Új privát üzeneted érkezett!

Lara: hát nem tom, azt tudom, hogy a Zsolti mikor látja, hogy lelkizni készülök, már menekül. Pedig jó lenne átbeszélni egy két dolgot. Ha meglesz a Bulcsi úgysem az ő és az én kis lelkem lesz a legfontosabb. Így nálunk inkább marad a levelezős formula. De legalább tudja, ha már levelet írok, akkor nagyon nagy a baj.

Boruska: látom rád is hat az éjszaka irracionalizmusa. Nappal újra átgondolva az ember
1, röhög, hogy éjszaka mik meg nem fordulnak a fejecskéjében
2, szégyenli, hogy éjszaka mik meg nem fordulnak a fejecskéjében

Voltam védőnéninél: bemutatott a gyerekorvosnak, jó fejnek tűnt. Megnéztük már csak 1 keresztes vagyok, úgy hogy azt a dög gyógyszert nem bírtam kiváltani, mert hiánycikk a patikákban. Most már nem is bánom, mert ezek szerint 4 nap szigorú vízivás is elég volt, hogy 1 kereszt eltűnjön, tehát folytatom a gyakorlatot. Napi 3 liter víz, meg 1 liter gyógytea. Edit, ha ezt meghallaná a nőgyógyászod (a napi 1 lityi vízhez képest) fejreállna. Éééés, nem dagadok. Pedig ennyitől már a Sió is kiáradna. Abban maradtunk a védőnénivel, hogy mivel a doki úgyis azt mondta, hogy egy hét múlva nézessem meg magam (igaz, gyógyszer mellett) az egy hét úgyis csütörtökön jár le, akkor elugrom hozzá még egy adaggal. Remélem addigra leteszem a kereszteimet.

zarja

Csipi!
Ne csigázz tovább! Részleteket! Bár végül is az a lényeg, hogy egyben és rendben vagytok!
Mindjárt kész a rakott krumpli - nálunk az nagy sláger. Már csak Apa alszik. De nem ébresztem fel. Majd felkel, ha akar. :)
A mai délutánom a kézművesség jegyében fog telni. Tesómnak csinálok egy pár fülbevalót hozzávaló nyaklánccal (vagyis az csak a medál lesz). Van még nálam egy másik lánca is, amit be kéne fejeznem, és a kolléganőm felé is van egy ilyen saram. :oops: Aztán befejezem a díszeket is. Mára ennyit terveztem. Majd - ha érdekel vkit - felpakolom a műveimet! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zarja: mikor nekem volt a húgyúti fertőzésem nekem sem volt semmi panaszom. Sőt mikor mentem a nőgyógyászhoz a leletekkel ott is megnézték a vizeletet és semmit nem láttak benne. Jó tudni, hogy gyógyszer nélkül is gyógyulsz. :D
Vendég

álmooooooooooos vagyok..... zarja: az tuti hogy fejre állna....

Edit

Kép
ézsóné

jaj csajok, annyira nagy vagyok már.... Zarja, hogy érzed magad? Én akkora tehénnek érzem magam, ami nagyobb mint egy bálna, és döcögve lépeget mint egy pingvin :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri!

Akartam már kérdezni Laci korát. Valami hasonlóra lőttem volna be én is.
Tegnap elkezdtem írni, aztán nem küldtem el, hogy sztem ez már csak rosszabb lesz.
Úgy értem a beszólásai és a hozzád állása.
Itt mindenki talpraesett, gyakorlatias, gondoskodó, okos, vagány csajnak ismert meg.
Elgondolkodtató, hogy milyen lehet Laci, ha így "elnyom".
Mert kicsit alárendeltnek tűnik ez a kapcsolat kívülállóként.
Nem tudom, hogy ezen segít-e, ha megbeszélitek. Nyilván kialakult egy viszony köztetek az évek során, max hangolni lehet rajta egy kicsit, de megváltozni már nem fog.
Engem az háborít fel, hogy mitől gondolja egyik-másik faszi, hogy az ő ideje értékesebb a tiédnél.

Az én előző kapcsolatom az eljegyzésig jutott. 13 és fél évig voltunk együtt, abból 10-11 szuper volt, aztán már inkább csak egymás mellett élés.
Ő nem akart gyereket (rossz tapasztalatok miatt a saját gyerekkorából), én meg nem erőltettem, pedig tök jó apa lett volna. Nem fejlődött sehova sem a kapcsolatunk , sőt.
Utólag, mikor kifejtettem neki a nézeteimet erről, sajnálkozott, hogy miért nem előbb fogalmaztam meg ezeket. Azon kívül nagyon elindultunk más irányba.
Egyre több és felelősségteljesebb munkája lett, és ami ezzel járt: sosem volt otthon, elitebb társaság, sznobság.
Mikor naponta 10-en ezreket ott hagyott mindenféle éttermekben munkavacsora címszó alatt, amit persze Ő állt, a későbbi megtérülés (munka) reményében, vagy laptopot vett, illetve kitalálta, hogy motorral akar közlekedni (1,5 millás) miközben otthon gúlákban álltak a kifizetetlen számlák és albiban laktunk, azt már nem viseltem olyan jól.
Én meg 5x meggondoltam, hogy megvegyem-e magamnak azt a cipőt vagy ruhát, amit kinéztem, tudván, hogy otthon a konyhaasztalon figyel a figyelmeztetés, hogy fizessük ki a gázszámlát vagy kikapcsolják. Úgyhogy ált. nem vettem meg. Nem vitt rá a lélek. De őt az ilyenek nem zavarták.
Ő is ilyen mindent kidumálós, elintézős, sármos, jó humorú faszi volt.
Tőlem sohasem tagadott meg semmit, sőt, nagyon is gavallér volt mindig, csak állandóan tovább nyújtózkodott a takarónál.
Én is barom voltam, nem álltam a sarkamra.

A férjemet meg tudjátok.
Micsoda szikla szilárd elvei voltak mindenféle téren.
Hát sokra mentem vele.
Szóban verhetetlen, a tettekkel már komoly gondok vannak.

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat: ismerős...az én uram is ilyen, mint a te exed...csak én nevelem, és vagyok olyan paraszt, hogy lerángatom a földre, hogy figyelj csak apafej, kurvára nincs pénzünk erre, meg arra....

Edit

Kép
ézsóné

Lányok!
Ezt nézzétek:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Fehér karácsony!!!!! de jó lenne!!
Csipike?!?!?!

Raktam fel én is egy friss (mai) pocakfotót a közösbe...

Barbi

KépKép
hbarbi80

formás pocakok 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

raktam fel egy 31+4-es pocifotót.
Hízás:
A barátnőm anyósa vasággyal 20kg.
Amikor terhes volt megviccelték a hormonok, 30 kilót hízott, pedig védőnő, tudja miből mennyi kell.
Így megállapítottuk, hogy a hízás az esetek többségében genetika kérdése.
Bár ő még így is csak 50 kilós volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Barbi megelőztél :)
Miközben szerkesztgettem néztem is, hogy ez a nagyon kerekedő tőled mintha új lenne :)
A cicumnak is nagyon bejött a tegnapi hószállingózás.
Egész nap az ablakban ült és mozizott.

Kattkat

Kép
kattkat

jesszus, mekkorát ebédeltem:)
igaz, vmi desszert még lecsúszna :(

boruska

kattkat: nem semmi méret :shock: :shock: :shock: :shock: 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Edit! hehe :oops:
Én nem tehetek róla :)

Barbi, a régi pocakfotóid mellé átraktam a mait, hogy látszódjék a különbség.

Kattkat

Kép
kattkat

Mi van Szanával?

Régen írt, nem?
Hahhóóóóóóóóó....

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat: az enyim is kb ekkora :oops:

Edit

Kép
ézsóné

csak én előtted járok sacc két héttel

Edit

Kép
ézsóné

mekkorára saccolták babádat?: sulyra

Edit

Kép
ézsóné

Nem tudom, még nem volt előrejelzés ez ügyben :roll:
Néztem is nagyokat, amikor írtátok, hogy nektek már megsaccolták. :shock:

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, Barbi: mekkora pocakok. :D Az enyém lesz ekkora valamikor??? :shock:
Vendég

Edit: spec úgy érzem magam mint a Sió csatorna ekkora vízhozammal. Egyébként tegnap írtam asszem, hogy már ha csak egy fél órára szívesen lecsatolnám a pocim. A haverok mentek pénteken Tankcsapda koncertre - én meg nem :( - de előtte - a kismamára való tekintettel :cry: :cry: :cry: - füstmentes zajmentes helyen azért találkoztak velem is. Hááát sápadtam az irigységtől ahogy egyik másik megjelent magasan, karcsún és vékonyan. :shock: Tudom, mindig inkább a kis golyók táborát gazdagítottam, na de így szembesülni. :oops: (mellesleg ők meg halálba dicsérték a szép pocim, meg hogy mennyire megszépített az anyaság, de mindez hiába no) A jegesmedvének bármennyire is fénylik a szőre, akkor is nagydarab hústorony állat és pont.

Nóri: háááát, igaza van Katkatnak szerintem is. Azért írtam le a korábbi kapcsolatom, mert rá emlékeztet a tietek. Van, aki egész életre benne marad, van aki úgy lép mint én, és vannak az okosak, akik finoman és lassan - asszem Stephie mondta - formálja. A nagyi mindig azt mondta, egy kapcsolatban a nő legyen okos és rafinált. Ez tényleg csak rajtad múlik.

zarja

Sziasztok!

Nem semmi, hogy megint mekkora mennyiséget hoztatok a hétvégén össze! :shock: :D

Csipike: én is meghalok a kíváncsiságtól, hogy hogyan történtek a dolgok pontosan. Én attól rettegek, hogy a két ünnep közt, mikor párszáz km-rel arrébb leszek rám jönnek a fájások...

Alvás: hát ez a párnás képsorozat rémisztő. Most már értem, miért nem tudom magamat normálisan kipárnázni :lol: Ennyi párnája Holleanyónak sincsen!!! :lol:

Kapcsolatok: az exem nekem is teljesen elvette az eszemet. Ő festő volt (nem szobafestő). Igazi tehetség, igazi művész típus, aki úgy simogatott, minta éppen egy tökéletes szobrot formázna belőlem. 17 éves voltam akkor, ő pedig 28. Szerelem első látásra. Érettségi után rögtön összeköltöztünk. Én színészkedtem, és grafikusnak tanultam, ő festett. Igazi művészéletet éltünk egy hatalmas szemétdomb közepén. Ha jött a főbérlő a szekrénybe, és sütőbe dugtuk a hónapos szennyest, és mosatlan edényeket. Azt hittem Ő az igazi, a lelkitársam. Vettünk kocsit, nagyobb háztartási gépeket, gondoltam haladunk. Aztán Bp-re költöztünk egy szép napon- kezdőttek az anyagi gondok. Egymás után 4 munkahelyén nem fizették ki. Egyre lejjebb süllyedtünk, én is munka nélkül maradtam, modellkedtem, aztán már 'híres'embereket kísérgettem, hogy legyen pénzünk. Kisiklottunk. Egy napon rajtakaptam egy másik lánnyal...Egy lánnyal, aki filozófiát hallgatott az egyetemen, akinek tudott újat mondani a művész életéről, akit újra le tudott festeni...Ez volt a magyarázat. Kirakott az utcára, szó szerint egy bőrönddel. Minden éjjel máshol aludtam, volt, hogy az utcán egy szórakozó hely mellett. Gyógyszerfüggő lettem, mert nyugtató nélkül nem tudtam létezni. Aztán egy barátnőm odaköltözött a mostani férjéhez, és bemutattak a szomszéd havernak. Ő az én Zsoltim. Az én Megmentőm! Megsajnált, és elsőre belém szeretett. Azt mondja, hogy életem legramatyabb állapotában is olyan gyönyörű voltam, amilyet még soha nem látott. 3 hónap után hozzáköltöztem, mert nem volt hová mennem. Sokat veszekedtünk, néha dulakodtunk (nem ütött meg soha), leszoktatott a gyógyszerről. Először azt hittem hálából vagyok vele, később rájöttem, hogy szerelmes lettem. Összeházasodtunk. Ő két lábbal a földön jár, és amikor én, a kis művészke elszállok, visszahúz. Imádom, és várjuk a kisbabánkat. Neki meghaltak a szülei, nagyon családcentrikusan nevelték. Én, és mostmár a kisbaba jelent neki mindent, amit szerencsére ki is mutat. Vannak viták, mert makacsak vagyunk mindketten, de imádjuk egymást, és tudom, hogy ennél jobb nem is lehetne! :)

Bocsi, ez hosszú lett...pedig mennyi mindent kihagytam... :shock: :lol:

Kép
zsizell

Vazzeeee, csajok, ide is megérkezett a hó!!!!
álmodozós smiley: Álomszép.....

zarja

Én is úgy beebédeltem, hogy szuszogni is alig bírok... azért az a 4-5 Toffifee gond nélkül lecsúszott desszertnek :D

Kérek fotókat a havazásról! Nálunk nyoma sincs :(
zuzmooo

Huh, nem semmi tortenetek az exekrol... Jobb ha en le sem irom az enyemet, mar nem akarok emlekezni ra, a lenyeg hogy most teljesen boldog vagyok a kedvesem mellett, es ha masra nem volt jo az elozo kapcsolatom, arra mindenkepp, hogy megtanitson ertekelni embereket es dolgokat az eletben.

Na mar nagyon kivancsi vagyok a novekvo pocakokra, de meg mindig nincs meg nekem a gmail elerhetosege... Elkuldene valaki?

Zuzmoo, nekem is vannak ilyen enyhe gorcseim, nem tudom mire velni, igy hat pihenek amennyit tudok. Pedig neki kene allnom a takesznak, mert szalad a lakas...

Kép

Kép
editmk

Kattkat köszi az áthelyezést... az csoda, hogy a feltöltés ment... eddig szerintem Nóri csinálta... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Én sajni valami rettentő egészségesre vágyom, mégpedig egy hatalmas adag sajtburgerre sültkrumplival és kólával :oops:

Kép
zsizell

hú, azért vannak itt történetek - de én is jól kiéltem magam ifjúságomban, csináltam baromságokat, jártam furcsa pasasokkal... :)

zarja, ez a jegesmedvés nagyon jó volt, vinnyogva röhögtem rajta :)

Itt már nem esik a hó:(
broáf, haza akarok menni aludni!!!

boruska

Itt sem esik - sajna.

Edit!
Elküldtem priviben a gmailes kódokat.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Kakti! Én is "jó" akartam lenni Editnél, de amióta megújult a honlap képtelen vagyok privit küldeni :evil: . Biztos én vagyok a gyökér, de nem bírok ebbe a dologba több energiát feccölni :oops: .
Ma voltam védőnéninél, az elmúlt 5 hétben ügyesen felszedtem 3 kg-t :evil: . Eddig összesen 7-et. Vérnyomás 115/75, pulzus 87. Meghallgattuk a baba szívverését. Poénos volt, én a stoppert néztem, védőnő meg számolta az alig hallható szívverését kb.144. Mai magyar vidéki valóság :D . És megkaptam a 34. héttől vezetendő magzatmozgás számolás papírt :shock: .
Nálunk tegnap esett a hó és egy kevéske megmaradt.
És ma megjött a pihenőszék is, tök szép, csak ki kell kicsit mosni a huzatát. Meg a háttámla állítása nem egészen világos, remélem az eladó majd megírja :wink: .
pammut

Nálatok volt-e már olyan, hogy egész álló nap mozgott a baba? Azért szokott aludni is, de ma valahogy egész nap mocorog...alvás nulla...normális ez? Remélem ha mexületik nem lesz ilyen :D
lara

Na meggyüttem!

Viki nemtom jön-e, de megírta, hogy volt dokinál. Nem nyílt tovább, baba befordulva. Kicsit kevesebb a magzatvíz, de nem számottevő.

Viki!
Rosszul is lettem amikor küldted az sms-t. Már úton voltam a dokihoz, gondoltam is, hogy Csilla nem fog átérni ennyi idő alatt! :lol: De megvizsgáltak nélküle is!

Nálunk minden Ok. Bambi szintén befordult. Méretei alapján olyan 33hetes. Súlya nem sok, olyan 1900-2000g.
Viszont szigorú pihi és magnézium mert doki szerint nem természetes semmilyen keményedés a 36. hétig. Összehasonlítottam Luca méreteivel és a 34. héten majdnem pontosan ekkora volt mindene. Ahhoz a vizsgálathoz képest 46napra született! :D

Férj: hát lehet, hogy kicsit siralmasan vázoltam a helyzetünket. Nem olyan rossz ám! Csak nem az a babusgatós típus. Volt olyan manus is. Sebtapasznak jó volt két hétig, de utána vágtam ki, mint macskát sz@rni.

Előttem lényegében nincs jó családmodell. Viszont azt láttam, hogy hova vezet a nagy emancipunciság. Anyu amikor dolgozni kezdett, meg jól keresni, akkor romlott meg a viszonya apuval. Pedig nem volt semmi kisebbségi komplexus apában, lévén ritka okos állatorvos volt.
A nővéremék kapcsolatában is ő volt a domináns. Kezdett egyre nagyobb hárpia lenni. A férje meg egy jóindulatú birka volt. Halálra szekálta, ugráltatta mindenért. Most ő is egyedül van, csakúgy, mint anyu. Ráadásul az elszállt értékrendjük és egojuk miatt nagyon nehéz is lenne találni valakit maguk mellé.

Én ezt helyeztem magam elé, mint rossz példát. Akkor inkább legyen az,hogy reggeltől estig teszek-veszek itthon, hogy ha hazajön az uram, minden rendben legyen. Tudom, hogy gyerekként rohadt egy érzés volt megélni, hogy anyu, aki addig kedves volt, mesélt, sütött-főzött. Egy idegbeteg hárpia lett, aki este 8-ra jár haza és semmire nincs ideje!
Akkor inkább az önmegvalósítást elteszem későbbre. És igenis fontosabbnak tarom, hogy a család érdekében sok mindent az egom elé tegyek.
50évesen, amikor nem lesz kicsi gyerekem, majd ráérek megváltani a világot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.14 16:36-kor.
Vendég

Szokás szerint rengeteget írtatok :wink:

Reagálni m ajd "emésztés" után, mert most nem bíztos h eszembe jutna vmi.

Nálunk röviden: kedd este már éreztem, h túl feszíthettem a húrt, mert keményedet a pocakom és az éjszaka alatt is végig érezetm a pocit és a derekemat. Szerdán reggel elvittem a gyerekeket suliba, de már a vezetés is rosszul esett, így haza mentem és ledőltem. Sajna nem javult semmi, sőt 1 körül már éreztem fájást a derekamban, de gondoltam babóca mozog nincs gond...3-kor már rendszeres fájásaim voltak, kb 3percenkét fél-1 perces. Hívtam a dokit, de nem értem el. Gondoltam még várok :roll: ja,.. elmentem WC-re itt alvadt vért találtam a betéten... na pánik, telefon jobbra-balra, félig összepakolt táska fel, kocsiba be, irány kórház. Persze a legnagyobb dugóban...szerencsére a dokim volt az ügyeletes, megvizsgált. Nem találta a vérzés forrását és azt mondta, h ahhoz képest, h 3. gyerek zárva vagyok, de fájásokat ő is látja érzi. Megnézet UH-n minden ok, de a görcsöket le kell állítani, így magnézium infúziőt és antibigyot kaptam vénásan szombatig, aztán gyógyszereket. Ma engedett haza :D
A kórházban végig "éltem" 2 csaszit :roll: NEM SZERETNÉK ILYET !!!

Kép
csipike09

Fúúú, Csipike! Nagy szerencse, hogy ilyen jól alakult a végén a történet. Én az első babámmal tutira össze..magam, hogy most mi lesz... :shock: Akkor most feküdnöd kell ezerrel? Vagy mehet minden a régiben?

Kép
zsizell

A kórházba (legalább is a Jánosba) érdemes vinni:

Magadnak:
-4 hálóing (nagyon meleg van és beleízzadsz)
-tena hálós bgyi és betét ( a csaszuisoknak is mert ömlik a cucc)
-WC papír ülőke, WC papír
-domestos kendő
-popsitörlő
-tisztálkodó szerek
-szívószál (csaszisoknak!!!!)
-kávé termoszban (csaszisoknak)
-szilvia
-zsepi
- szőlőzsír
-szőlőcukor
-evőeszk, tányér, pohár, só, cukor
-melszívó
-2 papucs

Babának:
-sapi
-kesztyű
-pléd
-popsikrém
-hintőpor
-popsitörló
-alkohol
-2 db cumisüveg

most ennyi jutott az eszembe...

Kép
csipike09

Lányok! Már nem emlékszem ki volt a tudója ezeknek a Gyed-es témáknak, de most nagyon elbizonytalanodtam.
Nekem kamu bejelentésem van dec.1-től. De a cég, aki bejelentett azt találta ki, hogy határozott időre vesz fel, és febr.28-al megszűnik a munkaviszonyom. Ez így jó? Kapni fogom a Gyed-et? Én úgy félek, hogy ezt rosszul fundálták ki, és feleslegesen dobtam ki a járulékos pénzt az ablakon, sőt még gyed-em sem lesz! Segííítsetek! :shock:

Kép
zsizell

Zsizell, most orvosi utasításra az a feladatom, h fekve v ülve figyelhetem, h kis családom hogyan "ugrál körbe" :D :D :D :D Vicc nélkül szigorú fekvés (max ülés) és no stressz. A kórházban meg majd csak januárban (leghamarabbis csak 10-e körül) akar látni.

Kép
csipike09

No, megjöttem...

Védőnőnél minden rendben volt, bár egy helyettesítő fogadott, mert az enyém szabin van. Vizelet, vérnyomás rendben, viszont már 69 kg-nál járok. Itthon 1 kg-val kevesebbet mutat a mérleg. Egyébként 56-ról indultam, de az az én esetemben elég kevéskének számított, szóval annyira nem izgat a dolog. De megjegyezte a védőnő, hogy nem is látszik rajtam, és én sem érzem magam olyan súlyosnak.

Szóval nem voltam a hétvégén, mert folyamatosan történt valami: A hétvége már csak a párom miatt is (ha épp nem kell dolgoznia) a pihenésről szól. No, az is volt: ágyban reggeliztünk, filmet, mesét néztünk :), aztán szombat délután jött a szülőszoba-látogatás. A szülésznővel megbeszéltem, hogy férjem is bejönne velem, ha lehet. Azt mondta, semmi akadálya, csak vigyünk igazolást arról, hogy beoltották influenza ellen. Biztos, ami biztos alapon én is kértem igazolást. Szerintetek beengedték a férjemet?! Hát, nem! Még jó, hogy engem azért igen.
És ez még hagyján, de míg én bent voltam, férjem találkozott a folyosón egy apukával, aki Romániából jött át a feleségével, de őt sem engedték fel a szülészetre, pedig már éppen szült a nő... Pedig úgy hallottam, hogy a férj vagy más hozzátartozó együtt lehet a szülő nővel. Szegény meg egy emelettel lejjebb ücsörgött a folyosón... No, remélem, legalább a szülésnél jól jön az a fránya igazolás, amit most nem vettek figyelembe.

A szülőszobás történet előtt pár órával már bent voltunk a városban, hogy még beszerezzük, ami kell a kelengyéhez. A gyógyszertári listát már szinte teljesen kipipálhatjuk, meg benéztünk a DM-be is, sőt, karácsonyi ajándék gyanánt vettünk egymásnak gyermekgondozási könyvet. Mondtam is apának, hogy nekem ezek a Boti-holmik a legszebb ajándékok, nem is kell nekem más. Ő is ugyanígy van ezzel. :)

Vasárnap pedig párom még elugrott egy-két dolgot beszerezni, többek között ajándékot a szomszédunkban lakó barátaink augusztusban megszületett kisfiának. Egy készségfejlesztő játékot kapott, amit hihetetlen komolysággal méregetett először. :) Olyan kis okosan nézegette, forgatta, persze párszor kiesett a kezéből, de aztááán: a játék négy sarkán lévő golyószerű részekből az egyikre rácuppant (szó szerint szinte végig a szájában tartotta), és semmivel sem lehetett elterelni róla a figyelmét. Olyan édes volt! :)

No, szóval mozgalmas volt a hétvégénk, ha jól rémlik még történt pár dolog, de annyira lefáradtam a mai városban megtett túrámtól, hogy egyszerűen nem jut eszembe...

A pasi-témához nem tudok érdemben hozzászólni, főleg, mert nincs is nagyon összehasonlítási alapom: nekem a férjem előtt csak néhány pár hónapos kapcsolatom volt, egyikről sem tudok semmi érdekeset írni. Férjemmel szeretjük egymást, vannak persze rossz napjaink, de mindig törekszünk a mindkettőnknek kedvező megoldásra.
A ti kapcsolataitokra nem reagálnék, mert, bár van véleményem, de mindig csak az tudja mi is a valós helyzet (jó esetben; de van, hogy sajna még ő sem...), aki benne van éppen, nem?! Okosan cselekedni pedig nem mindig egyszerű, de ilyen az élet minden más területe is. Huh, egy csomó dolog kavarog a fejemben, de tuti recept nincs egyik kapcsolatra sem, mások életéhez véleményt fűzni idegenként, az élet egyik legfontosabb területét feszegetve, meg semmi értelmét nem látom. Na, így is, a "semmiről" is hosszú sorokat írtam, inkább abbahagyom :)

Geri, Jocó! :) Nagyon örülök, hogy Geri hazamehet, csak vigyázz magatokra, vigyázzatok egymásra!!! Sok-sok kitartást, puszi, és várom én is, hogy személyesen Geri írjon nekünk!

Csipike, vigyázz magadra te is, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Kép
erusverus

Hát csipike, akkor jó dolgod van! :D

Ja, és Geri! Én is nagyon örülök, hogy hazatérsz! Azért Jocó is jó volt, hogy itt volt, de Te vagy az igazi kismami! :lol:

Kép
zsizell

Lara, tegnap vagy tegnapelőtt én is úgy éreztem, hogy Botondom egész nap ficereg odabent. :) Mikor eszek, akkor általában ő is belassul, illetve akkor nem érzem a mozgásait. Az a legjobb érzés, mikor a köldököm fölött húzogatja a lábikóit (ha jók a megérzéseim), máskor meg inkább lent matat. :)

Ja, és Zuzmoo, meg akit még érint: nekem is vannak keményedéseim, sőt pár napja enyhe görcsök az alhasamban, és fájt a derekam is, pedig aznap nem mentem sehova. És én Seduxent is szedek... A dokim azt mondta: minél többet pihenni, pihenni, pihenni, feküdni, pihenni...

Kép
erusverus

Erusverus: lehetne egy nagy kérésem. El tudnád nekem küldeni, hogy miket vettetek a gyógyszertárba. Előre is köszönöm. Mail címemet megtalálod a g-mailen.
Vendég

Edit (ézsóné), te hol vettél (ha Szegeden vettél, és már egyáltalán vettél :)) szoptatós melltartót?

Kép
erusverus

Oké, Kismaki, elküldöm a listát.

Kép
erusverus

Előre is köszönöm a segítséged. :wink:
Vendég

Ma egész jó napunk lett. A doki szerint minden oké, Barbus a korának megfelelő. A gyerek nagy frász volt, mindig elfordította a fejét, mikor a doki le akarta mérni. Nevetett is a doki, hogy ellenkezik vele. :D A feje egyébként már lent van, azt mondta hogy reméli már így is marad. A vizem egy picivel kevesebb csak, de nem kevés, szóval ezen sem kell paráznom. Lepény hátsó falon van és 0-ás az érettsége. Gondolom ez jót jelent. Január 11-én kell mennem legközelebb. Utána plazáztunk egy kicsit és jót ebédeltem. Megcsináltattuk az apasági nyilatkozatot is, úgyhogy most már nyugodtabb vagyok.

Barbus méretei:

BPD: 84,6 mm
OFD: 102 mm
HC: 294 mm
AC: 230 mm
FL: 58,7 mm
Súlya: 1580 gr.

nóri: Bocs, hogy nem vettelek fel, de nem hallottam, hogy csörgök. Köszi az infóközvetítést. Csilla ott volt, szóval átért. Egyébként az én párom elég házias, amikor a kórházba kellett mennem még vasalni is megtanult, mert tudta, hogy nem lesz senki, aki megcsinálja helyette.

kokonya: Én a teherbe esésemkor 74 kiló voltam. A kiskönyv szerinti első bejegyzés 8. heti, akkor 72,5 kiló voltam. Most olyan 70 körül vagyok, mert ha itthon mérem akkor alatta vagyok, de ugye nem az itthoni culában szoktak mérni. Egyébként nekem is most szült egy barátnőm és azért lett császár, mert az utolsó héten átfordult farosba a fia.

juci: Remélem jó lesz a babakocsi, jó sokat variáltatok vele, hogy már jó is legyen. :)

csipike: Akkor ezek szerint sikerült leállítani a fájásokat. Ez nagyon jó. Hát akkor most tényleg sok fekvés és még több magnézium gondolom.

Exek: Nekem nincs ilyenem. A párom az első férfi az életemben. Volt egy pici kisiklásom ugyan, de az nem volt kapcsolat, csak rajongás. Szóval még mindig a drágámmal. Mondjuk volt egy hullámvölgy és azóta mintha új emberrel lennék. Ő sem ez az érzelem kimutatós típus, de most már sokkal jobban kimutatja az érzelmeit, mint azelőtt.

Oltás: Képzeljétek a dokim ma közölte, hogy ők beoltatták a 19 hetes feleségét. (Eddig nem igazán nyilatkozott róla.)Mondtam, hogy én nem oltattam, de sokat nem járok emberek közé. Erre persze holnap mehetek megint a háziorvoshoz, mert megint el lett cseszve a tp-es papírom. Ma persze bevihettem volna a munkahelyemre, de csak ma derült ki, hogy nem jó. Most azért pipa vagyok egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Kismaki, elküldtem a mailt, remélem, megkaptad! Ha nem, írj nyugodtan!

Viki, ügyesek vagytok, csak így tovább, Barbus szépen fejlődik, vigyázzatok magatokra ti is!

Megyek vízszintesbe. Sziasztok!

Kép
erusverus

Valaki, akinek nem TB-kifizető hely a munkahelye és már táppénzen van!
Mondjátok meg lécci, kb. hány hét, mire az OEP kiutalja a táppénzt? 4-én pénteken vittem be a munkahelyemre a papírokat, az ügyintézőnk 7-én, hétfőn átküldte futárral a bérszámfejtőnek. Az a szemét f...sz meg csak ma(!) vitte be az OEP-be! Szétdurran az agyam! Mit képzel ez? Nálunk terem a pénz a sarokban??? :evil: :evil: :evil:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csipi, hál istennek, hogy jól alakult minden!

Kakti, ez azért nagyon kellemetlen, főleg így kari előtt. Nekem cseresznyém van, a mh-em TB kifizető, igy fizetnek, mintha bért utalnának.

Nóri, írtad, hogy a doki szerint a 36.hét előtt mindenféle keményedés rendellenes. És ezek a fájdalmatlan méhösszehúzódások (Braxton Hicks vagy mi a neve), ezek normálisak, nem, mert ezek is keményedések, mégha 20 másodpercig is tartanak..
lara

Sziasztok!

A pasitémához nem tudok és nem nagyon akarok hozzászólni. Minden eset más és ettől egyedi. Mi már jó régóta húzzuk a párommal, volt olyan nem is egyszer, hogy elküldtük egymást a fe..be, végeztem Veled, stb. Ettől függetlenül jól megvagyunk egymással... :wink: 8)

Csipike! Örülök, hogy nem lett nagyobb baj, akkor most Te is pihengess, feküdj minél többet.

Geri, Jocó! Szuper, hogy hamar hazajöhetsz és otthon karácsonyozhatsz! Továbbra is vigyázzatok Magatokra!

Vicky! Nagyon jó hírekkel jöttél! Ezek szerint most jól csináltad a pihenést. :wink:

Kakti! A munkahelyem nem tb-kifizetőhely. Szerintem jobban jársz, ha az eredeti táppénzes papírt személyesen beviszed az OEP-hez (tb), a másolatot pedig megkapja a munkahelyed. A könyvelő a másolat alapján is tud dolgozni. A tb-től nekem kb. egy hét alatt átutalják a pénzt a számlámra. Az elején nekem is így működött a dolog, aztán bemérgeltem magam és bementem a tb-hez, hogy nincs valami más megoldás? És ez remekül bevált.

Lányok! Azt hiszem rájöttem miért fájdogál a torkom. Hát az a piszok gyomorsav :evil: . Az kezdte ki. Most beszereztem homeopátiás bogyót is rá, hátha nem kell az éjszaka 3-4-szer kelnem a sav miatt és rágnom a Rennie-t. :evil:

Kép
Kép
molmar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?