Új privát üzeneted érkezett!

melisch

olyan jó látni hogy te is pocakos vagy :) :) örülök neked és a boldogságodnak :) :)

KépKép
bettike83

Bettike fel a fejjel!!!!!

Én nagyon gyatra vagyok 2 szobát + a konyhát porszívóztam fel, ágyneműt húztam és mosogattam és fáj, szurkál a hasam és nagyon fáj a hátam. Pedig közeben mindig pihentem mégis :cry: Még van 1 szobám, előszoba + fördő és jó volna fel is törölni de kicsit pihenek és akkor folytatom tovább. Remélem párom nem ér haza mielőtt a kaját is odarakom. Tiszta szégyen, hogy itthon vagyok és nem jutok egyről a kettőre, de semmihez nincs kedvem csinálni :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch: igen , jön szerencsére, 23-án még dolgozik, és 24-én jön egyre itt is van, és megpróbálja elintézni, hogy 27-éig ne kelljen visszamenni. Jól jöna segítség, meg mondta, hogy Békéscsabára nyugodtan menjek át shoppingolni, ha itt lesz, mondjuk lehet hogy megvárom a nagy január végig akciókat, mert mindig akkor vásárolok be, de a nézelődés jól esne, mert június vége óta nem voltam, sehol magamnak cuccot nézni és vásárolni. Nem akartam, mert úgyis csak kevés ideig hordtam volna a rucikat. A hasam nagyon csúny, nem is a kék csík lenen a gond, hanem, hogy nekem fehér, de mély barázdáim vannak. Mindegy, én hibám is, mert zabáltam bánatomban...
Örülök, hogy jól vagy, ne aggódj a babavárás elején mindenki általában nagyon fáradtnak érzi magát, ez is tünet. Sztem pihenj is nyugodtan, férjed is megértheti, majd a 12 ét után lassan újra érzed visszatérni az erődet, most a szerevezet csakis a kis pocilakóra koncentrál... A jeges utát meg tényleg hanyagold inkább most!!!!

Nita: örülök, hogy akkor jobban vagytok! Hogy telnek a napok? Megemésztetted már, hogy Api végülis melózik? Sztem ne haragudj rá, inkább ígértesd meg vele, hogy majd jövőre, de akkor tutira legyen veletek!!! Egyébként jó, hogy ott van Nektek, sokat jelent az, ha együtt a család...én már csak tudom!
Beninek valószínűleg az első zongorám fischer-price készségfejlesztőt vesszük, de még nem bizti.

Bettike: mizu? Dokihoz azért nem mész el?

Csajok!!!!???????????????????????????? Hol vagytok, behalt a topic vagy mi!!!!!!! Tessék jönni! Lassan évforulós lesz a topic!!! :lol: 8) 8) Ha lenne jó nagy saját házam, kerttel, akkor nyáron tutira szerveznék vmi topic talit gyerkőcöstől... de maradnak az álmok!!! :) Megyek cumis üveget mosni!

Kép
nyuszifül16

Lyly!
Nagyon szép nevek. A Lili mit jelent? Nekem is hátrahajló méhem van...

Betti!
Sajnálom, hogy megjött.

Boganna!
Nálunk is hasonlóak az éjszakák! Aztán alszik nyolcig, akkor szopizik, visszaalszik, tízkor megint szopi, ált.-ban ébren van délig/egyig akkor megint szopi, alszik ötig, akkor szopi, ébren van, este még hat körül elalszik, de akkor már nem olyan mélyen, mert fel-felébred Borcsi hangjára. Mi fél nyolckor fürdetünk, és van, hogy elalszik rögtön szopi alatt, de van, hogy csak kilenc után. És még néha előfordul, hogy éjjel kettőkor is felébred. Akkor is adok neki szopit. De volt már olyan is, hogy reggel nyolctól ébren volt egyig. És olyan is, hogy egész nap aludt.

Nyuszi!
(én sem tudok elmenni kontrollra! jövő héten tudnék, de akkor a dokim szabin van.)
Ezt a laktózérzékenységet kinőheti Beni, igaz?
A hasam nekem is barázdált, a köldököm körül. Nagyon ronda. Oldalt pedig csíkos...Kenegetem Oriflames krémmel. Nem hiszek benne, és eddig nem is használt. Dehát ez legyen a legkevesebb.
Attila Hunor lett a neve a kicsinek.

Melisch!
Mikor is mész ultrahangra? Jövőre?

Nita!
Máté meggyógyult már teljesen?

Ilyen hidegben ha nem muszáj, ti sem viszitek ki a kicsiket, ugye?
Ezt a hozzászólást majdnem egy óráig írtam... :) :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nyuszikám,
sajnálom, hogy ennyi baj kerülget titeket, de egyszer ki fogtok lábalni belőle, kitartás!!! A kislegény is egyre erősebb lesz!

Nita,
örülök, hogy jobban vannak a manók! Most már ne is jöjjön semmi betegség! A párod nem tudja elcserélni legalább azt a napot?
Én egyébként hasmenéssel küzdök egy hete, igaz, naoi egyszer van, a megszokott időben, de akkor zutty. Előtte bélmorgás, gyomorkorgás-szerű, tehát valamit benyelhettem, de jó lenne már, ha elmenne a fenébe.

Dunakavics,
a Lili több angol név beceneve, nincs köze a liliom szóhoz, ami tisztaságot, szűziességet jelent. Szóval egyik névnek, sem a Lilinek, sem a Csanádnak nincs igazán megállapítható jelentése, nem tudom, hogy választottunk így bele. :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Nyuszi szerintem is most már csak jobb napok jöhetnek nektek, kitartás. Látom még mindig ki álmodozó vagy ez jó mert az álmok tartják a reményt az emberben!!!!

Duna nem tudom mikor megyek uh-ra, fájdogál a hasam, egyik sorstársnőmnek megszakadt a terhessége neki is volt pocifájás na meg ki barna. Nekem fájdogál elég zavaróan estére, nappal néha elmúlt de volt, hogy erősebb volt a fájás. Folyásom meg van olyan krémes mintha lassan pé-re készülnék ez normális lányok :roll:

Úgy terveztem, hogy jövő héten megyek dokihoz amikor hazaérünk anyáékhoz. Férjem ma azt mondta ha akarok akár szombaton is mehetünk de még senkinek nem vettünk karira ajándékot és nekem is van még elintézni való dolgom az irodában. Ha a héten nem tudom akkor még kell maradjunk jövő héten is. Ez a hóesés most nagyon bekavar nekem, de lehet reggel megkérem a férjem mehessek be vele melóba, bár autó nélkül a problémákat nem tudom megoldani de legalább az irodai munkát befejezném aztán holnaputánra már tán nem mondanak havazást :wink:

Kép
Kép
melisch

Duna: nagyon szép ám a név :wink: Hát igen stria ügyben ez van...ezt kel szeretni, anno nekem naribőr kérmre bejött az Avonos, sajnálom, hogy itt nem vettem észre, hogy baj lesz, mert annyira feszes volt a pocim, csak miután összeesett a bőr...
Igen a laktózérzékenység elmúlhat, de min. 6 hónap, de egy év is lehet, és refluxra is kivizsgálják, mert a tüneteket hozza. Remélem a legjobbakat, ez van.
Te hogy bírod a 2 Manóval!
Én díjazom, hogy egy óráig fáradoztál a hsz-al, én van, hogy feladom, ha éppen más fél óra bömbi megy. Egyébként példásan viselkedik a kisfiad! :lol:

Melisch: ja-ja álmok mindig vannak. Jó lenne, ha többiek is még bebabásodnának. A fájdalom nem jelnti, hogy ba lesz, de pihizz sokat, nekem akkor kezdett fájni, amikor baromi sokat sétáltam és hajtottam magam... aztán másnap jött a vérézs és kórház! Szóval pihi, már amennyire lehet.

Lyly: Férjed, most otthon van?

Ki hogy készül ma Karácsonyra?

Melinda: hol vagy?????????????????????????????????????????

Kép
nyuszifül16

Nyuszi :)
Éjszaka írsz hozzászólást?! :) (bár én is akkor keltem éjjel, és hajnal négyig nem volt alvás :roll: mi a fenétől??? :roll: ) hiába szopiztattam, semmi nem segített.nem sírt, csak ébren volt.
kettővel elég jól bírom, azt hittem rosszabb lesz. ha éjszaka tudok aludni 5 órát, akkor minden oké.
nekem Borcsi volt ilyen, hogy az első három hónapban csak sírt, és keveset aludt. aztán elmúlt. Attilának pedig egy hangja sincs. :oops: :)

Melisch! ne gondolj semmi rosszra. :wink: Bízzál magadban és a kisbabádban!

Karácsony: kacsacombot sütök. mécsest gravíroztam, fadobozt fogok még festeni, és nyakláncot fűzni. Borcsi pénztárgépet kap, Attila pedig kiságyra kötözhető izét.nem tudom mi a neve. :oops: olyan, mint a rácsvédő, csak kb 30 cm hosszú, és játszani lehet vele, mert lelógnak mindenfélék róla. :wink:
és még könyveket is kapnak
Vendég

Duna: hát igen, tegnap egykor aludt el, nálunk éjjel a legaktívabb, és délelőtt alszik, így én is vele, nem akarom bolygatni, majd ha múlik a hasfájás, ha egyáltalán elfog múlni valaha is, mert most olyan kilátástalannk tűnik... :D :shock:
Te aztán kreatív vagy...nagyon ügyi de tényleg... a mécses gravírozás az milyen? Csináltatod?

Melisch: hogy tetszik lenni?

Nita: jól vagytok? Nagyon csöndben vagy?

Lyly, Mucus, Kirus, Boganna??????????????????????????????

Kép
nyuszifül16

Itt vagyok! :D
Nyuszi,
az a lényeg, hogy pihenjetek! Most ne nagyon foglalkozz a napszakokkal, csak aludjatok, amennyit csak bírtok!
A párom már teljesen rendbe jött, Bence is ment oviba, én pedig a melóhelyen ücsörgök (és írogatok nektek). :lol:
Én viszont beszedtem egy kis hasmenést, ma végre abbamaradt (kopp-kopp-kopp), de nagyon durva volt egy hétig. Igaz, napjában csak egyszer, a szokott időben, de az elég is volt.

Dunakavics,
te nagyon ügyes vagy! Nálunk görög citromos csirkeleves lesz, sült karaj gyümölcsmártással, salátával (ki mivel eszi), és sok-sok sütemény: képviselőfánk, lekváros bukta, gesztenyés torta, tiramisu, megyes-szilvás lepény, mákos. Még azt nem tudom, mikor sütöm meg ezeket, de majd kialakul. :wink:
Ja, és szaloncukrot is szeretnék csinálni, marcipánosat és kaamellásat, mert a bolti valami nagyon ócska vagy nagyon drága, így maradunk a házinál.

Melisch,
nyugodj meg! Az első harmadba simán belefér a görcsölgetés, gondold el, most "gyökerezik" a kis manó a nyálkahártyádba, nő a méhed, tombolnak benned a hormonok, ráadásul front is van, én is nyilallgatok keresztül-kasul. Ha vérzel, barnázol, vagy nagyon elhúzódó, fokozódó a görcs, akkor menj dokihoz! A szervezeted még sosem volt ilyen állapotban, minden szokatlan, Dunának van igaza: bízz magadban és a kicsiben! Ő jönni akar, és itt is marad!
Egyébként ne hajtsd túl magad, fogd vissza a tempót, simán lehet a görcs a fáradság jele is, lehet, ezért érzed inkább este. Ha pihenésre múlik, akkor nincs mese, a baba jelez, hogy pihenj többet!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!!!!!!!!!!!
tegnap apitól meg kaptam álmai telefonját!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Melisch már javulóban vagyunk..de még akkor is betegek:(((
a táj nálunk is gyönyörű fehér!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))

Nyuszi már jobban vagyunk de még betegek....ma meg kijött herpesz a számon....fáj.....:(
topic talit attól még lehet szervezni...a legjobb szerintem a nyáro levő babanet tali......sok topic ott talizik elöször........csak hamit.,...meg innit kell hozni......van játszó is meg minden!!!!!!!!

Lyly api csak 24-én tud itthon lenni..:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyly barnázni nem barnázok, fájdogál a hasam de bízom, hogy csak az általad irt dolgok történnek odabent. Sajnos a héten meló még és végig széken ülők ez is tuti nem tetszik neki.
Most megyek eszek és lepihenek, mert itt is csak ülök :oops:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Sajnos nem tudok visszaolvasni,talán holnap mert a fiúk nem engednek a gép elé. :twisted:
Csak gyorsan leírom,hogy ma voltam uh-on.Adatok BPD 44mm
HC 158mm
AC 132mm
FL 27mm
Minden ok,szépen fejlődik és még mindig kukis. :D
Remélem jövőhéten a genetikán is ezt mondják...tele a gatyám. :(
Puszi mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

mucus már túl vagy a félidőn!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: innentől peregnek a napok!!örülök hogy minden oké!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mi is vagyunk.

Nyuszi sajna a sok probléma miatt. De innen tényleg csak jobb jöhet. Az jó hogy Attila veletek tölti a karácsonyt, olyan jó hallani hogy törődik veletek.

Mucus, drukk a vizsgálat miatt, de úgyis minden rendben lesz a kis kukissal. Domi mit szól hogy öcsikéje lesz?

Nita kiderült hogy miért volt olyan magas lázatok?

Melisch tényleg most csak pihenj, ha így fájdogál a pocid, a többi úgyis ráér. Most a baba és te vagy a fontos.

Angie, Duna hogy vagytok? Képzeljétek egyik este Pancsa este 9-től reggel hatig aludt, de azóta ismét felkel este enni. Nem baj már megszokom. Ahogy Duna is írta ha tudok 5 órát aludni egyhuzamban este akkor minden ok.

Melinda merre csavarogsz hogy nem írsz. Ugye nincs semmi baj. Vagy csak készülődsz karácsonyra?

Betti sajnálom a pirit. Voltál már egy alapos kivizsgáláson?

Többieknek puszi!
Pár kép rólunk:
Kép Kacag:-)
Kép Pancsa baba
Kép Elcsábítalak
Kép Esti huncutkodás anyával
Kép Simi vonat:-)
Kép Anya te lázas vagy!
Kép Csak fűt a szerelem!

Kép
Kép
boganna07

Boganna gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!
Máténak a lázat hörghurut okozta.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Boganna!
Nagyon édesek vagytok! :D
Először azt hittem Melinda van a képen annyira hasonlítotok. :shock:
domi örül picurnak sokat puszilja a hasdam és naponta többször megkérdezi,hogy hogy van picur. :D :D
Annyira megható ahogy várja,alig várom Én is,hogy együtt garázdálkodjanak. :lol:

Nita!
Bizony repül az idő,csak már túl lennék a genetikán is! :wink: :roll:

Ma kari ünnepség lesz az oviba majd hozok képeket. :)

KépKép
Kép
mucus75

Mucus minden rendben lesz!!!!!!!!

kicsi Barnikám ma 3. hónapos nagyfiú!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita

Boldog hófoedulót a kis drágának,el sem hiszem hogy már 3 hónapos :) :)

boganna

januárban tervezem hogy elmegyek mindenféle kivizsgálásra,vagy még lehet idén,de arra már nem sok esély van...

KépKép
bettike83

Tegnap óta próbálok írni, megint hasmenés....hőemcsi.. holnap doki, ha feljebb megy ügyelet. Ez megint olyan , mint rota, azt mondta egyhónapig még visszajöhet. Szép lenne, ha a karácsony a kórházban telne... :roll: :cry: Most mondjátok, mi a francért van ennyi bajunk....????????????????????????????????????????? Ennek lehet köze, h 9 hónapig streeszes voltam?

Kép
nyuszifül16

Nyuszi remélem nem rota megint!!!!!!!

a kisebbik fiam most hányt le......és a képembe röhög!!!!!!!!!!!!!...hát nem imádni való?!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem tudok mindenkinek ragálni... Bocsi érte!

Mindenki növöget, rendben van! Nyuszi jobbulást nektek, és más betegeknek is...

Velünk minden ok! Még mindeig 2111 a méhszáj. Hetente vizsgálgat a doki manuálisan. 24-én is akar... Kedden megyek ctg-re, és szerintem ott lemondom ezt a talit. Semmi kedvem hozzá, és nem akarom, hogy ettől jöjjön hamarabb Zoé. Veletek hogy volt? titeket is vizsgálgatott a doki hetente a 36. héttől? szerintem ez nem normális... Szerintetek?

Kép
kicsi80

Kicsi a vége fele már sűrűbben megnéznek a dokik...engemis....de figyeltem hogy ne tágítson kézzel....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!
Nyuszi!
Szerintem semmi köze a 9 hónap stressznek Beni hasmenéséhez.Jobbulást kivánok! :wink: :?

Kicsi!
ÚÚÚú már csak pár nap.... :shock: :shock: :lol: :lol: Drukk! :wink:
Engem amikor már ctg-re jártam szinte mindig megnézett a dokim.az egyik ilyen alkalommal rám nézett és csak ennyit mondott:szivárog a magzatvíz ma szülni fogunk. :lol: :lol:

Hoztam képeket tegnapról.Nagyon jól sikerült.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Mucus nagyon helyes kis pasid van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Nyuszi!
Szerintem se hibáztasd magad!!!
A gravírozást én csinálom, de ne gondolj semmi komolyra, csak egy kis üvegmécsesbe belekarcolok gravírozóval télapót, angyalkát,mikulást,hóembert. Majd megpróbálom feltenni ide a képét.
:wink:
Most mi van veltek? Ugye nem vagytok kórházban?

Lyly!
Hű, mennyi süti!!! Nálatok azon van a hangsúly! :D :D A karamelles szaloncukor milyen? Hogy kell csinálni? Mibe csomagolod be ha kész?

Nita!
Milyen a telefon? Tegnapra boldog hófordulót nektek utólag is!
:wink:

Boganna!
Olyan szépek vagytok! A „lázas” kép ismerős.Szerintem nagyon hasonlítanak egymásra. A szemöldökük, álluk, pofijuk...

Betti!
A kivizsgálásoknak reméljük mihamarabb meglesz a csümölcse! És azt is, hogy nem találnak semmi komolyat! :)

Kicsi!
Engem nem vizsgáltak a kiírt időpontig egyik gyerekkel sem. Most, hogy egy hetet túlhordtam, azon a héten minden nap vizsgáltak. Ctg után. És ha nyitva lettem volna, a magzatvízből is vettek volna mintát. De szerencsére (?) zárva voltam, és ez elmaradt.

Mucus!
Nagyon édes Domi, ahogy forgatja a lányokat! :lol:

Ma végül sikerült elmennem hathetes kontrollra. Itt volt egyik barátnőm, és vigyázott a két gyerekre, plusz itt volt még az ő kicsi 10 hónapos babája. Szed valamelyikőtök Azaliat? Mirena spirál?
Remélem nem bántom meg azokat, akik babát szeretnének, hogy ilyet kérdezek!
Vendég

Melisch!
Hogy vagy? :)
Vendég

Sziasztok!!
Engem nem engedett fel a gép pár napig,meg időm se volt nagyon,itt nagyon nagy hó van,kint vagyunk mindig...
Valaki kérdezte,hogy kivisszük e a gyerekeket...nekem a védőnő azt mondta, -10 fokba is ki kell velük menni pár percre,csak ködbe nem szabad,mert nagyon rosszat tesz a tüdejüknek....
Én nem mentem még 6 hetes kontrollra,nem is fogok,ezek az állatok bennem hagyták a varratot....nem megyek.....szerintem addig örüljenek...
Kicsi,engem nem vizsgáltak,de szerintem csak azért,mert nem volt fogadott dokim...szerintem nézesd meg magad,én már tuti 3 ujjnyi voltam utolsó héten....meg is szültem nagyon hamar...(3,5 óra)
Nyákdugó megvan még????
A vizsgálattól nem indul meg,csak ha magzatvizet néznek,de az fáj is egy picit,de azt csak 40. hét után csinálják....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Dunakavics........szuper a telcsi....IMÁDOM:)))))))))
köszöntést..köszönjük:)
Meli benned van még a varrat??????????szerintem szedesd ki...nehogy ba legyen!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melsich:?

Bettike: azért próbálkoztok majd még, lehet a Jézuska majd hoz egy babát, ne add fel!

Mucus: nem a hsamenéshez, hanem, hogy minden baja van, 3 doboz antibogyó, a sok gyógyszer, hogy nyugtalan stb... meg, hogy gyenge az immunrendszere.
Nagyon tutik a képek, és jó, hogy a Te srácod a legvigyoribb, csmete! :lol:

Kicsi: nem hiszem, h abból gond lehet, nálam a 38 fokos láz miatt, néztek magzatvizet, de tök tiszta volt, másnap már véreztem is, 3. nap meg baba lett.

Duna: várom a képeket! Szerintem mindenki! Akkor Need nagyon tuti a kézügyességed! :D Én pont olvastam, hogy vannak dokik, akik nem szívesen tesznek fel spirált, mert később csomó galibát okoz, stb, ez nem rémisztgetés. Mondjuk volt barátom Anyukájának volt, és ki is kellet pakolni. Most ez nem törvényszerű, de azért csak egy mehanikus dolog ott bent. Sztem bogyesz.

Lyly: a csirke receptjét, plíííííííííííííííííííííííízzzzzzzzzzzzzz! :D :lol:

Nita: grat a telóhoz, no meg a hófordulóhoz. Én megyek nyáron babanetes talira, vagyis szeretnék! :wink: Most mizújs felétek?

Boganna: annyira édik a képek, hogy el sem mondhatom!

Mi holnap münk dokihoz, nem ment 38 fölé a láz, germicidet adtam, amikor közelítette, de sokat alszik, hasa még megy. Dokit hívtam, holnap ügyel, akkor betolom, ha meg gáz van akkor ügyelet, úgy beszéltük meg. Remélem a legjobbakat. Már több, mint gey hete nem voltam az utcán...ráadásul tök el vagyok hanyagolva, semmihez nincs kedvem.

Kép
nyuszifül16

Nyuszi!
Jobbulást!Jaj drágám nem irigyellek!
A nyugtalanság lehet(szerintem)a stresszelés eredménye.De akkor se Te vagy a hibás !!!!Ne is gondolj erre!!!!Ha már okozót akarsz találni inkább Attila a felelős mint,hogy Te!
De minden jóra fordul,lesz Beni mosolygós csibész mint Domi!!
millió puszi,kitartás

KépKép
Kép
mucus75

Csajok nem tűntem el :oops: de be kellett mennem munkába a héten még. A sok ülés miatt aztán estére volt pocifájás és álmos is voltam így nem volt kedvem netten ülni. Ledőltem a nappaliban de minden nap aludtam is kicsit.
Lehetséges holnap utazunk szüleimhez így kicsit nehezebben tudok jönni, nekik nincs net a Vodafone-ost fogom a férjemtől elkérni, de nem tudom mennyire gyors lesz vele a net.

Gratulálok kismamák a növekvő csemetéiteknek milyen nagyok vagytok már 12, 10 hetesek, hogy telik az idő b :roll: :roll:

Kicsi neked is közeleg az idő, bár remélem az ünnepek alatt nyugton marad még Zoé.

Többieknek puszi!!!

Kép
Kép
melisch

Nyuszi akkor nyáron tutira tudunk találkozni...én is mindíg megyek a babatalira:)))))))
megvagyunk köszi...Barninak még mindíg szívni kell az orrát..nem tudom így mikor fogja megkapni a 3.hós oltást???????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mucus: köszi drága vagy!

Nita: nálunk is most takony van, doki ondta, h várjunk az antibiotikummal, ebben tökéletesen egyetértettünk.... Remélem gyógyulunk, de megint bent akartak fogni a kórházban, de mivel gyulaiak vagyunk így megúsztuk, de most is olyan sápadt Beni...:(

Melisch: pihihizz hétvégén akkor! Majd jösz, ha tudsz!

Angie?

Babára vágyok, most éppen próbálkoztok vagy mizu?

Ma takarítós napom lesz...itt gíyönyörű fehét minden, de persze nem tok kimenni!

Kép
nyuszifül16

Nyuszi jobbulást nektek is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hoztam pár képet!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: gyönyörű a lányod, és már babzik? :lol:
Nagyon szépek a képek, az a kertetek?
Tényleg hogy jön ki Pistike Melcsikével?

Nita: köszi igyekszünk... Nita az hogy van, hogy a gyógytápszer olyan olcsó???

Kép
nyuszifül16

Nyuszi nem tudom.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: köszi. Nektek van cumis üvegmelegítő? Te hogy csinálod a tápihoz a vizet? Forralás, vagy baba víz mikró és forró vízben melegíted fel?

Fonts! Aki tud, és hasonló korú a babája légyszi segítsen! Mikore kell átfordulni? Mennyire nyomják ki a csemeték magukat 11 hetes korban.
Ezt azért kérdem, mert voltunk fejlődés neurólogusnál,a ki mondta, hogy masszírozzam minden evés előtt 20 percig. Egyébként egy szemét f.sz. Gyógytornát perzse semmi, mondtam, hogy 2 hónapja nincs javulás, és a fejét is most kezdi emelgetni. Erre csak masszírozzam... Mindenki hozzá küld, mert ő a megyében a, aki ezzel foglalkozik, de egy nulla. Beni most kezdi emleni a fejét, nagy nehzen, jobb kezét nem húzza előre. Sztem ez nagyon gyanús, ja és nem hajéandóak gygytornát kiírni. Háziorvos azt mondta, akkor hordjam át Csabára. Marha jó lesz, télen kocsi nélkül H1N1 járvány idején...de legalább lenne előre lépés. Tök parázok, mert mondták, hogy valószínűleg majd lemarad a mozgásban, de könyörgöm,a kkor miért nem szakember foglalkozik vele. A kórházban feljött a gyógytornász, és megmutatta, ami két hónpja csinálok, a masszírozást. Írtó dühös vagyok!!!! Aki tud infót segítsen!Köszike!

Kép
nyuszifül16

van vízforraló abba 1-2 napra van víz.és csak mikróba meg melegítem......ne költök én babavízre...jó a forralt csapvíz is......
a Barni is még csak rövid ideig tartja a fejét..és pár pillanatra nyomja ki magát...ezért többet kell hasra tennem ha ébren is van......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: kicsit megnyugtattál, de a kezét sem nagyon használja, no meg inkább csak a balt? :shock: Lehet balkezes lesz.
Nekünk babavizet doki mondta a rota miatt, amíg teljesen rendbe nem jön és helyre nem áll az étvágya...
áááááááááááá, holnap után fodrász, éljen, éljen, éljen :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg Nita Ti szeretnétek még 3.-at?

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Nagy ölelés mindenkinek!!!!!!!!!!!

Én holnap megyek ctg-re. beilleszkedett szerintem pinduri két napja, de azóta semmi jel. Keményedik a hasam alja, de semmi extra. Nem periodikus, inkább néhány nem megfelelő mozdulat után érzem.

Végre vége egy időre a konyhabútoros mizériának. Nem lett tökéletes, jönnek még januárban vissza... Milyen tuti...

Mindenkinek minden jót! Kellemes ünnepekete! Ritkán jutok géphez, ezért kívánok inkább most minden jót.

Nita: ha elküldenéd priviben a számod, neked tudnák sms-t küldeni, ha történik valami.... Persze, csak ha nem bánnád...

Kép
kicsi80

Nyuszi..Barni meg mindig bal oldalon alszik.mármint a feje.....
3.baba?!!!ISTEN MENTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/bocs aki babát szeretne/...elég a 2 gyerek.....
Kicsi dehogy bánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi: drukkolok, hajrá. Lehet Karácsonyi ajcsi lesz a kiscsaj! :lol:

Nita: csak kérdeztem :oops: Húúú, mi megszívtuk ezzel, mert neki is két hónapig bal fele volt a feje, és annyira puha volt a buksi, h kicsit féloldalas, most próbálom korrigálni. Benjinek nagyon kerek feje volt a csaszi miatt. Nálunk még egyáltalán nem nyomja ki magát.
Még mindig hőemcsink van, de nem adok antibogyót, mert akkor a bélflóránknak megint lőttek, így is jó pát hónapig normaflort kell szednünk...
Nem mentem vásárolni ma sem... hogy lesz itt karácsonyi ajcsi... :shock: Émlékszem tavaly ilyenkor még próbálkoztunka a baba gyártással, asszem Ti is Nita :wink: Sorry, de mostanában annyit nosztalgiázok! :roll:

Kép
nyuszifül16

Nyuszi jól emlékszel...tavaly az utsó menzimet vártam Barni előtt.....lehet most is ugyan akkor jön meg...... :oops: :)
Beninek jobbulást.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Hú, a francba, elszállt minden, amit írtam, pedig jó hosszú volt.

A lényeg, Nyuszinak írtam, hogy kell a gyógytorna, mert Beninek is kellett, izomtónus eloszlási zavara volt(mint Héder Barnáéknál, láttad? ), nem emelte a fejét, nem akart fordulni és később kuszni sem.
1 éves korára nagyon sokat javult, mindent csinált és el is indult.
Segített a gyógytorna.
Csak minálunk elég szar , amikor kontrollra megyünk, 2-3 perc alatt végeznek az emberrel, ezért visszük Pestre, a Pető Intézetbe, hogy nézzék meg meg utoljára rendesen, tényleg minden oké-e.
Minél hamarabb vidd el oda te is, mert a korai fejlesztés nagyon fontos!!!!
Puszi mindenkinek

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok, írtam egy hosszabbat, és eltűnt! :shock:
Most mennem kell, de később jövök, és újra leírom! A recepteket is!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly várjuk a recepteket......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én ma voltam ctg-n. Semmi méhösszehúzódás... Ezen a héten doki szerint még nem várható. Akkor pedig már húzzuk ki 2010-ig...

Melinda: Szerintem megvan még a nyákdugó. :roll:

Nita: Köszike :wink:

Többieknek nagy ölelés :lol:

Kép
kicsi80

Sziasztok!!!!!

Sajnos én sem tudok jönni. Elutaztunk vasárnak anyumékhoz, nekik nincs nett. Férjem ma jött meg ő 2 napot a nővérénél volt. Most lenyultam kicsit az ő mobil internetjét.

Velünk minden ok. Bár egyre jobban csorog az orrom és tüszőgök :cry: :oops: :x na majd elmulik.

Vasárnap 6 hetesen és 1 naposan végre elértem a dokimhoz. Picur jó helyen van megtapadva, megfelelő a korának és már hallotuk a szivdobogást is. Bár a dokim azt mondta, hogy 12. hétig még nem bontsunk pezsgőt. Ha addig eljutunk akkor reméli a baba meg is fog születni.

Ha nem jövők akkor kivánok én is mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?