julcsika
Szerintem a levegőben van valami, mert én is ilyen vagyok!
Ezzel a karácsonnyal most úgy vagyok, hogy lesz...om az egészet, úgysem tudom úgy csinálni, ahogy szeretném, mert sehogy se jön ki úgy a lépés. Pedig ez abszolút nem jellemző rám, se az, hogy nem készülök, se az, hogy ilyen negativan állok a dolgokhoz, de most ez van.
Pedig olyan jól elterveztem mindent és semmi nem úgy alakult.
Itt volt a tegnap, egész napunk szabad, de nem volt kocsi, semmit nem tudtunk intézni. Ma itt vannak a munkások, apróságokat kell csinálni még, mert nagyon húz be a hideg például az emeleten és igy nem lehet a fűrdőbe a piciket fürdetni, mert megfáznak. Az már csak plussz dolog, hogy vizest is kell hivnom, mert a zuhanycső kilukadt vagy mi és spriccel a viz minden felé. Ezek kis munkák, de porral, kosszal jár, stb, ezekhez most pont marhára nincs kedvem, de múszály megcsináltatni.
Aztán itt a kocsi téma, az is nagy dillemma volt, hogy mi lesz, hogy lesz van-e alkatrész, stb.Remélem estére már megoldódik ez a kérdés, persze még itt van az is, hogy a munkások végeznek-e addig, mert az én kocsimmal mennénk a szerelőhőz , hogy a másikat haza tudjuk hozni. Ha nem végeznek, maradhatok itthon velük , párom meg elmegy taxival.
Aztán nélunk is ugyanez van, mint nálatok, hogy én is úgy érzem, hogy mennyi mindent kéne még intéznek, nekünk is az őssejtet is, meg kéne még venni csomó mindent a babáknak.
A karácsonyról nem is beszélve, kinéztem nagyon szép és (marha drága) edény készletet a páromnak, lehet ez egy kicsit hülyén hangzik, egy férfinek, de ő imád főzni, nagyon igényes az ilyenekre, hogy mibe főzünk, hogy fűszerezünk, stb. De nem tudok elmenni megvenni, anyuékat el tudnám küldeni megvenni, de azért szerettem volna megnézni, hogy mi a választék , ha már az ember kiadja rá a pénzt. Már rávettem egyszer a férjemet, hogy menjünk el együtt nézzük meg és azt veszem meg neki karácsonyra, de nem hiszem, hogy "megengedi" kifizetni most ebben a helyzetben, amikor ki kellett fizetnünk a kocsi javitást, baba kocsit kell vennünk, stb. stb.
Ááá szóval tudnám még én is folytatni a sort, de nem is lovalom bele magam, remélem holnap már tudunk menni a kocsival és akkor már jobb kedvem lesz, ha ki tudunk mozdulni itthonról, csak nem akartam a hétvégén menni, mert sok az ember meg itt ez a járvány, azért akartam volna hétköznap elintézni mindent.
Ja azt meg nem is mondom, hogy tesóm elutazik az ünnepekre a férjéhez külföldre, nyilván viszi a ksfiát is és szerettem volna 1 napot velük tölteni, úgyis olyan sokára látjuk újra egymást, mert csak január közepén jönnek haza, de már erre sincs esélyem...
Ma még az is eszembe jutott, hogy táppénzen vagyok és még egyetlen egyszer sem kaptam pénzt, pedig már csak 1 hónapig vagyok táppénzen utánna lehet menni arra a gyermekágyis segélyre vagy mire, tudod az utolsó 28 nap már nem táppénz, hanem valami más! Szóval ezt se értem, hogy hogy műkődik, nem hiszem, hogy egybe ki fognak fizetni visszamenőleg ennyi hónapot!
(Moncsi te kaptál már pénzt? Múltkor, mintha te is irtad volna, hogy még neked se jött pénzed?)
Na mindegy!
Feldobtalak, mi?