Új privát üzeneted érkezett!

Vicky: akkor csak tudtam valami hasznos infóval szolgálni a semmiből :lol:

Nekem tegnap jó élményem volt a külsőmmel kapcsolatban: vettem egy szoptatós hálóinget és éppen a méreten elmélkedtem, mikor azt mondta a kiscsaj, hogy jó lesz az M-es, mert egyébként vékony vagy, csak a hasad nő. :D Hazáig vigyorogtam a bóktól :lol:

Kép
zsizell

Nóri: ha már elszöktél a fotózásra, remélem teszel fel képet a picasara!
zuzmooo

Nóri, basszus, ez gáz, hogy ennyi meló fogad otthon...nem valami üditő :twisted:

Zuzmoo, Csipi, tök jó, hogy megfelel a régi házassági! Akkor gondolom a mi kórházunkba is jó lesz, nem kell intéznem frisset :D Legalábbis úgy veszem, hogy biztos ide is jó és kész.

Zsizell, és megvetted legalább a hálóinget? Mert ilyen bók után, ez a minimum!
lara

Reni: ne erőltesd meg a szép írást....hagyd a manóba

Nóri: én a helyedben biztos megköszöntem volna,hogy milyen sokat segített :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: komolyan, hogy kehet ilyen????????

Edit

Kép
ézsóné

ja, és itten nálunk kitartóan esik a hó! 8) :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Na, milyen majom vagyok: elmentem az okmányirodába jogosítványt csináltatni, mert a mostani még mindig a lánynevemen van. Bejutok egész hamar, kitöltöm a papírt, befizetem a csekket, erre kiderült, hogy én ezt már júniusban megigényeltem, és ott van készen... Totál elfelejtettem... :oops: Ezt a 4000 Ft-ot buktam, ill. visszaigényelhetem az illetékhivatalban...

boruska

Nóri, ez bosszantó :twisted: :twisted: a szülés után 5 nappal meg majd az azidő alatt összegyült cuccok fognak várni???
Feküdj le, pihenj és amikor hgazajön, mutasd meg neki, hogy melyik gombot kell megnyomni :)

apropó: lehet hogy már ti is gondoltatok rá, de amikor hazahoztuk a csajokat a kórházból, egy matt rúzzsal bekentem a tappancsot és lenyomatot készítettem belőle. Most már évente körberajzoljuk, de élvezettel nézik, hogy milyen picurka lábikóik voltak
stephie

Boruska: mióta terhes vagyok nekem is megzápult az agyam, de azért nem ennyire... :lol:

Itt is zuhog a hó reggel óta és nekem mindenképp be kell mennem a városba :( semmi kedvem hasraesni
zuzmooo

Anita: ez a láblenyomat nagyon jó ötlet! Remélem addig nem felejtem el :roll:
zuzmooo

Nóri, csak szép komótosan csináld. A férjed pedig elmehet a búsba...kézenfogva az enyémmel :twisted: :twisted: :twisted: :!:

Nálunk is még mindig havazik...kiváncsi vagyok kimegy-e az ember havat takarítani vagy azt is nekem kell majd... Még hogy fekvés és kényeztetés a doki szerint...ja,tartott 1 napig (gondolom mert orvos mondta, azért ez a rekord idő).....tele van a hócipőm :!:

Kép
csipike09

Csak kari után lesz meg az összes, mert 5db-ot kértem kari előttre!!!
Nem megszöktem, elengedtek, csak holnap visszamegyek a záróért!

Na de akkor vázolom a dolgokat.

Hétfőn este ugye néha keményedett a pocak. Sokat is melóztam, rohangáltam egész nap. Ráadásul minden fura érzésnél jól megnyomkodtam a hasamat. Ez persze remekül rátett egy lapáttal és cseszett abbamaradni Magnézium ellenére sem.

Magamnak még nem tudom megnézni a méhszájat, így bementem a klinikára, ahogy doki javasolta. Ott kiejtettem a keményedést és a 32. hetet egy mondatban. Egyből CTG-re pakoltak. Felvettek az osztályra.
6ágyas kórterem, fürdő a folyosó végén. 42fok a szobában. Leszart szivacsmatrac az ágyon.

Mindjárt elkezdték tolni a tüdőérlelőt, meg az antibigyót. Mellé 2*250mg magnézium pezsi! :shock:

Aznap éjjel SEMMIT nem aludtam, mert a tirpák szülésznők ordítoztak a folyosón.

Reggel vérvétel (hiába van a kiskönyvben a vércsoport, nekik kell az eredmény). Délelőtt 2vizit, közben vártam a dokimat. Leküldtek UH-ra, hiába volt előző napról leletem. Megkaptam a papírjaimat. Az előző napi CTG sima, mint a sivatag. 3000-es méhszáj. Ergo nincs bajom, semmi jel nem utal koraszülésre.

Lementem UH-ra. Gyereket 34+4. hetesnek saccolja a doki. FL szerinte 70. Előtte való nap, csak 65volt. :shock:

Megjön a saját doki. Ő hazaengedne, de nem rajta múlik. 3napnak papíron meg kell lenni, mert akkor térít az OEP. Tüdőérlelőt nem adnak ambulánsan. (minek is nekem az?)

Megjön a főorvos, akiről nem tudom, hogy az. Vázolom, hogy hazamennék. Most azonnal. Rendes, aszongya reggel 8-kor mehetek (4. tüdőérlelő adagot csak 10kor kellene megkapnom)

Mindenki elmegy, majd leléptem cuccért, kajáért meg pedikűrre! (nooormális?)

Este vissza. Átbeszéljük, mi a tökömnek szedetnek velem napi 3Augmentint. Aszongyák azért, mert a koraszülések 90%-ért fertőzés a felelős. Kérdezem, nekem van-e. (vettek kenetet, meg vizeletet is) Aszongya meg kell keresni. Megkeresi. Nincs. Akkor?
Már ne hagyjam abba, 6-7napig! :shock: :shock: :shock: :shock:
Fasza lesz, ha a kórházban összeszedek valamit a kiirtott hüvelyflóra miatt.

Este jön a váltás szülésznő adag. Igazi hülye őrmesterek. Szólok, hogy reggel mennem kell, nem szúr-e meg este hamarabb. Hát naná hogy nem. Sőt, ő reggel meg sem fog szúrni 2órával előbb! :evil: Majd ha a főorvos idejön szúrjon meg ő! (anyád!) Megkérdezem, hogy más kórházban egyben adják be ezt az adagot, nem hogy azon nem kapják fel a vizet, hogy csak 10 óra telik el. Hát közli, h menjek abba a kórházba! (ismét anyád)

Betesznek a szobánkba egy 42. hetes kismamit sz@r CTG-vel. Este 23h-kor nagy nehezen elaszom. 1h-kor ébredek. Új csaj csapkodja az ajtót. Nem tudok visszaaludni. 5h-kor szól, hogy folyik a vize! Hál'Isten! Elmegy!
Lefürdök, felöltözöm. 3/4 8-kor vizit. Doki engedélyezi a szurit. Éjszakás szülésznő meg nem adja be! Nappalos azért megszúr, de csak 1/4 9-kor. 8-ra fodrászhoz kellett volna mennem. Otthagytam a kocsit a kórház előtt, mert idegbetegen nem akartam keresztül mászni a városon sietve.

Elkések, de a következő vendég pont lemondja. Juhéjj!
Eljutok a fotóshoz, szép a hajam, van ruhám is. Nagyon jól sikerült minden.

Elmúlt 3nap mérlege: felesleges kórházba rohangálás, még feleslegesebb tüdőérlelő. A legfeleslegesebb az antibigyó, amitől egész nap kiesik a gyomrom.

Ebből arra jöttem rá, hogy legközelebb csak brutál fájásokkal közelítek a kórház felé.

Mellettem fekvő csaj 34. hetes, 40-50%-os CTG-t produkált. Előző baba is koraszülött volt. Első nap belevertek 24g Magnéziumot. Másnap egy kurva gyógyszert sem kapott. Én adtam neki a saját tablettámból, mert újra kőkemény volt a hasa. Jó esetben eltávot kap karácsonyra, ha nem szül addig. Ugye látogatási tilalom van az egész intézményben! Azon kívül ugyanazt a gyógyszert kapja, mint én.
Csak nekem mint mondtam semmi szükségem nem volt rá.
Konklúzió: minden szemetet belénk tolnak kérés nélkül, mert fizeti az OEP. Ugye UH gépet megvették, hát használni kell. Vérvételért is tuti perkálok jó sokat. Illetve a csodás tüdőérlelőjükért. Kíváncsi leszek a holnapi számlára, mert csak akkor adnak ki zárót, hogy meg legyen a lóvé! ÁÁÁÁ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.16 14:17-kor.
Vendég

Csipike: ez az egy jó a panelban: Nem én takarítom a havat. :) Bár ha kertesben laknánk, Szabi biztos nem hagyná, hogy én csináljam (mondjuk én se hagynám, hogy rám hárítsa az ilyen dolgokat...) :twisted:
zuzmooo

Az enyimnek tűnik leesett hogy terhes vagyok! Este vacsit csinált, elmosogatott, teát főzőtt.... :shock: :shock: :shock: :shock: mondom mi van öreg???? Aszongya: hát kezd leesni neki, hogy terhes vagyok :shock: mondom zsííííííííííííííííír :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri: nem semmi! :shock: Jó hogy már otthon lehetsz!
zuzmooo

Hát nagyon! Van kaja, ágy és tudok WC-re menni!
Bár a Zuram hangosabban horkol a csajoknál, legalább nem jár 6*10 alkalommal WC-re egy éjjel!
Vendég

Nóri!
ezt még olvasni is rossz volt.
Ilyenkor melyik osztályra fektetnek?

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Nálunk hajnal óta megállás nélkül esik.
Voltunk kint egy kicsit szánkózni. Lánykám el is aludta a szánkón. Bejöttünk, de mire lebontottam a sok ruhát róla addigra felébredt és cse..ik aludni.
:(
K

bchris

uhh, Nóri, ez szép volt! :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Csipike, Zuzmoo: nekünk se kell a panelben havat takarítani. Pedig én aztat úgy de úgy szeretem… Most is kimennék lihegni egy kicsit…de szigorúan hótakarítás közben

Edit: :D erősen itt volt már az ideje, hogy a panda aktivizálja magát…

Nóri: halál felesleg volt bemenned a kórházba. De neked ezt pont neked tudnod illett volna.

zarja

Nekem akkor nagyon rendes a Zuram. Mindig rámszól ha úgy látja hogy túltolom a melót és inkább megcsinálja ő. Mosogatógépkezelés nekik sem megy, de annyi baj legyen. A nagyfiú a mosó és a szárítógépet kiválóan kezeli. Mosogatni meg kézzel is tudnak ha arról van szó.
Na hólapátolást nemterhesen sem engedték, pedig én imádok szakadó hóesésben, sötétben kintlenni. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, a SOTE ilyen állapotban van? Mert, h a Jánosban 5 ágyas szoba, nuku örző(csaszi után rögtön tolnak a kórterembe :shock: ) rothadó zuhany, ocsmány WC, narancssárga mániás szakács ... azt mondom magyar valóság. Na de a SOTE...én azt hittem az csúcs :roll:

Kép
csipike09

Zarja: jobb később mint soha...kiváncsi vagyok hány napig tart ez a lelkes segítés nála.... :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Lara: megvettem persze! Tuti jó rám a hálóing, csak a mellem nagy, mert a vágásnál, ha kell, ha nem kijön a cicim :lol:

Nóri: így már érthető miért akartál szökni... :shock: :D

Ez a láblenyomat eszembe sem jutott - vagyis az nem, hogy összekenjem bármivel is a kis pöttöm talpát. Dehát a cél szentesíti az eszközt. :)

Kép
zsizell

jaj de joooooooooooooooooooooo, mingyá mék hazaaaaaaaa

Edit

Kép
ézsóné

Csilla: dettó, olyan gyönyörű havat lapátolni. De nem a lefagyott letiprott sz*rt vakarászni ám!

Zsizsell: nekem még így is kisebb a mellem a hasamnál :D

zarja

A hidegfront vagy mi az oka,de én ma nem bírok heverni. Délelőtt elmentem házidokihoz táppénzes papírért, aztán boltban pletyóztam, majd átugrottam még barátnőmhöz. Mire hazaértem, Apa készült délutános műszakba. Kaja melegítés neki, én még csak a tízórainál tartottam. Apa el, én nekiálltam kaját készíteni. Spenótos gombóc és kétszersült krumpli. Mindkettő új kaja, de ehetőnek bizonyult. 2-kor végre ágyba gurultam. Aztán jött a GLS futár gyerekek karácsonyi ajándékával (hétfő du. adtam le a rendelést!). Kis heverés, rádöbbenek, majdnem felforraltam a kazánt. Kazán lezár, összes ablak kinyit, addig adtam a baromfiknak vizet. Most itt tartunk, megyek megint heverni, mielőtt baj lesz.

Lara Szívesen bemutatkoznék dokidnak, 3. baba (pontos, precíz kislány :D ) napra pontosan a kiírás dátumán született :lol: . Vagyis betöltött 40. héten :D .

Nóri! Sajnálom a kórházasdit. Októberben én hasonlóan feleslegesen voltam bent. De csak egy nagy adagban kaptam Augmentint és 3x1 magnézium citrátot. Engem viszont megnyugtatott az a pár bent töltött nap és jót pihentem. De nálunk hotelszolgálat van még a megyei kórházhoz képest is és tündéri nővér állomány. Csak az ágyak kényelmetlenek. Ja, és én tudtam, hogy párom csakazértis minta "pótanyuka" lesz. Úgyis volt. Lakást kinyalta, mosást feldolgozta, vasalt, rendet rakott, takarított. 1 hét után tipptopp lakásra mentem haza.
pammut

zarja: nekem most kerültek kb. egy szintbe. De nagyon öreglányos, ahogyan ráfekszik a hasamra, mikor leülök :lol:

Kép
zsizell

Vazzeeee, itt a 34. hét. Én én nem akarok még szülni, én még nem értem meg eléggé rá. Uh, én nem tudok mit kezdeni egy önállótlan bébivel. Hogy mondom meg neki, ha kell valami ki lehet menni érte a konyhába, és hogy hiába bőg, ha nem akkor nem. Ajaj, én szegény fejem, nem lehet egy kicsit még elhúzni? Kb még 1-2 évet. Én még fiatalka vagyok ehhez!!!

zarja

Zsolti nekem is mindent megcsinál. Ő egészen addig egyedül élt tizenéves korától, amíg én hozzá nem költöztem. Mos, főz, takarít, ha kell. Persze mióta én itt vagyok nem nagyon kell neki, így nem csinálja. Ha viszont szükség van rá, legalább ért hozzá, és nagyon ügyes férfi létére. Megfogtam az Isten lábát. :lol:

Kép
zsizell

Zarja! Ne pánikolj, már késő. Néha én is azt kérdezem mindenkitől elefántkönnyek közt, hogy nem lehet ezt visszacsinálni. És mindenki szépen mosolyogva azt válaszolja: hogy nem lehet. Szerintem annyi dolgunk lesz majd, hogy nem lesz időnk ezeken agyalni, hanem megy minden magától. Igaza van Zsoltinak, ha sokat vagyunk itthon, sok időnk van gondolkozni - ami bizony nők esetében nem jelent soha semmi jót. :D

Kép
zsizell

hát csajok, a helyzet az, hogy az én meggymagjaim sose fognak túlnőni a pocakomon :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Edit: meggymag? akkor az nagy! Anyukám pattanásnak hívja az övéit...

Kép
zsizell

Hát az én cicikéim is nőttek (de még milyen szépet, igazán büszke vagyok rájuk) de az ősanya stíl messze kerül. Még ellen állnak a newtoni erőknek szépen előre néznek(sem a súly sem a méret nem is indokolja, hogy lefelé kéne törekedniük - sajna :( ) Eddig mindig azt mondtam, ha a pocim nagyobb már a cicimnél akkor elkezdek fogyózni. Na most jött el a pillanat hogy túlnőtte a cicikéim apró méretét- de most kivételesen elfogadott a méretarány eltolódás.

zarja

hehe. ősanya. a kicsi felsőtest, kicsi mellek, nagy csípő, és nagy pucor??? ehem. igen. ilyen vagyok én... :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Sajni az én méreteimre már hatott a gravitáció. Régen nem voltak nagy melleim, pont kézbe valók voltak. Aztán a fogamzásgátló megtette a hatását... És sajnos rossz hatását, mert attól lett betegsége is, így most az egyik tényleg látványosan nagyobb, mint a másik. De Zsoltit nem zavarja, örül, hogy kétféle van neki. És kis önző, mert azt mondja, ha megszületik a baba, ővé lesz a nagyobb, és a babáé a kisebb. :lol:

Kép
zsizell

Zarja, elég talpraesett vagy hozzá, hogy egy bébinél bonyolultabb dolgot is megoldj :wink: mi bízunk benned :lol: ahogy Zsizell is mondta, már késő, visszacsinálni nem lehet :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Zarja, no para.....egyébként én pontosan ugyanettől fosok!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

de télleg mindegy fene már...az a gyerek ki fog jönni...bent nem marad....jó lesz hidd el...életed legnagyobb kalandja 8)

Edit

Kép
ézsóné

Edit: én egyszer ezt mondtam anyukámnak, hogy életem legnagyobb kalandja lesz! Hát ne tudd meg mit kaptam érte! Órákig hallgattam a hegyibeszédet, hogy egy gyerek nem kaland, mint a többi hülyeségem a sziklamászással, a repüléssel, meg hegyibringával...ez komoly dolog! :lol:

Kép
zsizell

Nóri, jó, hogy újra otthon vagy, bár jobb lett volna nem kupira hazaérni.... Szegénykém. Lucával legalább minden rendben volt? Kapott kaját ölelgetést és ilyeneket?

Zsizell, Vicky, ha kérdésetek van a kórházi dolgokkal kapcsolatban, küldjétek el nekem priviben vagy mailban, az egyik szülésznő kedves ismerősöm, azt írta, nyugodtan zaklassam a kérdéseimmel. Nekem is vannak, a tieitekkel együtt összeírom, ő biztosan és hitelesen fog válaszolni.

Tettem fel mai pocakfotót az albumba. Még én is meglepődtem...

Boriék ma voltak lovagolni, s míg vártak a sorukra, közben szánkóztak az óvónőkkel. Azt mondták, nagyon profi volt. Hát ja, tavalyról csak megmaradt valami! :)
ktc

De jó Katica! Akkor összeszedem a gondolataimat!

Kép
zsizell

Sziasztok!

Itt is esik a hó, már reggel óta. Voltam is kinn egy kicsit sétálni és közben bank, posta, doki, sztk meg egy-két bolt.

Nóri! Aha, most már értem miért akartál annyira szabadulni a kórházból. Azért nem semmi, ami ott volt. :? De azért mondjuk, apjuk egy kicsit odatehette volna magát otthon... :x

Edit! azért a mai napod jobb volt, mint az előzőek. Legalábbis hangulatilag, a bálnatáncon jött röhögtem. :D

Zarja! Azt hiszem már nem tudunk innen kiszállni, de ezt akartuk, nem? :wink:

Jövök egy kicsit panaszkodni. A bankban már megint van valami, ami miatt még mindig nem kaphatjuk meg a pénzt. Bár bevettem a leszarom tablettát, de egy kicsit rosszulesik a dolog. Pláne, hogy csak kéne az a rohadt pénz. A kocsi javítattása már meg lett indítva, de pénzt még nem láttam. :shock: :x :cry: Tud valaki valamit, hogy mikorra kéne kifizetniük? :roll: A következő: most már tuti, hogy tönkrement a mosógépem. Reméltem, kihúzzuk addig míg megkapjuk a pénzt, de csak most kell ennek is tönkremennie. :evil: Ha lenne centrifugám még kimosnék, de így meg vagyok lőve. Pfff.. :evil: Na jó erről ennyit. A következő kérdésem: milyen mosógépet ajánlotok? (Lehetőleg 100-as keret alatt, plíz.)

Kép
Kép
molmar

Molmar: hát én nagyon smucig vagyok ilyen téren, ÉS pl háztartási cikket mindig újat, de szépséghibásat veszünk. Itt van egy ilyen kisbolt, ahol a szállítás során megsérült árukat rakják (nagyobb áruházakkal van kapcsolatuk és onnan veszik át) pl 50 ezerért vettünk tavaly fagyasztó-hűtő Indesit A kategóriás hűtőt. Kiváló annyi a baja, hogy a tetején megkarcolódott. De mivel a hűtő 2 méter magas én meg 1, 60 ezért piszkosul nem zavar, hogy a teteje karcos. Mondjuk akkoriban ez a márka sima boltban 100-120 között mozgott. Szerintem felétek is van ilyen lerakat.

zarja

Hazaértem a túráról. Visszaolvasok, oszt jövök! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok!

Szivesen látom a havat takaritani szeretőket.Egyedül úgyis uncsi csinálni.
:D :D

bchris

Molmar Nekem immáron másodjára Whirpool mosógépem van. Felültöltős, mert más nem fér be. Ebből van 50-120. ezerig, attól függően mennyire okosat akarsz. Mi 1 éves részletre vettük, havonta 6-7000 Ft még se fáj annyira. Neten rendeltük, pár nap alatt házhoz szállították és olcsóbban vettük, mint a helyi műszaki áruházban kínálták.
pammut

Telefonos megbeszélésünkre hivatkozva törlöm az előző üzenetet! :D :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.16 17:00-kor.
Vendég

Boruska!
Láttam iwiw-en a kérdésedet!
Én lehet, hogy tudnék ilyen szerelőt. Akár kettőt is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zarja! Azt hiszem elég jól ismerem a környéket, hogy tudjam, sajna nincs ilyen szépséghibás termékeket áruló üzlet. :cry:

Pammut! Mostani gépem Whirpool, kihúzott 10 évet. Állítólag ez szép teljesítmény, mert sokan szarnak mondják. Nem akartalak ezzel megbántani, mert én is "megvédtem" az enyémet, például 2-3-szor látta csak szerelő a miénket. De most tudom, hogy nem érné meg megjavíttatni. (Tárcsahibás lett a dob (jól használom a kifejezést? :shock: + kilyukadt.)

Nóri! Ne csináld már! Szerintem Zarja nem akart Téged megbántani, csak ami a szívén, az a száján. Nagyon sajnálnám, ha egy sértődés miatt elbúcsúznál tőlünk...

Kép
Kép
molmar

Nóri,ne mááá.... itt senki nem akart megbántani !

Kép
csipike09

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?