Sziasztok!
Na, csak sikerült ideérnem. Nyaralás jó volt, voltunk Sárospatakon és Nyíregyházán az állatkertben, sokat strandoltunk, szerencsére az idő velünk volt. Ha lesz egy kis időm felpakolom a fotókat is.
Először is minden szülinaposnak, névnaposnak nagyon sok boldogságot kívánunk
Dodus
És hol vannak a képek?
Tetőről ugye látjátok a kilátót?
Már hiányolni akartalak, de most olvasom, hogy a héten szabin vagy, jó pihizést.
Koda
Nagyon szép helyen voltatok, biztos jól is éreztétek magatokat.
Nézd csak
mit írtam akkor amikor Beni majdnem 14 hónapos volt. (utolsó bekezdés)
A csikket Beni is szereti nagyon.
Úgy látszik egy hullámhosszon vannak.
Magdi
Ez a Fekete rózsa jól hangzik, csak kár hogy mákos (allergiás vagyok rá), na de majd odaadom anyósomnak a receptet, hogy süsse meg.
Szállás
De minden jó ha jó a vége.
Gyöngyöske
Barátnőm kislánya is 08.05.-én született, úgy látszik, hogy ez ilyen lányos nap.
Majd ha kitaláltál valami szalvétás dolgot ajándékba áruld el nekem is, jó?
Tali dehogy van lefújva, ha valamit megígérek tartom a szavam.
Most, hogy hazaértem el is kezdhetjük szervezni.
Melinda
Én amiket eddig sütöttem muffint, mindenek puha volt a tésztája, holnap majd küldök egy pár receptet. Nyaralásból megjöttetek már? Milyen volt?
Ági
Nagyon aranyos Rebeka, várjuk ám a többi fotót is. Remélem, hamar lesz időd megírni a szüléssztorit, nagyon kíváncsi vagyok.
Mellgyulával mi újság? Ugye elmúlt?
Szerintem sem kell éjszaka ébresztgetni a cicilés miatt, úgyis jelez, ha éhes. Jó lenne, ha a "rossz" ciciből is próbálnád szoptatni Rebekát, akármennyire fáj is, mert az hozza a leghamarabb rendbe.
Nekem is 2 óránként evett Beni nagyon sokáig, igaz ő max. 20 perc alatt letudta a szopizást.
Betti
Jól vagytok? Régen írtál?
Emese
A stahl receptet talán
itt megtalálod. Ha megvan áruld el nekünk is.
Ditta
Darázscsípés.
Jó kis munkába fogtatok, majd képeket kérünk az eredményről.
Még nekünk is hátra van a jég miatti festés, de mindig csak halogatjuk, mert ugye minden helyiséget festeni kell.
Gyógyuljatok meg hamar.
Theo
Aranyos nagyon a kislányod.
Bea
Örülök, hogy már jobban vagy. Az is pihenés ha nekünk írsz.
A megyeiben nekem felvették videóra az uh-ot (igaz nekem barátnő csinálta
), csak a genetikait nem. De elég sokszor rossz volt a videó, olyankor kaptam jó sok fotót.
Nekem nem kellett fizetni érte, de szerintem másnak sem.
Forgi
Burkolással hogy álltok?
Hú, már lassan érted is izgulhatunk. Ugye megdobsz majd valakit egy sms-el ha eljött a nagy nap?
Zsuzsa
A pozitív hozzáállás a legfontosabb.
Ez aztán a jó hír.
Csak így tovább, majd pár nap után beáll a kereslet és a kínálat és sokkal könnyebb lesz. Ha megteheted bújj be az ágyba Benivel egész napra és szopiztasd amikor igényli és pihizzetek.
Eleinte büfiztettem Beni ha elaludt, de mindig felébredt rá, így elhagytam. Sose volt belőle gond, pedig ő nagyon bukós volt.
Velem a védőnő mérette Benit, de engem nagyon zavart a dolog, így gyorsan lebeszéltem róla. Tudják ők, hogy mikor mennyit kell enniük.
Emlékszem két szopi közt nekem is csak annyi időm volt, hogy elszaladjak wc-re és bekapjak valami kajcsit, pedig nekem Beni 20 perc alatt letudta a cicilést. Ilyenek, hogy főzés, takarítás szóba se jöhettek pár hónapig.
Védőnőre ne hallgass. Ez a cukros víz hülyeség. Nagyon szeretik hangoztatni a min. 2 óránként max. 30 percet. Az, hogy milyen idős gyereknek mennyit kell ennie az annyira egyénfüggő, ma már nem nagyon szoktak ilyen táblázatokat csinálni.
Zsua
Örülök, hogy már jól vagytok, mostmár akkor gyere gyakrabban.
Búzaszem
Nagyon jók a fotók, biztos nagy élmény volt. Mi is voltunk Benivel a Hattyúházban, de párom még a mai napig emlegeti.
Cat
Nagylányod várja már a sulit?
Marika
Rég írtál, jól vagytok? Dorka keze?
Tali
Feldobok 4 időpontot és írjátok már meg, hogy kinek melyik lenne jó és majd összesítem. Úgy gondoltam, hogy valamelyik szombat du. kéne tartani. És akkor most is babás-mamás-papás batyus tali legyen nem?
Az időpontok: szeptember 4, 11, 18, 25.
Megyek, elteszem magam holnapra.
Puszi, Panka