:)

71,5cm és 7720g, a bnője aki egy nappal korábban született mint ő, csak 7,06kg és 69cm

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Lányok!


Daniella! Köszönöm szépen, már a Kornélka jár oviba, hamar kigyógyult ebből a nyavajából. Most Flórácskám szenved nagyon. Éjjel fél órát köhögött egyfolytában már féltem, hogy megfullad szegénykém. A kedve már jobb napközben, nem olyan nyügös mint néhány nappal ezelőtt. Hogy a kérdéseidre válaszoljak: igen, kapott már csirkemájat. Én húslevesben főztem neki, és répával, krumplival kapta összepépesítve. Spenótot is kapott már üvegest, ma csináltam neki először olyat ami nem üveges. Az üvegest ette, ezt pedig majd meglátjuk ebédkor, hogy hogyan ízlik neki. Tojás sárgáját még nem kapott, de ma ezzel tervezem a spenótot adni neki. brokkolit, és vegyes zöldséget kapott már szintén üvegest. de saját főzésüt még nem, de már vettem mindenből, hogy bővítsük kicsit a repertoárt, bár amennyire étvágytalan mostanában igyekszem neki nem bekeverni a kajába. Eszik már joghurtot, krémtúrót, sajtot és májkrémet is kapott már. A joghurt nem nagyon jön be neki eddig. De nem adom fel. A többi az ízlik neki. A májkrém az az isten!! Eszik már kenyérbelet és kiflit is. Szóval már széles skálán mozog az étkezésünk. Fogunk még mindig nincs. Mi múlt héten voltunk tanácsadáson. Akkor volt a Flóra 8 kg és 69,5 cm. Nem lesz egy magas nőszemély az már biztos... Nem nőtt egy hónap alatt cm-ben semmit, csak hízott. Képzeld ma ahogy fogta a kezemet ülő helyzetből felállt. Alig tudtam leültetni. Mostanában ha ül, nem engedi magát lefektetni, élvezi nagyon....
A zárt topikot én is támogatom, ezzel együtt téged is. De nem tudom, hogy mostanában mennyi időm marad. Ahogy észre veszem egyre kevesebb lesz írni.
Azért mindenképp szólj, hogy hol találhatom meg a csapatot!!

Lucám! nagyon helyes lett a Tamás!! A hangját sikerült felvenni? Ha igen légyszi küldd el! annyira kiváncsi vagyok!! Mondogatod már neki, hogy jön a Jézuska?? Tudom, hogy még nem tudja miről beszélsz, de biztosan megjegyzi már idén a történteket!!
Ne mondj le a fehér karácsonyról! Én is remélem, hogy idén az lesz, és hiába mondja az enyhülést!!

Angyalom! remélem, hogy jól vagytok! Rég beszéltünk!! mi újság nálatok? hallom veszélyes a hó helyzet!!

Laar! Sajnálom, hogy csúszik a költözés!! De azért a remény hal meg utoljára!! Még szente este előtti nap is költözhettek... Persze ez csak vicc volt!! Akkor az embernek más dolga van!! Majd, ha lesz egy kis időd tegyél be néhány képet, hogy végülis hogy álltok!! Szépen nől MÍrácska!! hihetetlen, hogy ilyen hosszú!! Akkor ti már 74-es rucikat hordotok?? Nekünk még mindig jók a 68-asok.

Szilvi! Arte! hogy vagytok? Sokat dolgoztok gondolom... Ezért nem lehet rólatok hallani!!

Grácus! Gratulálok én is a munkahelyhez. Nagyon örülök, hogy végre sikerült!! ÉS hogy Vasikáé a kolléganőd az nagyon szuper, csak kár, hogy váltot szakban vagytok!!

Vasikám! köszönöm a kedves szavaidat. az a baj, hogy ha én elkezdek beszélni, akkor nem tudom abba hagyni, és ez az írásnál is visszaköszön!! Örülök, hogy a meglepetés betalált... Sajnálom, hogy nem lehetettem részese, de remélem, hogy a kisVasinak vihetek valami haláli öltözéket majd!! Mától már szabin vagy???

Etnám! Sajnálom, hogy meghalt a sütöd!! Képzeld még aznap, hogy írtad, hogy mi történt nálatok, nálunk is történt a sütővel egy kis apróbb baleset. Nyitottam ki a sütő ajtót és a dupla üvegből az egyik kiesett. Mááááár annyira unooom, hogy anyós dolgai mindig nálam mennek gallyra!! Egyébként haragszol rám?? Nem kaptam már jó ideje emailt tőled!!
Boti hogy van? Kibújtak a fogak??

Suzi!! Nofi!! Mi a helyzet nálatok?? Hogy vagytok?? Írjatok!! Mondom én, akinek alig van ideje írni.... kész poén, mi?!

Tina! hogy vagytok??
Niki! És ti? Várjátok már a karácsonyt?? Ami hogy van?

Kiru! Szép nagy lett Ákosod! Küldhetnél nekem képet róla mert ezer éve nem láttam. Mentek mostanában tatabányára?? tudom, szegény ember aki még igérni se tud, így én már igértem neked párszor, hogy meglátogatlak. ha fehérváron vagyok mindig ott motoszkálsz a fejemben, hogy úgy megnéznélek benneteket... DE majd tavasszal igyekszem eljutni tényleg!! Voltatok az Adventi vásáron?? Annyira szép!! Mi még a Bronz vasárnap jártuk körbe. Most vasárnap is megyünk a gyerekekkel, mert megyünk zámolyra a dédihez. Jó lenne összefutni... Vasi neked is nagyon örülnék ám!!

Na most megyek! Becsomizom az ajándékokat, mert már nem sokáig lesz a Kornélka oviban, aztán ha itthon lesz akkor aztán már nem lehet, mert nem alszik egy szikrát sem délután, és este is 9 kor vonul el, sokszor előbb alszom el mint ő!!

Puszilok mindenki pocin kívül és belül!!

U.i.: Bibócska merre jársz?!?! Lali manó jól van??
wpetra
Pusztavám
 
 


Ezt kapja a Flóra a jézuskától: http://www.buy.com/prod/fisher-price-ba ... 79457.html

Sajnos magyar oldalon nem találtam meg.
wpetra
Pusztavám
 
 


sziasztok lányok!

petrám!
dehogy haragszom, más sem kapott, ugyanis meghalni sincs időm. boti tiszta gyagya korszakban van, állandóan hisztizik. a hajam kihullik tőle. nem gépezhetek, nem telefonálhatok, ott kell őt őrizni. nem tudom mi a fax ez, de már nagyon kimerítő. állandóan ordít, ha elmozdulok mellőle. a mamáéknál van nyugtom, de ott meg anyámon lóg.
tudod, nekem sajnos két háztartás van, anyáméknál is és magunknál is nagytaki, bevásárlás. szóval ezért nincs emailre időm.

vasi!
gyertek nyugodtan, sanax vagy hogy írják legyen nálatok. hozzatok nekem is dupla adagot.

lányok, tiszta szégyen, ha megyünk valakihez vendégségbe boti kb 1 óra után bemutatkozik. ordít és kénytelenek vagyunk eljönni. normális ez, hogy állandóan hisztizik. most verjem meg? :lol: néha már közel állok hozzá. most előre ideg vagyok, mert kezd náthás lenni és nem akarom kivinni -3 fok van, de a lakásban várjam meg a tavaszt?a játékait unja, mr nem tudunk mit kitalálni neki. na mindegy, valahogy majd csak lesz.

grácus!
gratulálok a munkahelyhez, remélem fog tetszeni.

arte, szilvi!
ennyire dolgoztok?

kiru!
remélem ákos jobban lesz, egy kis szódabikarbónátot dobhatsz be a vizébe, az is enyhíti a viszketést. szegénykém, biztos nagyon szar lehet neki. fenistilt kap?

luca!
ti kimentek ebben az időben? én nem merem botit kivinni, nagyon hideg van. te, hogy öltözteted fel? gondolom a panelban nálatok is meleg van, az utcán meg hirtelen hideg, szerinem ez tesz be botinak, jaj csak nehogy beteg legyen karira. vagy túlféltem? vigyem ki?

niki!
ami mit kap karira?

tina!
kispöcsös mekkora már?

bibócska!
kislali? mikor lesz uh?

nofi!
nagyon készűlsz a karira, hogy így el vagy tűnve, remélem nem az apehben csücsülsz. ha kell segítség szólj.

megyek ,mert teszveszelek ezerrel, kicsit sok a kiadás, kötelező éves, lakásbizti, ajándékok, szóval hátha be is jön egy kevés, bár ott mindenki fillérekért akar venni minőséget.

akinek nem írtam bocsi!

daniella,már írtam ,hogy támogatlak a zártságban.
laar! nekem a milupa pepti kettőt mai napig írja a drnő receptre, de botinál indokolt volt, mert bukós volt, így 250ft volt egy doboz. szóval én nem panaszkodhatom.
angyal remélem jól vagytok ,anyud kijött már a kórházból? eszterke várja már a jézuskát? mennyire van hideg? ki tudtok menni?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


sziasztok lányok kisbabák és nagybabák...és kismami... :D
bocsi hogy nem jöttem de nem volt igazán sok írni valóm meg a szokásos pihenés és mellette a gobelinezés teljesen lekötött.
nos reményeim szerint lali-manó jól van a méhem szépen nő már érzem a dudorkát amikor egyenesen fekszem.tehát a méhem szépen nő így gondolom a babócám is.
tegnap volt két hete hogy beoltattam magam mindkét influenza elleni vakcinával szóval bizakodom benne hogy mára kialakult a védettség.
hétfőn megyek a védőnőhöz ő majd ad beutalokókat.AFP biztos hogy lesz gondolom 16.hetes uh is.
szóval ha minden igaz jövő héten megint okosabb leszek és bizakodom babócám is jól van és növöget ahogy kell.
szerencsére már most hetek óta semmilyen panaszom nincs se vérzés se ehhez hasonló panaszok.
jan 5.-én kell mennem genetikai tanácsadásra majd terhes ambulanciára a 18.hetes uh.-al....
szóval lesznek most vizsgálatok megint hát csak legyen rendben minden ahogy eddig is.

amint tudok még jövök és írok..nagyon kimerítő volt a mai napom sokat ültünk és várakoztunk a dokiknál...
most búcsúzom is pusszantok mindenkit...
cupp
bibócska
 
 


Jó reggelt Lányok!

Petra! Küldtem pár új képet, de lehet hogy van köztük olyan, amiket már láttál. Szombaton megyünk haza, de csak pár cuccért, aztán jövünk is vissza, mert apa céges vacsijára megyünk. Utána csak 24-én megyünk haza. Vasárnap azt hiszem itthon leszünk, ha lesz időtök, ugorjatok be! Az adventi vásáron 1x voltunk, de akkor csak azért, mert arra volt dolgunk és siettünk, de a forralt bornak olyan jó illata volt, hogy hazaértünk, és egyből csináltam is :) Apának is tetszett az ötlet!

Laar! Babe fürdetőt kaptunk, és ez most nagyon bejött. Előtte a johnsonst használtuk. Szép nagy lett Míra is :)

Etna! Nekünk is rengeteg játékunk volt és anyukám azt csinálta, hogy eltette a játékaink egy részét, és pár hónap múlva elővette őket! Így megvolt a változatosság, és tök örültünk nekik egy ideig persze :) Igen, fenistil cseppeket kapunk, de úgy látom nekünk használ a fürdetővel és a krémmel együtt(meg hogy nem eszem tejterméket)! Most éjjel is, először 2-kor kelt, aztán 5-kor, és most 8-kor. Azóta is szépen játszik! Napközben is sokkal nyugodtabb, és éjjel alszunk :) Meg a pocikáját sem kaparássza :) Már a foltok is halványabbak, remélem hamar elmúlik neki!
Mi járunk Ákossal sétálni, de biztos teljesen már, mert ő még nem akar játszani meg szaladgálni!

Lányok, el sem hiszem, hogy alszunk este :) Csak enni kel, nem sír fel cumiért, teáért vagy csak úgy... Csak így is maradjon, nagyon szuper karácsonyunk lesz :)

Most megyek, puszika mindenkinek!

kiru84
 
 


sziasztok lanyok!
Bocsanat ,de uszom a mukaba.....
remelem minenki jol van,nincs nagyon idöm olvasgatni mostansag!
Vasi draga ird le nekem privibe a cimed es en is szertnek neked egy kis penzt küldeni,de attutalassal sajnos a kontomrol nem tudok,az ellenörzesek miatt,mer a kontom üzleti stb...remelem meg nem kestem le.... zsuzsanna.kalman@freemail.hu varom:) puszika es kitartas!
draga lanyok tenyleg ne haragudjatok am de nagy a hajtas...
Anya a körülmenyekhez kepest jol van januarba be kell feküdnie pestre mert cisztat talaltak a vesejen,es ki kell vizsgalni hogy hogy reagal a szervezete a kemora! eleg jol viselte az elsöt!
mi elvagyunk,hal Istennek nem vagunk betegek,baba ügyben semmi a mensim megvolt,teszteltem is ovut az is megvolt...akcioztunk is Apaval ugyhogy majd januarba kiderül mit alkottunk!
kismnamik nagyon vigyazzatok magatokra es lanyok ti is a kis hercegekre es hercegnökre:)
most mennem kell,remelem hetvegen tudok jönni mert apa elmegy megint....bar dolgozok es meg fank sincs de igyekszem hozni a formam es karacsonyra megoldani mindent!
puszi mindenkinek
suzi2
 
 


Sziasztok!

KÚSZUNK!:)olyan édes, ma reggel nem pakoltam ki a játékait és kúszva eljött a dobozhoz és kiburította magának...annyira édes:)

Mi is Johnsonst használunk, a hidratálósat..mennyibe került a Babe fürdető?

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok!

Míra popsija nagyon ki van pirosodva, pedig minden kaki után megmosom neki, neogranormon törlőkendőt használunk, régebben dm-est használtunk, és akkor nem volt ilyen, lehet h a kendővel van a gond? És sudocremet használok születése óta, most próbálkozom a bepantennel de semmi javulás, tudtok vmit javasolni, vki azt mondja kenjem be disznózsírral..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!
Most olvastam a kismamáról, aki a taxiban szült, hát csajok, ez haláli :) A gyorsaság miatt még irigylem is egy kicsit, de nagyon örülök neki, hogy jól vannak mindketten! A tv2 honlapján van egy rakás videó is róluk. A taxisofőr biztos teljesen kétségbe volt esve :)

Suzi! Nagyon sajnálom anyukádat, hogy ennyi problémával kell szembe néznetek :( Jobbulást kívánok neki!

Laar! Gratulálok a kúszáshoz! Ügyes nagylányod van :) Ákos nagyon lusta, még csak forgolódik és ahogy tekereg, úgy halad. Karácsonyra a keresztapja megcsinálja a rácsokat az ajtókra, úgyhogy addig jobb is ha nem kolbászol semerre még :) A babe fürdető nem tudom mennyibe kerül, mert a doktornénitől kaptuk, szerintem termékminta, nagyon pici tubus, és nagyon kevés elég belőle. De biztos drága, mert a samponjukat használjuk és az 2000ft körül volt :S Ha ez használ és ez kell ahhoz hogy aludjunk este, nincs mit tenni. Egyébként a johnsonst sem tudom mennyibe kerül, mert azt kaptuk babalátogatóktól.

kiru84
 
 


Ja, még lemaradt, nagyon édes Míra :) Jó húsban van a kishölgy! Ákos is hasonlóan néz ki :) csak csúnya a pocikája :(

kiru84
 
 


Laar! Néha Ákosnak is kipirosodik, én is sudocrem-et használok, ilyenkor többször teszem tisztába, nem csak evések előtt, kb. óránként és nagyon vastagon kenem be a popsiját! 1-2 nap alatt el szokott múlni! Ha a törlőkendő váltásnál jött ez ki, akkor lehet hogy azt kéne visszaállítani.

kiru84
 
 


Sziasztok!

Kiru! Köszi a képeket! Naaaaaaagyon édes a nagy legény!! Hihetetlen szép szája van... Már most látom, hogy a csajok hogy epedeznek érte.... Az a csókos száj!!! :) Vasárnap, a dédit is meglátogatjuk, és ha nem lesz túl hideg körbe járjuk a vásárt, mert múltkor a gyerekek nélkül voltunk, és kissé bűntudatunk van emiatt. Ha nem haragszol meg, akkor most inkább nem zavarnánk benneteket, de egyszer meglátogatunk, ezt megigérhetem. Remélem tavasszal sor kerül rá.

Laar!! Nem hinném, hogy a törlő kendő a baj. Én inkább a kakira gyanakodnék. Nem jön a fogatok véletlen?? A bepanthen és a sudacrem is nagyon jó. Nekünk mindkettő szokott használni. Jó vastagon kend a popojára. A száraz bőr lehet a johnsontól. A Kornélkának sem volt jó. Nála a Gabi és a Neogranormon fürdető és testápoló vált be, amikor azt elkezdtem használni szebb lett a bőre és többet ki sem száradt. A Flóránál szerencsére ilyen nem volt még csak néhány hajlatban, és amikor kengettem őket a popsikrémmel el is múlt. Nekünk a popsikrém gyógyszertári A vitaminos. Ilyenkor télen sajnos előfordul, hogy szárazabb a bőrük, sajnos még nálunk is... Kengesd fürdés után testápolóval és szerintem hamar helyrejöttök. Köszi a képet nagyon aranyosak vagytok!! :)


Etnám! megnyugodtam, hogy nem haragszol, már azt hittem... sajnálom, hogy Botiba belebújt a kisördög. hogy szoktál reagálni amikor rá kezd a hisztire?? ha nem veszel róla tudomást akkor is csinálja?? Kiru ötlete nálunk is bevált. Ilyenkor mindig új játéknak számít. én is be szoktam vetni a Kornélkánál és akkor újdonság erejével hat ha néhány hónap után előveszem...

Bocsi csajok akik kimaradtatok, de mennem kell főzni... még neki sem álltam és mindjárt dél!

Puszi! Bibocska és Suzi! Örülök, hogy jól vagytok! Mindekettőtöknél rendben lesz minden!! Puuuuuuszi!!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Laar! gratula a kúszáshoz!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Kiru!

Most nézem a fürdetőt, meg a testápolót, és tényleg nagyon drága..eddig mi is johnsonst használtunk, és nem volt semmi gond a kicsi bőrével, de gondolom most a hideg, meg a fűtés is nagyon szárítja neki, uh sztem veszek ilyen fürdetőt, nekünk a fürdetőkrémtől száradt nagyon a bőrünk mikor azt használtuk..arra gondoltam, télen mehet a drága fürdető a testápolóval nyáron meg majd használjuk a johnsosnt.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


csak gyorsan jövök csajok, mert ki akarom ma vinni botit, rászántam magam.

laar!
én a kezdet kezdete óta mindenből csak a gyógyszertárit használtam, soha nem volt semmi gond botinak sem a fenekével, sem a bőrével. babylove-s törlőkendőt használok, szinte mindig. most használtam Johnsonst, mert az habzik és tetszik botinak, kiszárította a bőrét, szóval én azt hiszem maradok a sima gyógszertárinál. az eljén volt száraz mira bőre tőle? mert akkor a hámlás természetes dolog, botinak is kb 2 hós koráig hámlott a bőre, de nem a fürdetőtől. tényleg mindenki mondja, hogy milyen gyönyörű a bőre. beszéltem a drnővel, bármeddig felírja receptre. sőt már én is azzal fürdök, mert rohadt kemény itt nálunk a víz és literszámla használtam a testápolót feleslegesen, azóta nekem is kafa. nekem szerencsére bevált ez, én is csatlakoznék petrához, nem fogzotok? akkor szokott csúnyán kipirosodni a popsi, törlőkendőt is vedd vissza a régit, hátha ezek segítenek.

na rohanok is tovább.

csók mindenkinek, kua hideg van!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Laar!
Én egyszer elvittem Tamást orvoshoz, mert több napig nem múlt el a fenekéről a pirosság. Kentem sudo-val, bepantennel...semmi nem volt jó, szellőztettem is neki, csomót volt pelus nélkül. A doki azt mondta, kenjem be canestennel, mert ilyenkor általában gomba áll a háttérben. (ha látsz apró pöttyöket, akkor biztos) bekentem sima canestennel neki és másnapra semmi baja nem volt. Azóta ha ilyen pirosnak látom, egyszerre azzal kenem és már az esti fürdésre el is múlik. Próbáld ki szerintem Te is nyugodtan!

Most többet nem tudok írni, mert csak pár percre jöttem, készülök mézeskalit sütni. Puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Etna!
Tom, h születés után a hámlás, meg a száraz bőr természetes, de miután lehámlottunk, utána is száraz volt a bőre, akkor próbáltam ki a Johnsonst és bevált azóta használjuk azt, de sosem volt olyan gond, h száraz lett volna a bőre,most is csak az arca az, ott jobban is éri a levegő, ha kimegyünk mindig bekenem neki paraffin olajjal, uh még az sem lehet gond,gyakran bepöttyösödik a nyál miatt az arca és kenem neki a pöttyöket sudoval, ezt a doki mondta, és azóta ilyen száraz neki szegényemnek, és fürcsi után még be is pirosodik, kenem akkor elmúlik, aztán megint vissza jön,mondjuk az én arcom is nagyon száraz..és alapból zsíros bőrű vok, sztem a víz is, a fűtés is, az időjárás is hozzá járulhat..meg persze a sudo...nem hiszem h a Johnsonssal lenne, gond, 6 hónapja azzal fürdünk és sosem volt ilyen problémánk.Tegnaptól bepantennel kenem,napközben is, ez elég olajos,és mintha úgy érezném, h javulna, uh lehet h marad ez..
A gyógyszertári popsikrém szétfolyt nyáron, meg a sudocrémet ajánlotta mindenki,h nagyon jó, és eddig nem is volt gondunk, ha kicsit piros lett neki, kicsit vastagabban kentem és elmúlott, azt is születése óta használom., ilyen h nem múlik el a pirosság nem volt még..lehet h mióta a neogranormon törlőkendőt használom azóta jön elő, de már nem emlékszem, régebben a babylove-t használtam, lehet h vissza állok, csak a neogranormont jobbnak láttam..aztán lehet h nekünk meg pont ez a nem jó.
Nem látom, h jönne a foga, de mindenki azt mondja, h akkor szokott ilyen piros lenni a fenekük és nem múlik, nem látnám, h duzzadt vagy piros lenne az ínye, nem is nyálzik, és nagyon nem is rág mostanában semmit.De megpróbálom a canestent remélem segíteni fog.

köszike a csajok, az arcára egyenlőre nem veszek mást kenem bepantennel.

igen, Etna, nálunk még a lakásban is kva hideg van, napközben központilag lejjebb veszik a fűtést, nem törődnek azzal, h vki nem dolgozik, járathatom a hősugárzót, mert a gyerek a földön kúszik, játszik, hogy fel ne fázzon..jah és mellékesen dupla annyi lett még így is a fűtés szlánk,csak tudnám hogyan mikor a konyhában, és a hálóban nem is megy, és még az áramot meg sem kaptuk, ami biztos kva sok lesz, a hősugárzó miatt:(

csajszik, nincsenek még komolyabb képek a lakásról, de igyekszem csinálni és akkor küldök, tegnap betették a beltéri bükk színű ajtókat, és lerakták az utsó parkettát, szegélyt is..uh már tényleg csak kisebb munkálatok vannak, a bútorok össze és felszerelése,karnisok felrakása(még meg sincsenek) és a kabin üvegjének feltétele, azt mondta a párom, h meglátjuk h haladunk a bútorokkal, ha jól megy akkor még költözhetünk karira én annyira szeretnék..ez lenne a legszebb ajándék..:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam, orulok, hogy mindneki jol van. Olyan sok idobe tellett olvasni, hogy most nem fogok kulon irni, ne haragudjatok.
En a nagy antioltasos, itt van a hutomben az oltas, a ferjecskem meglepett vele, miutan halotta, hogy nyilatkozott Ceizel Endre dr ur. Es most Bibocska teis meggyoztel azzal, hogy beadattad, bar meg mindig nem vagyok biztos hogy jol cselekszem, de imadkozom ezert.
Eszter szerencsere jol van, nekem vacakol a torkom, megyek is hetfon dokihoz, es akkor az oltast is megbeszelem, hat tudom, hogy o ellenne lesz, de mostmar nagyobb a felelmem sajnos.
Ti mit szoltok?

Ezer oleles mindkeinek! Bocsi de megyek, mert nagyon faradt vagyok! Pusizka JO ejt!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!

Majd írok hosszabban is, most csak annyit, hogy:

Laar: Nekünk néhány nappal ezelőtt kb. 5 napig nagyon csúnya piros volt Alexának a popsija és a puncija is. Most először. Nem tudom, mitől. Mi kaptunk rá 2 féle gyógyszertárilag kikevert krémet és gyönyörűen rendbe hozták. Az egyik egy drágább, neogranormonos, kevert krém, ez 2000 ft volt, a másik pedig egy olyan, amivel csak napi 1x vékonyan lehetett bekenni 5 napon át. Kérdezd meg ezekről a gyerekorvosodat, nekünk nagyon szépen levitte róla a pírt. Popsitörlő kendőről azt mondta a mi dokink, hogy lehetőleg ne váltsunk, azt használjuk továbbra is, amit eddig, mert az is okozhatja a pírt. Úgyhogy most mi is visszatértünk a niveához, amit a kezdetektől használunk. Sőt, nekünk azt is mondta, hogy amíg olyan nagyon csúnya piros volt, addig csak langyos vizes textil pelussal mossam le neki pelenkázáskor és ne is használjam a törlőkendőt néhány napig. Egyébként tényleg jó a disznózsír is, mi is kipróbáltuk. :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Úgy esik a hó, mint a csuda!!! IMÁDOM!!!!

Szerencsére tegnap berakták a bejárati ajtót és a garázskaput. 7főn elkezdik rakni a kandallót. Két ünnep között nem dolgoznak, így majd csak 2010 elején állnak neki a járólapozásnak :D

Szóval élek és virulok és dolgozom és építkezem és rohanok és parkettát rendelek, burkolókövet veszek így a gyerektéma háttérbe van szorítva ezerrel.....

Pusz

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok csajok !
Jo reg jartam itt de nem sok idom van bocsi .
Kiru nallunk ugyan ez volt az egyik doki csak balla bala bala de a masik az megnezte anno Alexot megegyszer es kiderult ekcema mi az Aveeno nevu markat hasznaljuk nem tudom ottohn lehet e ilyet kapni vagy sem.
Hal istennek lassan 1 eve nem jott ki rajta de ugyan ev volt a tunet mint nallatok ,sok mindent kiprobaltam mire rendbe jott Alex bore.
Tel leven meg jobban szarad szegenykek bore,
nekem azt tanacsoltak itt hogy ne furdessem csak minden masnap mig rendbe nem jonn mert a furdetes is csak szaritja a bort.
Ha ottohn me is lehet kapni Aveenot akkor nezz szet mibe van OATMEAL azt hiszem az zab magyarul, mert az nagyon sokat tud segiteni,a megelozesben
Mi anno mig el nem mult addig hidrocortizonos kremmel kentuk, nekunk a hozzataplalaskor jott elo de aztanolyan 7 honaposan el is mult ja es nallunk meg
huha mennem kell kesobb folytatom
swidi05
 
 


Itt is havazik egész nap, IMÁDOM én is :))) Tamás is, szánkóztunk, nem akart bejönni. Holnap folytatjuk, totál kifáradt, pedig csak 10 percet voltunk kint, csak az a baj, baromi hideg van: -7 egész nap. Na megyek, nézem a csillag születik-et! Jó éjt, holnap jövök képekkel!

Kép

Kép
luca81
 
 


Nincs sok idom ugyhogy gyorsan: mi hasznalunk minden furdetes utan testapolot is mert muszaj egyszer elhagytam; egy otthoni nagy okosra hallgatva na 3 nap mulva olyan irgatlan ronda kezdett lenni Alex bore hogy en inkabb kenem minden furdetes utan neki ugyanazzal a markaval mint ami a furdeto.

ETNA ez ismeros nallunk is volt ilyen sot vanilyen hiszti de csak neha mostmar.
Hat nekem a fokozatossag jott be de igy is vannak olyan napok amikor ott kell ulni mellette.
eloszor 5 percel kezdtem aztan egy het utan eljutottounk odaig hogy 30 percet elvolt ugy hogy nem kellet ott ulni de azert sokszor ranezztem.
Ja minallunk is ez a helyzet a jatekokkal ugyhogy en 3 hetente valtom oket , 3 turnus van, igy nem nagyon unja meg.Vettem egy nagy muanyag ladat es abba teszem amit nem tud kinyitnihat ennyi na mennem kell puszi mindenkinek
:lol:
swidi05
 
 


Csajok!

Egyenlőre feladom ezt a zárt topic dolgot. :( Írtam már egy csomószor az "apa" nevezetűnek, de semmi válasz nem jött. :cry:
Próbáltam nyitni egy új topicot, ezalatt megtaláljátok, de így gondolom az sem lett zárt. Na mindegy, jegelem egyenlőre a dolgot, ha a sors úgy akarja, hogy zárttak legyünk, úgyis küldi majd előbb-utóbb a megoldást, nem igaz? 8)

Nálunk is szakadt a hó egész nap és nagyon szépen meg is maradt. Imádom!!!! Teszek fel róla 1-2 fotót.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Íme: Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


sziasztok lanyok!
nalunk is szakad ho!
nagyon szep....ilyenkor mindig erzekenyülök:)
Dragaim en most kivanok mindenkinek NAGYON BOLDOG SZERTETBEN GAZDAG KARACSONYT ES BOLDOG UJ EVET!
Kivanok mindenkinek sok-sok egeszseget,boldogsagot a babara varoknak mihamarabbi pucakosodast! es sok-sok örömöt a picurikban tovabbra is! teljesüljenek almaitok es vagyaitok!
en mar nem leszek mert karacsony masodik ünnepen elutazunk es Szilveszterkor apaval megyünk a hegyekbe romantikazni:)
nagyon varom mar,asszem rank fer!
köszönöm nektek lanyok az egesz evi jo szavakat,biztatast es imakat Anyukamert! tudjatok ha csak egy kivansagom lehetne az lenne hogy Anya meggyogyuljon,remelem a Jo Isten megsegiti es az uj ev gyogyulast hoz szamara,es megnyugvast szamunkra!
köszönök mindent neketek ,igazi baratnöim vagytok!
szertlek bennetket!
pusza es sok-sok szertö öleles a messze tavolbol!
sziasztok......jövöre jövök:)
suzi2
 
 


Suzi Drágám!!

Mielőtt eltüntsz újra hosszú pihire írok neked gyorsan én is!!

Én is kívánok neked NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG BABÁS ÚJ ÉVET!! ANYUKÁDNAK TOVÁBBI JOBBULÁST ÉS MIELŐBBI TELJES GYÓGYULÁST!!

Remélem, hogy a pihenésben feltöltödsz és újjult erővel jövőre újra itt leszel velünk! Jó szórakozást és pihenést nektek!!

Puszi!! Én is szeri és millió puszi neked!! DRága!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wpetra 2009.12.20 13:18-kor.
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!
Csajok, a fiam szívja a véremet!
Ákos úgy megharapott, hogy vérzik a cicim, attól még szoptathatom, nem baj ha vér is kerül a pocijába?

kiru84
 
 


Kiru!

Így mi is jártunk anno az elején. Én is kérdeztem a védő nőt, ő azt mondta, hogy semmi baja nem lesz, max. zöldes lesz a kakija! Szóval ne aggódj! nem lesz baja!!


Csajok!! Kinn van az 1. fogacskánk!!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Petra Gratula az első fogacskához :)

Daniella!
elfelejtettem írni múltkor a verset, VAsit kérjük meg, hogy írja be, mert nekem már nincs meg. :) Akkor elküldtem mailben Etnának, azóta már töröltem. De Ő biztos szívesen beírja Nektek.

KÉpzeljétek unokatesóm most mesélte, hogy a négy éves kisfiát beoltatták h1n1 ellen és a gyerek olyan beteg lett, hogy egy hetet voltak kórházban Kaposváron vele. Bedagadt a hörgői, alig kapott levegőt, nem tudott beszélni, csöveket dugdostak le az orrán keresztül a légcsőbe, hogy szivassák a váladékot. Nagyon durva :( Mondjuk én gyereket biztos nem mernék oltatni. Kíváncsi vagyok ilyen esetek benne lesznek-e majd statisztikában, mert ugye ezekről mélyen hallgatnak. Pedig egyértelműen mondták, hogy annak a mellékhatása. Másnap csak hőemelkedés volt, utána jó magas láz, éjjel hívták az ügyeletet, az meg egyszerre a mentőt... szerencsére túl vannak rajta.

Puszi lányok, most megyünk megint szánkózni.

Kép

Kép
luca81
 
 


Luca, Daniella erre a versre gondoltok?

Közeleg a Karácsony, s mi gondoltunk egy nagyot,
ezt a kis csekélységet Tőlünk ajándékba kapod.
Benne van szívünk-lelkünk ebben a kis csomagban,
reméljük tudunk vele segíteni a lombikban!
Fogadd tőlünk szeretettel, s ne gondolj viszonzásra,
majd a fa alatt jusson eszedbe a sok kedves lányka!

Nem tudom mi lesz így velem, nagyon fáj :( Erősen gondolkozom rajta, hogy abbahagyom a szoptatást :( Bár ez a vírus végéig jó lenne még, de ez rosszabb mint az elején.

kiru84
 
 


Kiru: nagyon szép ez a vers. Lehet h én vagyok figyelmetlen de leírtad az átadás történetét?

Pusz

Kép
Kép
arte
 
 


Kiru Drága!

Tudom, hogy nagyon fáj a szoptatás most, de hidd el nem szabad abbahagyni! Szorítsd össze a fogad és akárhogyan is, de bírd ki, mert Ákosnak ez legjobb! Nekem is volt ilyen, nehezen gyógyul, semmilyen csodakenőcs nem segített, de elmúlik és utána ugyanolyan könnyen megy majd. Ne hagyd abba kérlek, kitartás, szorítok, hogy minél előbb rendbe jöjjön! Puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Arte! Nem írtam le, mert felvettük, csak nem tudom elküldeni, mert túl nagy. Ha van v.mi ötletetek, hogy hogyan, akkor elküldöm!

Luca! Köszönöm a bíztatást, de nagyon nehéz :( Most szerencsére visszaállt a 4 órás evésekre, így "csak" 8 óránként fáj, az is éppen elég. Előkerestem a bimbóvédőt, kipróbálom, hátha beválik. Rosszabb nem lehet!

Petra! Gratulálok a fogacskához :)

kiru84
 
 


Kiru: próbáld meg feltölteni valami oldalra mint pl Petra is feltöltööte Flóra videóját múltkor.
A mellbimbó védő jó ötlet, barátnőmnek is az vált be, mert nekki is nagyon megharapdálta a fia a mellét.


Puszka

Kép
Kép
arte
 
 


Kép

Kép a házikónkról az első hóesésben. Tegnap esett ennyi hó és tegnapelőtt került be a garázskapu és a bejárati ajtó...

A Fentiek velünk voltak :D

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

SUZYM!!
Remélem még olvasod soraim, és nem késtem el.
SZERETETBEN GAZDAG, BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKED ÉS CSALÁDODNAK!
Kívánok jó egészséget, boldogságot, mihamarabbi pocakosodást, és teljesüljön álmod, vágyad.
Remélem, hogy a jó isten meghallgatja kívánságod és Anyukád meggyógyul.
Millió puszit küldök neked.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Kiru!
Nem irigyellek, de igaza van Petrának, nem szabad feladni, meg fog gyógyulni a cicid, és minden mehet úgy ahogy régen, addig is sok sok kitartást.Ákosnak szüksége van a tejcidre.
Sok sok puszika

Luca!
Örülök, hogy unokatesódék gyerkőce jól van.Gondolom nagy volt az ijedség.Én azt tudom, h nem oltatnám be a gyerkőcöt, aztán lehet h meggondolnám magam.Hiszem magamat is beoltattam, pedig nagyon ellene voltam a dolognak.

Csajszik!
Minden utolért minket!Tegnap este vettem észre h a kicsim füle mögött véres, meg van repedve a fülecskése mögött, lehet h vakarta vagy piszkálta és vérzett neki, kenegetem neki de még semmi javulás.Ma reggelre becsipásodott az egyik szeme, lemostam szegényemnek, elég piros neki, remélem nem lesz kötőhártya gyulladásunk, ma egész nap kamillával mosogattam a kis szemét.Talán a popikánk javul, de valszeg holnap felhívom az orvost.
Fogunknak még semmi nyoma.
Apa megfázott, tiszta takony, reggel láza is volt, de ment ki a házhoz, mondtam neki, h ezt a 3 napot jövő héten pihenéssel töltse, uh biztos nem költözünk karira, majd csak januárban.

Petra!
Gratula a fogacskához.

Arte!
Nagyon ügyesek vagytok, szépen haladtok a házikóval.

Puszi nektek, megyek készítem a kajcsit, meg a fürcsit a manónak, ma biztos későn fog elaludni, mert nemrég kelt.

sziasztok

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Lányok!

Petra: Na, nálunk meg pont fordítva van, mint nálatok, Alexa inkább hosszra nő mindig, most 72 cm, súlyra meg keveset, most 7410 g. De jól néz ki, dokinéni is azt mondta, hogy semmi baj, van sok olyan babája, aki 1 éves kora után hozta be a súlybeli lemaradást, amikor már mindent ehetett. Mondjuk Alexa szerintem apja lánya lesz, magas és vékony. Gratulálok a fogacskához! Most már próbálgatom Alexának én is a darabos kajcsit, ma evett babapiskótát, pici darabkákat törtem le neki és úgy adtam a szájába, ügyesen rágcsálta, nem volt gond vele. Ma vettünk neki a Müllerben egy HIPP-es gyümi italt (banános, almás, gabonás) és pohárból adtam neki, ivott is belőle szépen. Amúgy tök fini ez a gyümilé, megkóstoltam én is, simán venném magamnak is. :D

Suzikám: Nagyon szép karácsonyt kívánok én is neked, érezzétek jól magatokat a pároddal és egy pocaklakóval örvendeztessen meg benneteket a Jóisten a következő évben! Anyukádnak gyógyulást és sok erőt kívánok!!! Milliószor puszillak!

Angyalom: Remélem, már nem fáj a torkod és jobban vagy! Vigyázz magatokra nagyon! Eszterke mit szól a hóhoz, élvezi?

Laar: Gratula a kúszáshoz! Nagyon édes Míra a képeken, jó nagyot nőtt! Jobbulást kívánok neki és sok gyógypuszit küldök a kis buksijára!

Kiru: Sajnálom, hogy Ákos így megharapta a cicid, biztosan fájdalmas és kellemetlen. Azért ha lehet, mondjuk bimbóvédővel, próbálj csak meg tovább szoptatni, mert Ákosnak fontos az anyatej. Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad a verset, igen, szerintem ez az! Nagyon szép, ügyi vagy Luca nagyon!!!!

Bibócska: Örülök, hogy jól vagytok! Nemsokára afp-re mész, hihetetlen, hogy szalad az idő....

Végül kicsit rólunk: Jól vagyunk, Alexa múlt szombaton felállt, azóta folyamatosan állni akar, kapaszkodik mindenben, nagyon oda kell rá figyelnünk, hogy be ne üsse magát. A járókában is folyton álldogál, olyan édes! Holnap lesz 9 hónapos, nagyon hamar elszaladt ez a háromnegyed év. Ma mézeskalácsot sütöttem és ajándékokat csomagoltam, közben karácsonyi dalok szóltak, olyan jó volt! Várom már nagyon az ünnepeket!

Most megyek, millió puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Daniella! Gratulálok az álláshoz :) Ha ilyen gyors a kisasszony, pár nap vagy hét, és szaladgálhattok utána :) Kérünk állós képeket!!!
Én is tegnap fejeztem be a csomagolást, és szét raktam, hogy mi megy Tatabányára, mi a balatonra, és mi marad. Karácsonyi zene is szólt, nagyon jó volt hallgatni, de nem tudom miért, még mindig nincs karácsonyi hangulatom :( Októberben volt egy pár napig, remélem azért megjön időben. A mézeskalácsokat ma fogom díszíteni, háta ez meghozza :)

Arte, megpróbálom valahova feltenni. Majd úgyis valamelyik nap jön át az öcsém, megkérem hogy segítsen.

Én is nagyon sok szeretettel kívánok mindenkinek áldott békés karácsonyt, és sikerekben, egészségben, babában gazdag új esztendőt!

kiru84
 
 


Sziasztok!

Daniella, követni fogom a példádat ami a készülődést illeti mert úgy tényleg sokkal hangulatosabb ha hallgatjuk a karácsonyi dalokat. Alexára pedig tényleg nagyon kell most vigyáznotok mert én is állítólag már hét hónaposan elindultam egyedül de egy nagy esés után megijedtem és nyolc hónaposan indultam el megint. Akkor már jobban vigyáztak rám.
Suzi, nagyon kellemes karácsonyt kívánok. Biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat.
Kiru, kapsz ám tippeket és tanácsokat a kiütéssel kapcsolatban. Szerintem egy bőrgyogyihoz kellene vinned Ákost. Magánrendelésre nem kell beutaló sem. Ő biztosan többet tudna mondani. Előfordulhat hogy ekcémás de az is lehet amit én mondtam hogy valamire érzékeny. Lehet hogy arra amit te eszel meg. A bimbó problémát meg nagyon sajnálom de tényleg ne hagyd abba a szoptatást mert nem egyszerű tápszert kevergetni minden evéshez és nehéz eltalálni az arányt amitől jól lakik.
Petra, holnap valószínűleg csinálom a mézeskalács házikót. Kíváncsi vagyok hogy ugyan olyan szép lesz-e mint a tied.
Bíbócska, tök örülök hogy minden rendben van veletek. Vigyázz a karácsonyi készülődéssel ne hogy megerőltesd magad. Bele gondoltam hogy már a következő karácsonyt hármasban fogjátok ünnepelni. Ez olyan klassz.
Etna, esmét jól megnevettettél. Szanaxot? Nem kell az nekem. Arra a kis időre nem kell ilyesmi. Annyira pörögsz állandóan hogy neked tényleg szükséged lenne rá, talán kicsit visszafognád magad a pörgésben. Legalább néha küldesz érdekes emilkéket nekünk és néha ide is írsz nekünk, én ezt nagyon díjazom. Én tutira kicsit lefeküdnék aludni egy kicsit ha engedi a kis sajtkukac. :lol:
Luca, a verset már nem írom le mert Kiru megtette. Az unokatesódék sztorija nagyon felháborított mert látjátok ezt nem mondja senki sem hogy ilyen következményei is lehetnek ennek az oltásnak. Ha ezerből egy akkor is kellene tudnunk. Én nem tudom mit tennék ha választanom kellene. Valszeg beoltatnám a gyermekem, de tutira borzasztóan félnék hogy ne legyen baja tőle.
Arte, nagyon klassz hogy már helyén vannak az ajtók. Szép nagy lett a házatok.
Nofi, mi újság veled? Rég írtál nekünk. Már nem tudom mikor lesz karácsony és szilveszter. :lol: Bocsi hogy kicsit viccelődöm, de komolyra fordítva tényleg hiányzol. Készülődsz a karácsonyra ezerrel és ezért nincs időd írni? Hogy állsz most, mert most már tényleg nem tudok semmit sem rólad.
Szilvi, te is dolgozol ezerrel. Most majd remélem lesz egy kis időd ránk is. :roll:
Grácus, hogy bírod? Írd majd meg hogy fogsz kezdeni januárban. Én délelőttös leszek. Tök jó lenne ha egy műszakba kerülnénk legalább néha taliznánk. Nagyon örülök hogy megismerhettem a tesódat is. Annyira hasonlít rád, olyan mosolygós mint te. Tök jó nektek hogy együtt kezdtetek mert olyan xar volt egyedül annyi idegen ember közt.
Laar , jó húsban van Mírácska. Nagyon aranyos és mosolygós. Nem csodálom hogy itt-ott problémás a bőre. Én úgy tanultam anyukámtól hogy minden hajlatot (fül mögött, nyak, hónalj, könyök hajlat és így tovább lefele) hintőporoztuk minden fürdetés után. Így nem volt olyan gondunk. Zajlik nálatok is az élet rendesen.
Angyal, nem irigyellek az oltás döntés miatt mert én is tutira beadatnám magamnak de nem egyszerű dönteni. Annak örülök hogy jól vagytok, remélem hamarosan majd fotót is kapunk Eszterkéről és a pocilakóról is. Vigyázz magatokra és neked is csak azt tudom tanácsolni mint Bibócskának hogy finoman a készülődéssel ne hogy megerőltesd magad.
Niki, köszönöm Améliának az iwiw jelölést. Ismét megnéztem a fotókat és még mindig döbbenet számomra hogy min mentetek keresztül. Egyébként elég ritkán iwiw-ezek. Ti is készülődtök ezerrel a karácsonyra? Mit kap Amélia? Remélem tőled is kapunk fotókat. A két ünnep között lesz időtök.
Csajok, én mióta szabin vagyok kevesebb az időm mint amikor dolgozok. Minden napra van valami. Tegnap végre lazítottam mert disznó vágásra voltunk hivatalosak csak a nagy hó miatt nem mertem elindulni. Jobb is mert nem nagyon szeretem a disznóvágást. Én soha nem élveztem a friss bőke zabálást meg a sok zsíros edény mosogatást. Az ajándékok nagyrésze meg van de ma még megyünk egy kört. Péntek délután étteremben voltunk a munkatársaimmal és képzeljétek nem jött ki a pénz. Azóta is folyamatosan számolok de nem jöttem rá hol van a hiba. Most már végre rájöttem. Tök egyszerű mert kaptunk egy áfás számlát ami 47,000. A kis blokkot elkértük de már el volt tépve. Ami furcsa volt számomra hogy az összesen tétel le volt szakítva. Szóval, több mint 10,000-el átbaszarintottak minket. Csodálkoztam mert amikor a kaját számoltam 20-on valamennyire jött ki. És nehogy már a pia többe kerüljön mint a kaja hiszen nem ittunk sokat. Na, így jártunk.
Mindenkinek laza készülődést kívánok, próbáljátok úgy mint Daniella és ne kapkodjatok mint Etna :lol: (bocsi drágaságom, de ezt nem hagyhattam ki). Tudom, nincs egyikőtöknek sem olyan eleven Botikája mint neki.
Remélem senkit sem hagytam ki, ha igen akkor nem volt szándékos. Mindannyiotokat nagyon kedvelek és minden nap olvaslak titeket csak nem nagyon van mit írjak(egyenlőre).

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Csajok most odavagyok én is, a Drágámnak hasmenése van. Tegnap is már az volt, de csak háromszor. Ma csak idáig kétszer, szóval nem tudom mi lesz. A második nem volt sok, igazi hasmenéses (bocsi a részletekért) a kedve tök jó, semmi nem látszik rajta, eszik-iszik ugyanúgy. Jah és a popsija már most tiszta piros :( sír, mikor tisztába teszem, pedig egyszerre szól, ha bekakilt, nem ül rajta öt percet sem. Délután lesz orvos, meglátom mi lesz addig, aztán felhívom. Elvinni ebben a rohadt hidegben nem tudom, meg úgy sem látna rajta semmit. Mamikám meg városba, gyógyszertárban kér rá valami csöppöket. Szerintem ha valami baci (szalmonella, vagy kalici..vagy akármi) lenne, akkor bágyadt lenne, lázzal, hányással járna. Remélem csak annyi, mint nekem volt pár hónapja, mikor kb. egy hétig volt hasmenésem és semmi más mellette. Most nyomatom neki a banánt, almát, krumplit, répát, állítólag ezek székletfogók. Remélem helyrejön, mert hülyét kapok, ha karácsonyra leszünk betegek. Volt munkatársamék kétszer voltak ilyennel kórházban :( Na puszi Nektek és szorítsatok!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa jól bírom szombaton már volt egy kötelező túlórám is :lol:
Most a héten délutános vagyok és ma vagy holnap tudom meg, hogy megyek januárban 3 műszak lesz már akkor! Jó lenne egy műszakban lenni! Hát igen a tesómmal hasonlítunk egymásra :lol: szerdán az oktatáson a biztonsági főnők tartott órát (első sorban ültünk egymás melett) már vagy jó fél órát beszélt egyszer csak megszólalt, hogy ti testvérek vagytok?? Elég viccesen jót ki a dolog! :lol: :lol: :lol: És még nagyon sok ilyen volt :lol: :lol:

Petra gratula az első fogacskához!

Daniella gratula az álláshoz!

Remélem mindenki jól van!

Puszika!

Kép
grácus
 
 


Luca!

Tamáskának jobbulást kívánok! Remélem hamar rendbe jön és semmi komoly!

Puszi!

Kép
grácus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?