jó reggelt!
remélem a mai nap senkinek nem tartogat kellemetlen meglepetéseket
Tényleg igaz az, hogy attól függ, hogy mennyire érzed magad terhesnek, hogy milyen állapotban vagy, mennyire tudsz mozogni, illetve értelem szerűen a terhesség vége felé már mindannyian kínlódunk kicsit. Emiatt nem kell szégyenkezni, mert attól még imádjuk a bennünk növekvő kis életeket.
Nyilván borzasztó érzés kiszolgáltatottnak lenni, hogy lassan már a fürdőkád szélén átemelni a lábad egy jó zuhanyhoz is nehéz. Arról nem is beszélve, hogy egyre jobban szembesülsz a méreteiddel,amikor zuhanyfüggöny hiányában a fürdőszoba másik feléig átcsap a víz a gömbölyödő pocakodról. Borotválkozáshoz a nunádat már tükörből is alig látod és kész művészet úgy "koncentrálni" a nagy dologhoz miközben bentről örömmel dübörögnek, hogy egy kicsit több a hely. Próbálnál aludni, de közben küzdesz a gyomorsavval, de felkelni az ágyról meg olyan nehézkes, hogy inkább abban reménykedsz, hogy hamar elalszol. Annyira nem veszed észre, hogy mekkorára nőttél, hogy ledöbbensz amikor borulnak a tárgyak ahogy elaraszolsz mellettük, miközben a férjecskéd mondogatja, hogy nem fogsz tudni elférni, de te bizonyítani akarsz. Ismét felidézheted milyen volt tinédzsernek lenni, mert egy órával a zuhanyzás után (szerencsések 2 órával) már megint úgy izzadnak mintha épp most jöttek volna egy sumó meccsről, a hónaljad illata vetekszig egy egész focicsapatéval. Közben persze Apa célozgat, hogy azért mert neked nem lehet, neki még lehet jó.... Szóval mindettől függetlenül az a csoda ami velünk történik leírhatatlan és semmi sem tudja felülmúlni
Tegnap este én akadtam ki a saját férjemen, szóval mindegyikkel van valami gixer.
Még tegnap reggel anyukám felhozott 2 zacskó istenien illatozó sajtos pogit a családnak. Mivel én nem sütöttem már régóta, szépen eltettem, talán 2-őt ha ettem belőle, hogy maradjon bőven mindenkinek majd ha hazajönnek. Nagy is volt az öröm délután, két pofára falták
Aztán megmaradt 8 darab, és mondtam a csajoknak, hogy akkor ebből reggelre 4 apáé,2-2 az övék (magamnak nem szántam azért hogy senki se panaszkodhasson)
Apa is hallotta, hisz az egész tőle egy fél méterre zajlott. Fürdés, vacsora, fekvés egyebek és apával eldöntöttük, hogy tv nézés helyett inkább megnézünk valamit a gépre lementett filmek közül. Én gyorsan kimentem wc-ra hogy ne közbe kelljen ugrálnom. Mire jövök ki?? Apa két pofazacskója mint egy hörcsögnek, teletömve valamivel, szorongatja a kezében a pogácsás zacskót
Belenézek a zacsiba, és két szem pogácsa árválkodik benne.....!!!
Totál kiakadtam, hogy neki a cirka 2 perc alatt volt ideje hogy kimenjen a konyhába elővegye és betömjön 6 pogácsát...!!!
Mondtam neki, hogy arról volt szó, hogy hagysz a lányoknak holnap reggelre...erre felcsattant, hogy persze, mindent a gyerekeknek, ő meg le van xarva! Nagy dühösen kikapcsolta a gépet, bemászott az ágyba és befordult aludni...
Mondtam neki, hogy az nem tűnik fel, hogy én 2-3 naponta rendelek ebédet csak azért hogy spóroljak, és magamra nem is gondoltam a pogácsával? Hogy hétfőn a saját szülinapomon én fizettem a sütit, hogy legyen mivel ünnepelni és hogy gyakorlatilag a gyerekek után járó juttatásokból tudunk megélni, mert neki az összes fizetése az üres lakására megy el???? Úgyhogy nagyon berágtam. Ilyenkor én is utálom, hogy miközben a nők azon próbálnak lavírozni, hogy hogyan tartsanak mindent kézben és tudják beosztani a pénzt, tartsanak rendet,főzzenek, mossanak, takarítsanak, kedves férjeink, meg mindent magától értetődőnek tartanak, mert nekik minden JÁR.... Na ennyi volt, befejeztem a durrogást