Helló Lányok!
Évi!
Akkor hajrá, jöhet a kistesó
Mi még várunk valszeg 3 éves koráig, mert itt nem veszik fel Ilangot oviba, ha itthon vagyok amúgy is...
Állítólag ez most még csak a kis féröhelyü ovikban van így, de a jövöre nézve ezt ki akarják mindenhova terjeszteni. Nem értem a lényegét, szerintem egy gyereknek szüksége van társaságra, szocializációra. Nem jól gondolom?
Andi!
Szopi
Köszi a kérdésed, Ilang megvan, bár szippantyúzni kell a nóziját napjában többször. Adom neki napi 3x3 ALIUM CEPA-t (aszem így írják), meg 2x2-öt a kaliumosból a köhögésre. A köhögése már jó, csak ez a fránya orrfolyás ne lenne
Láz ilyesmi nuku, csak ami az orrából jön az horror
Sofka!
A 2 hét múlva tali nekem is okés, már csak egy a gondom, nem tudom merre vagy, de remélem ezt lemail-ezzük addig. Ugye ilyen "újoncok" is mehetnek mint én??
Ildi!
Szép paraméterei vannak Ancsinak!
Jó magas mint a mamája
Képet régen raktál már fel, légyszi!
GOmbóc!
Furi, hogy eddig nem mondták, hogy étvágy-evésbeli gondot is okohat a hipotoniás gyerekeknél?!
De mostmár gondolom ezt is jó tudni
Örülök, hogy Maszatka is jól van odabenn, vigyázz magatokra! Addig örülj amíg pörög, ez olyan jó dolog
(irigy
)
Tesód UH-ja
Angi!
Ilang is egy darabig nézi-hallgatja a Kárókatonát, söt van, hogy táncol is, de aztán elmegy mert fontos dolga van
Docika!
Gyere bátran ha unatkozol, itt mindig van valaki
Ahogy Angi írta, biztos elszórakoztatunk
Kaska Drága!
De jó újra itt!
Vilcsi nem semmi lehet, gondolom a derekad és a hátad már kivan.
Nyugtasson meg, hogy innen már csak pár lépés és majd kocog magától a csaj, aztán meg gyözzél utána rohanni.
Nálunk már ez van, nem kis fejfájást okozva ezzel.
A járás után már csak egy-két nap és elkezd szaladni, na azokból vannak ám az igazi szép esések.
Ilang már úgy néz ki mint egy domborzati térkép. Sebek-puklik, kék-zöld foltok, de hozzá lehet szokni
Aztán kérünk ám fotókat is mert rég láttuk már Vilcsi-kisasszonyt!
Na most ennyi voltam megyek leteszem a manót aztán hajat mosok!
Pussz
Tündér