Sziasztok!
Emma babának nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!!
Gyönyörű ezen a képen.
Hogyan ünnepeltek?
Anyany! Nagyon sajnálom, hogy már külön albérletben gondolkozol, szegénykéim.
Azért szerintem is jól gondoljátok meg, mielőtt léptek. Borzasztó, hogy egy édesanya (mármint anyósod) ilyen helyzetbe hozza a gyerekét, annak családját.
Anyósom nekem messze lakik, de egyébként is nagyon jó természete van. Anyukám már keményebb dió, de az életünkbe soha nem szóltak bele apuval, szerintem csak akkor tennék, ha esetleg nagy baj lenne.
Krisztina, szia! Sajnálom, hogy Nálatok is családi viszály van, nagyon rossz lehet Nektek.
Kívánom, hogy minél előbb rendeződjön a helyzet és karácsonykor együtt ünnepeljetek.
Nagyon szép a kislányod.
Nagyon ismerős vagy nekem, nem a tolnai suliba jártál véletlenül vagy arrafelé laktál a lakótelepen?
Betti, basszus, miből csinálják ezeket a díszeket...
Lara: sajnálom a matek dogát...
Winchi: te aztán tényleg egy energiabomba vagy.
És még azt akartam írni, hogy Matyi csak még sármosabb lehet a harci sérülésével.
Tegnap Nati is arcra esett a konyhában, dőlt a szájából a vér, szerencsée a sérülés nem annyira komoly, picit a felső ajka repedt fel, nem dagadt be reggelre sem, csak picit piros.
Naspi, jó volt Rólatok hallani, gyere gyakrabban!
Beze, Lexi is nagyon édes a képeken, kis huncut!
Remélem, az éjszakák továbbra is jól alakulnak.
Tojás: nekem most kifejezetten mondta a védőnő, hogy még a 15 hós oltás előtt kapjon fehérjét is, mert abban az van, ne akkor derüljön ki, ha esetleg allergiás. Egyszer kapott már Nati, nem volt tőle gond. Viszont a tejet felfüggesztettem, a két alkarján lett pár pötty már a kezdeteknél, nem szaporodtak de nem is múltak el, most figyelem, mi lesz tej nélkül.
Most mennem kell, Nati hív.