boruska: Én nem hiszem, hogy ennyire gáz lenne a programozott császár. Anyu a húgomat úgy szülte és minden rendben van vele. Szeptember 12-re volt kiírva és 21-én már megcsászározta a doki. Anyu egyébként is már 40 évesen szült, szóval jobb volt neki így. A húgomnál csak az allergia van, de egyébként egészséges. Mondjuk lehet hogy a tüdejének hiányzott a nyomakodás, de ez nem bizonyított.
Alvás: Én elég jó alszom. Jöhetnek a kövek.
Mondjuk ha egyszer fel kell kelnem pisilni, akkor nehezen alszom vissza, de amúgy jól megy. Átforduláshoz én mindig felülök. Én is van, hogy a hátamon maradok véletlenül, de nem sokáig szerintem.
csipike: A Nóri szobatársa csak attól szenvedett az infúzió alatt, hogy nem kelhet fel. Ezen biztos szenvedtem volna én is, néha jól esik egy kis séta. Meg hogy nem kell az ágytál.
hbarbi: Kell a kiskönyved, az orvostól egy igazolás és a papírjaitok. Nekünk volt vagy 1/2 óra, mire a csaj megírta a nyilatkozatot.
zuzmoo: Jó lehetett ez a sok sapkás sztori.
stephie: Mostanra is már sok kismama halt meg én mégsem oltattam be magam. Ha baj lenne, biztos én is a fejemet a falba verném, de nem ijedtem meg talán eléggé. A rossz dolgok mindig másokkal történnek meg.
Én is már alig várom, hogy kint legyen. Biztos nagyon szép baba lesz. Remélem olyan nagy haja lesz, mint nekem meg a tesómnak. Én is majd félni fogok tőle, hogy összetörik, utoljára két éve a barátnőm 3 hetes fiával is így voltam. Olyan kis pici volt.