Hi!
Jelentkezik a nagy pancsolós kisfiú "szülőanyja", de azért ismeretlenül isa gyorsan bezsebeltem Koda Művésznő 5-ösét a bizimbe
Köszi Hajni a vízüvegkeresést, bár egyenlőre nagy ERROR-ok jönnek, de majd folytatom.
Meg azt is köszi, hogy tolmácsoltad a linkelésemet
Roppant bénának kezdem érezni magam számítógépileg...
Hogyan csináljátok, hogy egy mutatószó mögé kapcsoltok címet?
Na akkor újra próbálkozva itt vannak a műveim:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3072 Conti társképéről jutott eszembe, hogy ma ismét segített 2,5 éves Áron fiam festeni. Már teljesen átszokott a mi festékeinkre, mert:
"ANYA NEKEM IS ABBÓL ADJ EGYET, MERT AZZAL GYORSABBAN LEHET FESTENI!!! - és száguld át vele a papíron. Makulátlanul festi vele a maradék gipszekből öntött apró formákat, csak kinyílt a csipája: Már a kereteimet nyúlja le sorban
Most ha tudnék szóhoz linkelni, megtenném, de így csak azt mondom: ez is ott van az oldalon
Ánizs!
A keretet festettem, mert hát ugye a szalvinak alapból volt egy kicsi, én meg igyekeztem folytatni a mintát. Egész jól bejött
Hajni!
Reméltem, hogy írsz valami nagy titkokat a "minta mellé menésről", de én is csak erre jutottam a pipacsos vázánál: ráfesteni a ragiszélre, hogy tudjuk krétázni, csak kicsit vastag és nem olvad az alapfesték textúrájába. Mindegy, majd gyakorlom!
Tök jól jártam!
Anyu tanárnő és az éves tecnikaórájának anyagszükségletét vásárolni, meg persze ötletelni hívott el. Hát ugye nem kell mondanom, hogy olyan öntőformákat vettünk, ami nincs nekem és egy rakás új szalvit, amik helyett majd beadok cseréket?!
Ja és meg is szivattam magam: azonmód egész este kupáltam, barna színező nélkül kevertem barnát lámpafénynél, majd döbbentem reggel, hogy szárazan és nappal MÁLYVA!!!
(ma vettem barna szinezőt - no comment...)