No, és akkor amikre emlékszem:
Geri!
Nagyon jó, hogy hazamehetsz! Fogadj szót és pihizz sokat! Milyen jó lesz, hogy otthon karácsonyozhatsz
!!!
Vicky!
Azért ne bátorodj fel nagyon! Sok pihi, majd a család biztos kényeztet
Látom, volt szó az EDA-ról. Én a brutál szülésindító oxitocinhoz kaptam...a dokim szerint nem az a cél, hogy a kismamának minél jobban fájjon...szóval Ő pártolja a dolgot
Ja, amúgy az Uzsokiban fizetni kell érte 20000-et
Szóval az EDA bekötése úgy kb. 5 perc volt...ültem a Zuramnak dőlve...szinte semmit nem éreztem belőle...aztán úgy max. 10 perc elteltével az anyag befecskendezése után már hatása is volt. Óránként kaptam egy-egy adagot...a 3. adagnál mondta az anesztes, hogy ezzel már megszülünk...így is lett
Tudtam vele mozogni, sőt, az anesztes mondta, hogy üljek az ágy szélére és lógassam picit le a lábam...a vajúdóból saját lábon mentem a szülőszobába...ott még járkáltam is picit. Azt sem éreztem igazán amikor kiszedték a csövet...sőt a hátam és a fejem sem fájt utána sem...szóval nekem megint jöhet
És ahogy Nóri is írta, nem összekeverendő a spinálissal!
Ja, és az Uzsokiban nem engedik, hogy a szülész adja be...az én dokimnak is van ilyen vizsgája, de ott ragaszkodnak a külön aneszteshez...érdekes, hogy máshol ez nincs is így
Kapcsolatok, pasik: ismeretlenül nem szeretnék véleményt mondani, tanácsot adni...általánosságban csak annyit, hogy sokszor nem az esze vezérli az embert a cselekedeteiben, ami valljuk be nem is baj mindig
Én nem panaszkodhatok, nagyon korán egymásra találtunk a Zurammal, s általában úgy gondolom, hogy a legjobb férj és apa a világon
Babamozgás: néha én is egész nap érzem mocorogni...vajon mikor alszik
?
Húúúúúúúúú, mennyi mindent akartam még írni...csak éppen nem emlékszem miket is
...hiába no: "terhes agy kihagy"
Ja, igen-igen: én 54 kg-ról indultam, de amint teherbe estem elkezdtem hízni
...a dokim az augusztusi súlyomat veszi kezdőnek, ami már 58 volt...azt hiszem ez még szerencsés is, mivel nagyon szigorú ilyen téren /is/...most 66 kg-nál tartok...de igazán nem érdekel, mivel a fiam születésénél is lement rólam már a kórházban 8 kg (össz. 12-t híztam), aztán meg pár hónap alatt a többi is...sőt!...gyermekem egy éves szülinapján kb. 6 kilóval voltam kevesebb, mint mielőtt megfogant
Kattkat!
Neked külön köszönjük a Boróka köszöntést ! Aranyos vagy!
Hát, lányok! Én nem tudom hogy fogom kinagytakarítani a lakást karcsonyig...se időm, se kedvem, se erőm hozzá
Azt hiszem külső segítséget kell igénybe vennem...
Valamit még akartam...pedig már így is regényt írtam