Hűha, mennyit írtatok.....nem bírom már követni...
képzeljétek ma már ébresztés nélkül tudott szopizni és nagyon szépen ettünk végre!!!!
Chilike,
jaj de gyönyörűek a cuccok!!!!
csajok a hordágyas pacák, velünk eszméletlen paraszt volt...tökre kibuktunk rajta, beszólt domiapunak hogy mit keres bent, amikor látogatási tilalom van....de a stilus ahogy mondta, bicska nyitogató volt....
Nálunk Domiapu borotvált az utolsó időben, utoljára pont a szülés előtti nap....így a szülésnőnek nem volt dolga
szegény annyira félt, hogy megvág, hogy kb 2 óra volt mire végzett...
Egyébként a szülésznő normális volt, biztos vagyok benne hogy nem volt olyan kedves mint a fogadott melcsinél, de nem volt vele gond, sőt nagyon sokszor kiment és kettesben maradtunk domiapuval ami jobb volt, mert valahogy intimebb volt az egész így....
Domika egy angyal, úgy van ahogy írtad julcsikám, ez egy csoda!!!tegnap mondta Domiapu, hogy már a fél világot bejártunk luxusabbnál luxusabb helyeken voltunk, de ez az idő itthon együtt minden nyaralást leköröz.....annyira megható volt és én is így érzek, de azért olyan jó volt egy férfi szájából hallani, hogy a gyermeke pelenkázása szászszor nagyobb élmény mint egy luxus szállodában fetrengeni....
A porszívozás nem félelmetes, a hangját szerencsére már megszokta a pocakomban, így nem fél tőle és nem fogtam le, mert attól sokkal rosszabb lesz, hanem simiztem a fejét és szépen kiszívtam az orrát. Nem tetszett neki, mert fintorgott ezerrel, de egy hangja nem volt, tényleg szuper egy találmány!!!
képzeljétek a kutyusuk ugatását is megismeri a pocakból, annyira érdekes...szinte felfoghatatlan, csönget valaki és ugatnak mint az örültek ő meg alszik tovább nyugodtan....és a kiskutyák imádják. Ma volt a védőnő és kezébe vette, az egyik kutya meg úgy örjöngött úgy védte mint ha a saját kölke lenne....olyan megható volt.
csajok már nem vagyok terhes, de még mindig kismami agyam van, mindent elfelejtek.....ez gáz!!! szóval nem tudom még mit akartam, na de majd holnap elolvasom újból amiket írtatok.
puszi