Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Molmar!

Az a gondom, hogy itt az OEP egy hatalmas kastélyban van a Fiumei úton, és oda nem szívesen mennék, mert a nyócker összes lakója ott lebzsel, és nem szeretnék összeszedni semmit... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Pammut: magzatmozgás számolásos papír???? Engem a 37. hétig látni se akarnak.

Zsizsell: át kéne nézni, de úgy emlékszem, hogy az jött ki, hogy nem baj, a lényeg, hogy a Tgyásod meginduljon febr 28 előtt, mert akkor még passzív jogon kapni fogod. De holnap utána nézek, sajnos nekem ez nem két perc és most lusti vagyok. De Edit keni a témát, addigra ő kifejti a lényeget.

Hát nekem mákom :) van a táppénzzel. Mivel mindig megszakítom a táppénzt (a tanulmányi szabikkal) ezért ha nem ér be a köv táppénzes papírom úgy számolják, mintha dolgoztam volna. Így mindig időre megkapom a fizut és majdnem annyit kapok, mintha dolgoztam volna végig. Bár a múltkor csacsogtam a bérszámfejtővel, és mondta, hogy így marad visszafizetendő bérem, DE ha tényleg jól számoltunk, akkor a tgyás magasabb lesz a nettómnál, abból simán visszafizetem.

Kivettem a könyvtárból a Baba magazin maradék számát, szerintem karácsony környékén megint felteszem azokat a cikkeket, amiket olvasásra érdemesnek tartok. Ha érdekel valakit…

zarja

Hát csajok! Nagyon úgy tűnik, hogy ez az utolsó hetem nem lesz túl nyugis... Szerintem tuti nekem is be kell majd még mennem jövőhéten is meg még szerintem két ünnep között is úgyhogy Edit együtt érzek veled. Holnap igaz nem lesz főnököm, de lesz egy csomó elintéznivalóm, de azért megpróbálok majd részt venni a topic életében :lol:

Csipi! Jó, hogy jó lett a vége a dolognak. Most már pihenés. Én is be vagyok szarva, mert egyre többet keményedek, de mindenképpen ki kell bírni már ezt a pár napot...

Vicky. Na nálad is jó hírek. Ez jó... :lol:

Exek: Az én exem a kapcsolatunk végére olyan lett mint egy pokróc, nem akart gyereket, mert nyálas és büdös, így hát elzavartam 7 év után . Röviden ennyi :lol: Na jó tudnék mesélni, de nem hiszem, hogy lenne értelme. Most örülök, mert jó férjem van, házias és ha kérek tőle valamit azt megcsinálja és szeret. Vagyis úgy gondolom vagyis érzem :lol:

Na megyek lassan

Szép estét

bellerreni
Eger

Kakti! Én postán küldöm,tértivevénnyel! De kb 1hónapra rá kapok zsét. Sajna amióta hazajöttem betonkemény a hasam. Beszéltem a dokival. Most fekszem,bevertem rengeteg magnéziumot. Nem akarok kórházat! Még nem pakoltam össze! :-(
Vendég

Kakti! Érdekes módon én mindig hamar végzek a tb-nél, félóránál többet soha nem kellett várnom (le is kopogom). Eddig soha nem voltak sokan, nem úgy, mint más helyeken. :x

Nóri! Na ne csináld, most Te keményedsz? Tessék minél többet pihizni! Mindent csak lightosan csinálj, tudom, Luca miatt sem akarod hanyagolni a háztartást, főzést, de ne csinálj extra programokat egy ideig.

Most gondban vagyok. Holnap mennék Pestre, de nem tudom, hogy fognak-e késni a vonatok, a következő napokban havat jósoltak, bár eddig itt Szolnokon még semmi nem volt. Esetleg szombaton pilinckézett egy-két szem hópelyhecske, de épp alig észrevehetően. :( Viszont voltunk szombat délután a főtéren az adventi "forgatagban", nagyon jó volt! Forralt bor főző verseny is volt és kóstolgattunk egypár fincsi forralt bort is. Alig voltunk egy órát kinn, már fáztunk is, így hamar lezártuk a sétát.

Kép
Kép
molmar

Én is gondban vagyok! Nagymamámat kéne szerdán fuvaroznom, ami Kerepes-Óbuda-Kossuth tér-Budafoki út-(Óbuda?-)Kerepes útvonalat takar. De kicsit tartok a beharangozott nagy hótól... :? Fogalmam sincs, mit tegyek. Viszont nagymami mégis csak 85 éves! Nem fickándozhat egyedül a városban - nem is bírná...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Most nézegettem a kiskönyvemet. A múltkor a doki azt írta bele: NP javasolt. Ez mit jelenthet? Azt mondta ez alapján kérhetem a táppénzt... Hiába kerestem rá a Google-n. :roll: :?:
zuzmooo

kórház,tüdőérlelö,antibigyo. Zárt méhszáj,rendszeres keményedés. Kb 20as fájások ctg-n.
Vendég

Nóri! elmúlt már???
Zuzmoo!!! én sem tudom mit jelent..nem lehet, hogy azt írta, hogy TP javasolt? bár én a dokik írását sosem tudom kiolvasni, de Te biztos gyakorlottabb vagy ebben../az én írásomat se bírják kiolvasni, olyan rondán írok.. :lol: :lol: /
Nálunk nem esik a hó... :cry:

Kép
Kép
ronci

óóó..ezt jól kiszámoltam... nekem is olyan 27-28-as fájások voltak amikor bekerültem...akkor kaptál még egy mega dózisú adag magnéziumot, ugye? vigyázz magatokra..remélem hamar használ a sok gyogyi és 2órán belül már nem lesz semmilyen fájásod..ahogy anno nekem is volt! szorítok!!!!!

Kép
Kép
ronci

egy túrót. Kaptam 2db magnézium pezsit! Király! De megkérdezték,van-e saját! Itt mindenki alszik. Én meg unatkozom! :( 6ágyas kórterem... Remek! Megyek haza holnap az tuti!
Vendég

Engem ki se engedtek a szülőszobáról addig, míg a 6000mg vénás mg-től el nem múlt az összes fájás.. akkor engedtek csak le osztályra... 2pezsgőtabletta??? ne röhögtess!!!! az meg mi ér?

Kép
Kép
ronci

Na de azt nem írtad, hogy csökkent már a fájdalom??? és a keményedés? mert gondolom a 6ágyas kórteremben már nincs rajtad a ctg???

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Csak átfutni tudtam az elmúlt egy hét termését...reagálnék is 1-2 dologra ha fut még erőmből, de először is :arrow:

Nóri!

Kórházban vagy????? Ne má!!!!!!!!!

Csipike!

Látom, te is voltál... Mostmár aztán pihi 1000-el!!!

Kismamik!

Ne csináljátok már! Nekem is gyakran előjön mostanában a koraszülés parám :oops: ...ha ilyenek történnek pláne! Ne szüljünk már 2009-ben!!!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Nóri, baszki!
Ez nem hiányzott neked! Sajnálom! Én még kukorékolok, ha gondolod... :)
De legalább Apa kicsit összeszedheti magát... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

No, és akkor amikre emlékszem:

Geri!

Nagyon jó, hogy hazamehetsz! Fogadj szót és pihizz sokat! Milyen jó lesz, hogy otthon karácsonyozhatsz :D !!!

Vicky!

Azért ne bátorodj fel nagyon! Sok pihi, majd a család biztos kényeztet :P

Látom, volt szó az EDA-ról. Én a brutál szülésindító oxitocinhoz kaptam...a dokim szerint nem az a cél, hogy a kismamának minél jobban fájjon...szóval Ő pártolja a dolgot :D Ja, amúgy az Uzsokiban fizetni kell érte 20000-et
Szóval az EDA bekötése úgy kb. 5 perc volt...ültem a Zuramnak dőlve...szinte semmit nem éreztem belőle...aztán úgy max. 10 perc elteltével az anyag befecskendezése után már hatása is volt. Óránként kaptam egy-egy adagot...a 3. adagnál mondta az anesztes, hogy ezzel már megszülünk...így is lett :D Tudtam vele mozogni, sőt, az anesztes mondta, hogy üljek az ágy szélére és lógassam picit le a lábam...a vajúdóból saját lábon mentem a szülőszobába...ott még járkáltam is picit. Azt sem éreztem igazán amikor kiszedték a csövet...sőt a hátam és a fejem sem fájt utána sem...szóval nekem megint jöhet :wink: És ahogy Nóri is írta, nem összekeverendő a spinálissal!

Ja, és az Uzsokiban nem engedik, hogy a szülész adja be...az én dokimnak is van ilyen vizsgája, de ott ragaszkodnak a külön aneszteshez...érdekes, hogy máshol ez nincs is így :roll:

Kapcsolatok, pasik: ismeretlenül nem szeretnék véleményt mondani, tanácsot adni...általánosságban csak annyit, hogy sokszor nem az esze vezérli az embert a cselekedeteiben, ami valljuk be nem is baj mindig :wink:
Én nem panaszkodhatok, nagyon korán egymásra találtunk a Zurammal, s általában úgy gondolom, hogy a legjobb férj és apa a világon :oops: :)

Babamozgás: néha én is egész nap érzem mocorogni...vajon mikor alszik :roll: ?

Húúúúúúúúú, mennyi mindent akartam még írni...csak éppen nem emlékszem miket is :roll: ...hiába no: "terhes agy kihagy"

Ja, igen-igen: én 54 kg-ról indultam, de amint teherbe estem elkezdtem hízni :oops: ...a dokim az augusztusi súlyomat veszi kezdőnek, ami már 58 volt...azt hiszem ez még szerencsés is, mivel nagyon szigorú ilyen téren /is/...most 66 kg-nál tartok...de igazán nem érdekel, mivel a fiam születésénél is lement rólam már a kórházban 8 kg (össz. 12-t híztam), aztán meg pár hónap alatt a többi is...sőt!...gyermekem egy éves szülinapján kb. 6 kilóval voltam kevesebb, mint mielőtt megfogant :)

Kattkat!

Neked külön köszönjük a Boróka köszöntést :wink: ! Aranyos vagy!

Hát, lányok! Én nem tudom hogy fogom kinagytakarítani a lakást karcsonyig...se időm, se kedvem, se erőm hozzá :oops: Azt hiszem külső segítséget kell igénybe vennem... :oops:

Valamit még akartam...pedig már így is regényt írtam :?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Lányok! Pont semmit nem aludtam... Egy rohadt borsószem királykisasszony vagyok! Keményedés mintha kevesebb lenne. Hála a két nyamvadt pezsinek! Morr! A tüdőérlelőből viszont 4kell. Ez legalább holnap délelőttöt jelent! Ma este meg pedikür,holnap 8ra fodrász, 10kor fotózás. :-( hónapokkal ezelőtt lebeszélve... Itt meg a szteroidon kívül minden körülmény szarabb,mint otthon!
Vendég

Jó reggelt!

Nóri: mikor tegnap elmentem aludni, még semmi kórházasdiról nem volt szó! :shock: Nehogy már pont te szegd meg az "idén nem szülünk" szabályt! :wink: De ez a két pezsgőtabi Mg röhejes! :shock: Sajnálom, hogy pont most lenne a fotózás, de próbáld magad nem idegesíteni, mert csak rosszabb lesz. Apjuk legalább most összekapta magát?
zuzmooo

Jó reggelt!!!

Nóri! nekem 2tüdőérlelőt adtak, nálunk annyi a protokoll...a kettő között 24órának kellett eltelnie és kész...
Kevesebb a keményedés???már rég meg kellett volna szünnie!!!!szerintem.
Na most már kibújok az ágyból, mert vagy 4órája már úgysem alszok... :cry:

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt!?

Nóri, nem ám unánozni :roll: .... egyébként nem akarlak elkeseríteni, de 2 görcsmenetes nap kell ahhoz (infuzio nélkül csak gyógyszerekkel), hogy haza engedjenek :cry: az antibigyót pedig 1 hétigkell szedni. Gondolom tőled is vettek vért + kenetet. Még annak az eredményét is meg kell várnod...szóval kitartás
A fodrásszal és pedikűrössel én is íígy jártam...a kórházból mondtam le mindent.

Lányok, most már mindenki kapja össze magát és CSAK PIHI!!!! Ez az uccsó harmad!!! És nem olyan jó a kórház és az ottani ellátás, hogy oda vágyjn az ember lánya :roll:

Egyébként így utólag minden szüli és n évnaposnak sok-sok boldogságot!

Geri, tök jó, h amarosan újra köztünk leszel :D

Exek, én inkább nem nyilatkozom...meg van róla a véleményem...

Ja, igen Nóri, lassan tudatosítsd a férjedben, hogy MOST TE KÖVETKEZEL és Ő UGRÁLJON körbe és lesse a kívánságodat!

Kép
csipike09

Nóri, egyébként a saját dokid látott már?

Kép
csipike09

Lassan indulunk a dokihoz. Remélem megnyugtat, mert az utóbbi hetekben rendesen "para-mami" lettem :roll:
zuzmooo

Nóri: nemaaaaaaaa, én csak most olvasom tegnap estétől a termést, hát ne csináljátok már!!! Mijaz, a hidegfront ennyire szarul hat ránk?????
Nekem: ínhüvely-gyulladás a bal kezemben+hajnalban olyan összehánytam magam....kölök nyomult a gyomromba :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Áááááá! Csajok! Mire kell jönnöm reggel!

Nóri! Ne csináld ezt! Pihenés ezerrel. Ha haza is engednek meg ne próbálj háztartást vezetni meg takarítani, sütni, mert én személyesen fogok felmenni és picsánrúgni. :o Na de most komolyan, vigyázz magadra!

Zuzmooo! Várjuk a jó híreket, de kizárólag csak jó híreket. :lol:

Na megyek szöszmötölök kicsit, de azért nem viszem túlzásba :lol: Én is be vagyok troskálva kicsit, nehogy baj legyen. :?

Szép, görcsmentes napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Jó reggelt!

Nóri!
Szerintem a szépségipari szolgáltatóid megértőek lesznek! Sőt! Talán kapsz új időpöttyöt is még karácsony előtt (ami nem lesz könnyű nyilván, de hátha sikerül)! Én drukkolok!
De az a legfontosabb, hogy rendbe vágjanak, és a karácsonyt egyben töltsétek otthon! Hiszen: IDÉN NEM SZÜLÜNK! :) Vigyázz magadra/magatokra! És tényleg ne stresszelj feleslegesen! Azzal nem lesz jobb! (tudom-tudom... könnyen beszélek)

Edit!
Nekem is pont a hidegfront futott át az agyamon. Hogy annak lehet-e ez a hatása. De elég car, ha így van, mert még csak most kezd majd rá igazán a hideg! Mi lesz még itt??? Hétvégére mínusz 20 fok körüli értékeket emlegetnek - igaz, éjszakára...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

hát én éjszaka vagyok a legszarabbul.....több int egy óráig simiztem hajnalban a pocim, mire nagyjábol lecsitult a gyerek...hajnalban arra keltem, hogy tolja fel a gyomrom, aztán egy köhögés, és már össze is hánytam magam, aztán sprint wc-re, ott sugárba.....fasza mondom...utána ugy ficánkolt a gyerek, azt hittem ki akar jönni...

Edit

Kép
ézsóné

Oh, te szegény... Hányni a legrosszabb dolgok közt van... :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Uhhh Edit! Te szegény Kép

bellerreni
Eger

huh mire elolvastam a tegnapi termést....

Csipike: örülök, hogy jobban vagy, biztos én is tiszta ideg lettem volna

Nóri: csak nyugodtan, higgatdan, tessék feküdni és csak pisihez felkelni. Nyomjad a magnéziumot és ne stresszelj az a legfontosabb.

Ez a hidegfront egyre valószínübb, hogy közrejátszik a keményedésekben. Hiszen ha visszanézzük azoknak a napoknak a terméseit, mindenki panaszkodott, hogy rengeteget keményedik. Úgyhogy lehet a jövőre nézve hidegfront esetén jobb előre felkészülni

zuzmooo: NP javasolt = táppénzre menni. Nekem is ez van beírva

EDA: nekem is épp tegnap mondta a védőnő, hogy változtattak valamit az eda beadás körülményein. Az egyértelmű, hogy csak anesztes végzettségű adhatja be, de épp az döbbentett le, hogy hiába a dokim anesztes meg szülész is, a szüléskor ő a szülészi minőségében lesz jelen, így lehet, hogy kell egy másik anesztes.
Ez azért elég cifrán hangzik, de majd 28-án rákérdezek. Szerintem ha a fogadott doki anesztes azért csak beadja..

Nevetséges lehet, de én meg azon parázok, hogy mi van ha a drága kicsi fiamnak akkora lesz a feje, hogy nem bírom magamból kipréselni? Állítólag 10cm átmérő fölött nem nagyon tudnak rendesen megszületni, és Leventének már most 9cm és még csak a 33 hét :shock:

Nekünk már most kell nézni a magzatmozgást, de Levente annyit mozog, hogy hála Istennek nincs miért aggódni

Itt megint süt a nap, hó sehol. Azért így kicsit vidámabb az ember
stephie

uhhh, nekünk 8.64 cm a buksi :shock: de stephie, én is pont ezen gondokkoztam, hogy mennyit nő még a buksi
Reni: aranyos emo 8)

Edit

Kép
ézsóné

látom, már rendesen gépelni se tudok...két éjszaka alatt összesen aludtam 5 órát, fasza így melozni...
Nóri valami fejlemény? Apa mit szólt?

Edit

Kép
ézsóné

Nóri! Ha van valami új fejlemény légyszi írjál! Lehetőleg csak jókat!Először is: lazíts le! Zarjától vegyél relaxációs különórát :D ! Attól, hogy dühöngsz, meg utálod a kórházat és a helyzetet, nem jobb lesz, hanem rosszabb. Próbálj valami pozitívat találni a dologban. Pl. ott nem tehetsz mást, csak pihenhetsz. Pár napig nem annyira rossz. Tudom nem a Te ágyad, a kaja sem az igazi, meg Luca sincs ott stb. stb., de egy korababa sokkal, de sokkal több problémát jelentene, mint pár napi kórházi nyűglődés. Szóval olvass, netezz, aludj, bármi, csak ne agyalj!!Ha nem adnak több magnéziumot, hozass embereddel patikából, lehetőleg patikai magnézium citrát port, abból 3-4 bevehető és elég ütős (1000mg/adag)!

Bizonyos, hogy a hidegfront alaposan betesz minden arra érzékenynek! Nem a hideggel van a baj, attól legalább megdöglenek a vírusok :D , hanem a front tényével. A kórházi nővérkék ilyenkor már a fejüket fogják, mert jönnek a vérzősök, keményedősök, görcsölők. Tehát tessék a napokban amennyit lehet pihenni, mehet kicsit több magnézium is! És olvasgatni az orvosmeteorológiai honlapot :D .

Zarja a kiskönyv hátuljában is benne van a magzatmozgás számlálásos táblázat. Nekünk ennél kicsit egyszerűbb van, este 6-ig kell lennie 20 db mozgásnak. Ha kevesebb, akkor az állítólag jelzésértékű: a lepény kezd öregedni, meszesedni stb ez a 38.-40. heteken lehet fontos). De beszéld meg számos védőnőid egyikével :D .
pammut

Sziasztok Lányok!

Csak annyit írok, hogy mindannyiunk vigyázzon nagyon magára és a babócákra! Tegnap este kicsit én is izgultam és emiatt elég morcosan is viselkedtem, mert fájt a hasam alja és a derekam. Gondolom a hidegfront és a sok séta okozta...

Hogy mindenkinek jobb kedve legyen és a szép és jó dolgokra koncentráljon: :)

Kép

Kép

Kép [/img]

Kép
erusverus

Nóri, necsináldmár!!! Valami nyugtató szerűt nem adnak? Apa nem tudna bevinni plusz magnézium tablettát?
lara

Zuzmooo, nekem is hasonló szerepel a leletemen: További non. pot. állományban tartása javasolt. Ez csak a táppénz lehet.

Kép
erusverus

Amúgy ha már a hidegfrontra történő keményedésről beszélünk, tegnap én is fél óránként, óránként éreztem keményedéseket, én is dobáltam befelé a magnéziumot. Ilyen még sosem volt, úgyhogy tuti van valami ebben a hidegfrontos dologban!
lara

váááááááááááááááá, nem akajoooooooooooom, énidén még nem akajok szülni
többedik babások, mik lehetnek azok, amik jelzik a szülés közeledtét?

Edit

Kép
ézsóné

Edit! Első és legfontosabb szabály, ne parázz, mert még nem fogsz szülni :D ! Nincs neked olyan szerencséd :D .
Nekem a 3. gyereknél volt olyan, hogy szülés előtt 3 nappal ment el a nyákdugó (kocsonyás, rózsaszínes, narancssárgás vmi). Ilyenre gondolsz? De ez már csak nagyon a végén van és esetleges. Van aki az arc eltorzulását veszi intő jelnek, az pár napon belüli szülést jelenthet. Aztán vannak a füstjelek, kézrátétel, ilyesmi, de tudományos nincs :D .
pammut

ahan...hát ja, valami olyasmire gondoltam, hogy pár héten belül szülés (2-3)....ilyen viszketés, dagadás, mittomén

Edit

Kép
ézsóné

NEM NEM NEM NEM ÉS NEM! Csajok ne csinájátok már! Mindenki szépen nyugodjon meg és ne parázzunk. Senkinek semmi baja, kicsit megtréfál minket ez a hidegfront, de nem lesz semmi baj. Nézzétek meg. Gerit is engedik haza, Nóri is jó kezekben van, hamarosan ő is hazajöhet ebben biztos vagyok és nem kerül vissza senki kórházba.... Az idén nem lesz baba. Ez a topic 2010 FEBRUÁRI topic! Attól, hogy egymást meg magunkat paráztatjuk csak rosszabb lesz. Nyugika és lazaság :lol: Szúúúúszáááá :P

bellerreni
Eger

Na, faxa... Én ma elkezdtem köhögni... Nem akarok most beteg lenni! :( Megyek, és magamba döntök némi mézes teát...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni: nem paráztatás, csupán érdeklődők... mert ugye nekem már előre hozták január 20-22 körülre, de akár 2-3héttel hamarabb is jöhet! Csak mert vannak fura érzéseim, és kiváncsi vagyok, ezek "alaptünetek" az uccso harmadban, vagy jelzik, hogy hello, mingyá jövök :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Hát szerintem ha leírnád, mik azok a fura érzések, biztos többet tudnának mondani a tapasztaltabbak!

Nóri!
Mi van??? Most vizsgálgatnak?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hmm.
Nem jó ilyen rossz hírekre jönni. :cry:

Nóri:: fekvés, pihenés, no stressz. Amíg a kórházban vagy csak pihenned kell. Nem szülhet senki idén!!!!

Én most jöttem a védőnénitől. Jó hideg van kint. Alig aludtam az éjszaka. Felébredtem fél 4-kor és nem tudtam visszaaludni. Babának megnézték a szívhangját is, minden ok. Bár a keresztbe fekvés nem tetszett a védőnőnek, na de mit csináljak én vele???? :shock: Legközelebb csak február elején jön hozzánk. Húúú.

Keményedések: nekem is keményedik a hasam, de csak este. Még ha egész nap fekszem akkor is. Remélem ez a hidegfront nem fog ártani senkinek. Karácsonykor mi is megyünk Mátészalkára. Hát az nem 10 km-re van Pesttől. Egy porcikám sem kívánja az utazást. Bízom benne, hogy nem fog pont ott történni valami.

Reni: Nem irigyellek a munka miatt. Van egyébként helyetted már valaki?

Most megyek főzők valamit, mert férjecském elment edzeni és onnan mindig úgy jön haza, hogy éhen akar halni.
Vendég

ugye a lábdagadás már mondtam, pár napja vakarozok mint a rühes kutya, viszket mindenem, pedig este fürdés után olajozok, reggel testápolozok; fájdogál a derekam, és a pofám is felpüffed reggelre...gyerek ki akarja rugni a ház oldalát, sokat ficánkál erősen, mint aki ki akar jönni. több a folyásom egy hete kb, de nem vizes vagy ilyesmi, az a fehéres ami eddig volt, csak a duplája (napi 2-3tisztasági), asszem kb ennyi

Edit

Kép
ézsóné

Edit! Te vagy az egyik akinek meg van engedve a januári szülés, tehát megértem, hogy aggódsz, de január is még messze van. Nem lesz az idén baba neked sem, megértetted? :lol: De amúgy igaza van Kaktinak. Írd le mit érzel, hátha van aki tud valami okosságot mondani.

Kakti! Én úgy ébredtem, hogy fájt a torkom, de én betudom a gyomorsavnak, mert éjjel felébredtem, hogy marja a torkom. Pihenj le te is és igyál teácskát, meg a köhögésre az is jó, ha csak simán mézet kanalazol.

Nóri! Jelentkezhetnél már, lerágtam már tövig a körmöm, hogy mi van veled.

bellerreni
Eger

igen Nóri, csak annyit hogy ok, vagy nem ok, vagy valami

Edit

Kép
ézsóné

Edit! A folyásom nekem is több, nekem is cserélni kell már tisztaságit. A derekam nekem is fájdogál, az szerintem az üléstől van. A vakarózás az nálam is megvan. Reggel az embőc már rám szólt, mert én is mindenhol kaparásztam magam és mivel nekem nagyon érzékeny a bőrőm úgy néztem ki mint akit összevertek korbáccsal :lol: Szerintem ahogy nyúlik a bőr, amiatt van. Tegnap voltam pedikűrösnél és láttam, hogy az én bokám is olyan, mint egy elefánté :? Sajnos valamilyen szinten ez is "normális" de azért ezzel vigyázni kell. Az jó, ha sokat mocorog a baba, mert azt mondják, hogy szülés előtt kevesebbet mozognak, úgyhogy csak nyugika :lol: Nem fogsz még szülni és kész. :lol: Koncentráljunk arra, hogy már nemsok van hátra a melóból. :P Juppíííí :twisted:

bellerreni
Eger

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Edit

Kép
ézsóné

Kismaki! Nem tudok róla, hogy lenne bárki is helyettem, most már betanítanom kellene, de nehogy azt hidd, hogy idegeskedek miatta. :lol: Nekem biztos nem fog fejfájást okozni miközben otthon pihenek :twisted:

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?