Sziasztok!
Jó rég nem írtam már én sem, de a műtét után még itt volt az anyukám pár napig, aztán jött a barátnőm 4 napra, és keveset voltam gép előtt. Mostanra olvastam vissza!
Most megint kettesben töltjük a hétköznapokat Danival - hááát, ilyenkor, amikor előtte volt itt valaki, nagyon tud hiányozni napközben a segítség...
Most sem fogok tudni hosszan írni, mert mindjárt jön az esti evés és altatásidő.
Linácska, megkaptuk a bodyt, anyuék mutatták Skype-on keresztül, már várom, hogy ha hazamegyünk, ráadhassam...
Dbea, köszönjük nagyon a tablót! Dani ugyan csak 2 hónapos azon a képen, de nem baj..
Az én hibám, én nem tettem fel frissebbet...
Madaran, nagyon sajnálom az apukádat. De ha jobbak a leletek, akkor van remény, hogy kilábal belőle, ugye? Szerintem kb. az autósülés az egyetlen, amiből nem szabad használtat venni. Vagy max. ismerőstől, ha biztosan tudod, hogy az ülés nem ütközött soha...
Azt írod, még "tartjátok magatokat" oltásügyben. Ezt nem nagyon értem. Mintha az, aki beoltatja magát, "elbukott" volna. Pedig a jelenlegi helyzetben ezt diktálja a józan ész. Szerintem.
Ági, nagyon-nagyon sajnállak, és nagyon drukkolok Anyukádnak, hogy hamar felépüljön! Küldjél neki sok-sok fényképet Tücsökről! Hidd el, az elmúlt hónapok eseményei megtanítottak engem rá: az ember akkor gyógyul fel gyorsan, ha van, ami motiválja. Sok-sok fénykép, azt látogatás nélkül is be lehet küldetni!!
Hajhullás: nekem is durva mértékűvé vált... 20-án érünk haza (kocsival megyünk végül, féltem Danit a repülőtől), és 21-re már be is jelentkeztem a kozmetikusomhoz és a fodrászomhoz.
Kell a kényeztetés. És csak ha már szép vagyok, akkor találkozom mindenki mással.
Napirend: Dani kb. 7x eszik naponta - nappal még mindig 3 óránként, éjszaka pedig általában 2x. Éjjel kb 12 órát alszik át, este fél 8-tól reggel fél 8-ig. Este 7 körül eszik utoljára, aztán olyan 6-8 óra múlva kel megint enni, és utána már 3 óránként. Éjszaka viszont az evés azt jelenti, hogy félálomban áthúzom az ágyából az ölembe, aztán vissza, és már alszunk is tovább.
Nappal kb. másfél órát byr ki ébren, utána altatni kell, és mindig pont 35 percet alszik (kivéve, ha babakocsizunk, akkor esetleg többet). Az evések és alvások emiatt teljesen szét vannak csúszva egymáshoz képest.
Nagyon mosolygós továbbra is.
MAgától nem fordul semmilyen irányba még, de mivel a féloldalas nyaka miatt gyógytornászhoz járunk, ő feladta házifeladatnak, hogy hempergessük végig a kanapén hátról hasra, hasról hátra és így tovább, úgy, hogy csak a lábainál segítünk neki. És jól megy, ügyesen kiveszi a kezeit is maga alól.
Nagyon kis édes.
Most nagy a kiabálás, már éhes, úgyhogy megyek.