Sziasztok!
Judit!
Gyorsak és ügyesek voltatok
Még jó, hogy este kellett mennetek!
Szép lányka ez a Tamara! A képeken olyan mint egy 2-3 hós baba
S bár a szemét nem látom, sztem hasonlít így is Zorkára...csak ducibb
Milyenek az első napok 2 gyerkővel? Kérlek csak a jó dolgokat írd, nehogy meggondoljam magam...
Pont erre a két dologra vágyom most éppen, amit Te kaptál meglepinek
Tököm tele van már a mosogatással (pedig nemrég még nagyon mosogatógép-ellenes voltam) és azt is utálom, hogy 2 napig szárad egy adag ruha
Csak még azt kellene kitalálnunk hova is férne el nálunk az a két plusz masina
Anikó!
Maja kész fotómodell! Azok a beállások
Gyöngyi!
Remélem most már meleg van nálatok folyamatosan! Ha nincs gyertek át hozzánk nyugodtan melegedni! Ma este olyan forró volt a kő a lábam alatt, hogy szabályosan égette a talpamat...gyanús nekem, hogy Zéti valamit elprogramozott a termosztáton
Ma voltam a kórházban UH-n. Épp aludt Borkó...persze ettől függetlenül szinte folyamatosan érezhetően mozgott
...remélem ettől nyugisabb lesz idekint
Mondjuk minimum annyira, mint a bátyja
Kaptam róla képet is, látszik az arcocskája, ha rá tudom venni magam felrakom. (bevallom voltunk 4D-n is pár hete, csak lusta voltam felrakni a fotót
) Több doki is megcsodálta, hogy milyen szép...ezen kicsit csodálkoztam is, hiszen naponta több tucat UH-t látnak, most meg rá voltak meredve a monitorra...
...persze nekem jól esett
Ja, és a dokim közölte, hogy jól megnövesztettem ezt a gyereket...szinte minden mérete 33-34 hetesnek felel meg...szóval kicsi babóra ne számítsak
Max. ha előbb születik...mint Zétikém
Képzeljétek nekem hétfőn esett le, hogy jövő hét közepén karácsony
Nagytakarítás, ajándék Zétinek, menüterv stb...meg még sehol
No és persze ünnepi hangulatom sincs...gondoltam bemegyünk vmelyik nap a Vörösmarthy térre magunkba szívni egy kis karácsonyi hangulatot
...remélem összejön.
Biztos akartam még valamit, de már nem tudom...megyek és eldőlök!