Új privát üzeneted érkezett!

Holnap miért nem lesz feleségek? Megint elrakták valahova?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Kriszti:Remélem rendeződnek a dolgok a pároddal és karácsonyra otthon lesz veletek :wink: :D

Szösz:Én már próbáltam de hiába mutogatok neki lépegetős képeket :D

Mancsa:Szegény Mamád :cry: nagyon sajnálom.

Winchi:Á nekem nincs ennyi energiám sajnos.
Vendég
 


Valami olyasmit hallottam hogy csak márciusba folytatják :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: (de ez nem biztos)
Vendég
 

 
 

Szösz:Írtam privit
Vendég
 


Sziasztok!

Szösz! Ne haragudj, annyira restelltem, hogy úgy elrohantunk, de katasztrófa volt a kiscsajszim.
Együtt sétáltunk a barátnőmmel és az ő kislányával. Az órajátéknál elkezdett a barátnőm kislánya hisztizni valamin. A Milu kb. 5 percig némán hallgatta, majd ő is nekiállt sírni. Nem tudom miért. A lényeg, hogy nem tudta abbahagyni. Amikor találkoztunk, éppen csend volt, de 1 percre rá már folytatta is. Egészen hazáig, sőt még itthon is.
Ilyen voltam, hogy ááááááááááááááááááááááááááááááá! Nem túlzok, de fél óráig tuti ment a műsor.

Anyany! Nagyon sajnálom amin keresztül mentek. Tanácsot sajnos nem tudok adni, mert az összeset közhelynek-okoskodásnak gondolnám.
Jelenleg mi is egy mélyponton vagyunk (nagyon-nagy mélypont), de leültünk és beszélgettünk. Ki-mit-hogyan...stb. Ettől természetesen nem változott még semmi, de rájöttünk, hogy mind a ketten akarjuk, mert ezért a kis 2 éves hisztigépért mindent meg kell tennünk, hogy ne menjen tönkre a házasságunk. Mind a kettőnk előtt jó példa van, biztos, hogy a szüleinknek is voltak kríziseik, de nem adták fel, és mi nem nőttünk fel csonka családban.

Pussz és gondolok rátok!

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa:Jó hogy leültetek pároddal megbeszélni a dolgokat :wink:

Rosszul sikerült a matek dolgozat egyetlen olyan feladat se volt benn amit órán gyakoroltunk még aki tök jó matekos annak is rosszul sikerül hát akkor nekem aki olyan lüke hozzá Kép

Na megyek én is aludni Kép Szép álmokat
Vendég
 


Lara: Nem kaptam privit. :cry:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Winchi: Engem érdekelne az a csirkés recept!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Kép
Kép

Ilyen volt:)

Kép

Ilyen lett :))


Megható ez a nap :))

Boldog hófordulót Matyi és Réka :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Boldog Szülinapot!


Vettünk a Coraban egy doboz díszt, kék és ezüst, ilyen nagy doboz, minden van benne, szalag, dísz,...minden, kedvező áras akcióban. Na most olyan büdös, hogy nemlehet feltenni a fára. Kátrány és gázolaj szagú, pedig már egy éjjel szellőztettem a teraszon. így tegnap a tavalyi díszeket tettem fel, de közben füstölt a fejem. Még jó, hogy olcsó volt, csak használni nem lehet, de egyébként nincs vele gond...

Betti
Kép
betti0412
 
 


Boldog szülinapot Emma!Gyönyörű vagy!:)

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Drága Emma!

Nagyon Boldog 1. születésnapot Kívánunk!
:D :D :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Miért lettek ilyen picik a betűk! :(

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Emma babának nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!! :D :D :D
Gyönyörű ezen a képen. :) Hogyan ünnepeltek?

Anyany! Nagyon sajnálom, hogy már külön albérletben gondolkozol, szegénykéim. :( Azért szerintem is jól gondoljátok meg, mielőtt léptek. Borzasztó, hogy egy édesanya (mármint anyósod) ilyen helyzetbe hozza a gyerekét, annak családját. :evil: Anyósom nekem messze lakik, de egyébként is nagyon jó természete van. Anyukám már keményebb dió, de az életünkbe soha nem szóltak bele apuval, szerintem csak akkor tennék, ha esetleg nagy baj lenne.

Krisztina, szia! Sajnálom, hogy Nálatok is családi viszály van, nagyon rossz lehet Nektek. :( Kívánom, hogy minél előbb rendeződjön a helyzet és karácsonykor együtt ünnepeljetek.
Nagyon szép a kislányod. :) Nagyon ismerős vagy nekem, nem a tolnai suliba jártál véletlenül vagy arrafelé laktál a lakótelepen?

Betti, basszus, miből csinálják ezeket a díszeket... :roll:

Lara: sajnálom a matek dogát... :(

Winchi: te aztán tényleg egy energiabomba vagy. :wink: És még azt akartam írni, hogy Matyi csak még sármosabb lehet a harci sérülésével. :lol: Tegnap Nati is arcra esett a konyhában, dőlt a szájából a vér, szerencsée a sérülés nem annyira komoly, picit a felső ajka repedt fel, nem dagadt be reggelre sem, csak picit piros.

Naspi, jó volt Rólatok hallani, gyere gyakrabban! :D

Beze, Lexi is nagyon édes a képeken, kis huncut! :wink: Remélem, az éjszakák továbbra is jól alakulnak.

Tojás: nekem most kifejezetten mondta a védőnő, hogy még a 15 hós oltás előtt kapjon fehérjét is, mert abban az van, ne akkor derüljön ki, ha esetleg allergiás. Egyszer kapott már Nati, nem volt tőle gond. Viszont a tejet felfüggesztettem, a két alkarján lett pár pötty már a kezdeteknél, nem szaporodtak de nem is múltak el, most figyelem, mi lesz tej nélkül.

Most mennem kell, Nati hív.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Nekem is kicsik lettek a színes betűk. :roll: :(

Kép
Kép
katinka31
 
 


Emma BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó képek :lol:

Réka neked is boldog hófordulót! :lol:

Jesszusom Matyi is 14 hónapos! :shock: Kicsit lassítanám az időt, olyan gyorsan nől! Persze délután meg már alig várom, hogy este legyen, tegnap mind a hárman hisztisek voltunk, jó nap volt :?

Csirkés receptet majd leírom ha Matyi alszik!

Matyi mai játékai: Milupás üres teás doboz, 1 db piros csipesz, 1 mű mikulásvirágszál, a testápolóm, 1 db előke. Játék ma még nem volt a kezébe azok szépen porosodnak a szobában :roll:

KépKép
winchi
 
 


nekem meg nem lett színes a felirat :evil:

Natinak puszi, én is frászt kaptam amikor vérzett Matyi szája

kimegyünk havazni, itt folyamatosan esik

KépKép
winchi
 
 


Katinka, de a Tolnaiba jártam. A sziget utcában nőttem fel és 4 éve lakunk a Cserepes közben. Te is oda jártál?

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Sziasztok!

Minden elmaradt jókívánságom a szülinapos babáknak: Kép

Az elmaradt névnapi köszöntések a névnapos mamáknak: Kép

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tüüüüünnnncccciiiiiii! :lol: :lol: :lol: De jó, hogy jöttél, írj magatokról mi újság? Kistesós vonalzó király! Lassan telik az idő fekve igaz? Mit csinálsz, férjedurad hogy van?

Emmának boldogságos születésnapot kívánok. Szépek a képek!

Betti: jó, hogy írod, gondoltam rá, hogy hozatok anyuval díszeket, ő is a corába jár. Nekünk színes díszek lesznek rajta, anyu a tesóméktól tavalyelőtt csupa arany és piros díszeket kapott, így nekem adta a régi díszeinket. Még van olyan ami a dédnagymamámé volt. De lehet, hogy azt pár évig csak a dobozában nézhetjük. Féltem a gyerekektől.

Apa most alszik Dorcsival, Levi játszik, nekem meg főznöm kéne.
Winchi: én is várom a csirkés receptet.

Köszönöm az együttérzéseteket lányok a nagyszüleimmel kapcsolatban. Szörnyű ezt látni, 53 éve házasok és ők a példa előttem. Nagyon nagyon ritkán veszekedtek, nagyon szeretik egymást. Mióta nyugdíjasok, azóta együtt főztek, mama keverte a rántást, papa pucolta a krumplit, közben odamentek egymáshoz, megsimogatták, megpuszilgatták egymást. Mamám teljesen össze van esve, tiszta sárga, papának meg egész nap könnyes a szeme.
Ne haragudjatok, nem akarom a kedveteket elrontani, csak jó kiírni magamból, aztán veszek egy nagy levegőt és játszom a gyerekekkel.
Vendég
 


Sziasztok!

Emmának nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk :D :D :D :D :D :D Kép

Tünci:De jó hogy benéztél.Nagyon szép vonalzója van a babónak :D

Képzeljétek itt akkora hó lett hogy mehetünk hógolyózni Kép
Vendég
 


Mancsa! Bontsák ki a dobozt és szagoljanak bele! Megéri!

Mondtam már, hogy ma megyünk 5-re dokihoz? A rendes uh után beírt babamozira megint, ha sikerül és kukacos mutatja magát, egész dvd-t kapunk róla....ha sikerül....a múltkor látványosan fordult el és a fenekét mutatta, de még a fejét is eltakarta a két kezével.
Délután eldumcsizok kicsit vele, hogy naaaa..apa meg anya kedvéért légszi kicsit mosolyogni. :D
Szóval remélem minden rendben lesz és sikerül a felvétel is túl azon, hogy egészséges természetesen.

És mostmár nem engedi hogy begörnyedt háttal üljek, csak kihúzva lehet, ha véletlen ellankad a figyelmem azonnal benyomja a lábait a bordám alá és szól, hogy így nincs elég helye. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Mancsa:Nagyon nehéz ez az időszak nektek :cry: Én nagyszüleim is 53 évig voltak házasok aztán a papa meghalt,a mai napig sokat gondolok rá nagyon szeretem őket,mikor pici voltam sokat voltam náluk meg utánna is minden nap bementem most is a Mamához is megyünk ha hazamegyünk.Most már kezd jobban lenni(4 év után)de még mindig mondja hogy milyen rossz egyedül :cry: És még mindig sirdogál :cry:

Boldog hófordulót Rékának meg Matyinak :D :D :D :D

Szösz:Akkor megirom mégegyszer a privit :wink:
Vendég
 


Betti:De jó :D :D :D én ugy szerettem uh-ra menni :D
Vendég
 


Ezt a képet most láttam egy másik topikba.Olyan szép :D Kép
Vendég
 


Mancsa sajnálom :cry: Ez a legrosszabb, hogy nem tud az ember segíteni a nagyszüleinek csak végignézzük ahogy leépülnek... Mennyi ember van akivel bárcsak újra találkozhatnék... Na majd egyszer amikor 90 évesen szépen csendben elalszok akkor találkozok velük újra! :wink: Addig nem érek rá :lol:
Ne haragudjatok ha kicsit morbid vagyok!

Tünci jó hogy benéztél! Csak pár sort írj légyszi hogy hogy vagytok, hogy érzed magad!

Betti remélem szépen mosolyog majd este a fiatalember :lol:

Lara szép ez a kép!

KépKép
winchi
 
 


Szösz:Iwiwre irtam neked.képzeld itt azt irja ki hogy nem létezik ilyen nevü felhasználó :shock:
Vendég
 


Paplanos csirkemell

4 közepes csirkemellet kicsontozunk, szeletekre vágjuk és kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk. 5 dkg vajban (olajban) a hús mindkét oldalát megsütjük, majd tűzálló tálba fektetjük. A visszamaradt zsíradékban 25 dkg apróra vágott gombát, sóval, borssal addig pároljuk amíg a saját levét el nem főtte. Ekkor 2 evőkanál liszttel meghintjük és 2 dl tejjel felengedve, kevergetve sűrű mártássá főzzük.
Langyosra hűtjük, majd belekeverjük 2 tojás sárgáját végül a tojások kemény habbá vert fehérjét. Ezt a habos masszát a csirkeszeletekre halmozzuk és forró sütőben addig sütjük amíg a „paplanba” beleszúrva a tűre már nem ragad a massza.
Ropogós burgonya és befőtt illik hozzá.

Az én imádott mamám receptje!
:lol:

KépKép
winchi
 
 


Szia Tünci! Ha már kicsit jobb kedved lesz, várunk ám vissza!!!!!! :D

Lara: Hát én nem tudom mi van, múltkor meg nem tudtam belépni. Pedig létezem!

Winchi: Nem vagy morbid, sokszor én is így gondolom. Szerintem ez így jó is lenne.

Katinka: Végülis gyűjtitek a spar pontokat? Úgy emlékszem 1x írtad. Mikor akarjátok beváltani? Mert szerintem én tudok adni nektek elég sokat. Majd összeszedem mennyi is van, de én nem sokat szeretnék beváltani.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Hello Lányok!

Gyorsan bejelentkezem, nehogy azt higyjétek elveszem.
Mától apa itthon van szabadságon. Juhejj. Ma berakja a konyhába a kájhát, úgy döntöttünk, míg itthon lesz addig fűtünk vele. Régi kályha, de van némi fánk, és így talán kevesebb gáz fogy majd.

Az oltást nem kapta meg, mert begyulladt a torka, de már jól van, majd jövő hétfőn kapjuk meg az oltást. Készülünk ezerrel a karácsonyra, szombaton már elkezdem a sütögetést. Bevásárolni még mindig nem voltunk, próbálom összeszedni az előhívatni való képeket. A karácsonyi nagytakarítással majdnem kész vagyok, bár még van mit csinálni.. :)

Van egy csomó sütés nélküli sütireceptem, akit érdekel, írjon priviben e-mail címet, és átküldöm. Most kaptam őket...

Pénteken céges vacsi, már nagyon izgulok, tök várom. Remélem jó lesz.

Emma baba nagyon-nagyon boldog szülinapot neked! Nagyon édes a képen! És milyen nagy már!!! :)

Kép

Tünci! Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, remélem azért már kicsit könnyebben viseled a nehézségeket. Szép az új vonalzó, megkönnyeztem.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


winchi: nyámm, jól hangzik a recept! :)

Jajj, ma reggelre tiszta fehér volt minden, gyönyörű havas a táj. Délután megyünk szánkózni Dorkával. Többiek? Nálatok is esett, esik? Itt még szállingózik. Már kezd igencsak karácsonyi hangulatom lenni. Remélem nem olvad el hamar. Jó lenne, ha fehér karácsonyunk lenne.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


any, rhkriszina: nagyon sajnálom, amin keresztülmenek, főleg így karácsony előtt. ez biztos a gyerekeknek sem tesz jót. Szerencsére nekem jó anyósom van, persze neki is megvannak a heppjei, de Danit sosem uszította ellenem. Mondhatom, hogy lányukként szeretnek. Én nem is tudom mi lenne velem Dani nélkül. Két éve majdnem elveszíttem, mikor autóbalesete volt, Dorka a pocimban volt, azóta hálát adok a Jóistennek minden napért, és percért amit együtt tölthetünk. Ráadásul Dorka annyira apás, hogy nem is tudom mi lenne vele apa nélkül. Persze nálunk is vannak viták, de mindig igyekszünk józanul átgondolni, és megbeszélni. Remélem nálatok is rendeződnek a viszonyok.

mancsa: sajnálom a nagyszülőket. Sajnos már az enyémek sem fiatalok. Nagyon félek, hogy elveszítem őket, próbálok annyi időt eltölteni velük, amennyit csak tudok. Mindig eszembe jut, hogy majd egyszer mi is megöregszünk... fáj belegondolni.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Más, képzeljétek Dorka egy hete Anitának hív, és nem mondja, hogy anya. Kicsit rosszul esik, és ráadásul még álmában is úgy sír, hogy Anita.....bezzeg apának mondja, hogy apuka, apuci, apuka. Na szépen nézünk ki!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Nagyjából visszaolvastam, de nagyon sok lett volna, ráadásul egy csomó minden már elvesztette aktualitását.De a képekben mindig mindenkinél gyönyörködöm, elképesztő változásokon mennek át ezek a babák, gyönyörű mindenki!! :!:

Igazából már este akartam írni pár sort, de csak jól megbőgettetek..Olvasom a gondokat, s aztán mindjárt amit Mancsa írt a nagyszüleiről és el is tört a mécses..

Nem tudom sikerül -e jól megfogalmazni, amit mondani szeretnék, lehet közhelyes, de másképp, jobban, nem tudom.
A mostani évek, az élet változásai nem kedveznek a harmónikus, nyugodt kapcsolatoknak..nehéz sok téren, amikre korábban nem is gondolt az ember..mindenki küzd anyagi téren, szinte nem ismerek családot, ahol nincs betegség, vagy más gond és ez mind ,mind nehezíti a békében élést..
vannak és lehetnek sírós napok, hallgatós hetek, vagy veszekedős hónapok..ez nem baj, így megy majd az egész élet, de ezt akartuk,erre fogadtunk hűséget, bajban is, betegségben is egy családot alkotunk..
mielőtt bárki véglegesen döntene, a szívünk legmélyére kell nézni, s ha azt mondjuk:élni tudok a mosolya, az illata, az érintése nélkül, ha képes vagyok reggelente levegőt venni a hiánya tudatában, csakis ekkor lehet elmenni, elengedni,elválni...mert elveszíteni haragban olyan könnyű..de lányok,amíg a szeretet legkisebb érzése is megvan bennetek, addig érdemes küzdeni, érdemes dolgozni érte...és kell is!!

Mert a világon nincs nehezebb, mint levegőt venni a szeretett ember nélküli életben...

KépKépKép
tünci28
 
 
 


szia Tünciiii!

nagyon örülünk ám neked!
és tök jó a babavárós vonalzód is!

ancsi!
én is hol Ani vagoyk, hogy anya, hol meg anyóóóóóóó
:D
a párod hogy szólít? ha anyát mond akkor könnyebben visszaáll rá.

Emmának boldog szüeltésnapot!!!
Vendég
 


Más:
Nagyjából elvagyunk, megvagyunk.minden napért nagyos hálás vagyok az életnek, naponta tudatosítom magamban ,ohgy minden reggel közelebb kerülünk a biztonsághoz, az élethez.Kismuci egyre erősebb, néha nagyon meg tud lepni egy-egy jól irányzott rúgásával, de ez is csak azt bizonyítja, hogy nem fújja el minden szellő.:) Ma egy pillanatra meg nem áll, 5-kor keltett, azóta bugi van.

Már nincs minden nap a vérzés, még jövő héten megyek egy uh-ra, remélem ott is minden rendben elsz és aztán már az újévben talán fellélegzem.Általánosságban a sok fekvéstől már mindenhol fáj, néha már gyakorol a pocak is, meg a heg környékén is fájdogál, de amúgy valószínűleg a tünetek 80%-a teljesen normális terhességi tünet, csak én aggódom túl sokat(itt fáj, ott nyilall, emitt húzódik, jaj, csak nem a magzatvíz, stb, talán ismerős mindenkinek.)

Még pár hétig tuti fekvés, anyu néha jön segít takarítani, párom minden egyebet megcsinál, még a héten dolgozik ,aztán szabin lesz egész újévig.

Nagyon készülődni Karácsonyra nem tudok, mert két hónapja csak kísérettel hagyom el a házat, nem megyek, csak kizárólag orvoshoz.nem ülök, nem sétálok, semmi.olvasok, tévézek,várom haza a férjemet, kb ennyi.

(kicsit irigykedem is a karácsonyi készülődéseket olvasva, de majdcsak vmit kitalálunk a férjemmel mi is.)

A másik, meg hogy hamarosan már nekem is ismeretlen az út, tavaly ilyenkor már kórházban voltunk,nem is emlékszem másra, csak,amire nem akarok.Úgyhogy lesz egy csomó újdonság, remélem még minimum márc közepéig.

Hát, kb ennyi.

Hiányoztatok ám!!!!!!!!!!!!!!
tünci28
 
 
 


Nálam is eltört a mécses ma. Reggel kávézás közben olvasgattam a netes napilapokat, közben az egyik netes rádió karácsonyi frekvenciáját hallgattam, mire karácsony lesz meg is unom a folyamatos ilyen zenét..na és jött egy dal, ami nem igazán karácsonyhoz kapcsolódik, de szép és megható és ez az én kislányom dala, amit azóta is kerülök. Emlékszem mikor ültem a sötét garázsban, az autóban egy pénteki nap, ezt szólt és szívszakadtáig bőgtem, hogy ne a férjem előtt kelljen és búcsúztam tőle, mert vasárnap mentem a kórházba.....
Ez szólalt meg reggel hirtelen és nekem csak megállt az idő és nem volt erőm elkapcsolni, csak jöttek a gondolatok, hogy a december az övé, hogy már egy éves lenne és vajon hol lehet most és úgy sírtam.
Közben meg simogattam a hasam, hogy kisfiam anyu nem miattad sír és nem neked szól, ne haragudj.
Aztán ahogy jött....el is múlt. Vannak ilyen pillanatok.

Betti
Kép
betti0412
 
 


ma kicsit jobban vagyunk.
át kell gondolnom a helyzetet még ezerszer.
igazából nem is tudom mi lenne a jó megoldás.
de abból, ami már volt, a sok veszekedésből nem kérek többet.
Zsófi nagoyn szereti az apját. de, és itt van a nagy DE!
Vendég
 


Igen Tünci, itt mindenki annyit-de annyit kérdezett rólad! Én meg még néhányan mások, mint egy pletykás vénasszony csapat hoztuk-vittük a híreket! :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Emmának nagyon boldog első születésnapot!

Tünci, meghatottak a soraid... Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, és hogy a fiatalúr ilyen jól érzi magát odabent. :D

Katinka, köszönjük szépen.

Anyany, igen, írtad, aranyos vagy. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nem tudom, miért kicsivel írta!

Fogalmam sincs, mit kapjon a férjem karácsonyra, a hangfalat az ügyes futár máshova szállította, ráadásul törötten, így remélhetőleg a holnapi nap folyamán visszakapjuk a pénzt. :evil: Nincs valami jó ötletetek?

Anya délután mesélte, hogy náluk a nappaliban tündérke vasárnap megtett 3 lépést egyedül. :D Persze én nem voltam ott. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze!
teszveszen vagy a vaterán nincsen másik hangfal?
én a párom telefonját csináltatom meg, meg ha jól viselkedik akkor kap egy rendes bőrtokot a telefonjához. de majd csak januárban...
de csak ha jól viselkedik.


éls gratulálok az első pici lépésekhez!!!


betti!
erős vagy!
Vendég
 


Voltunk dokinál, 1kg 100gr. Hát a 4d az olyan felemás, a méhlepény belelógott, nagyon kellett figyelni, hogy elkapjuk és a vége fele meg is unta, a kezét odatette az arca elé, csavargatta az orrát, meg dörzsölte a szemét.
Nyújtogatta a nyelvét is, meg tátogott a szájával. Megpróbálok egy képet csempészni.

Kép Kiss Attila

Betti
Kép
betti0412
 
 


Kép kezem, amivel jelezem, hogy elég már...

Betti
Kép
betti0412
 
 


betti!
de jó!
nagoyn örülök!
nagoyn aranyos! pocifotó is van, vagy még ne kérjem?
Vendég
 


Tünci: olyan jó olvasni, hogy itt vagy! Nem is mondtad/írtad h csökkent a vérzés!!! Dejóóóóó!
Biztos hallotad már eredetiben. Ez a t-mobilos dal. Sztem nagyon szép. Remélem nem leszel tőle szomorú...azt nem szeretném!
Te jutottál eszembe mikor hallgattam, gondoltam elhozom. Remélem nem tettem rosszul!

http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Lányok, bocsánat az off-ért :oops: :oops: :oops:

Tünci!
Bizonyára emlékszel még rám. Minden nap vadásztam a híreket rólad ebben és az eggyel feljebbi topikban. Nagyon örülök, hogy "visszatértél", és hogy a dolgok normalizálódni látszanak! Talán Betti meg tudja mondani, hogy milyen érzés az ismeretlenben lenni, de szerintem kicsivel nyugisabb lesz, mint a már egyszer átélt rossz emlékek. Tiszta szívemből kívánom,hogy a vágyad teljesüljön, és március közepéig még szépítgesse az albérletét a kicsi fiad! És nagyon boldog karácsonyt kívánok (ne aggódj az idei miatt, jövőre már hárman ücsörögtök a fa alatt :wink: )

Betti!
Én is sírtam, ahogy olvastalak....
Nagyon szép a kis Attila. És már szép súllyal rendelkezik!
Jó karácsonyi készülődést, és gyönyörű szép karácsonyt kívánok!!!

Lányok!
Mindenkinek kívánok nagyon szép és áldott karácsonyi ünnepeket és BUÉK!!!
Vendég
 


Jó reggelt!

Lányok nem is tudom mit írjak...

Olvastam Tüncit újongtam, hogy szépen fejlődik a kisember és ahogy az írásból látom Tünci is kezd pozitív lenni, ami nagy haladás, csak így tovább!!

Aztán Betti zenén bőgésénél már nálam is eltört a mécses, hogy mekkora erő kell ehez, siratni a kicsilányt és közben simizni az öcsit. A képek nagyon jók, igazi férfi nem szereti ha fotózzák :wink:

És a T mobilos reklámot is köszönöm, Matyi nagy kedvence ez a reklám mindig megáll és hallgatja ezt a zenét amikor meghallja.

Ragyogó idő van csak éppen -8 fok :shock:

Beze gratula a lépésekhez!

Lányok az én energiám sehol nincs Ancsiéhoz képest! Abban elfáradtam, hogy elolvastam mennyi mindent csinál :lol:
az iwiwes mailcímemre elküldöd a sütirecepteket?
:wink:

KépKép
winchi
 
 


Jó reggelt lányok!

Betti! Nagyon jól sikerült ez a két kép. Szép súllyal rendelkezik a fiatalúr. A második nekem olyan, mintha azt mutatná: peace! :D
Büdös karácsonyfadíszek? Ez nagggyon durva. A gyártó igazgatójának beraknám a szobájába. Lehet, hogy egy óra múlva már a mentő vinné el... :twisted:

Mancsa!
Én csak reménykedni tudok, hogy így élhetem le az életemet a férjemmel, mint ahogy a nagyszüleid. Annyira szép, de a vége mindig szomorú, mert egyikőnk tuti előbb hal meg a másiknál. Én a 100. szülinapomat szeretném megünnepelni. Szeretnék ajándékkosarakat kapni és egy köszöntést az akkori polgármestertől, ja és egy címlapfotót a helyi lapban: Emi néni 100 éves! :lol:
Tervek vannak, majd meglátjuk..... :D

Képzeljétek négyes lett az analízis matekvizsgám. Meg se merem mondani az évfolyamtársaimnak, mert kikiáltanak strébernek. A pénzügy négyesemre is már furán néztek és kaptam a "beszólásokat". Mindenki a kettesre hajt, hogy meglegyen. Én meg úgy vagyok vele, hogy azért fizetek egy rahedli pénzt, hogy tanuljak. Utálnám ha állandóan kettesem lenne. :oops:

Kép
jaffa4
 
 


Emmának nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!

Kép
jaffa4
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?