Új privát üzeneted érkezett!

Sütőtök 100 g : 80 kcal, 1,5g fehérje, 0,6g zsir, 16,5g szénhidrát.

Ebből még nem mértem ki mennyi a 100 g, mert csak most vettem, mióta irom a kalóriákat...

Kép
kislibus
 
 


Jó-jó, ott a baba is...de utálom,ha valaki a gyerekére hivatkozva próbál megúszni dolgokat. Máris kezdjek hozzá???

Vannak részeim, amiket már nem látok... az intim fodrászkodást már a Petim hajtja végre rajtam, amióta a múltkor vakon úgy megborotválkoztam, hogy több sebből véreztem és enyhe nonfiguratív beütése lett a bikinivonalamnak. :oops: :oops: :lol:
Édesem, ezek a számok nekem nem mondanak semmit.Én ennyire nem képeztem ki magam diétából. (nem is mertem a mérlegre állni már egy hete) Ehetek-é belőle napi 2-3 szeletet, vagy csak egyet? :lol: :lol:
Hogy kerül zsír a tökbe? :shock: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


ja látom közben irtatok :wink:
Igen én is abban bizom, hogy mivel tuti császár lesz, igy össze tudjuk hozni úgy a dolgot, hogy biztosan ott legyen, habár azért jól esne, ha utánna is meglátogatna :wink: .
Már beszéltünk is róla egyébként, hogy a február 20.-i héten befektet, mert az iker babák 38 hétre szoktak jönni, szóval akkor már ott leszek a nyugiba a tutiba :wink: :lol:
Bizom benne, hogy igy is lesz. :wink:

moncsika
Jaj a vizesedés az nem olyan, azt azonnal látod, nekem például az egész napi mászkálás után 2 golyó lett a lábamon, érdekes nem a lábfejemen, hanem a térdem alatt, aztán pár nap múlva már a lábfejemen is látszott, igaz nem volt nehéz észre venni, mert nekem nagyon csontos a lábam, mostmeg semmi nem látszódott rajta.
De apánk tudhat valamit, ha nem eszel sót tényleg elmúllik... :wink:
chilike1
 
 

 
 

Hihi, én nem bikinivonalazom, bikinit úgyse veszek fel... :D

No lassan le kéne kattannom a forumról, lejárt a mosás, ki kéne teregetni...

Kép
kislibus
 
 


Chilike, mi az,hogy nem olyan? Azt akarod mondani, hogy elhízott még az ujjam is??? :? :lol: :lol:

Libuska, a teregetés 5 percnél nem több! Visszaszámlálás indul!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsi! Holnap megsütöm, megnézem hány gramm kb. egy szelet, és akkor memondom mennyit lehet enni... :lol:

Kép
kislibus
 
 


Még nem teregettem ám... Elfelejtettem centrizni... 8)
Egyébként nem is 5 perc. A ruákat először is jól ki kell rázni, beletenni a lavórba, hogy apácska felvigye... (Apácska sebességétől függően a ruhák emeletre kerülése fél órát is igénybe vehet.) Eztán le kell szedni és összehajtani a megszáradt ruhákat, és végül már teregethetek is! 8)

A vasalást már kiiktattam a rendből, jó lesz a babaruciknál újra rászokni...

Kép
kislibus
 
 


ja a bikinivonalról már én is akartam mesélni, csak nem akartam perverzkedni.
Múlt alkalommal történt, hogy tükörbe úgy ahogy sikerült megszépiteni a bikini vonalam, de mondtam a páromnak, hogy nézze meg azért, hogy jó-e?
N erre nekiesett, hogy még itt is kell kicsit igazitani meg ott is , igazi figaróként igazgatott percekig, aztán amikor megláttam a látványt elkezdtem röhögni, és mondtam, hogy na jó, hivom apánkat új időpontért!
Háát azt hiszem többett nem bizom rá, nagyon pornósra sikerült! Nem a bikini vonalamat igazitotta meg, hanem brazil bikinit vágott, szerinte azt hitte a Hustler cimlap fotózásra megyek. :lol:
A Liptai fazonja a Playboy-ba kutya füle volt hozzám képest!
Persze a páromnak nagyon tetszett :lol: , marhára meg volt magával elégedve, én meg nagy pironodva mentem apánkoz, vizsgálat közben is azon járt az eszem, hogy na ez mit gondolhat rólunk!!! :lol: :lol:
Persze apánk abszolút rugalmas, megérti, hogy fiatalság bóhosság... :lol: :lol:
chilike1
 
 


na csináltam pár képet a baba holmikról amiket vettünk, sajnos a kép nem adja vissza élőben sokkal szebbek, a takarók is szép élénk szinűek és pihe-puha anygúak, de mindegy, ha már megcsináltam, gondoltam felteszem :wink:
chilike1
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép
chilike1
 
 


Chilike,

Jaj istenem ezek gyönyörűek!!! Most úgy mennék én is várásolni. Megzabálom ezeket a ruhákat, komolyan!

A bikinivonalllal kapcsolatban, nekem ez akkor dilemmám volt korábban, csak nem mertem felhozni a fórumon. Szóval én még a baba előtt mindent leszedtem, értitek.... totálisan. Már akkor dilemmáztam, hogy dokinál ez mennyire gáz vagy nem az... aztán mikor Szonja bekerült a pocakba, még egy ideig így ment, de most már egy jóideje nem, már csak tényleg vonal van... de minden alkalommal eszembe jut, hogy vajon hogy illik dokibácsohoz menni? Őt mi mennyire zavarja?
Egyébként nekem megy egyedül, de apa már be van izzitva, hogy pár hét múlva segíteni kell :)

Moncsika,
Én ugyanígy vizesedem! A gyűrűimet látom, hogy nem nagyon csúszkálnak, már csak szappannal jönnek le, és bucik is az ujjaim. A lábaimon nekem sincs semmi. Ráadásul én most a vese miatt is félek, hogy amiatt nem fogok-e nagyon vizesedni? És én nem eszem sótlanul teljesen, nem sózok úgy külön semmit, de pl. levesbe beleteszem a leveskockát, meg megfűszerezem a kaját...

Kislibus,
Hogy te milyen tájékozott vagy kalória kérdésekben! Nekem nem lenne idegem számolgatni... de most én sem merek ráállni a mérlegre, mint Moncsi, mert az utóbbi héten picit visszavettem az odafigyelésből. :(
vjulcsi
 
 


Jaj Moncsi, az a hordágyas fickó, az nagyon komoly! Ugye arra gondolsz, aki úgy néz ki mint egy kalóz, és affektál egyfgolytában?
Nagyon vicces volt, egyik nap a folyosón valakivel poénkodott, kérdezte tőle valaki, hogy na mi van, mit szeretnél? Erre a válasz: egy jó pasit! :) Hát igen, nem a nőket szereti :)

Egyébként nagyon ki volt akadva annak idején az abortuszos kislányokon, volt olyan, akit nem is volt hajlandó áttenni egyik ágyról a másikra, hanem mondta neki, nem érdekel, szállj le és mássz át. Azért az durva volt, bár tudjátok, én nagyon sokat bőgtem benn a sok abortusz miatt, de akkor megsajnáltam azt a kislányt...
vjulcsi
 
 


julcsika

:lol: :lol: :lol: :lol:
nem hiszem, hogy zavarja, jobb, mint a bundabugyi.... :lol: :lol:

köszike, szerintem/szerintünk is nagyon szépek :wink:
nagyon szuper vásárolgatni és bele képzelni a bébiket. Főleg a sapkáktól vagyok mindig elájulva, hogy milyen picike kis fejük van az újszülötteknek, olyan édik :lol:
Alig várom már, hogy ismét menjünk babaruhát venni :wink:
Nagyon jó ez az üzlet amit találtunk múltkor, meg a sogornőmnek van kártyája a Trend2-be van egy nagyon jó bababolt talán leopoldi a neve és gyönyörű baba rucik vannak, hófehér/arany mintával meg szép drapp, kismackós, minden féle, már úgy mennék én is, ehelyett ma nagytakaritás volt a napirend. :wink:
De már végre teljesen kész minden, a tapéta dolog is megoldódott, meg nemrég cseréltünk ajtókat most csinálták meg a küszöböket hozzá, nagyon szép lett, de már nagyon örülök, hogy kész vagyunk. :wink:
Persze a párom továbbra is sziporkázik, hogy mit kéne még megcsinálni, de most próbálok lassitani a tempón, vagy a páromon.
chilike1
 
 


julcsika
Igen igy nagyon szar várandósan az abortuszosok közelébe lenni, de én nem itélem el(nekem is volt a páromtól, mert akkor még nem igy volt az életünk , mint most és nem gondoltuk, hogy utánna meg ilyen nehézségekben ütközünk, úgyhogy "megkaptuk" a büntetést érte) és én is sajnos olyan csajjal voltam eggyütt akinek pont gond volt a terhességével, képzelem mennyire utált!
De nekem most is van egy ismerősöm aki 21 éves, terhes és megszüli a babát és én igy 32 évesen látom, hogy nagyon rossz döntést hozott, teljesen elb...a az életét. Persze nyilván jobb lett volna védekeznie, de nem tudom hogy fog felnőni az a baba, de tuti apa nélkül marad. Persze kivánom, hogy ne igy legyen, de előre lehet látni, hogy igy lesz.
Azt sokkal jobban elitélem amit rencsike irt, azokat a nőket még jól meg is verném, szemét állatok. már bocsi, de még az állat se hagyja magára a kölykét! Húú az ilyen nagyon kiakaszt.
chilike1
 
 


na újra itt vagyok én is,bár alig engedett be a fórumra,az elöző oldalt nem is tudom elolvasni :(

7kor jöttünk meg a dokibától,párom el is ment a vacsira.
Képzeljétek ma napközben Patrika olyan nyugiban volt,aztán ahogy rámrakták a ctg tappancsokat olyan szinten beindult,hogy a rendelőben mindenki mosolygott,úgy recsegett a gép a rúgásoktól,de végig a ctg alatt :)mi meg a párommal élveztük,hogy biztos a lányunk is takarít,hisz ma ezt tettem én is :)
Jajj és még a fürdőszobát be kell fejeznem.

Jó hír,hogy befordult újra,remélem már így is marad :)a doki azt mondta,ha nyugiban maradok(nincs nagytaki meg vásárlás),akkor ő is azt teszi és nem forgolódik.
Viszont a vízben szüléstől percek alatt elvette a kedvünket :(szóval nem vízezünk.

Chilike,a rucik gyönyörűek még a fotókon is.
Na majd a fürdőszoba után én is előkapom a gépet ;-)
Jót mosolyogtam a szörtelenítéseden :)

Én már egy ideje nem látom magam ott így a párom(szintén nagy élvezettel) borotválgat :) de engem nem ér meglepetés,hogy mi lesz az eredmény,mert Julcsihoz hasonlóan én is mindig leszedem teljesen(vagyis otthon gyantáztattam,most a kozmetikusom hiányában bortovára kényszerültem).

Most eszembe jutott egy jó kis story,mikor anno Bodziékkal a Moszkván,villamos megállóban búcsúzás közben hát nem halkan beszéltünk erről,én meg ecseteltem,hogy milyen a fazonom és egy fiatal fiúka mellettünk elég nagy szemekkel pislogott :)
Annyira vicces volt,azóta többször is eszünkbe jutott :)

Kép
hanyatka
 
 


elöző oldal hiányában nem nagyon értek 1-2 dolgot,hogy miről beszéltek:),na de majd talán később :)

Moncsika!Azt még betöltötte,hogy írtad az orrporszívózást,hát mi is ettől félünk a párommal,hogy melyikünknek lesz ereje végrehajtani,ha közben visít a drágánk :roll:
Lehet én előbb sírok majd mint ő :)

Mit kell megúszni a gyerekedre hivatkozva?
Én 7végén pl. egy hatalmas sorban állást úsztam meg a poci miatt egy női mosdó előtt :)szó nélkül előre kéreckedtem,igaz sürgős is volt :)

Kislibus,le a kalapokkal előtted,hogy ennyire számolgatod a kalóriákat.Én nem tudnám.
Felmerészkedtem a mérlegre,hááát 10,5 kilónál tartok,amiből a csizma ,farmer+2 pulcsi remélem minimum fél kiló ;-)

Kép
hanyatka
 
 


Te jò èg,mennyit ìrtatok. :lol:
Jelentem,ma àllt vissza a "rend". :D
Hanyim! Mi se cumit,se cumisüveget nem hasznàltunk.
Mèg csak a màsik oldalt olvasom,elfelejtettem,amit mèg akartam ìrni. :-( Patrika szèp lesz a cuki szettben. :D
folyt.

Kép
bodza2005
 
 


Istenkèm,de gyönyörûszèp Szonja!!!!! :D
Rencsike! Tarts ki,max. Az elsô 2hònap ilyen nehèz,de mègis csodaszèp!
Orrszìvòporszìvò:az egyetlen,ami mûködik ès aminek èrtelme van. Szuper talàlmàny! Kipròbàltuk magunkon ès semmit nem fàj vagy rossz. A gyerekek csak megkönnyebbülnek. Mi azonnal szìvunk, ha minimàl takonykàt làtunk,ìgy jòl tud szellôzni az orrüreg, mèg nàthàsak sem voltunk soha. Csak ajànlani tudom!
Folyt.

Kép
bodza2005
 
 


Moncsiguszom! Köszönöm szèpen a nèvnapit!!!!
Nahàt,de rosszcsontok vagytok!! Jòt kuncogok a szövegeiteken! :lol:

Kép
bodza2005
 
 


Kép csini szerkó :) Kép első cipőcske,ebben kaptam az első mikicsokit Apától. Kép ebben jövök haza a korházból Kép és ebben :)

Kép
hanyatka
 
 


a bordó body-n érdemes a szövegre is figyelni ;-) :)

Bodzi! utólagosan én is Boldog Névnapot kívánok!!!

Kép
hanyatka
 
 


Jaj,Hanyika! Nekem is rögtön beugrott!!!! Itt vihogok ezerrel. :lol:

Kép
bodza2005
 
 


ugye? jó lököttek voltunk:lol:

Kép
hanyatka
 
 


Chilike ès Hanyika! Nagyon szépsèges kis èdes cuccocskàk! Köszi, h feltettètek!!!
Hihi,ha az a kifogò,akkor nekünk is van. :D
Köszi Hanyim!!!

Kép
bodza2005
 
 


Hűha, mennyit írtatok.....nem bírom már követni...
képzeljétek ma már ébresztés nélkül tudott szopizni és nagyon szépen ettünk végre!!!! :D :D :D

Chilike,
jaj de gyönyörűek a cuccok!!!!

csajok a hordágyas pacák, velünk eszméletlen paraszt volt...tökre kibuktunk rajta, beszólt domiapunak hogy mit keres bent, amikor látogatási tilalom van....de a stilus ahogy mondta, bicska nyitogató volt.... :evil:

Nálunk Domiapu borotvált az utolsó időben, utoljára pont a szülés előtti nap....így a szülésnőnek nem volt dolga :wink: szegény annyira félt, hogy megvág, hogy kb 2 óra volt mire végzett... :oops:Egyébként a szülésznő normális volt, biztos vagyok benne hogy nem volt olyan kedves mint a fogadott melcsinél, de nem volt vele gond, sőt nagyon sokszor kiment és kettesben maradtunk domiapuval ami jobb volt, mert valahogy intimebb volt az egész így....

Domika egy angyal, úgy van ahogy írtad julcsikám, ez egy csoda!!!tegnap mondta Domiapu, hogy már a fél világot bejártunk luxusabbnál luxusabb helyeken voltunk, de ez az idő itthon együtt minden nyaralást leköröz.....annyira megható volt és én is így érzek, de azért olyan jó volt egy férfi szájából hallani, hogy a gyermeke pelenkázása szászszor nagyobb élmény mint egy luxus szállodában fetrengeni....
A porszívozás nem félelmetes, a hangját szerencsére már megszokta a pocakomban, így nem fél tőle és nem fogtam le, mert attól sokkal rosszabb lesz, hanem simiztem a fejét és szépen kiszívtam az orrát. Nem tetszett neki, mert fintorgott ezerrel, de egy hangja nem volt, tényleg szuper egy találmány!!!
képzeljétek a kutyusuk ugatását is megismeri a pocakból, annyira érdekes...szinte felfoghatatlan, csönget valaki és ugatnak mint az örültek ő meg alszik tovább nyugodtan....és a kiskutyák imádják. Ma volt a védőnő és kezébe vette, az egyik kutya meg úgy örjöngött úgy védte mint ha a saját kölke lenne....olyan megható volt.

csajok már nem vagyok terhes, de még mindig kismami agyam van, mindent elfelejtek.....ez gáz!!! szóval nem tudom még mit akartam, na de majd holnap elolvasom újból amiket írtatok.
puszi

Kép
rencsi79
 
 


Na halihó,

Ja hogy megjártuk. Elmentünk a férjem új kocsijáért az új céghez (persze a város másik végén), és mégsem tudtuk elhozni, mert nem indult :(. Tettünk egy utat az ördögnek. Cserébe fájdalomdíjként vettünk magunknak egy epres shake-et a mekiben, nagyon jót tett :)

Chilikém,
Ne értsd félre, én nem haragudtam a lányokra ott a kórházban, de nagyon szerencsétlenül jött ki, hogy én 13 hetesen küzdöttem hogy minden rendben legyen, és akkor olyan szövegeket nyomtak ezek a kislányok. Pl. basszus, most újra meg fogok hízni, eddig legalább hányingerem volt, és nem ettem, de most a műtét után újra lesz étvágyam. Szóval jópár órát töltöttem a folyosón, mert nem bírtam hallgatni, ahogy ők 'csacsogtak'. Nem haragudtam rájuk, csak folyton az járt a fejemben, hogy örülnének mások annak a pici életnek. És én ugye tudtam, hogy 10-12 hetesen már mozog az a pici baba, és nem bírtam elviselni a gondolatot, hogy naponta többet elvesznek...:(
De ez mindenkinek a saját dolga, nem ítélkezem, csak abban a helyzetben nagyon rosszul jött ki.

Hanyika,
Hát ez hihetetlen, az a farmerruci, ez annyira édes, hogy nem bírom elmondani :)
Szuper az is, hogy befordult Patrika! :)

Bodzikám,
Jaj ne haragudj, elfelejtettem boldog névnapot kívánni! Akkor most pótolom: sok boldog névnapot a mi kis Bodzinknak!

Köszi hogy szépnek találod Szonjust :D Még egyszer elmegyünk valszeg a 31-32. héten, bár nem vagyok egy nagy UH párti, de muszáj...
A visszaállt a rend az altatást-alvást jelenti? Mert akkor szuper, ezek szerint már rég alszik kis tündérEszti?
vjulcsi
 
 


ezt meg kell mutatnom, Apánk neve aranyba foglalva a diétája miatt..... :wink:
a súlyom még nem a régi, de az nem is lesz mostanság a 75Bből 90C lett... :oops:
Kép

Julcsikám, annyira édes a képeken, küldjél még mailre lszi!!!!

jó éjt!

Kép
rencsi79
 
 


rencsike
Basszus, mint egy tinilány :lol: :lol:
Nagyon csinike vagy :wink:
A cickók meg kifejezetten jó, ha nagyok. 90C, húú az nem semmi, legalább a fiúk is örülnek, mi? Mindketten... :lol: :wink:

julcsika
Ja tök igazad van, ez nagyon gáz lehetett igy. Ez kb olyan, mint amikor a sogornőm nem akart gyereket, csak terhes maradt és neki is volt ilyen barnázgatása az elején, én teljes depresszióba meséltem neki könnyekkel küszködve, amikor nekem is volt, kétségbe esve vártam a biztató szavakat, neki meg az volt a válasza, hogy amikor neki volt, örült neki, hátha megoldódik magától nála a helyzet és nem kell mennie a dokihoz! Durva mi?
Igaz azóta megszülte a gyerekét és nagyon imádja, de az ilyen dumáitól a mai napig kiakadok!
Én ki se mernék ilyet mondani, nehogy megbüntessen érte a Jó Isten.

bodzikám, óó szerintem én is elfelejtettelek köszönteni: BOLDOG NÉVNAPOT :wink:

hanyatka
Nagyon cukik a ruhácskák!
Olyan jó már igy elképzelni benne a lányokat, mi?
Hát jó lenne , ha már nem nagyon forogna Patrika, mert pár héten belül már jönnie kell, addig azért maradhatna nyugiba. :wink:
chilike1
 
 


Chilikém,
hát igen, apa el van ájulva tőle.... :oops: várja hogy leteljen a 6 hét.... :oops: bár ő hatalmas pocakosan is teljesen odavolt, hogy ez mennyire szexi...csak akkor még csak nézhette... :oops:

hanyatka, nem raksz fel egy pocakos képet??? jó nagy már a pocid, nem?

többiek? egy pocakfotó kör? most én kezdtem.... :wink: :wink:
már biztos mindenkinek hatalmasat nőtt az utolsó képek óta....
na megyek mert aludnom kellene már egy kicsit....puszka

Kép
rencsi79
 
 


Jó reggelt!

Lassan olyan vagyok mint egy nyugdíjas, minden napomat reggel 7-kor az SZTK-ban kezdem. Meg kell ismételni a vizelevizsgálatot (pláne most a vese miatt), tegnap reggel mentem kis csőért, ma vittem a produktumot, de kiderült hogy rossz csövet adtak, szóval ma kaptam egy újat, és holnap reggel megint kell menjek. Egész éjjel alig aludtam, mert nagyon kellett pisilnem, de nem mentem ki, mert vártam a reggel negyed 7-et..
Meg ez a bal oldalon alvás kikészít. Semmilyen párna, segítség nem számít, nem tudom hogy lesz ez még 3 hónapig... :(

Rencsikém,
Eszméletlen csinos vagy!!! Azért ne csak Apánk nevét foglald aranyba, hanem egyrészt a sajátodét is (mert egy hős voltál ahogy a diétát betartottad, én nem bírnám ki azt hiszem), másrészt pedig a szüleidét is, mert azért ez nagy részben genetika szerintem, hogy a szülés után így lement a hasad... sokan, akik nem híznak sokat, szerintem nem megy így rögtön vissza a hasuk. Nagyon nagyon remélem, hogy én is hozzád fogok hasonlítani ebben (is :))!

Na ma akkor én is csinálok pocakképet, már úgyis régóta tervezem, és felrakom, de akkor többiek ti is, jó? Képzelem Chilinek milyne óráis pocakja van, Hanyattkának meg már jópár hete is az volt :)

Egyébként ez tényleg olyan jó, amikor az ember férje pocakosan is gyönyörűnek meg kívánatosnak tartja. Mondjuk Peti még mindig elneveti magát minden egyes alkalommal, amikor meglát meztelenül, hogy 'annyira szép a pocakod, olyan jól néz ki!' :). Vicces neki, hogy ott van elől egy nagy kitüremkedés :)

Chilike,
Jézusom, de durva azért amit a sógornőd mondott! Én még gondolni sem mernék ilyet, vagy ha véletlenül mégis, azonnal bocsánanatot kérnék mindenkitől, úgy szégyelleném magam... de ezt így kimondani, pláne neked.... hát no comment inkább.
vjulcsi
 
 


Hát csajok, én bundabugyis ősasszony vagyok és apánk még soha nem szólt meg érte, meg más doki se. Sőt, ha jobban belegondolok azon lepődött meg amikor tavaj szivecske fazonra nyirtam (játékból a páromnak), akkor mosolygott egyet rajta...

Ab témát hanyagolnám, nem itélek el senkit soha semmiért (azt se aki ab.-t végeztet, azt se aki a kórházban ott hagyta a gyerekét- mégse a kukába tette!). De szerintem mindig van más megoldás... A megelőzésről nem is beszélve annak mennyi formája van... Az ember pedig az életét sosem azzal szúrja el, hogy szül egy gyereket, az élet elszúrása ennél jóval előbb kezdődik... Mindazonáltal ismét csak hálás lehetek azért, hogy sosem kényszerültem ilyen döntést hozni, szegény hugoról tudom milyen pokoli nehéz...

Julcsi, Hanyatka! Hát azért én komolyan veszem amit apánk mondd, a főiskolán a táplálkozás-diéta órákon mindig olyan bonyinak tünt az étrend összeállitás, de most egész jól megy, csak elő kellett venni a jegyzeteimet, meg a tápanyagtáblát. (Na, mondjuk azért nem nyomom olyan jól mint egy Dietetikus, én nem számolok a konyhatechnológia és az elkészitésből adódó eltérésekkel, stb.)

Chili, Hanyatka! A ruhák nagyon aranyosak, komolyan, csak ezért szeretném tudni, hogy fiú, vagy lány lakozik a pociba, hogy végre olyan rucikat vegyek neki! Az unisexek is arik, de azért mégis egy jó kis csajos, vagy egy jó kis pasis ruci az igazi!!! :D

Rencsi!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Szültél te egyáltalán??? :wink: :wink: :lol: A cicik nagyon helyes, hogy nőttek, sok tejcsi legyen bennük! Domikát puszild meg a nevemben amiért olyan ügyes volt, meg persze neked is puszi, mert te is ügyes anyuka vagy!!! :D

Hanytka! akkor neked már nincs suvic, meg kézenállás, ha Patrika végre befordult!!! :lol:

Julcsi! Sajnálom, hogy ilyen nehéz dió ez az alvás! Én meg is bolondulnék, ha egy oldalon kéne egész este aludnom...

Rólam csak karácsonykor lesz pocifoto, az is csak ruhás... 8)

Ercsikati, Meli! Veletek mi a heylzet??? Ti alig-alig jöttök!!!

Kép
kislibus
 
 


jó reggelt ;-)

este nagyon kidőltem a fürdőszoba taki után.kicsit sok volt még a tegnapi nap is a 7vége után.
Dokinál is sokáig elidőztünk,mert volt ctg,méhszájtapi,vérvétel meg vízben szülésről informálódás.

Rencsi! hát csak nézem a fotót és felteszem a kérdést,hogy te tényleg 12 napja szültél????
Gondolom pocakosodás előtt u.ilyen nádszál voltál,igaz?
Én ilyen fotót tuti nem fogok tudni felrakni :lol:

Megkérem a páromat,hogy készítsen új fotót,fej nélkülit,mert csak olyan van amin az is láccik.Meg igazából legalább 3 hete készült az utolsó,itt az ideje frissíteni.

Köszi,hogy megosztottad te is a porszívós "élményeket".
Na majd kivi vagyok magunkra.

Úgy örültünk,hogy ismét befordult,meg is igértem a páromnak,hogy most tényleg nyugi van és nincs több sika mika és nem hajolgatok.Csak sétál és fexik :)

Kislibus,nincs ezzel semmi baj,hogy ennyire komolyan veszed,nagyon ügyes vagy.Én tudom magamról,hogy képtelen lennék,ezért is írtam,hogy le a kalappal!
Most reggelire benyomtam egy egész fűszeres töltött bagettet teával.Olyan jól esett :oops:

Szegény Julcsika,mindennapos "vendég" vagy az SZTK-ban.
Tegnap estétek is jól sikerült.Hogy hogy nem indult az autó?nem nézték meg előtte,hogy milyen állapotban adják át?

Ugye milyen szépséges a farmer rucink?én már látom benne Patrikát ;-)

Kép
hanyatka
 
 


Kislibus! hamarosan te is tudni fogod,hogy igazi pasis vagy csajos rucikat kell nézegetned ;-)

Apánk nekem a 16.héten mondta azt,hogy 97%.Mondtam is neki,hogy ne idegesítsen,miért olyan nehéz kimondani azt a 100-at,hisz tudjuk mindketten,hogy a 97% mit jelent nála :)Csak mosolygott majd mondta,hogy na jóóó...97 % kislány,tehát még azért sem :)

Kép
hanyatka
 
 


A pocak dicsérethez annyit fűznék én is hozzá,hogy az én férjem minden este percekig gyönyörködik a pocakomba,látom rajta(aminek nagyon örülök),hogy teljesen kész van tőle.
Egyszer mondtam is neki,hogy sztem. én már nem is teccem neki,hisz mindig csak a pocakot dicséri,hogy mennyire gyönyörű :)
Aztán "megnyugtatott",hogy a pocak az hozzám tartozik vagyis én is gyönyörű vagyok.Ezek a pasik mindent képesek kimagyarázni :)

Chilike,most már hetente mennünk kell ctg-re és a 36.héten vesznek még vért( hepa,hiv,ellenanyag és még valami) aztán kb. ennyi.
Csak mert múltkor igértem,hogy megkérdezem milyen vizsgálatok vannak még.

Kép
hanyatka
 
 


áááááááááááááááááááááááááááá, egy oldalt irtam és nem küldte el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na majd jövök később, most nincs erőm még1x leirni
chilike1
 
 


Fú, Chilike, ez dühítő!!! :twisted: :roll:
Csajóczák! Köszönöm szépen a köszöntéseket és a mailt Rencsimamika!
Drágaságok vagytok!!!!!!!
Rencsike! Télllleg hihetetlenül szépséges a hasikád!!!!
Gratula, h milyen szuper Mami vagy!!!
Ezek a fazon-témák, hát kész avgyok Tőletek!! :lol: :lol:
Hanyim! Nekem is s farmerruci a kedvencem a cipőcskével, mint Julcsikámnak!
Moncsibaba! Hogy vagy ma???
Libuska! Nagyon kis ügyike vagy mindennel! Most jól jönnek a korábbi ismeretek, igaz?
Mucim! Marcika? Te? Hogy vagytok?
Melikém!Nagyon hallgatsz. Gyere már!
Micike! Újabb sztorik? Mindig olyan érdekes történeteid vannak, szeretem olvasni, stílus is bejön. :lol:
Julcsika!Szerintem határozottan finom kis orrocskája van Szonjusnak!!!
Mi az orrszívót mindig megmutatjuk Esztinek, Ő megfogja, odatartja a kis nózijához, majd mi fogjuk, bekapcsoljuk és gyorsan kész.

Kép
bodza2005
 
 


Bodzi! Bizony többnyire jól jön! :wink:
De jó, hogy Eszti szépen visszaállt a régi rendre!

Csomee! Veled mi a helyzet?? Jól vagytok? Mikor mész uhura?

Chili! Majd azért ird meg amit megirtál már egyszer! Csak közben nyomogasd a Ctr+A, utána meg a Ctr.+C billentyűket!

Hanytka! Vizben szülésről mit tudál meg ami ennyire elrémitett???

Kép
kislibus
 
 


Libus! Igen,nagyon jò. :D
Szèpen alukàl.
Nem tudom,Ti hogy voltatok ma,nekem olyan migrènem volt vègig, h màr a hànynak ingere is gyötört. A szopi miatt nem vettem be vègül semmit, kèsz vok. Pedig nem vagyok fejfàjòs. Amikor pàr napja ìrtàtok 2en is,h fàj a fejetek, nekem is fàjt, hidegfront, de most nem fàj, hanem iszonyatosan fàj. Ez a hò miatt lehet? Öregszem talàn? Annyira cuki vagy Julcsi,h a "kis" bodzid vagyok, ez vìgasztal most. :D
Puszik Mindenkinek!!!

Kép
bodza2005
 
 


Bodzuskám,

nekem egész nap migrénem volt....szerintem a hideg front...

tudja valaki, hogy torokfájásra mit lehet szedni? kamilla és homeós bogyók mellett?

pusz

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

Rencsikém,
Méz esetleg? Más nekem sem jut eszembe...

Most csak gyorsan jövök, mert nagyon elfáradtam ma, megint takarítás, főzés, kreatívkodás...

De ígértem pocakképet, most csináltam, próbálom feltenni:

Kép
vjulcsi
 
 


Rencsikém,én Tantum verdét szedek,ha fáj a torkom.Szopi mellett is,meg kismamaként is azt szedtem.(sajna tipikus"torokfájós"Bika vagyok.. :cry: )
Szép a pocid!!
Bodzus,örülök,h nyugi van nálatok,rendeződtek a dolgok!
Melcsi,miz újs??
Chili,édik a ruhák!!!Hihetetlen ugye,milyen"csöpp"kis buksijuk lesz a csajoknak???Pont valamelyik nap láttam egy képet én is a fiamról,pár naposan,és akkora volt rá az egyik sapi,amit már rég elpakoltam azóta..(pedig neki nem is volt a feje sem olyan kicsi. :oops: )Akkor lepődtem meg,h istenem úgy nő mint a gomba..Kocsitokkal mi a helyzet??Ez ugylátszik"ragadós",merta mienk is vacakol,pedig a"sosem kop el"kategória...
Moncsika,jó ha a házkérdést napoljátok,nem iányzik most ez a hercehurca nektek!
Julcsi,nagyon szép Szonja!És tényleg nem nagy az orra!!! :lol:
Hanyatka,te lassan babázol!!!Ne sürögj,forogj már,Patrika sem fog már!(egyébként nem értem,h van helyük még ilyenkor forgolódni???!!! :roll:)Nagyon csajosak a ruhácskák nálatok is!!
Kilibusnak akartam még valamit,de elfelejtettem..na majd olvasok,hátha eszembe jut..
Nálunk sajna nem rózsás a helyzet,apának lehet tüdőgyuszija van,holnap megy röntgenre.Nagyon kész van.Idegesít a dolog,mert kerüljük szegényt a gyerkőccel,úgy érzem magára van hagyva,de nem tudok mit tenni,nem akaom,h elkapjuk.Úgyh most a nappaliban éjszakázom.. :cry: Csak azt remélem nem az oltástól van,mert múlthéten kaptuk meg!!!!!És nekem is kapar a torkom... :cry:
Na szóval náluk ennyi.
Puszi nektek!(csak virtuálisan..)
Vigyázzatok magatokra.

Kép
cs.andi
 
 


na ez nem az én napom itt a fórumon.
Megint megirtam mindenkinek mindent, plussz még a vicces sztorimat is leitam és megint nem küldte el, hanem kidobott, hogy jelentkezzek be újra!

mindegy már nem is idegesitem magam, majd jövök holnap.
puszi mindenkinek
chilike1
 
 


bezzeg ezt a 3 mondatot elküldte!!!!!!!!
chilike1
 
 


Chilike,
Miért nem jelölöd ki, és nyomsz egy ctrl+c-t?? akkor egyszerűen beilleszthetnéd újra, és nem lenne baj.
vjulcsi
 
 


Köszi Andikám, megy Apa és hoz nekem...jobbulást nektek! Nálunk is egyre rosszabb a helyzet, maszkban vagyok egész nap, nehogy elkapjon valamit Domika, mert azt mondta a doktornéni, hogy sajnos ettől az anyatej nem védi..... :cry:

Julcsikám,
mekkorát nőtt a pocakod!!!! csodszép! olyan szép szabályos gömbölyded forma!!! :wink:

Kép
rencsi79
 
 


JÓ reggelt Lányok!

Képzeljétek 2 napig vmi volt a billentyűzettel és nem lehetett írni. Vmit megnyomtunk rajta és ma azt álmodtam, hogy megcsináltam és reggel az volt az első, hogy rohantam bekapcs a gép és benyomtam azt, mint álmomban és sikerült. Nagyon boldog vagyok :)))
Nekem is fájt a fejem a hó esés előtti 2 napban és a műtött térdem is éreztem. A térdem csak hóesés előtt érzem amúgy soha.
A szabi 2 napján végig mászkáltunk erőm se lett volna írni. Bejártuk az egész várost. Elmentünk a szövettanomért, a cici műtét után amit kivettek. Minden okés. Aztán bevittük aput a Kékgolyóba a második menetre. Aztán voltunk Metróba, ott a kaján kívül vettünk táncszőnyeget a lánynak. Nem a Hannah Montánásat, mert az csak 3 számot tud ,de a név miatt pont a duplájába került volna, mint ami 8 számot tud+ freestyl. Na ezek a nagy dilemmák, majd meglátjátok, hogy mit érdemes megvenni, hogy lehet a gyerek vágyait és az ésszerűséget összegyúrni.
Aztán voltnk Biatorbágyon az Outletben. Na ott nem sok minden van. Apu kapott egy melegítőt a pumából, a Mövében vettem törölközőket. Aztán voltunk még a Corában.Ott a kislánynak vettünk rucit. Meg a libriben könyveket.
Ja és a kedvenc helyem : egyik partner cég mindig csinál karácsonyi kiárúsítást cégen belül . Ők kozmetikumokat árulnak.
Nagyon olcsón vettem phytomer krémeket. Ezeket ismerem. Francia csúcskozmetikum, teljesen tengeri alapanyag. Már régóta használom. És amitől megőrültem Chanel smink cuccok. Volt más is, de olyan szép szinei vannak, hogy besz..ás. A barátnők is ezt kapnak tőlem.
Na most írtam magamról egy csomót, bocsánat. Ma délután Dévai .....
Jön valaki?????
Julcsi,
szépen alakul a pocid! Amúgy az alakod nem változott semmit csak mikor láttalak a pocid még inkább csak lentebb domborult, most meg feljebb is :))
miciona
 
 


Most olvasom, hogy betegek vagytok!!
Andi , Rencsi remélem a babák erősek és tényleg védettek.
Amúgy az oltás óta én is köhögök , na nem nagyon ,de volt egy kis mellékhatás. :(
miciona
 
 


Rencsi,
mi lándzsás utifűvet szoktunk torok fájásra én imádom az ízét is.
miciona
 
 


Chilike,
ma engem is kidobott , de ctrl c-t nyomtam és így nem kellett megőrülnöm. Nagyon ügyik vagytok a vásárlásokkal. Szépek a rucik és ahhoz képest ,hogy milyen kalandjaitok voltak nem is panaszkodtál nagyon az elfáradásra. Stramm csajszi vagy!

Hanyatka,
és Te hol vásároltál? Emlékszem mikor a barátnőm kisfia volt csecsemő és náluk Nürnbergben nézelődtünk annyi csodát láttunk...

Bodzi,
utólag boldog névnapot! Jól összeérnek nálad az ünnepek!! Írtam már ,hogy Eszti nagyon aranyos a mikulásos ruciban?
miciona
 
 


Csajok,én már megint tiszta ideg vagyok! Szerintem tök keveset mocorog a baba ahhoz képest, amennyit szokott. Már a sírógörcsön is túl vagyok... Mocorog a lelkem, de nem olyan erősen, meg nem annyit, amennyit normálban. Lehet, hogy az időjárás, vagy úgy helyezkedik, hogy épp nem kifelé bököd????

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?