Nahát Nóri! Feltétlenül muszáj volt Neked is kipróbálni a kórházat? De ha már kellett, inkább most mint karikor.
Lara, nálunk a házidoki automatice nyomtatta az igazolást az oltásról. Még a dokimtól meg kell kérdeznem az apák helyzetét, mert nálunk ugyan tuti a császár, de a műtőbe se így, se úgy nem engedik be. Viszont utána?
Képzeljétek, tegnap eljutottam végre diabetológiára. Nagyon kedves volt a dokinéni, azt mondta hogy a 7,7-es eredmény egyáltalán nem magas. A második terhelésen viszont "jót nevetett", hiszen ilyen nincs hogy egy 120 perces mérést 90 perc után csináljanak. Úgyhogy most ismétlés. Péntek újra labor, cukros lötyi ivás, hétfőn várnak vissza szeretettel a rendelésen. És addig ne diétázzak. Viszont megdicsért hogy mennyit mértem, vittem a kis táblázatomat.
Nem kergetek hiú ábrándokat, szerintem most is magas lesz, de gondolom a saját házi eredményeinek jobban hisz mint másnak. Bár hogy a szülinapomat vérvétellel ünnepeljem? Hát mi vagyok én, vámpír?
Apropó életkor. Mivel pénteken töltöm a 35-öt, így én is vénasszonynak számítok, ráadásul az én emberem idén betöltötte a 42-őt.
Nálunk esett a hó tegnap reggelre és délután is. Gyerek nem is tudott elmenni iskolába, persze cseppet sem bánta.
Remélem azért csütörtökön nem lesz hóakadály és el tudunk menni 4D-re.
Asszem amúgy hogy front van, vasárnap óta marjuk egymást az emberrel, naná hogy hülyeségeken. Állandóan megsértődik és azt hajtogatja hogy nem beszélek vele rendesen. Mondjuk ez nálam néha tényleg probléma, úgyhogy ilyen szempontból fordított a helyzet mint Nóriéknál. De SZERETEM!
Megvettük a karácsonyfát, de már majdnem kényszerből, majdnem befagyott a seggem. Pedig harisnya, zokni, farmer, derékvédő, trikó, hosszúujjú póló, vastag pulcsi, kabát, bakancs. Ennél jobban nem bírok beöltözni, viszont mire elindulok itthonról, szakad rólam a víz. A bakancs magamra applikálása különösen nagy energiát emészt fel.
Befejeztem az üvegfestést is, párom szerintem némán tépte a haját, mert 3 napig azzal borítottam a konyhaasztalt. De nem szólt érte. Tegnap összerakták az IKEA-s polcot is, én megpucoltam 2 ablakot, a másik kettő ma következik és ezzel kész.
Ananácska írta hogy 3 hétig nem lesz netközelben, csak azt felejtettem el, hogy mikortól, vagyishogy meddig.
Edit, szerintem is az osztás volt a legutolsó amit Eszter adni akart. Egyébként tökéletesen egyetértek vele, annyi hogy ő nem annyira finomkodva adta elő magát mint mi.