Melsich:?
Bettike: azért próbálkoztok majd még, lehet a Jézuska majd hoz egy babát, ne add fel!
Mucus: nem a hsamenéshez, hanem, hogy minden baja van, 3 doboz antibogyó, a sok gyógyszer, hogy nyugtalan stb... meg, hogy gyenge az immunrendszere.
Nagyon tutik a képek, és jó, hogy a Te srácod a legvigyoribb, csmete!
Kicsi: nem hiszem, h abból gond lehet, nálam a 38 fokos láz miatt, néztek magzatvizet, de tök tiszta volt, másnap már véreztem is, 3. nap meg baba lett.
Duna: várom a képeket! Szerintem mindenki! Akkor Need nagyon tuti a kézügyességed!
Én pont olvastam, hogy vannak dokik, akik nem szívesen tesznek fel spirált, mert később csomó galibát okoz, stb, ez nem rémisztgetés. Mondjuk volt barátom Anyukájának volt, és ki is kellet pakolni. Most ez nem törvényszerű, de azért csak egy mehanikus dolog ott bent. Sztem bogyesz.
Lyly: a csirke receptjét, plíííííííííííííííííííííííízzzzzzzzzzzzzz!
Nita: grat a telóhoz, no meg a hófordulóhoz. Én megyek nyáron babanetes talira, vagyis szeretnék!
Most mizújs felétek?
Boganna: annyira édik a képek, hogy el sem mondhatom!
Mi holnap münk dokihoz, nem ment 38 fölé a láz, germicidet adtam, amikor közelítette, de sokat alszik, hasa még megy. Dokit hívtam, holnap ügyel, akkor betolom, ha meg gáz van akkor ügyelet, úgy beszéltük meg. Remélem a legjobbakat. Már több, mint gey hete nem voltam az utcán...ráadásul tök el vagyok hanyagolva, semmihez nincs kedvem.