Új privát üzeneted érkezett!

Kata!

Gondolhatod, ez volt az első amit visszanéztem! Dicsérted őket, hívtam: fel se vették!!! :twisted: És nem ők voltak az egyetlen ilyen éjjel-nappali szervíz, akik fel sem vették a telefont! :twisted: :twisted:
Tegnap megint 1 órától nem volt fűtésünk, de lelkesen vártuk a szerelőt, aki meg is érkezett este 7-re. Hát már fáztunk rendesen, piszok ideges és mérges voltam. De amit meleget csiholt mindent megbocsájtottam neki :lol: És....éjjelre is maradt a meleg. Az volt vele a baj, hogy felfűtés után nem kapcsolt újra. Valami bizgerentyűt kicserélt és most jónak tűnik, de nem akarom elkiabálni. Még nem nyugodtam meg - főleg hogy jön akár -20 is! :? :?

Akkor olyan fél5 felé bedobjuk a sóoldatot!

Anikó!!

Húú, nekem is az tünt fel, hogy milyen hosszú Maja haja! :shock: :shock: :lol: :lol: Édes a csajszi :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Hoztam pár képet Tamaráról.Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. Szupergyors szülésem volt. Csütörtökön este 8-ra értünk be a kórházba 4 perces fájásokkal, 9-re jött az orvosom, burkot repesztett, kaptam még egy kis oxitocint, mert nem voltak elég erősek a fájások és negyed 12-kor megszületett Tamara.
Majd, ha lesz egy kis energiám keresek Zorkáról újszülött képeket és megmutatom mennyire hasonlít egymásra a két csaj, hihetetlen:)
Az egyetlen különbség, hogy Zorka kis kopasz volt, Tamarának pedig fekete haja van:)

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Judit,
Botond kommentárja: ez a Zorka tesója, most született, hát nem is olyan kicsi :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 

 
 

Sziasztok!

Gyors kérdésem van: nincs véletlenül valakinek egy felnőtt cowboy kalapja kölcsönbe péntek estére?????? Zoliéknál céges karácsonyi buli lesz, és cowboynak kell öltözniük.... pedig még csak most bújt ki a Mikulás jelmezből :D
Ha valakinek van, kölcsön kérhetnénk? Örök hálánk!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 



Sziasztok!

Judit,
Tamara tündéri kisbaba :-) nagyon kis nyugisnak látszik, nem sokat sír igaz? Zorka "megbarátkozott" már vele?

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Anikó!
Maja is nagyon kis tündéri, igazi kis csaj :D
Ákos is nagyon édes!
Jó lenne még karácsony előtt összejönni megint, esetleg a jövő héten.... nektek jó esetleg valamelyik nap? Vagy nekünk jó még most a hétvége is, Zoli sajnos szombaton és vasárnap is dolgozik...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Ja,
és továbbra is keressük a cowboy kapalot :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Judit!
Igaza van Botinak, milyen szép nagy baba!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Judit,
Tamara gyönyörű, még egyszer gratulálok!!!

Anikó,
Majának tényleg mekkora haja van, nagyon szép...az én kisfiamnak lesz valaha ekkora????nem hiszem ...bár ha nem vágatom le :lol: :wink:

Orsi,
mi maximum egy simlisapkát tudunk adni, de azt hiszem az nem passzol a szereléséhez... :lol:

Ha addig nem jönnék már akkor:
Boldog Karácsonyt és Egészségben és Szeretetben Gazdag Új Évet kívánok Mindenkinek!!!:)))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


MINDENKI KARÁCSONYA

Nagy szeretettel várunk mindenkit 2009. december 20.-án 17 órától a Vecsés város Polgármesteri Hivatala előtt tartandó Karácsonyi ünnepségre.

A Falusi Óvoda Katica csoportja karácsonyi műsorral szeretné szebbé tenni mindannyiunk ünnepét.

Gyermekeink ajándéka a karácsonyfák alá...




Békés, boldog ünnepeket! Kép
kállai
 
 


Gyertek, gyertek!

Valaki tudna segíteni, hol tudok gyorsan A3 jó minőségű "plakátot " nyomtatni? (helyben , ha lehet)
Köszönöm!

a gyermekek gyönyörűek!

anett
kállai
 
 


Judit, Tamara nagyon szép, formás baba :-) Ügyesek voltatok, ez tényleg gyorsan ment. Akkor ezek szerint megúsztad most az eda-t. Remélem márciusban én is elkerülöm.

Huh, Gyöngyi nem semmi. Nekünk tavaly pont dec 25-én az autó ment tönkre, de végérvényesen és az is nagy bosszúság volt.
A Kata által ajánlott gyorsszaki nekünk bevált, nemrég cserélték a zuhanytálcát. Vmikor mosogatógépet is tervezünk, hasznos tanácsokat adott már a vásárláshoz, előkészítéshez is.

Anikó, ezek szerint Maja múltkori (sajátkezű) hajnyírásának már nyoma sincs :-) Nagyon szép hosszú a haja és nagyon bájos ezekben a ruhácskákban :-) Ákos tiszta Maja, tehát ő is szép :-)

Orsi, köszi az elérhetőséget, megkeressük őket. Kalapunk sajnos nincs.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Anikó,

Valld be, hogy Maja haját valami ultrahangos módszerrel hosszabbítjátok:) Ahányszor látom mindig vagy 5 centivel hosszabb:)

Nem is dicsekedtem, hogy milyen meglepiben volt részem hazaérvén a kórházból. A konyhában beüzemelve várt egy mosogatógép és egy szárítógép:) Miki már novemberben megvette, a boltban tároltatta és a vízvezetékszerelőnek is szólt, hogy majd egyszercsak lesz egy SOS munkája:))
A mosogatógép gyönyörűen mosogat, sosem voltak még ilyen csili-vili poharaim:) A szárítógép meg az évezred találmánya, olyan finom puhák, illatosak lesznek a ruhák és úgy veszem ki őket, mintha ki lennének vasalva:) Szóval nagy volt az öröm:)
Vendég
 


Judit, nagyon szép gyerek Tamara, igazán jól sikerült, gratulálok! :)
Milyenek az első órák/napok? Éjjel hogyan viselkedik? Zorka hogyan reagált rá?
Hogy az én Uramnak miért nem jutott eszébe ez a mosogató- szárítógép dolog, amikor Zalán született :?: :!: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Judit!

Gyorsak és ügyesek voltatok :P Még jó, hogy este kellett mennetek!
Szép lányka ez a Tamara! A képeken olyan mint egy 2-3 hós baba :P S bár a szemét nem látom, sztem hasonlít így is Zorkára...csak ducibb :lol:

Milyenek az első napok 2 gyerkővel? Kérlek csak a jó dolgokat írd, nehogy meggondoljam magam...

Pont erre a két dologra vágyom most éppen, amit Te kaptál meglepinek :wink: Tököm tele van már a mosogatással (pedig nemrég még nagyon mosogatógép-ellenes voltam) és azt is utálom, hogy 2 napig szárad egy adag ruha :? Csak még azt kellene kitalálnunk hova is férne el nálunk az a két plusz masina :roll:

Anikó!

Maja kész fotómodell! Azok a beállások :shock:

Gyöngyi!

Remélem most már meleg van nálatok folyamatosan! Ha nincs gyertek át hozzánk nyugodtan melegedni! Ma este olyan forró volt a kő a lábam alatt, hogy szabályosan égette a talpamat...gyanús nekem, hogy Zéti valamit elprogramozott a termosztáton :P

Ma voltam a kórházban UH-n. Épp aludt Borkó...persze ettől függetlenül szinte folyamatosan érezhetően mozgott :shock:...remélem ettől nyugisabb lesz idekint :wink: Mondjuk minimum annyira, mint a bátyja :wink: :wink: :wink:

Kaptam róla képet is, látszik az arcocskája, ha rá tudom venni magam felrakom. (bevallom voltunk 4D-n is pár hete, csak lusta voltam felrakni a fotót :oops: ) Több doki is megcsodálta, hogy milyen szép...ezen kicsit csodálkoztam is, hiszen naponta több tucat UH-t látnak, most meg rá voltak meredve a monitorra... :shock:...persze nekem jól esett :wink:

Ja, és a dokim közölte, hogy jól megnövesztettem ezt a gyereket...szinte minden mérete 33-34 hetesnek felel meg...szóval kicsi babóra ne számítsak :) Max. ha előbb születik...mint Zétikém :wink:

Képzeljétek nekem hétfőn esett le, hogy jövő hét közepén karácsony :shock: :oops: Nagytakarítás, ajándék Zétinek, menüterv stb...meg még sehol :oops: No és persze ünnepi hangulatom sincs...gondoltam bemegyünk vmelyik nap a Vörösmarthy térre magunkba szívni egy kis karácsonyi hangulatot :roll:...remélem összejön. :wink: :wink:

Biztos akartam még valamit, de már nem tudom...megyek és eldőlök! :wink: :wink: :wink: :wink:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Bár nem reagáltok, azért remélem eljöttök vasárnap. Tami lesz az angyal és fog énekelni .... egyedül.

Judit!

Olyan boldognak tűnik az írásod.... örülök, hogy itthon vagytok!

Bizony ÉVI NEHOGY meggondold magad :lol: .

anett
kállai
 
 


Ha már ennyien áhítozunk mosogatógépre, akinek van megosztaná a tapasztalatát. Mire figyeljen az ember választáskor és ami még eszetekbe jut.

előre is köszönöm :-)

Évi, én is így vagyok. Tavaly ilyenkor már hetek óta karácsonyi díszbe öltözött a lakás, tegnap tettem fel egy-két dolgot és még nem mindent :-( Én sem tudtam igazán ráhangolódni :-( Annyi, hogy az ajándékok már régen megvannak, sőőőt a nagy részét már be is csomagoltam :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Sziasztok!

Judit!

Csatlakozom az előttem szólókhoz: gratulálok a tényleg csodaszép lánykádhoz!! Remélem úgy alakulnak az első napok ahogy szeretnéd! Zorka nagyon feldobottnak tűnik a képen!! :lol: :lol:


Évi!

Ne gondold meg magad!! :lol: Amilyen mázlista vagy neked Bóróka is alvós baba lesz :lol: :lol:

Köszi a felajánlást, talán már egyenesben vagyunk fűtésileg. Kedden még volt egy sokkom: elkezdett az egyik radiátor folyni :twisted: , éjjel kétóránként kellett a rendszert utántölteni, hogy megmaradjon a fűtés. Erre másnap jött a szerelő megtekert egy csavart és rendbe jött a radiátor :shock: :shock:

Emőke!

Nekünk van mosogatógépünk és azóta is áldom magam, hogy rászántuk magunkat. Én se nagyon akartam, mert luxusnak tartottam, de munka és két gyerek mellett rengeteg időmet felszabadítja! Kívánok mindenkinek mosogatógépet!!! :lol: :lol:
A mienken van félprogram és rövid (1 órás) program: szinte csak ezt használjuk, mert a napi cuccokat tökéletesen takarítja. Ha valami nagyon koszos, akkor jön a nagyprogram, ami 2 órás. Szóval imádom!
Ja, és hívtam a gyorsszakisokat, csak fel sem vették hétvégén a telefont! Lehet hogy jók......ha el lehet őket érni! Én haragszom rájuk.

Anett!

Mi ott leszünk és csápolunk és viszünk virágot!! :wink: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Anett!
Mi is megyünk ha nem lesz hányás-hasmenés mert most az Edó nyomja :( . De apa itthon lesz így a betegeskedőt rá hagyom és az egészségeset meg viszem magammal :wink: .

Mindenkinek millió puszi de tiszta nyűgös a bagázs és nincs idegem írni

szandrakiss
 
 


Évi,

Húú most nézem a vonalzódat, hogy már Te is nemsokára szülsz....nem semmi hogy repül az idő.

Hát egyelőre ha akarnék se nagyon tudnék rosszat írni:) Tamara áldott jó baba, nappal eszik-alszik, az éjjelek nem annyira nyugisak, viszont ahhoz képest isteniek, mint amilyeneket Zorkával éltünk át az első 6 hétben. Most éjjel kétszer kelt, egyszer szopi után vissza is aludt, másodszor másfél órát nyüglődtünk, aztán odavettem magunkhoz az ágyba és aludtunk reggel fél9-ig, amikor Zorka ébresztett minket:)
Zorka imádja Tamarát, néha túlságosan is, nehezen viseli, hogy nem piszkáljuk, amikor alszik.
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki bőven van tejem, ma reggel egy 70-es szopi után még 180-at lefejtem. És már nem olyan kis bénácska, úgy néz ki eltehetem a cumisüveget:)

Mosogatógépről én is önként mondtam le, mikor ideköltöztünk mondván, hogy felesleges, de az utóbbi időben kezdtem úgy érezni, hogy másból sem áll a napom csak mosogatásból na meg a vízszámlánk felét szerintem az tette ki, hogy vártam, hogy meleg víz jöjjön a csapból...
Szárítógép nélkül pedig nem tudom mit csinálnék, eddig ugye volt egy üres szobánk, most már nincs, ráadásul ahogy mondod Évi, 2 nap mire leszárad egy adag ruha, ráadásul be is büdösödnek, a szennyestartó állandóan tele, nem tudok mosni, mert nincs hova teregetni...na szóval kellett az. Ja és még egy csomó vasalnivalót is spórolok, mert úgy veszem ki belőle a ruhákat, mintha ki lennének vasalva. Szerintem csak az ingeket kell ezután vasalnom, meg max az ágyneműt.
Vendég
 


Anett!

Bocsi :oops: ! Ha Zéti is úgy akarja (alvásától függ) mi is ott leszünk :wink: Amúgy jó hogy újra "szóltál"...nélküled szombaton mentünk volna :lol:

Gyöngyi!

Én????????????MÁZLISTA?????????? :shock: :shock: :shock: De jó is lenne :roll:

Ok, Ok, hogy jó a géped, de milyen márkájú???

Gyöngyi+Szandra!

Törlesztendő adósságotok van felém/felénk :arrow: SÜTIRECEPT :!:

Judit!

Neked milyen márkájúak a masinák?

Akartam tegnap kérdezni a tejcsit, csak gondoltam nem stresszellek még én is vele...úgy is mindenki ezt kérdezgeti ilyenkor. Jó, hogy van bőven :P

Ha nem muszály nem előzném meg Katust... :wink:

Bár összehasonlításként megnéztem a Zéti 31 hetes adatait...cirka 420 grammal saccolták nagyobbra Borkó súlyát...ebből kikövetkeztettem, hogy ha ezentúl már csak a Zéti tempójában hízik és kb. akkor születik meg (38. hét körül) akkor is lesz vagy 3600 gramm...ha meg a 40. héten születik :shock: :shock: :shock:

Ja, és tegnap elhamarkodottan nyavalyogtam :arrow: a szárítógép simán elfér a fürdőben :P

KÖRKÉRDÉS:

Használ valaki BRITA víztisztítót? Ha igen: tapasztalat?

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Évi,

A szárítógépem Indesit, a mosogatógép De Dietrich. Utóbbiról sosem hallottam, német márka, állítólag hasonló, mint a Miele, csak itthon nem népszerű. Az Üllői úton van egy bolt, ahol szépséghibás, csomagolássérült háztartási gépeket árulnak a bolti árnak sokszor a feléért, ott vette a család ezeket.
Vendég
 



Folyt.

Csak esemény volt.

Szóval azt tudom, hogy hipermarketben kell venni és nem a neten mert a magyarországi forgalmazó a hipermárketeknek adja el (beleértve a Saturn, MédiaMarkt- azt hiszem itt van a legnagyobb választék). Pirosat nem lehet kapni csak a fehéret és a kéket (piros az nem magyarországi forgalmazóé így a szűrőbetét sem a magyar víznek felel meg benne). Egy szűrőbetét kb egy hónapra elég (100 liter vízhez). A megvásárolható szűrőbetét az 3300-3900ftba kerül (attól függ hol veszed) és 2 db van benne tehát cca 2 hónapra való. Kiszűri a nemesfémeket, a vízkövet és a klórt a vízből.

És ha jól tudom az hoz nekem a Jézuska :D

szandrakiss
 
 


Szandra, hogy van Edóka? Jobbulást Neki!

Judit, megírnád a bolt címét, jól hangzik amit írtál. Az üllői út viszont igen hosszú :-)

Évi, én kb 2 évvel ezelőtt szereztem be egy ilyen "szerkezetet", akkor a metróban volt akciós. Már ha a kb 2 l-es műanyag edényre gondolsz szűrővel. (kék) Egy ideig a költözés körül nem használtuk, néha szüneteltetem. Szandra leírta mire jó. Tudományos :-) tapasztalattal nem tudok szolgálni, hit alapján használtuk :-) Most eszembe juttattad, hogy viszek mintát a szűrt és nem szűrt vízből anyósomnak, vizsgálják meg. (olyan helyen dolgozik, ahol ezt meg tudja tenni) Majd beszámolok az eredményről :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 



Emőke,

Üllői út 243, az Europarknál majdnem.
Weboldaluk is van: http://www.leertekelve.hu/index.html
Vendég
 


köszi Judit, itt is szét fogunk nézni.

Még vmit a vízszűrőhöz. Teljesen más íze van a csapvíznek a szűrés után.

E.

Kép


Kép
birdie
 
 


Sziasztok!

Emőke,
mégegyszer bocsánatot szeretnék kérni, nagyon rosszul érzem magam Levi miatt :? Engem is teljesen megdöbbentett az ereje.... kérlek ne haragudjatok ránk!

Nekünk is van szerencsére mosogató gépünk, én nagyon szeretem, a miénk INDESIT, én nagyon meg vagyok vele elégedve, annak ellenére, hogy nekünk ez csak egy 8 terítékes, mert nagyobb már nem fért volna el. Annyi a hátránya, hogy nagyobb fazekakat nem teszek bele, mert akkor más már szinte nem fér mellé.

Anett,
mikor, hánykor, és pontosan hol lesz ez a karácsonyi ünnepség?

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Ja közben, visszanéztem, és meg is találtam mindent:

"MINDENKI KARÁCSONYA

Nagy szeretettel várunk mindenkit 2009. december 20.-án 17 órától a Vecsés város Polgármesteri Hivatala előtt tartandó Karácsonyi ünnepségre."

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Már csak Levin múlik, hogy leszünk-e :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Halihó!

Szandra!

Pár hete már kacérkodom a Brita gondolatával, de csak vasárnap óta (akkor láttam a Két testőr-ben) kezdtem nézelődni ez ügyben. Ma felhívtam az Auchant és van nekik a 3.5-ös 4600 Ft körül. Viszont csak ezért nem mennék oda, így inkább mégis megrendelem innen :arrow:

http://www.vizetiszom.hu/index.php?menu ... t1&wcs=eup

Amint látom van náluk hozzá szűrőbetét is.

Aztán lehet, hogy holnap még "megerőszakolom" magam és ellibbenek a Media Marktba :roll:

Ja, és el lehet számolni egészségpénztári számlára!

Van nekik csapra szerelhető vítisztítójuk is, ha ez beválik veszek majd olyat is...

Emőke!


Igen, arra gondolok, csak -most már- van belőle nagyobb is :D

Köszi az infót! Kiváncsi leszek ha bevizsgáltatjátok a vizet :roll:

Van valami furcsa íze egyébként a víznek? Gondolom ha van is meg lehet szokni :roll:

Adriéknak van szipi-szupi Lux víztisztítójuk...amikor először ittam náluk vizet éreztem valami furcsa ízt, de mostanában már nem :roll:

Szandra, Gyöngyi!

Sütirecept plííííííííz... Bocsi, hogy ilyen kis akaratos vagyok, de vágyom azokra az ízekre :oops:

Ha nektek úgy jobb, akkor elmegyek hozzátok és kimásolom a kis sütis füzetecskétekből...vagy kifotózom :wink:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Orsi, dehogy haragszom, szerintem ettől még cifrább dolgok is lesznek, ahogy növögetnek. :-) Egy hét és elmúlik a prezúr :-) Azt hiszem Ábelt nem viselte meg lelkileg, de ha legközelebb jöttök teszteljük :-) Én viszont azzal álmodtam, hogy a karodon volt Levi és csattogtatta a fogát :-) :-)

Igen, Évi van vmi "furi" íze a víznek. Ja és természetesen megírom, hogy mi lett a bevizsgálás eredménye.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 



Ezt a Gyöngyitől kaptam:
Itt a pogi receptje:

- 1 kg rétesliszt
- 2 db margarin (lágy)
- 2 tojássárgája
- 1 tejföl
- Fél csomag szalakáli
- Só
- 25 dkg reszelt sajt (én többet szoktam használni)

A tésztát összegyúrom a sajt felével, kinyújtom. Megkenem a maradék tojásfehérje és 1 tojássárgája keverékével és megszórom sajttal (én szezámmagot is szórok rá)
Kiszaggatni és kb 150 fokon sütöm.

Itt pedig az almás receptje:

30 dkg liszt
1 cs sütőpor
2 ekanál kristály cukor
2 ekanál tejföl
25 dkg Rama
1 db tojás sárgája
pici gríz (én ezt sokszor kifelejtettem)

Töltelék:
1 kg alma
25 dkg kristály cukor
kevés fahéj

Tészta alkotórészeit összekeverni és két felé szedni, kinyújtani az egyiket (tepsi méretűre de jól be kell lisztezni alatta mert elég lágy a tészta). Bele tenni a tepsibe (nem kell kivajazni és kilisztezni így sem ragad le egyáltalán) és a tetejét meg kell szórni egy pici grízzel. Az almát nagy lyukú reszelőn le kell reszelni, kinyomkodni, meg kell szórni a cukorral és a fahéjjal majd óvatosan összekeverni, hogy ne eresszen levet. Rárakni a kinyújtott tésztára, majd kinyújtani a másik fél tésztát és azt is rátenni. Villával megszurkálni, előmelegített sütőben, kis-közepes lángon kb 30 percig sütni.

Én a két réteg tésztát a széleknél össze szoktam nyomkodni egy kicsit, hogy ne folyjon ki a töltelék.

Ha kicsit kihűlt akkor szeletelhető különben szétesik.

ÉVIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
EZT CSAK A TE KEDVEDÉRT!!!!!!!!

:D

szandrakiss
 
 


Sziasztok,
Ha valakit érdekel, vagy karácsonyra szeretne L'Oréal, Lancome, Maybelline terméket ajándékozni, van nálam néhány doboznyi, a bolti ár töredékéért.
Ha valakit érdekel, szóljon, telefonáljon, ugorjon át megnézni!
Ízelítőül:
L'Oréal kollagén ráncfeltöltő (6500 Ft helyett) 3000 Ft
Maybelline szemhéjpúder 400 Ft
Maybelline, L'Oréal körömlakkok 300-600 Ft
Maybelline cool effect szemceruza/szemhéjfesték 400 Ft
L'Oréal kiss proof rúzs 800 Ft
L'Oréal color riche rúzs 800 Ft
Lancome hidratáló ajakrúzs 2000 Ft

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Halihó!

Szandra!

ISTENNŐ vagy!!! (ide most egy előtted földig hajlós szmájlit képzelj :wink: )

Kata!

Hétfőn vagy kedden (amikor neked is jó) átmennék megnézni mondjuk a ráncfeltöltőt...az az én koromban már elkél :oops:

Majd hívlak!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Lányok!

Változott a holnapi időpont, nem 17, hanem 16 órától lesz a Mindenki karácsonya !!!!!


Kata!

Engem nagyon érdekel....

anett
kállai
 
 


Bár még csak a beszéd első fázisában járunk, mégis minden nap produkál vmi nagyon szórakoztatót Ábel. A következő "párbeszéd" tegnap zajlott:

Altattam Ábelt. Mostanában maratoni, 1 órás altatásaink vannak, ilyenkor sok mindent mond, hogy elüsse az időt. :-) Például ki hol alszik, kinek hol a helye. Feri céges karácsonyi bulin volt, így Ábel apának a hült helyét mutatta:

- Ata ii - ez az apa itt alszik.
- igen, kicsim itt alszik, de most később jön haza, de itt fog aludni.
- mire Ábel : "néni"
Hmm, egy pillanatra átfutott a fejemen, hogy a gyerek tud vmit, amit én nem :-) de szerencsére folytatta "hasssa, háta". Ja mondom, igen a héten volt a kötelező oltás miatt a doktor néni és megvizsgálta a hasadat, hátadat.
Néha nagyon mókás szituációt produkál egy-egy asszociáció :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Emőke, :lol: :lol: :lol:

Évi, Anett, holnap is itthon leszünk, de a hétfő-kedd is jó, csak csörögjetek ide előtte! :) (Anett, elküldöm priviben a tel.számomat)

Lányok, erről a víztisztítóról mit kell tudni, hogy valóban meggyőző legyen és én is akarjak egy ilyet? A mosogató- és szárítógéppel kapcsolatban már kezdem meggondolni magam, csak hozzánk sehova se férnének be, basszuskulcs :(

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Jelentem Tamara átaludta az éjszakát :D :D :D
Fél1-kor evett, majd fél8-ig húzta a lóbőrt:)
Vendég
 


Judit, elcserélném a gyerekemet a tiedre, mert az enyém éjjel 2 óránként evett :x MÁZLISTÁK VAGYTOK! :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Kata,
ha eljutunk hozzátok még a hét elején, akkor engem is érdekelne ha volna esetleg szempilla spirál???

Emőke,
látod, mi hajlamosak vagyunk máris másra gondolni, mint a gyerekek :wink:
Bocsi a rémálomért, ezekszerint benned is jobban megmaradt mint Ábelben.... :cry: Gyógyul már?

Anett,
mi ebben a hideg, szeles, orkános időben nem biztos hogy kimerészkedünk Levivel, Őt még egyébként sem kötné le a dolog, én lettem volna kíváncsi rátok, bocsi :roll:

Judit,
mázlista vagy, mi mostanában megint kelünk hajnalban is Levivel, szerintem azért mert jön a foga, de már az is megfordult a fejemben, hogy csak éhes :roll: pedig vacsira megeszik egy egész kiflit, fél almát + fél körtét milupa 7 gabona keverékkel, és még elalvás előtt szopizik is....

Szandra,
ezek a süti receptek egész könnyen elkészíthetők, lehet hogy én is nekiesem - persze fahéj nélkül :lol:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Szandra!!

Köszi hogy beírtad a receptet! :lol: :lol: És minden mást is!! :wink:

Évi!

Megkaptad, amit akartál? :lol: :lol: Még ha nem is tőlem! :lol:
Kicsit megint el voltunk foglalva a fűtésünkkel - vagyis annak hiányával :twisted: :twisted:

Adri!!

Hogy vagytok?????????

Kata!

Tudom miről beszélsz! :lol: még emlékszem, pedig a ráncfeltöltő nekem is aktuális :oops: :oops: :oops:

Emőke!

:lol: :lol: :lol: édes lehetett!

Anett!!

Húú, hogy lesz megtartava ez a karácsonyi fellépés ilyen időben???????? :? :? :? mi azért megpróbálunk kimenni, már nagyon szépen süt a nap- járhatóak lesznek az utak (talán)

Ja, Évi! Az én (mi) mosogatógépem Zanussi. Wirhlpool a kedvenc márkám, azt szerettünk volna, de mindenhol nagyon leszolták: mosogatógépből nem szabad azt venni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anett, szeretnénk majd beszámolót és képet a műsorról!

Orsi, írtam privit, remélem, át is ment...

Gyöngyi, mi van megint a fűtéssel :?: :?: :?:
Még egy kérdés: van elfogadható szakmai magyarázatod arra, hogy egy eddig teljesen normálisan működő 4 hónapos gyerek miért "romlik" el egyik napról a másikra??? Eddig éjjel egy- max két alkalommal evett, és napközben is többnyire tartotta a 3 órát két evés között. Mostanában éjjel is 2-3 óránként akar enni (pedig esténként szép adag tápot kap vacsorára - reggel és este már pótolni kell, mert nem bírom tartani az iramot ezzel a 6,5 kg-s húsgolyóval...)

És mivel újra van gépem , töltök fel néhány fotót a fickókról:
:lol:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Nem semmi mekkorák a fickóid!!!
Ez a könyv-kerítés valami divat?:)Zorka is állandóan ezt csinálja:)
Vendég
 


Sziasztok!

Először is: nagyon megértem aki nem jött a hideg miatt!

Aki viszont megtisztelt minket Anikó, Gyöngyi és Szandra!

Nagyon köszönjük nektek, nagy örömöt szereztettek! Taminak és bevallom nekem is!


köszönjük!

anett
kállai
 
 



Anett!

Szívesen! Sára szerint: "nagyon ügyesek voltak a Kálla Tamaráék!" :lol: :lol:
Hát, ha nem rólatok van szó lehet ki se tesszük a lábunkat - olyan hideg volt! :? :? :lol: :lol: Hősök voltak ezek a kicsi gyerekek, akik ilyen ügyesen helytálltak ebben a zimankóban!

Kata!

Nálam a "normálisan" működő gyerek egy éves koráig 4-5X kel éjszaka! :lol: :lol: Tuti nem a kaja az oka!!! Ezt a saját tapasztalatom is mutatja. Egyszerűen csak kori sajátosság: nem alsuik már olyan mélyen, több minden felébreszti,álmodik és lehet a foga gyötri. Szerintem ilyenkor nincs más, mint beletörődni, mert el fog múlni. Vígasztal, ha azt mondom, hogy én még mindig kelek a csajokhoz éjjel???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?