Sziasztok!
Mmzsó
Sajnálom hogy neked sem sikerült!!!!!
Viszont nektek már kezdődik is a lombik szerencsére, nem sok időd lesz agyalni!!!!
Mire észbe kapsz, már babás leszel!!!!!
Röpcsike
Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!!! Sok szép petikétek lesz, aztán azok szépen elkezdik a fejlődést, majd 8,5 hónap után pedig a karodban tarthatod őket!!!!!!
Kamilla
Mizujs veled???? Ma még nem írtál!!!!!!!!!!!
Luna???????????????
Mary
Te jól vagy????????
Krisztike
Ezek a fránya hormonok!!!!!!!!!!!
De azért én a pszichológushoz csak elmennék, mert csak jobban tudja milyen bogyót lehet szedni kismamiknak!!!
A hormonok erősítették fel nálad a pánikbetegséget, nekem ez a meglátásom!!!!!
Twist
Nem írtál!
Minden rendben veletek??????
Baba
Pulzáló kicsi szívet kívánok neked az UH-ra!!!!!!!
Hozott a szombati hízóvágásból kóstolót!!!!!
Kérdezte a párom hogy: Hogy-hogy? Mire az anyós pityeregve: Ti is ugyanolyan gyerekeim vagytok!!!!!!!!!!!!!
Hát elég sokáig tartott a felismerés!!!!!
Nem ért ide 2 órára. Azért késett, mert még pakolászott mosogatott, felmosta a teraszt, és 1/2 3 körül hívta fel a párom, hogy otthon van e már? Ő meg azt mondta 1 óra múlva!!!! 1/2 4 után jött is!!!!
Azt mondta hogy eljön máskor is, ha eljöhet!!!!!???? Mondtuk neki hogy eddig sem volt megtiltva!!!!
És azt mondta az anyós, hogy milyen szar helyzetben van, mert ő van a két tűz között!!!!!!
És kaptunk elég sok kóstolót. Mire este megbeszéltük a párommal, hogy ma elmegy ő is, és visz nekik vadhúst.
Hát elég sokat beszélgettek, persze az após saját magát jó fényben akarta állandóan feltüntetni magát, de a párom mindig tényekkel megcáfolta!!!!!!!!!!!
Ja! És engem 100x jobban szeret mint a másik menyét, mert velem olyan jól el lehet beszélgetni, és jól kijövünk egymással!!!!!!!!!
Mondtam is a páromnak: Na most gondolj bele mi lenne ha utálna!!!!!!!!:lol:
Hát ezt is megcáfolta a párom, és emlékeztette arra, amikor is kígyót-békát rámkiabált meg stb.....!
Aztán mondta a párom neki, ha annyira szeret engem mint menyét, akkor most van mit bepótolnia, mert nem áll túl jól a szénája nálam!!!!!
A többit nem szeretném kiteregetni!!!!
Csak még annyit, hogy a drágalátos sógoromnak(bár én ezt eddig is tudtam), elég sok köze van ahhoz, hogy mi nem beszélünk 5 éve!!!!!