Juci, szerintem normális, hogy nem tudod elképzelni, hogy 9 hét és itt lesz a picur, de milyen furi lesz, hogy nem mozog a hasad, hanem csend van bent…Nekem sokáig hiányzott…de a hason alvás gyönyöre kárpótolt végül
Anita, döbbenet, hogy már 2,5 kilósra saccolják Levit…De édes az UH fotókon
Kakti alvás: én ma éjjel 3 órát ébren voltam, nem tudtam visszaaludni. Sajnos ez egyre gyakoribb…ha mexületik a baba, már meg sem fog kottyanni, hogy éjjel fenn kell lenni
Zarja, ennyi párna a párna-boltban nincs, mint ezekhez a testhelyzetekhez kéne!
Kokonya, hogy pontosan mikor illeszkedett be a baba feje, itt arra gondolsz, hogy mikor kerül lejjebb a pocak? A szakkönyvek azt írják, hogy a 36.hét után. Na. Nekem az első babánál, még a 40.héten is fenn volt, a másodikkal már alapból lent volt és most is…
Nekem is kábé mostantól terhesség a terhesség…
Csilla, Nóri, köszi a köszöntést, sőt ha jól tudom, Kaktinak is boldog névnapot kívánhatunk utólag (?)
Magnézium: önszorgalomból én is elkezdtem szedni, napi 1 szem Magnerot. 500 mg, majd a 36.héten leállok, akkor ha jól tudom abba kell hagyni (?)
Edit, aztamindenit, milyen „jófej” a főnököd anyja, hogy lehet már valaki ilyen p.raszt?
Nóri Luca-fotó: nem is látszik rajtad hátulról, hogy babás vagy!
Férj: én azt csinálnám a helyedben, hogy kettesben elmennék vele valahova, vagy Lucát lepasszolni a mamához és szépen elmondanám neki, hogy konkrétan ez meg ez nem tetszik és ezen meg ezen változtasson. Aztán ő is elmondhatja, hogy te miben változtass. MEgbeszélitek és mindenki változtat vagy legalább is tudja, hogy HOL KELLENE változnia. Lehet, hogy benne nem is tudatosul, hogy ő ilyen és ez neked hogy esik. Mert nem mondod neki. Alapos beszélgetés kellene, minimum 2-3 óra!!