Új privát üzeneted érkezett!

Edit!

Nem bántottál meg egyáltalán. Ugyan! Csak én úgy gondolom, sokkal hajlamosabb vagyok a behódolásra a kapcsolataimban Nálad. :oops: Néha azért ez elég szar. De mit tegyek, ha nekem így jó? Ne rinyáljak, tudom! :lol: :lol:

Móni!

Luca 24. héten faros volt. 28. héten már befordult.
Noncsi 24. héten befordult. 28 héten faros. Holnap kiderül, tényleg befordult-e, mert úgy érzem szétfeszíti az alsó részt.
Nálunk a 36. hétig van haladék. Utána keresik az időpontot a csaszihoz. De a 38. héten még ránéznek azért. Meg szülés előtt. De a 36. héttől már nem annyira remek érzés, ha be akar fordulni!

Hízás: 58kg most 65kg az akkor kb 7kg.
Lucával 60kg-ról lettem 68-69kg.
Vendég

Juci!

Melyik kocsi lett a végén?,
Fáradékonyság. Hát asszem ez az utolsó pár hétig csak romlani fog.

Jaj úgy feszít ez a ded, majd kimászik.

Lacika: elég annyit mondanom, hogy otthon nem kellett SEMMIT csinálnia. Anyuka naponta 3félét főzött, hogy mindenkinek jó legyen. Ezalatt apuka Szibériában melózott, hogy a kisfiai elég márkás farmert kapjanak. :shock: :shock:
Az első együttélése egy rendmániás, munkamániás csajjal volt. Lakás tiptop. Kaja mondjuk nuku, mert még teát főzni sem tudott.
Második együttélés egy királylánnyal, aki ugyan még az ujját se mozdította életében, viszont anyjáéknál laktak. Anyuka dettó olyan, mint anyós. Csak ő még a lánya pasijára is főzött, mosott, takarított.
Na tőlük hozzám költözött ahol 20évesen simán csak az ő kis igényeit kellett kielégítenem. Akkor még bírtam is, de egy kétéves és egy óriáslufi mellett??? :oops:
Soha életében nem volt egyedül. A leghosszabb nőmentes időszak az életében az a 2hónap volt, amikor lelépett. Akkor is takarítónő járt hozzá. És valamelyik barátja mindig nála aludt. Szóval magáról még az életben nem kellett gondoskodnia. Asszem már az elején elronottam, szóval csak tartsam magam ahhoz, ami akkor volt! :lol:
Vendég

Jaj neee, én már most nem bírom, hogy oda a kondim. Tele a hócipőm ezzel. Ma kivertem a hisztit, hogy két napja fáj a fejem, el akarok menni sétálni. Na nagy nehezen meggyőztem Zsoltit, hogy menjünk be a városba a sétáló utcára. Kb negyed óra séta - de tényleg andalgós séta - után ki voltam már, és alig vártam, hogy leüljek. És ez még rosszabb lesz???? Végem.

Nóri, lassan szoktatnod kéne a Lacit, hogy ő is aktívan részt vehet a családi és otthoni életben a zsén kívül. Ha nagyobbak lesznek a lányok és visszamész dolgozni, marha nehéz lesz - ha nem kivitelezhetetlen - a kiváló dolgozó, a tökéletes feleség, a rafinált szakácsnő, a tiszta otthon, a példamutató anya és a kihívó feleség és szerető szerepét egyszerre kivitelezni. Hol marad mellette a személyiséged és a magán(lelki) életed?

zarja

Erről már beszélgettünk a cukiban... Sajnos sok nő elkényezteti a pasiját a kapcsolat elején. És akkor később, mikor már nem bírjuk a terhelést, és igényelnénk egy kis segítséget, csodálkozunk, hogy nem kapjuk meg. Persze, mert elszoktak ettől. És erről senki más nem tehet, csak a nők. Nekem csak azért van szerencsém, mert alapvetően lusta dög tudok lenni (igaz-e, Apa? :wink: - rendszeresen olvassa, amiket itt pletyizünk), Apa meg előttem egy darabig magára volt utalva, így mos, főz, takarít, ha kell. Egyedül a vasalás az, amit nem fog sosem megcsinálni. És sokkal inkább rendmániás, mint én. De azt hiszem, már javultam mellette én is... (remélem, ezt ő is így gondolja) :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri: Húúú, ilyen alapokkal nem könnyű! :shock: Tudom, nem lenne szíved megtenni Lucával, de ha pár napra Te mennél el valahova és neki kellene megoldani a kis családja gondjait, biztos kicsit átértékelné a dolgokat :wink:

A babakocsivásárlás vicces volt. Minél többet néztem, annál biztosabban éreztem, hogy tökéletes kocsi márpedig nincs. A felhozatalból a chicco Trio Tour 4 tetszett legjobban, ár/minőség!felszereltség relációban. Innen indultam, mert az ABC Design után ezt volt, amit ajánlottál. Na, tegnap elvittem Apát a Kikába, hogy bepróbáljuk a kocsiba. Befért. Közben Apa elkezdett a Stokkéval szemezni, mondtam, felejtse el. Szerencsére belefutottunk egy ismerősbe, aki ugyancsak vadul tiltakozott ellene. Jól kitaláltuk, hogy akkor a chiccot megvesszük az Elefániban, mert ott van raktáron, meg olcsóbb is. Egy érv szólt ellene, hogy a sportrész nem szembefordítható, de győzködtek, hogy az nem olyan fontos. Ma elmentünk a Bocskaira hogy megvegyük, kértem az eladót, mutasson meg még egyszer mindent. Ekkor derült ki, hogy a sportrész háta manuálisan állítható egy madzaggal, nem pedig gombbal, Apának kezdett nem tetszeni.

Végül egy általam addig ismeretlen márkát választottunk, Brio Singnek(azt hiszem, ez a típusa), hívják. Ennek szembefordítható a sportrésze, és az autósülést nem bekötni kell, hanem Isofixes. Árban fillére megegyezik a Trio Tourral, bár táska pld. nincs hozzá. Hát, remélem, beválik majd.

Kép
juci-77

Lara, boldog névnapot Neked szombatra!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Tyü tényleg! Boldog "Lara" napot! Nekem először az sem esett le,kinek gratulálnak Szilvia napon... :oops: :oops:
Vendég

Juci!

Nagyon jó a kocsi! Nekem is jobban bejön, mint a Chicco!
Bár arra nem emlékszem, hogy kellett állítani a mi régebbi kocsinkat, de tuti nem madzaggal, mert a PP-n meglepett ez a verzió. De aztán használatban meg jó volt, mert fokozat nélkül lehetett állítani, ha esetleg bealudt útközben.
Remélem amit láttam az egyik honlapon, hogy a Brio kocsi 22kg, az csak valami vicc! :shock: Eddig a PP Skate vezetett a maga 16kg-val. Remélem azt a komplett csomagra együtt írták, különben gyúrhatsz még karra kicsit!!! :lol:
Vendég

Ja és ha már ilyen jól elbeszélgetek magammal, elmondom, hogy tegnap este Luca megkapta a hőn áhított interaktív macskát. Sikerült féláron beszerezni, így megvettük neki. Hát azt az örömöt! Fürdés után bement a szobába. Virág és macska az asztalán. Összecsapta a tenyerét és közölte, hogy "Asztamindenit!"
Majd jött némi kellemetlenség, mivel a játékon rajta van, hogy tartozék a 4db Baby elem, így nem vettem. Ezt az egy fajtát nem tartom itthon, az összes többit igen. Tartozék is valóban, csak elfelejtették mondni, hogy a boltban "try me" helyzetbe állították és totál lemerült az elem. Így este a kisboltban fél macska árán vehettem no name elemeket... :shock: A francba is, mi van, ha ezt Szenteste játsszuk el? Tessék kislányom, van is ajándék, meg nincs is???? :roll: Szóval tanulságos a sztori, mert bár mindig megnézem, kell-e elemet venni a nyomi kütyükbe, ezzel a helyzettel még nem találkoztam!

Apa reggel fél7-kor keltett. Odabújt hozzám. Biztos rossz a lelkiismerete. Még azt is mondta, hogy szeret... :shock: Lehet beteg lesz? :lol: :lol:
Vendég

Nóri!

Nem lehet, hogy van valami olyan gondja Lacinak, amivel nem akar téged terhelni, de közben nagyon nyomasztja belülről? Ne lehet, hogy ilyen miatt pokróc?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Nem, nem lehet. Egyszerűen mindig is ilyen. Csak én néha rosszabbul tolerálom esetenként és muszáj elmondani valakinek! Pl anyámnak ilyeneket nem mondok, mert minek? Ha igazat ad, haragudni fog a férjemre, elvégre én vagyok szerelmes belé, neki nem kötelező megbocsátani. Ha meg nem ad igazat, akkor meg mi értelme panaszkodni!
A barátnőim elfogultak. Ők akkor is nekem adnának igazat, ha félremennék, vagy ilyenek.

Az van, hogy alapból tudom,hogy szeret. Csak ha nagyon sokáig semmi megnyilvánulása nincs, akkor (miután már áltattam magam ilyesmivel korábban más pasinál) megingok, hogy tényleg szeret-e, vagy csak én akarom ezt hinni. De akkor megint tesz valami pici gesztust és akkor jó. Mondjuk ezzel a reggeli ölelgetéssel érjem be az idénre! :D
Vendég

Nóri? én eztet nem bírnám :oops: :oops: :oops: :oops: le a kalappal előtted!

Edit

Kép
ézsóné

Jó reggelt!

A legújabb parám: enyhe menstruációs-fájdalom szerű az alhasban ami időnként derékfájással társul (pont mint menses idején volt). Nem valami gyakori, rövid ideig tart és úgy vettem észre, hogy a keményedésektől és hólyag teltségétől teljesen független. Van még valakinek ilyen?
Lehet, csak annyi a bajom, hogy már nem dolgozok és van időm mindenféle hülyeségeken parázni :oops: :roll:
Holnap megyek dokihoz, addig is megpróbálok többet pihenni.

Nóri: anyának én sem panaszkodok Szabiról. Én már egy hét után arra sem emlékszem, hogy min veszekedtünk és szent a béke, de ő megjegyzi, ha a kicsi lányát "bántják". :)
zuzmooo

Jó reggelt!

Nóri! Tyűűűű! Írd fel valahova az időpontot és jól jegyezd meg a szavait, mert ahogy kivettem a jellemzéséből egy darabig megint nem fogod hallani eme szavakat. :lol: Na jó csak viccelek. :oops: Nem ismerem úgyhogy nem mondok ilyeneket. :roll:

Nekem nagyon nagy szerencsém van az embőccel. Bármit megcsinál, ha mondom neki. Főz (igaz csak por kaját, de jobb mint a semmi) mos (még nem volt rá példa de biztos vagyok benne, hogy be tudná indítani a gépet, ha kellene) teregetni is kiszokott, ha megkérem rá, takarítani meg majd minden hétvégén együtt takarítunk. Igaz magától nem veszi észre a dolgokat, de ha megkérem megcsinálja. Ő olyan mint egy nagyra nőtt gyerek. A számítógép meg a játék a mindene. Remélem, ha megszületik a kis lurkónk akkor a játékról leszokik és majd a fiára koncentrál :lol: Legalábbis játszon vele :roll: A múltkor aszonta megtanítja a cseppet is számítógépes kedvenc játékára :lol: Jah mondom csak addig még egy pár évnek el kell telnie :roll:

Edit, és aki még dologzik! Már csak pár nap!!!! Jupíííííí! Jövőhéten ilyenkor még aludni fogok :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Hát azt mondanám, hogy sokan irigyek rám, mert Laci ha nem is kifejezetten Brad Pitt, de magas, izmos (pocakkal) jó kiállású fickó. Igazi társaság középpontja, vicces. Szóval amolyan csajmágnesféle. A bankban az ügyintézők külön sort nyitnak neki... És ha valami bunkóságot odavet, mindenki elolvad. Úgy küld el a pics@ba, hogy alig várod az indulást! :lol:

(egyre jobban esik a hó!!! :lol: )
Vendég

Zsuzsa!

Sztem simán csak gyakorol a méhed. Nekem is szokott. Néhány hete egyre gyakrabban. Napi 4-5keményedés tuti. Főleg ha ülök, vagy ha előre kell hajolnom egy ideig.
Én egyáltalán nem szedtem magnéziumot. Pont ezért, mert majd most elkezdem. Így nem kell napi 10-15szemmel megbirkózni. Elég a vas, c-vitamin meg napi 1db magnerot.
De én ma megyek dokihoz és megnézetem magam. Hátha...
Vendég

Találtam egy csajt, aki megvarrja a komplett bölcső betétet, baldachinnal, anyaggal, mindennel együtt 10eFt-ból. Ez elég olcsó, mert nekünk az egész belső rész anyagból van. Ebben az árban a posta is benne van. A varrás, az anyag, és a bélés is:
(ilyen a bölcső, ez nem nálunk van, csak interneten ilyen képet találtam)
Kép
Vendég

Nóri! Én pont az ilyen pasikat úúúúútálom :lol: Azt hiszik, hogy minden nő elolvad tőlük és ezt ki is használják. Láttam az esküvői képeteket ugye, és jól néz ki a férjed, de nekem akkor sem kellene, ha utánam dobnák :lol: Nehogy megsértődj emiatt, pont ezért jó, hogy nem vagyunk egyformák :lol: Egyébként nekem volt mindenféle pasim. Soha nem néztem a külsőt, mindig az számított ki van odabent. Volt magas vékony, volt testépítő, volt macho volt mindenféle. Az embőc meg pocakos mackó. Nekem majdhogynem (na jó nem egészen) mindegy, hogy milyen a külső, nincs ideálom.

Pocakkeményedés: Eddig én sem szedtem magnéziumot, én is pont azért, hogy ne kelljen sokat szedni majd a végén, de a doktorbácsi rögtön 3x1 írt fel a megrövidült méhnyakam miatt :? Amúgy volt már, hogy napközben is bevettem egyet, mert bekeményedett és nem akart kiengedni. Tegnap is egész nap olyan volt, mint a beton. Már nagyon pihennem kellene :?

bellerreni
Eger

Én is akarok havat :shock: Küldjetek már ide is pls....

bellerreni
Eger

Akkor van hasonlóság Nóri az uraink között! Ok, az enyim nem izmos, hanem kung-fu panda :oops: de a társaság középpontja, és a dumája...na hallod..... 8) 8) 8) ő is igazi paraszt alkat, bár én is :oops: :oops: nagyon beugatós fajták vagyunk, viszont kölcsönösen megszelidítettük egymást a másik irányába. Társaságba persze osztjuk egymást, de egyikünk sem veszi fel!!! Otthon kettesben, pedig....hehe...ha felvenném kandi kamerával ahogy apuka tud nekem gügyögni, valszeg csak akkor hinnék el a haverok! De a legjobb az volt, amikor legutóbb egy baráti összejövetelen ennyit hallottam, hogy mond a haveroknak: "Én nem szégyenlem, bevallom, nálunk az asszony a főnök!!! A kasszát is ő kezeli, és én zsebpénzt kérek tőle, tudom, hogy nem tudom beosztani a lovét. Ő az egyetlen aki a vesémbe is belelát, de imádom érte!"

Edit

Kép
ézsóné

jó reggelt!

erről még nem meséltem, de az én ex-férjemmel sokáig semmi gond nem volt, kedves volt, udvarias, előzékeny, rendszerető, imádott engem és nagyon odaadó volt a kekszben. Amíg össze nem házasodtunk semmi panaszom nem lehetett. aztán elezdte minden zavarni, hogy nekem minek egyetemre menni, hogy miért az én nevemre jön a bankszámla (az én lakásom volt, nekem volt a szolgáltatókkal szerződésem, hisz már előtte is ott éltem,) a saját kocsimat el kellett kérnem ha mennem kellett valahova, és neki természetes volt, hogy az én pénzem közös, de az ő pénzéhez semmi közöm. Rengeteget dolgozott és hétvégén pedig igénye volt a kikapcsolódásra. Egyszer bedurrant az agyam, hogy egész hétvégén kb másfél órát volt otthon és ezt meg mertem jegyezni, miközben épp a vasárnapi ebédet készítettem neki. Erre a tányért odaba@ta a falhoz és nekem akkora pofont adott, hogy a padló adta a másikat. Akkor egy világ omlott össze bennem és 1 hét örlődés után beadtam a válókeresetet.

A mostani párom fele annyira nem pedáns,nem tanították meg otthon hogy kell a saját feleségével előzékenynek lenni, ajtót kinyitni, kabátot felsegíteni, hisz ő is mindig azt látta otthon hogy az anyukája a mai napig körbeugrálja az apukáját, meg a kicsi fiát bármennyire is fáradt. Nem tanult meg mosogatni, porszívózni, vasalni. DE. Amióta együtt vagyunk azóta látom a változást. Igaz, hogy sokszor én is kiakadtam az elején, hogy én is legalább annyit dolgozok mint ő, mitől természetes, hogy mindent én csináljak..? Volt hogy én is dühömben felhoztam volna a csomagokat a bevásárlásból, de rájöttem, hogy nem fogom megkönnyíteni a dolgát. Meg kellett tanítani neki, hogy sokkal hamarabb végzünk, ha segít. Ő pucolja a zöldséget, töri a krumplit, bevásárol, rá lehet bízni a mosást, kiteregetést, és amióta feküdnöm kell, azóta még vasalt is :) Szóval sajnos biztos sok türelem és ideg kell ahhoz, hogy a barátnők és anyukák által elrontott pasikból igazi férjet faragjunk, de tudom, hogy megérte az energiát. Igaz nem ömleng a szerelméről, de tudom hogy szeret és nagy ritkán mondja is, tudom, hogy mindent megtenne értem és a lányokért, tudom, hogy sose ütne meg és remélem, hogy sose csalna meg. És ez mindent megér.

bocsi ha hosszú voltam, és NÓRI, fel a fejjel :)
stephie

Na hát az nálam az utolsó dolga lenne amit csinál, ha megütne. Az még hagyján, hogy én is vissza ütnék meg kidobnám, de a bátyáim ha megtudnák még ki is csontoznák az tuti :lol: Erről jut eszembe, az éjjel azt álmodtam, hogy az anyjával veszekedtünk ő megütött én meg visszakézből már adtam is vissza neki a pofont... :lol: Szerintetek? Ilyen baromságot... :o

bellerreni
Eger

Tényleg Anita, az én uram ömleng a lányomért... Jaj drága szerelmem, imádott kislányom... Még néha könnyezik is a szeme! :lol: Szóval van benne érzelem. Csak nekem a kimutatós részéből nem jut. Illetve lehet én vagyok igénytelen a témában és nem igénylem, hogy pl kettesben menjünk vacsizni. Mert nekem is jó, ha velünk van punás. De lehet többet kellene adni magamra ilyen téren és igenis elvárni, hogy néha csak én legyek. Na de erre is várhatok legalább fél évet... :lol: :lol:
Vendég

Reni: jut eszembe, nekem még 7 munkanapom van, én jövőhét kedden teszem le a lantot! De már nagyon várom.
Képzeljétek, az imént jegyezte meg a főnőköm anyja, hogy milyen sokat híztam az utóbbi kis időben, hát rengeteget!!!! Én meg néztem rá nagy szemekkel, hogy csokolom, legujabb állás szerint 01.20 körül szülök, mégis mekkorának kéne lennem????? Arról nem ebszélve, hogy nem hiszem, hogy olyan k*rva sok lenne az a 8-9kg hízás a 179cm-hez, és a 4-4.5kg-osra előirányzott gyerkemhez! :shock: :shock: Erre aszongya: de csípőre sokat szedtem fel nagyon....hát mit csináljak, valaminek tartania kell a pocakom! :evil: :evil: :evil: :evil:

Edit

Kép
ézsóné

Hát Nóri nem lakunk túl messze egymástól, de én hónak nyomát sem látom... :( pedig úgy szretném...

az én emberem sem az az érzelemkimutatós fajta, bár azért szokta mondani, hogy szeret, és nem tudna mit csinálni nélkülem... és ezt tudom is... ő sem gondoskodott még magáról soha egy napig sem. Ha lemegyek anyuékhoz 1-2 napra, előtte egy héttel már parázik, hogy úr isten mi lesz vele... már most izgul, hogy mi lesz, ha a kórházban leszek...
Reggel tudatosodott benne, hogy nemsokára jön egy baba, és "háttérbe" fog szorulni... azért megkérdezte, hogy vigyázhat-e reggelente ő a gyerekre, amíg én elkészítem a szokásos reggelijét... vagy ezentúl éheznie kell majd??? olyan jót röhögtem... tiszta pasi, csak a hasára gondol... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Edit
ezt a parasztot... ráadásul nő... küldd el a csudába nyugodtan, bár már lassan tényleg leszerelsz, és nem kell elviselni ezeket a megnyilvánulásokat.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Reni!

Ezt tegnap csinálta rólam, Luca suttyomban. Nos vigasztal valamennyire??? :lol: :lol:
Kép
Vendég

budaörsi "hóhelyzet" :lol:
Kép
Vendég

Na Pasik!

Most kíváncsiságtól vezérelve végignéztem az esküvős fotókat. Hát a sajátom után talán talán Kakti pasija lenne befutó. A többiek jó helyen vannak :lol:

DE: az első pasimmal olyan volt, mint az amerikai álom. Szó szerint: szakközépben jöttünk össze (első bálomon) aztán végigcsináltuk a fősulit, utánna közösen vettünk egy házikót (maga az álom, óh édes álom) kocsit (nem Lujza méretet, hanem férfi kocsit) aztán kerültek a macskák és a kutya. Soha nem veszekedtünk (de tényleg) és ha elsírtam magam, hogy sok a mosogatnivaló akkor egy hónapon belül ott állt a mosogatógép. Tényleg amerikai álom volt. Szép kívülről és üres belülről. Akkor én alig huszonévesen azt hittem ez maga a mennyország, azt csináltam amit mondott, az volt a jó nekem. Igazi gazdaasszony voltam, meló után irány a kert, aztán vacsi aztán nekiálltam másnapra ebédet főzni, elrakni hetente sütöttem az álomsütiket, otthon sütöttem kenyeret pékárut. Minden ételünk - a húson és tejterméken kívül - házi volt. És - ahogy az Amerikai szépségben - egyszer csak rájöttem üres az életem. Akkor már éreztem, hogy valami nem stimmel ok nélkül rámjött a bőgés. Rájöttem, hogy én már nem vagyok önálló ember csak az ő utánfutója. Érdekes magamra is így gondoltam. Hosszú elmélkedés után léptem. Anyámon kívül - ő igazi feminista - senki nem értette, hiszen azt látták, hogy minden szép. És igaz is volt. Kívülről. Elköltöztem egy albiba, és vazze szó szerint kisemmizett, semmim nem maradt. Egyedül éltem egy szoba albérletben egy mogorva főbérlő öreg nénivel 25 évesen és semmim nem volt. Semmim, amin azelőtt k*rva keményen és sokat dolgoztam. Ez volt a második pofon. És aztán rájöttem, hogy önálló lény vagyok, tudok élni egyedül is. És akkor kezdtem el újra a közösségi életet - bulik, barátok, fesztiválok - és akkor találkoztunk Zsoltival. Na vele nem ilyen amerikai álom az élet. Megvan a saját egyéniségem és személyiségem és neki is. Tehát olykor veszekszünk, morgunk, besértődünk, de hagyjuk is élni a másikat. Nincs házikóm (ez naaagyon fáj) és luxuskocsim, és a 6.-on élek egy panelben, de legalább a lelki békém megvan. És most összességében boldogabb vagyok mint voltam. Sikeres vagyok a munkámban, van hobbim, vannak barátaim, van egy szerető kedvesem van saját akaratom és lassan de biztosan fejlődünk is.

Sokszor elnézem a 20-onéveseket és látom, hány és hány fiatal lányka elköveti ugyanezt a hibát. Annyira szívesen szólnék, de tudom - emlékszem - nekem is hiába ugattak akkor. Ezt neki kell megtapasztalni. És mikor meséli a fiatal csajszika, hogy itt meg ott nyaraltak, meg ilyen olyan kocsit vettek már én is csak megértő sokat sejtő mosollyal bólogatok. És amikor eljön az önálló gondolkodás ideje (értsd szakítanak) igyekszem támogatni, mert tudom mennyire pocsék tud lenni. Annyira sokan elkövetjük ezt a hibát!

zarja

Tettem fel pocakfotót. Asszem az ez előtti kb 2hónapos volt... :oops:

Mindent csinálok, csak ne kelljen indulni a védőnőhöz... :lol:
Vendég

Hát Nóri, jó sokat nőttetek! 8)

Edit

Kép
ézsóné

Zarja!
Apa nevében is köszi! :oops: :D De nem eladó! :lol: :lol: :lol:
30 éves koromra találtam meg, és nem igazán szeretném elereszteni! :)
Én az exemről inkább nem is nagyon fejtegetnék semmit. Elég annyi, hogy volt, és már nincs - és van Apa! És ennél több nekem nem is kell! Ő szokta - bár ritkán - mondani, hogy szeret, de mikor közös lustálkodás során csak nagykifliként hozzám bújik és átölel, vagy megsimogat, azzal elmondja, mit érez! :) És ez jóóóóóóóóóóóó!
És most már sokmindent átvállalt tőlem. Tegnap ablakot pucolt, mert nem hagyja, hogy létrára vagy székre másszak. Az esetek 90%-ában kiviszi a kutyákat, és amikor itthon van, ő is takarítja a kutyalábakat és alvázat - hogy nekem ne kelljen a kád fölött görnyedni. :) És minden nap, mikor dolgozni megy, elköszön tőlem is, és külön Lilitől is! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nálunk apa a kung-fu panda a meséből mint mondtam.... :roll: :roll: ha nem muszáj meg se mozdul.... lusta dög... de ha megkérem megcsinálja...inkább utóbb mint előbb, de megcsinálja...hát panda :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Esküvős képek: Kakti, Apa tényleg helyes. Bár hozzám öreg lenne. (aztán lehet nem, most szembesültem vele hogy a férjem 34éves "vénember!" :lol: )
Ha választani kellene, én Kismaki férjét vinném! :lol: :lol:
Vendég

HAZA AKAJOK MENNI, ÉN MÁN NEM BÍJJJJJOM :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ez a 7nap bazi sok.

Edit

Kép
ézsóné

Juci, szerintem normális, hogy nem tudod elképzelni, hogy 9 hét és itt lesz a picur, de milyen furi lesz, hogy nem mozog a hasad, hanem csend van bent…Nekem sokáig hiányzott…de a hason alvás gyönyöre kárpótolt végül :D

Anita, döbbenet, hogy már 2,5 kilósra saccolják Levit…De édes az UH fotókon :)

Kakti alvás: én ma éjjel 3 órát ébren voltam, nem tudtam visszaaludni. Sajnos ez egyre gyakoribb…ha mexületik a baba, már meg sem fog kottyanni, hogy éjjel fenn kell lenni :D

Zarja, ennyi párna a párna-boltban nincs, mint ezekhez a testhelyzetekhez kéne!

Kokonya, hogy pontosan mikor illeszkedett be a baba feje, itt arra gondolsz, hogy mikor kerül lejjebb a pocak? A szakkönyvek azt írják, hogy a 36.hét után. Na. Nekem az első babánál, még a 40.héten is fenn volt, a másodikkal már alapból lent volt és most is…
Nekem is kábé mostantól terhesség a terhesség…

Csilla, Nóri, köszi a köszöntést, sőt ha jól tudom, Kaktinak is boldog névnapot kívánhatunk utólag (?)

Magnézium: önszorgalomból én is elkezdtem szedni, napi 1 szem Magnerot. 500 mg, majd a 36.héten leállok, akkor ha jól tudom abba kell hagyni (?)

Edit, aztamindenit, milyen „jófej” a főnököd anyja, hogy lehet már valaki ilyen p.raszt?

Nóri Luca-fotó: nem is látszik rajtad hátulról, hogy babás vagy!
Férj: én azt csinálnám a helyedben, hogy kettesben elmennék vele valahova, vagy Lucát lepasszolni a mamához és szépen elmondanám neki, hogy konkrétan ez meg ez nem tetszik és ezen meg ezen változtasson. Aztán ő is elmondhatja, hogy te miben változtass. MEgbeszélitek és mindenki változtat vagy legalább is tudja, hogy HOL KELLENE változnia. Lehet, hogy benne nem is tudatosul, hogy ő ilyen és ez neked hogy esik. Mert nem mondod neki. Alapos beszélgetés kellene, minimum 2-3 óra!!
lara

Hahóóó!

Csak gyorsan beköszönök, mert mennem kell 13h-ra a védőnőhöz, de majd' 1 órát olvastalak titeket. :) Jól belemerültetek a pasi/férjelemzésbe. :) Örök téma.

Nekünk elég mozgalmas volt a hétvége, ha hazaérek majd mesélek.

Kép
erusverus

Nóri : egyetértek Laraval!!!!!

Edit

Kép
ézsóné

Nóri!
Enyém-Apa nem sokkal öregebb a tiednél: 1-én volt 36. Én meg a zuraddal vagyok ugye egyidős (ezek szerint) "vénasszony". :lol:
A sok párnáról annyit, hogy ha ennyit bepakolnék az ágyba, Apa már el sem férne! És valszeg a zebek is feltrónolnának a tetejére (imádják a "magaslati levegőt". :lol:
Lara!
Köszi, de nekem a Garbriella csak tölteléknév. Igazából nem használom. :) Épp csak az van középen. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jól bereggeliztem friss tepertőből, most meg mehetek káposztáért a boltba, mert ebédre hurka-kolbász lesz párolt káposztával.
Nem valami egészséges a disznóölés utáni pár nap :roll: (de finom!) :lol:

Nóri: ez olyan bölcső, aminek leengedhető az egyik oldal és később paddá alakítható? Nagyon teccik! És szuper olcsón csinálja a varrónő bele a cuccot.
zuzmooo

Kakti!

Nem vagy vénasszony. De nekem a 34éves férj olyan, mint Neked egy 43... Vagy az nem lenne fura Neked? :D
Vendég

Zsuzsa!

Igen olyan. Csak nekünk nincs ágyunk, így pont semmi értelme... :lol: Matracra nagyot esne a gyerek!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este értünk haza a disznóvágásból. Jól elfáradtam, pedig nem csináltam semmit csak voltam. Délután még aludtam is az unokaöcsémmel, az állandó délutáni alvótársammal.

Otthon nem esett a hó, de ezt már Reni is írta. Egy picit szállingózott, de az semmi nem volt.

Visszaolvastam gyorsan, jó sokat írtatok. :)

Az alvás nekem a jobb oldalamon a kényelmes. Én is akkor szoktam keményedni, ha a hátamon fekszem. Ha állok én nem is érzem, hogy keményedem. Olyan mint Boruskának.

Férjekről: eddig nem is mondtam, hogy nekem már volt egy házasságom. Nagyon belehúztam. :wink: Róla inkább nem írnék, mert az egy éves házasságunk ismertem ki igazán pedig előtte jó sokáig együtt éltünk. Ő nem igazán volt FÉRFI a szememben, csak erre később jöttem rá. Aztán jött egy kicsapongós időszak az életembe, mikor megismertem kedves mostani férjecskémet. Mindketten úgy indultunk neki, hogy nem akarunk kapcsolatot, csak úgy leszünk, gyereket sem akarunk egyiken sem. Ehhez képest kb. 2 hét után összeköltöztünk és 4 hónap múlva megkérte a kezem és 11 hónap után volt az esküvőnk, úgy hogy előttem a leghosszabb kapcsolata 2 hónap volt és még a legyet is röptében típus volt. (elmondások szerint) Még nem is voltam elvált, mikor menyasszony lettem ismét. :oops: Na, de ő teljesen más, ki tudja mutatni az érzéseit, segít ha megkérem.
Én nem tudnám elképzelni az életemet úgy mint a Nórié, de azt mondom a szerelem azért sok mindenre képes. :) Nóri sok mindent megteszel a házasságotokért és nagyon türelmes és kitartó vagy, ha mindezt bírod.
Tényleg Nóri nem eladó az emberem. :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megjöttem egy kis kényszer pihenőről...szerda este elindultak a fájások :shock: De most már jól vagyunk és természetesen egyben :wink: :wink: , csak fekvés és fekvés. És perszhe megvoltak a kellő tapasztalatok a kórházzal és egyébbel kapcsolatgban :roll:
Most megyek és megpróbálok visszaolvasni.

Kép
csipike09

Halihó!

Csipike, te jó ég! De jó, hogy egyben maradtatok! Majd azért mesélj, hogy hogy is volt ez!

Ma bejöttem dolgozni, sajnos már fél négy óta fent vagyok, nem tudtam visszaaludni, úgyhogy totál kokkant vagyok, és nagyon gyorsan be kellene fejezni egy munkát - vki más helyett, aki túl lassú...

Találtam egy pöttyöt a cicimen, és éjszaka teljesen reálisnak tűnt, hogy ez bőrrák, és ki kell venni a gyereket, sugárkezelés, meg minden... :( sötétben nehéz racionálisnak maradni, de azért elmegyek bőrgyógyászhoz.

Na, megyek vissza dolgozni, nem leszek kész!!!

boruska

Csipi, annyira beindultak a fájások, hogy be kellett menned a kórházba??? Jóisten! Hány napot voltál ott, mitől indultak be, mit kaptál benn, milyen a méhszáj, tessék már a részleteket leírni!!!

Zuzmoo, az egyik kedvenc kajám a hurka meg a párolt káposzta (lila káposztából a legjobb). És nem egészséges? Ne viccelj már!!!
Hagymás sült vér volt-e a disznóvágáson? Az a top nálam :D
lara

csipike mi történt? :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Csipike: nem ám ijesztgetni az embereket. Szépen pihenni és babát benntartani. :wink:
Vendég

CSIPIKEEEEEEEEEEEEEEEE, MOND MÁR MI A MANÓ TÖRTÉNT????

Edit

Kép
ézsóné

Csipike: most aztán jól felizgattad a kedélyeket. Azért visszaolvasás után részletes beszámolót kérünk!

Lara: sült vért nem szoktunk csinálni, mert megy az egész a véreshurkába. De mindig van hagymás-tojásos-velő és toroskáposzta :D
zuzmooo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?