Új privát üzeneted érkezett!

Hajrá Kakti, ügyes vagy! Én lehagytam a mézeskalács díszítést, mert már olyan bűntudatom volt a luxuskalóriák miatt, hogy az t a plusz 25 dkg porcukrot nem mertem bevállalni. Amúgy ma reggel elértük a 11 kg-t. :? Apával azon röhögünk, hogy karácsonyra olyanok leszünk mint az Auchan tévéreklámban a két kövér hörcsög (asszem hörcsög.... Egy szürke meg egy vörös) Én a vörös vagyok, az bájosabb :lol:

Valami hülye krimi meg a TV-ben, én félig figyelek, fél szemem meg a gépen, megírtam egy jelzálogszerződést, az utolsót az elköv. fél évben. (vagy ki tudja mennyiben) Kicsit beparáztam attól, hogy amit most kisujjból kirázok, abból vajon mennyi fog megmaradni. De ugyanakkor óriási megkönnyebbülés, hogy végre teljesen átadhatom magamnak a babavárásnak. Hurrá!!! :D :D

Nóri, örömmel látom, hogy azért így nap végére jobb lett a hangulatod picit. Nagy alvás, aztán a holnap tiszta lappal indul minden! :wink:

Kép
juci-77

Nnna... Kész vagyok. Elpakoltam, elmosogattam (az a k..va mosogatógép megint besz@rt) és most úgy érzem, összeesem a fáradtságtól. Szóval megyek, lepancsizom, és eldőlök az ágyon! :)
Jó éjt mindenkinek!
Védő(támadó)nő után jelentkezem! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Phöjjj ez az estém elég frusztráltra sikeredett.
Melóhely hívott délután (mikor máskor), hogy holnap S.O.S. adjam le a tp-es papírt vagy februárig nem kapok pénzt.
Lezúztam a körzetihez,4-en előttem, 50 percet vártam.
Csaj mellettem köhögőrohamokat kapott időnként.
Bújtam a garbóm nyaka mögé, miközben ömlött a víz rólam, mert 1000 fok volt a váróban.
Hazaérve megvarrtam a sötétítőt. Szoptam vele, mert hol összegubancolódott a cérna, hol elfogyott.
Tetőablakra lesz, tépőzárral rögzítem.
Ablakon tépőzár bogáncsos fele felragasztva körbe, anyagra meg a puhábbik részét kellett volna varrnom, de én HP a bogáncsosat varrtam.
Természetesen csak akkor szembesültem vele, amikor fel akartam illeszteni a helyére.
Most épp bontom le.
"Csak" 3,5 métert kell...
Plussz egyenként kiszedegetni az anyagból a cérnamaradványokat.
ÁÁÁÁáááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááá

Az én férjem a figyelmességével vett le sokszor a lábamról.
Oké, mondjuk más dolga sem volt, lévén, hogy nem dolgozott és csak az utóbbi időben kezdett el suliba járni...
Az egyik évben dolgoztam 1 hetet a Szigeten.
Tele volt a faxom az egésszel, legfőképp a kollégáimtól, akik nagy ívben szartak mindenre.
Gyakran egyedül álltam a frontot, alig tudtam elszökni 1-2 koncertre ami érdekelt, vagy ha igen, már energiám nem volt élvezni. Mindegy, szóval elegem volt.
Ő minden nap kijött hozzám.
Megszeretgetett, segített, hozott kaját, amit otthon főzött nekem.
Egy alkalommal hozott 1 levelet.
A cicám meg az ő kutyája "írták" nekem (persze ő volt az elkövető), hogy tartsak ki és ők nagyon szeretnek, mindez tündérien megfogalmazva, és a kivitelezés is nagyon szívmelengető volt.
Órákat babrálhatott vele.
Vagy a munkahelyemen 1 órás kaja szünet volt régebben.
Közel van a Millenáris park.
Hívott, hogy jöjjek ki és ebédeljünk együtt.
Szép meleg tavaszi nap volt.
Gondoltam majd eszünk egy pogácsát vagy ilyesmi.
Teljes piknik felszerelést hozott.
Pokróccal, kockás abrosszal, pohárkával, tányérral, meleg kajával, innivalóval, evőeszközzel, szalvétával.
Letelepedtünk a fűbe és belakmároztunk.
Egész nap vigyorogtam utána.
Ha beteg voltam kiszolgált.
De szívből tette, nem muszájból.
Rengetegszer főzött nekem és a tálalásra is külön gondot fordított mindig, persze őt nem merítette le a munka nap mint nap, max abba fáradt el, hogy itthon nyomkodta a számítógépet. És nyilván aki most olvassa, annak ez bök szemet, nem azt érti meg, hogy mit lehetett ebben az emberben szeretni.Abban az emberben akiben annyi felelősségérzet sem szorult, hogy erőt vegyen magán és a suli helyett inkább melózni menjen el, mert bővül a család.
Sőt..
Én megértem Nórit, hogy ha bántjuk a férjét, a védelmére kel, mert a felesége lett, szereti.
Ő a férje elismerését vágyja és ez így van rendjén.
Hiába dicsérgetjük mi, az "lepereg".
Azon kívül a lécet is igen magasra tette saját magával szemben.

Én is élvezem a terhességem.
Mindig elmosolyodom, amikor mozog odabent a kis pocok:)
Vannak nyűgjeim néha, de mindezekkel együtt pozitívan élem meg, még így is, hogy magamra hagytak.
Nagyon várom már, hogy megismerhessem!!!!!!!!

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt Nektek, kedves babaváró sorstársak:)

Be kell vallanom (remélem nem haragszotok meg nagyon), de már szinte a kezdetektől olvaslak Titeket és nagyon kedvelem a topikot. Eddig azért nem szóltam hozzá, mert nem gondoltam, hogy bármi, amit mondanék érdemben tenne hozzá a beszélgetéshez.
Most is csak Nóri helyzete az, ami írásra késztet. Hiszen az ő sorait olvasva úgy éreztem, valaki az én fejemből olvasva írja le az érzéseimet! Úgyhogy tulajdonképpen Neki akartam elmondani, hogy valaki a távolból teljes mértékben megérti és átérzi azt, amin ő most keresztülmegy!! Kitartást és erőt kívánok Neked Nóri!!! Nekem néha kevés van:)

Judit
Vendég

Judit!
Most már akkor maradj is köztünk! Tudjunk ám rólad is többet is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Nálunk tegnap óta megállás nélkül esik a hó! :D És most már szép nagy pelyhekben és be is borított mindent. Úgy szeretnék kimenni és hóembert építeni! :D (gondolom ha dolgozni kellene eljutnom, nem szeretném ennyire a havat) Remélem hétvégén elvisszük a keresztlányaimat szánkózni.

Bea: Kristófnak jobbulást!

Judit: üdv köztünk! Írj valamit magadról!
zuzmooo

Amúgy én ma 7-kor ismét vádligörcsre ébredtem. Most már tudom a gyógymódot... Amint lehet, lábra kell állnom, és utána lassacskán elindulni. Ez nem is nehéz, mert a fájdalomtól sokszor úgy érzem, bepisilek, és azt mégis olyan ciki lenne a szoba közepén elintézni. Így meg kell tennem azt a (normális esetben) 4-5 lépés távolságot a lakás legkisebb helyiségéig - ilyen állapotban kb. 2-3 perc(!) alatt. De mire odaérek, már egész jó a helyzet! :D
Na, elindulok védőnénihez, aztán Auchanba, utána jelentkezem!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

jó reggelt!

remélem a mai nap senkinek nem tartogat kellemetlen meglepetéseket :lol:

Tényleg igaz az, hogy attól függ, hogy mennyire érzed magad terhesnek, hogy milyen állapotban vagy, mennyire tudsz mozogni, illetve értelem szerűen a terhesség vége felé már mindannyian kínlódunk kicsit. Emiatt nem kell szégyenkezni, mert attól még imádjuk a bennünk növekvő kis életeket.
Nyilván borzasztó érzés kiszolgáltatottnak lenni, hogy lassan már a fürdőkád szélén átemelni a lábad egy jó zuhanyhoz is nehéz. Arról nem is beszélve, hogy egyre jobban szembesülsz a méreteiddel,amikor zuhanyfüggöny hiányában a fürdőszoba másik feléig átcsap a víz a gömbölyödő pocakodról. Borotválkozáshoz a nunádat már tükörből is alig látod és kész művészet úgy "koncentrálni" a nagy dologhoz miközben bentről örömmel dübörögnek, hogy egy kicsit több a hely. Próbálnál aludni, de közben küzdesz a gyomorsavval, de felkelni az ágyról meg olyan nehézkes, hogy inkább abban reménykedsz, hogy hamar elalszol. Annyira nem veszed észre, hogy mekkorára nőttél, hogy ledöbbensz amikor borulnak a tárgyak ahogy elaraszolsz mellettük, miközben a férjecskéd mondogatja, hogy nem fogsz tudni elférni, de te bizonyítani akarsz. Ismét felidézheted milyen volt tinédzsernek lenni, mert egy órával a zuhanyzás után (szerencsések 2 órával) már megint úgy izzadnak mintha épp most jöttek volna egy sumó meccsről, a hónaljad illata vetekszig egy egész focicsapatéval. Közben persze Apa célozgat, hogy azért mert neked nem lehet, neki még lehet jó.... Szóval mindettől függetlenül az a csoda ami velünk történik leírhatatlan és semmi sem tudja felülmúlni :)

Tegnap este én akadtam ki a saját férjemen, szóval mindegyikkel van valami gixer. :)
Még tegnap reggel anyukám felhozott 2 zacskó istenien illatozó sajtos pogit a családnak. Mivel én nem sütöttem már régóta, szépen eltettem, talán 2-őt ha ettem belőle, hogy maradjon bőven mindenkinek majd ha hazajönnek. Nagy is volt az öröm délután, két pofára falták :) Aztán megmaradt 8 darab, és mondtam a csajoknak, hogy akkor ebből reggelre 4 apáé,2-2 az övék (magamnak nem szántam azért hogy senki se panaszkodhasson)
Apa is hallotta, hisz az egész tőle egy fél méterre zajlott. Fürdés, vacsora, fekvés egyebek és apával eldöntöttük, hogy tv nézés helyett inkább megnézünk valamit a gépre lementett filmek közül. Én gyorsan kimentem wc-ra hogy ne közbe kelljen ugrálnom. Mire jövök ki?? Apa két pofazacskója mint egy hörcsögnek, teletömve valamivel, szorongatja a kezében a pogácsás zacskót :twisted:
Belenézek a zacsiba, és két szem pogácsa árválkodik benne.....!!!
Totál kiakadtam, hogy neki a cirka 2 perc alatt volt ideje hogy kimenjen a konyhába elővegye és betömjön 6 pogácsát...!!!
Mondtam neki, hogy arról volt szó, hogy hagysz a lányoknak holnap reggelre...erre felcsattant, hogy persze, mindent a gyerekeknek, ő meg le van xarva! Nagy dühösen kikapcsolta a gépet, bemászott az ágyba és befordult aludni...
Mondtam neki, hogy az nem tűnik fel, hogy én 2-3 naponta rendelek ebédet csak azért hogy spóroljak, és magamra nem is gondoltam a pogácsával? Hogy hétfőn a saját szülinapomon én fizettem a sütit, hogy legyen mivel ünnepelni és hogy gyakorlatilag a gyerekek után járó juttatásokból tudunk megélni, mert neki az összes fizetése az üres lakására megy el???? Úgyhogy nagyon berágtam. Ilyenkor én is utálom, hogy miközben a nők azon próbálnak lavírozni, hogy hogyan tartsanak mindent kézben és tudják beosztani a pénzt, tartsanak rendet,főzzenek, mossanak, takarítsanak, kedves férjeink, meg mindent magától értetődőnek tartanak, mert nekik minden JÁR.... Na ennyi volt, befejeztem a durrogást
stephie

Jééé, még egy nyilas! :lol: Stephie, utólag is nagyon boldog születésnapot!

Kajaügyben a pasik sokszor furák, ezt én is tapasztalom. Az utsó falat előtt nem szoktak kérdezni hogy kér-e más, de mondjuk amikor egy rakat banán első darabját ennék, akkor igen. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jó reggelt mindenkinek!

Jókat röhögtem miközben olvastam vissza. Bea! Szuperre sikerült némely megfogalmazás :lol:

Nóri! Remélem jobban vagy :lol:

Judit! Tényleg mesélhetnél magadról, mert ha te olvasol minket akkor mindent tudsz rólunk, de mi semmit nem tudunk rólad. :roll:

Kezd karácsonyi hangulatom lenni :lol: Megvettük a karifát is tegnap, és ezerrel esik a hó. Tegnap sajna azt mondták az időjárás jelentésben, hogy eső lesz és nem lesz fehér karácsonyunk. :? Úgyhogy élvezzük ki amig fehérség van. Én már tegnap is meg ma is majdnem elhasaltam. Vigyázzon mindenki magára. Jövőhéten én is megcsinálom a mézest.

Csajok! Kevesebbet mocorog a babóm. És szó szerint csak mocorog, nem rúgdos oly intenzíven mint régebben, inkább csak helyezkedik. Mikor kell elkezdenem aggódni? Sajnos UH-ra nem tudok csak úgy elmenni, bár lehet ha így marad jövőhéten valamit csinálnom kell, hogy ne parázzam szét az agyam karácsonykor. Vagy másnak is van ilyen?

Megyek még utoljára kitakarítom az irodát :lol:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Stephie, mivel nem osztottad meg velünk, így csak utólag nagyon boldog születésnapot! :lol: Jót röhögtem a leírásodon.

Csajok olyan viccesek tudtok lenni néha :lol:

Na most már tényleg megyek

bellerreni
Eger

Egy ideje már nekem is kevesebb a mocorgás!
Szerintem Reni még nem kell aggódnod. A babókáink egyre nagyobbak, a hely viszont nem nő olyan tempóban (sőt, lassan már nem is nő tovább), így már nem lesznek olyan élénkek. Nem lesz helyük a nagy mocorgásokra!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Micsoda indulatok itt forrtak itt tegnap óta! remélem mindenki jól aludt és ma egy kicsit békésebb a világ!
Nóri Miképp mások vagyunk másképp is éljük meg a terhességet. És egyetértek Csipikével, az sem mindegy hányadik és hány éves az ember lánya. Nekem az 1. terhesség életem egyik legszebb része volt. Ja, táppénzen, egy zsebkendőnyi albérletben, csak magammal foglalkozva. Most? Rányitottam a "terhesség örömei" című topikra és hamarosan undorodva otthagytam. Ott ömlengtek a csajok :evil: , miközben én azt vártam mikor hányom le a zoknim. És van 3 iskolás gyerekem, akiket mostanában elhanyagoltnak érzek. A viselkedésük, az iskolai tanulmányaik nem úgy alakulnak ahogy én elvárnám. De se erőm, se türelmem küzdeni. Azt hajtogatom, majd ha megszületik a baba rendbeteszem a dolgokat :oops: . Kétszer annyi energiámba fog kerülni :( . És ez a Karácsony se lesz a megszokott. Nem fogok sütni, dekorálni ilyesmi :( .

Stephie Én is a netről rendeltem ajándékot, pl. a Gémklub-tól hétfő délután rendeltem és szerdán délután itt volt. Sok jó játékuk van.

Molmar Az előző mosógépem nekem is 10 évet bírt, pedig pelenkát is mostam vele. És csak gondoltam kérsz véleményeket :D . Tudom én, hogy van sokkal-sokkal jobb is. De szerintem is ez egy ár-teljesítmény arányos gép. Tehát egyetértünk :D . Különben is más nem szólt hozzá :lol: . Inkább dühöngtek és békítettek :lol: .

Bea A 3 napos láz egy tipikus vírusbetegség tünet. Nálunk a doki nem is ad antibogyót addig, míg a 3 nap láz le nem telt. A pöttyök meg víruskiütések, a gyógyuláskor jelentkeznek. Bár a gyerekdokik jó része tagadja igenis összefüggés lehet a fogzással. Talán kicsit fogékonyabbak ilyenkor a betegségekre. Van gyerkőc, aki minden fogánál belázasodik. A szemfogak pedig elég gyötrősek, akárcsak a zápfogak.

Gondoltam ma nekiállok babaruhát válogatni. Erre életem párja kitalálta, hogy levág egy kacsát. Mert kell repi ajándéknak. Szupi. A lányom meg éjjel 3-kor jött, hogy viszket a dereka :evil: . És felébresztett legszebb álmomból :cry: . Mondtam neki vakarja meg és aludjon (így tett), én meg 1 óra hosszat forgolódtam.

Na megyek boltba, aztán kacsát pucolgatni (ja és főzni is).
pammut

Reniiii!

Az utolsó előtti mondat! De nem kellett volna! :lol: Meglásd, felkoncolunk még, Te kis fitnesz bolha! Pattogjál csak! :lol: :lol:
Mi meg irigykedünk!

Anita!

Tök jókat röhögtem "rajtatok". Na nálunk apa nem enné el soha a pogácsát a gyereke elől. Persze előlem simán! :lol: De végülis hagyott 2db-ot. Két gyerek van kint. Férfi szemmel ez igazságos elosztás! :D

Lányok komolyan mondom annyira köszönöm mindenkinek a kedves szavakat meg sms-eket! De hormonbajos kismamákat nem ér egész nap bőgetni! :oops: :D

Apa tegnap hajnali 1-re ért haza. Lecseszett, minek pakolok. Mondom, büdös van! :twisted: Hát ő nem érezte! B@ssza meg a rigó, ha itthon vagyok, akkor egy koszos tányér kikészíti a mosogatóban, ha neki kellene megcsinálni, a rohadt kajától nem érzi meg a bűzlő szemetest! :twisted:
De kedves volt. Szerinte Micimackó kedves lény és örüljek neki, hogy rá hasonlítok! :lol: A levelet elolvasta. De szerinte túl hosszú, ő "nem szokott ennyit olvasni". :roll:
A lényeg, hogy ragaszkodtam a mondanivalómhoz szigorúan, pedig ahogy előadta magát már legszívesebben szétröhögtem volna magam.

Reggel meg csoda módjára nem keltett ki az ágyból, hogy öltöztessem fel Lucát, csak részletesen el kellett mondani, mit adjon rá (nagyon részletesen. Pl hogy az kesztyű, nem zokni! :lol: )

Így csak most keltem ki az ágyból. 5órát aludtam is, ami jót tett!

Ismét világmegváltó hangulatban vagyok. Mennék bevásárolni, de nincs kocsi, így a lisztet nem cipelem haza.
Meg sajna a zárójelentésért is be kell mennem a kórházba 14h-ig! :evil:
Vendég

Reni Nekem is kevesebbet mozog mostanában. Tegnap-tegnapelőtt szétaggódtam magam. Na, aztán tegnap este keresett magának egy jó fájós pontot és azt taposta :wink: .Tán gondolta: ha anyának ez kell?! :D
pammut

Reni: a mocorgás miatt ne aggódj. Nekik is vannak lusta napjaik ;)

Anita: (utólag is) BOLDOG SZÜLINAPOT !
Kép
Jót nevettem a leírásodon! (írtad a múltkor az ajándékvásárlás-problémát. Ha tudod pontosan, hogy mit szeretnél a lányoknak, szívesen segítek, nekem még úgyis mennem kell mindenfelé.)
zuzmooo

Nóri: csak azért hagyott kettőt, mert kivettem a kezéből a zacskót :) simán megette volna :)
stephie

Hát én totál lemaradtam csajok, mi volt Zarja-Nóri között :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Sztem baromira hatnak rájuk a frontok. A hét elején túl aktív volt a drága. Most meg nem annyira. Inkább sokat csuklik. De ha pl már befordult, akkor jobb ha nem ugrál. Maradjon csak a helyén, ahogy kell! :D
Vendég

Edit!

Nóri hormonbajos tehén, minden marhaságon megsértődik a töpörödött kis lelke! 8)
Vendég

de most komolyan, beavat valaki? :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

DILI TYUK.... de akko se tom mi vót, étöd, aztat érdekelne azé ám

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

No. Jómagam is lemaradtam itt néhány dologról, nem is tudok most mindent visszaolvasni, így nem is reagálok, de gondolom, nem bánjátok, hogy ha valami feszkó is volt, azt most nem emlegetem fel. Fátylat rá! ;)

Geriii!!! Örülök, hogy végre otthon lehetsz! :) Remélem, sikerült kipihenni a hazautazást! Aztán vigyázz ám magatokra!

Egy kérdés: ha egész nap keménynek érzem a pocakomat, az baj? Nem olyan, hogy egyszer csak elkezd összehúzódni/bekeményedni, aztán úgy marad pár másodpercig/percig, majd ismét elernyed.

Kép
erusverus

egyébként sajna elmult a tegnap jokedvem :cry: :cry: :cry: totál szarul aludtam, utálom már, hogy egyszerűen KÉPTELEN VAGYOK APÁVAL ALUDNI, mert idegesít....és lelkiismeretfurdalásom van....jó, horkol mint egy dörgő ágyúsorozat, és terhesen nemigen tolerálom, de szegény a minap meglkérdezte, hogy Anyóca (így hív ) :oops: mi már sosenem fogunk együtt aludni????? :shock: :shock: :shock:
meg nyír a gyerek, én nem tudom, másnak ilyen izgága sajtkukaca van? alig van nyugton, folyton zizegmozog, ma reggel a kocsiba egyszerre küldte szét a már nem létező bordáimat, de úgy, hogy alig kaptam levegőt...
és utálom már, hogy ilyen leamortizált vagyok, tele pattanással, mammut bokáim vannak, a pofám is tiszta víz, türelmetlen vagyok, és UTÁLOK MINDENT ÉS MINDENKIT
:evil: :evil: :evil: :evil:
és zarja ne bassz le lécci, de musziáj volt kiirnom :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Anita! Én is nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :)[/b]

Kép
erusverus

Bea, jó, hogy Te is újra itten vagy! :)

Kép
erusverus

jaj de paraszt vagyok, szia beaaaaaaaaaa, geriiiiiiiiiiiiiiiiiii, hiányoztatok már!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8)
Nóri: 1. nem vagy tehén. 2. hormonbajos tutira, de itt mindenki az. 3.
én is sértődtem meg vmelyik nap.

Edit

Kép
ézsóné

Uhhh!

Elővettem a "gyönyörű" 56-os ruhacsomagot, ami kölcsön volt adva egy ismerősnek. Hát basszus amelyik nem sz@ros, az gyümölcsfoltos! :evil: :evil: Vagy csak agyonmosott, gyűrött galacsin. Remek. 1-2rucit vettem csak, hogy legyen pl overál meg ilyenek!
Mehetek vásárolni! Leég a pofámról a bőr. Hogy lehet valamit így visszaadni? :roll:
Vendég

Nóri tanulság: nem kell kölcsönadni... mármint ha tudod, hogy lesz még gyerek, majd ha már az összeset letudtad, akkor...

Edit

Kép
ézsóné

Nóri: nem a te pofádnak kellene égnie... :evil:
zuzmooo

Hát csak nálam kb újszerűen megmaradt minden. Mert 3szor annyi rucija volt Lucának, mint egy normál gyereknek. De ha én az összeset odaadtam és ők is vettek gondolom valamit, akkor hogy tudták az összeset szanaszét mosni? :shock: Na mindegy, minek adom kölcsön! :evil:
Megyek lefekszem. Meg iszom egy teát. Vagy fordítva! :D
Vendég

Nóri: nem mindenki vigyáz rá, és mossa ugy, ahogy kellene...sajna...

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok,
köszi a marasztalást, aranyosak vagytok :D

Nos, magamról? Hát 25 éves vagyok és már van egy húsz hónapos nagylányom. Most megint kislányt várunk, a 30. héten vagyunk.
Eredetileg pesti vagyok, de leköltöztem a Dél-Alföldre a párom után... Úgyhogy (annak ellenére, hogy sokat járunk haza) nagyrészt itt vagyok tök egyedül egész nap a lánnyal.

Én is a "feküdni kéne, de nem igazán megoldható" tábort erősítem:) A külső méhszáj nyitva van, úgyhogy pihennem kéne, dehát gondolhatjátok ez mennyire megy... De mostmár csak kihúzom egyben februárig:)

Nórit azért értem meg teljesen, mert magammal szemben én is elég maximalista vagyok. A ház minden nap tip-top és persze meleg étel van az asztalon, amihez legtöbbször süti is jár.
Magamra is igyekszem odafigyelni, így engem is eléggé zavar az egyre terebéjesedő és eltunyuló testem...

Az uram nekem sem egy nagy házitündér. Sokszor még teát sem bír magának főzni. Ezen jobb napjaimon csak mosolygok egyet, de van amikor igen nehetelek érte és inkább elvárnám, hogy ő szolgáljon ki esetleg engem.

Érzelmeinek kimutatásában ő sem egy nagy bajnok. Ezért már egyszer össze is pakoltam és egy három hónapos csecsemővel a karomon hazakölzötem. Dehát visszajöttem és most várjuk a másodikat... Azóta azért látom rajta a változtatni akarást :D

Szabadidőmben (hihihi) most rákaptam a dekupázsolásra, úgyhogy lassan mindent beborítanak a szalvéta minták a lakásban. Ja és elkezdetem gyakorlni a műkörmözést is, persze egyelőre csak szigorúan magamon.

Nálunk még az is nehezíti a helyzetet, hogy anyagilag nem állunk valami fényesen, így a gyed mellett még igyekszem mással is gyarapítani a családi kasszát...

Egyelőre most ennyit, mert megyek főzni! De igyekszem majd minél többet jönni!
Vendég

hű, most látom, hogy az előző vonalzóm megmaradt...
132 hetes terhes??? még csak az kéne :D
Vendég

üdv xien :lol: 8)

Edit

Kép
ézsóné

Judit: 132. hét :shock: :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Lányok,

mi is lesüllyedtünk Lilluval... minimaxot nézünk kb. egy hete. Előtte soha de soha még csak tv-t se. Most ennél többre nincs erőm. Valahogy úgy vagyok, mint Pammut. Azzal vigasztalom magam, hogy majd rendbe teszem a dolgokat :oops: Aztán estére mindig összeszedem az erőm, meg a házat is, így kb. tartjuk a szintet... délelőtt meg remélem senki nem jön bejelentetlenül :oops:

Na megyek főzni, mert legalább a gyereknek ennie kell :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Üdv Xien! És mond, milyen 132 hetes terhesnek lenni? :D :D :D

Stephie, az én párom is mindent betermel :shock: ráadásul éjjel, amikor még nem is látom, h rászóljak :roll: Ezért nem készítem előre el a gyerekek uzsiját :wink:

Na, nálunk nem volt tegnap hólapátolás...mondván minek? :twisted: :twisted: :twisted: kiváncsi vagyok a reggeli beolvasás hatott-e és ma megcsinálja-e ?

Kép
csipike09

Na, megjöttem. Kicsit irigykedek rátok, mert az én védőnőm még egyszer sem volt kíváncsi Lili szívhangjára. Most is csak azért nem zavar nagyon, mert tudom, hogy holnap dokkerbácsi alaposan megvizsgálja, megméregeti, így tudni fogjuk, hogy minden okésos-e.
Amúgy még mindig tart a büszkeségem: a 31.héten vagyunk ugye (vagy 32? - sosem tudom) és eddigi mérlegem +6 kiló. Látszatra persze több - legalábbis én úgy érzem - de a mérleg nem hazudhat ekkorát! :)

Nóri!
Ne aggódj! Én is minden szaron elbőgöm magam! :) Már előre rettegek, mert holnap a doki nem tudom, hogy fog megvizsgálni minket. Meglátom majd a kis lütyőkét a monitoron, és tuti, hogy záporozni fognak a könnyeim! :) Ma, amíg a kocsiban mentem a védőnőtől az osanig, a Kaláka karácsonyi lemezét hallgattam. Na, még azon is sikerült pityeregnem! Tiszta gáz! :)

132. hét??? Akkor te tudhatsz valamit a babavárás örömeiről! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csajok,
ki mit vacsorázott tegnap?

Edit

Kép
ézsóné

Kakti!

A Zeneovi: Téli ünnep CD megy többnyire nálam is a kocsiban. Van egy rész, amikor egy gyerek mondja, hogy "tüzelőfát angyalok, azt is, azt is hozzatok" meg meleg ruhát meg ilyeneket. Nekem meg könnyezik a szemem... :shock: Hogy milyen karácsonya lehet egy gyereknek hidegben. stb. Nem merek pénzt tenni a kocsiba, mert az összes csövit megajándékoznám!

Kéne mennem a záróért, mi? :roll: :roll:
Vendég

Ananácska Köldök: az elsőnél még nekem sem állt ki a köldököm, csak ellapult. Mostmár kiáll...szerintem ennek az oka a többedik terhesség..Majd visszamegy szülés után, nem kell megijedni, tök mind1 hogy áll, úgysem veszünk fel most haspólót, nem?

Kattkat, néztem a pocakfotódat, óriási vagy! :-)

Reni, ha érzed, hogy mozog, még ha nem is rugdos, akkor ne aggódj, a lényeg, hogy mozogjon akármilyen piciket is!

Babamozgás: én azt vettem észre, hogy egyik nap kirúgja a ház oldalát, a másik nap meg csak heverészik..
lara

Edit!

Bolognais pizzát a Don Pepétől! Meg gyümit végre.
Vendég

Hizas: ha nem vagyok tul indiszkret, ki mennyinel tart?

Kaktirol jutott eszembe a kozvelemeny kutatas suly kerdesben. Gratula neked a hathoz! Ha ez megnyugtat: en is tobbnek erzem, mint amennyit a merleg mutat. Szerintem ez igy normalis. Ha nem hiztam volna egy dekat sem, akkor is vastagabbnak ereznem magam. Ez biztos.

En elvileg 8 kilonal jarok. Orulok neki, mert szerintem ez igy jo, nem tunik soknak. Ugyanakkor meg amikor mondta a vedono, hogy 12-ig lehet, akkor elbizonytalanodtam, mert soknak tunik meg a hatra levo 9 het ahhoz, hogy csak negy kilot hizzak.

Reni: most eppen azt mondom, hogy normalis, hogy bizonyos napokon kevesebbet mozog a gyerek. Szerintem is hatnak rajuk a frontok, illetve nem is lehet allandoan porogni. Ezt en nagyon jol tudom, Kristoffal is ez volt. Ennek ellenere a mult het elejen szetparaztam az agyam, hogy miert nem mozog Erik annyit, mint korabban. Mozgott o, csak kevesebbet, tudtam, hogy el, ugyeletre menni paraztam, mert feltem, hogy bent tartanak, amit nem engedhetek meg magamnak Kristof mellett ugy, hogy nincs is valojaban bajunk.

Lusta diszno vagyok!!!
Anyaeknal megevett neha az unalom, amiert nem volt hova menni, nem tudtam csavarogni, nem kellett bevasarolnom, stb.
Most mennem kell (egykor indulnek a vedooltasi tanacsadohoz), utana meg Feri karacsonyi ajandeka ugyeben kell nyomoznom a koruton, pelust vadaszni Kristofnak es szetneznek egy-ket uzletben. Lassan mosogatnom kellene a hajam, hogy nezzek is ki valamit. Es szerintetek van hozza kedvem???
Hat persze, hogy nincs. Inkabb doglenek az agyban az alvo gyermekem mellett egesz delutan... :lol: :lol:
Vendég

Tényleg Kattkat!

Te nem is találkoztál azóta az uraddal? Nem is jelentkezik, vagy a részéről le van zárva. Egyáltalán tudod, hol van és mit csinál?
Vendég

Nori: en is Don Pepe pizzat akarok enni!!! :oops: :oops:
De en a favorit fokhagymas tejfolosomet. Jo zsirosan, ugy az igazi... Megvarom vele Ferit, egyedul nem zabalok pizzat.
Az en vacsim a szokasos volt, alma. Minden mastol eg a gyomrom. Ettol is, de talan kevesbe.
Vendég

Sziasztok!

Bea, Geri, welcome back, Xien, üdv köztünk - jobb későn, mint soha :)

Na, kiteszem a lábam egy napra, és mennyi minden történik :)
Sztem a hormonbajosság gépi beállítás a mi esetünkben, rajtam most a sírós és mindenkivel (főleg anyámmal) veszekedős hangulatban vagyok, és úgy érzem, mindenki bele akar böfögni az életembe, és megmondani, hogy majd hogy lesz jó... (ez megint csak inkább anyu, de mindenkire rá tudok ugrani :))

Kakti, nagyon megköszönném, ha lenne ilyen szerelő, aki vállalná - megírod priviben? Amúgy láthattalak tegnap egy sötét színű twingóban az élessaroknál 3 körül? Eszembe is jutott, hogy említetted a rohangálós-sofőrködős napod :)

Tegnap sikerült teljesen kicsinálnom magam - fodrásznál voltam, aztán okmányirodában, aztán adóhivatalban, aztán T-home ügyfélszolgálaton, közben átvettem megrendelt ajándékokat, szóval egész nap meg sem álltam. Elvileg ötre mentem volna az orvoshoz, erre közölte, hogy az mégsem jó, menjek vissza 8-ra. Na, felkerekedek, hogy hazamegyek, erre félúton visszahív az asszisztens, hogy mégis menjek most vissza. 6-ra vissza is értem, vártam egy órát, mire bejutottam... Na, el lehet képzelni, hogy addigra az amúgy is keményedős hasam olyan kemény volt, mint a beton. Doki tapizta is, hogy ez itt lenn biztos a koponyája, amit kinyom, az olyan kemény. Megnézte UH-n, fenét a feje, még mindig faros. Na akkor már ő is komolyan vett, hogy ennek nem kéne ilyen keménynek lenni.
Fel is írt gyógyszert, egy asztmagyógyszert (spiropentet), mert a méh is simaizom, mint a tüdő, ez majd ellazítja. De kár, hogy heves szívdobogást okoz, ami amúgy is van, úgyhogy rögtön írt a mellékhatásokra egy szívgyógyszert (verapamilt), hogy ne ugorjon ki a szívem. És jövő héten meglátjuk, hogy vagyok... De a méhszájam zárva, szóval ne izguljak...
Buci közben vígan rugdos, szóval látszólag őt nem viseli meg a dolog :)

Ma szerencsére itthon tudok lenni estig, és sokkal jobban is vagyok, mint a városban rohangálva. Este van céges karácsonyi vacsi, arra azért elmegyek.

Most megyek, sütök én is mézeskalácsot!!

boruska

Huhh... Vacsi? Az mi? Apa rendelt magának ebédre egy bazi nagy családi pizzát (chilisbabost - mifelénk Desperado a neve), és abból ettem meg délután, mikor hazaértem egy szeletkét, este meg egy szeletnek a felét - amit Apa meghagyott. És rengeteg mandarint! :)
Ma eddig egy briós és egy gyümijoghurt csúszott be. Most meg be kéne tennem a sütőbe a kajának valót, de mivvel elfelejtettem este kivenni, elég nagy szívás lesz az összefagyott oldalast megsütni! :oops: :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Uhh!

Akkor lehet hogy nekem is a Magnéziumtól megy fel a pulzusom. Majd kiköpöm a szívemet a torkomon, úgy kalapál! :oops:
Vendég

bellerreni: Nekem hétfőn mondta a doki, hogy befordult Barbus, azóta nem csinálja már azokat a hashullázásokat. Tényleg csak keveset mozog és inkább csak kidugja meg megfeszíti magát. Nekem a védőnő azt mondta, hogyha 1 napig egyáltalán semmi mocorgást nem érzek, akkor menjek nyugodtan le és megnézzük a szívhangját. Ne aggódj, de ha gondolod beszélj vele.

Nálunk olyan szépen süt a nap. Biztos nagy lesz a latyak odakint, de ma nem tervezek nagy mozgolódást.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?