Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

ÁGI!
Szorítok értetek,ill.,hogy Anyukád egyre jobban legyen már végre!
Szoptass sokszor...és akkor nem megy el a tejed...sajna a stressz a legrosszabb dolog...ettől mehet el hamar!-de ha szoptatsz ,ingert adsz a cicinek!

Angelita!
Mi karácsonyra kérünk Belcsinek ülést....de mindjárt belinkelem,hogy melyiket néztem ki....6fokozatban dönthető stb. és van benne szűkítő is...

Oltás után Belcsi nekem nem aludt 2napig,csak napi 3x 10percet kb. de 3.nap beadta a derekát és aludt majd 5órát...de 2x szopizott ezalatt is!
Belcsi még mindig 2óránként szopik és majd 7kg már!
:lol:
kandi72
Budapest III. kerület

http://www.teszvesz.hu/item848260232_uj ... tosul.html

http://www.teszvesz.hu/item848261735_uj ... s_288.html

Na és mi kb. január vége - február körül fogjuk elkezdeni használni....szerintem! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én is itt vagyok..csak én sem túl jó passzban..Zsombika éjszaka megint raplizik,de oka ismeretlen....ha felvesszük csöndben marad :shock: és ha visszatesszük már ordít is :( Szóval kissé fáradt vagyok!
A keze nek is feszt a szájában van...hátról oldalra tud fordulni,és az üléssel is próbálkozik,és nem izomból,hanem szépen kitámaszt a másik kezével,és állásba is kinyomja magát,de még összecsuklik!
És ezeket még nem kell tudni nekik,ne felejtsétek el!!!!!!A forgást is oda-vissza 6 hós korukra kell megtanulni.Szóval semmivel sincsenek még elkésve! :D
Mi a 4hós oltásra hétfőn megyünk majd!

Gp,nagyon sajnálom anyukádat!Remélem hamar felépül!!!Gondolunk rá sokat!!!

Dbea,sztem egy anyatejes babának nem lehet beszabályozni az evését!Nem tudom miért mondta ezt a dokitok :( Jó angolozást!:)

Lina,örülök,hogy jobb a helyzet kajcsi ügyben! :wink: Tegnap rajta volt ZSombin a bady,nagyon vagány volt benne,de a gép tesómnál van :? így fénykép nem készült.

Cscsi,gratula az első fogacskához!:)

Bori,nagyon írigy vagyok az éjszakáitokért! :)

Sissi,mi volt a konduktornál?boldog fél éves szülinapot Atinak!:)

Ülés:nekünk Lucának most 0-18kg van,ezt örökli meg Zsombi február körül,és veszünk Lucának egy 9-36kg-ig valót!A mienk márkája baby go.ez sztem semmilyen márka,de nagyon strapabírókagylós,több fokozatban döntehtő,szűkítője is van.EU-s szabványnak megfelel.

Menszi:Lucával 3 hósan jött meg,most meg 6 és fél hetesen.De össze vissza jelentkezik van,hogy 2 hetente is van :(

Járóka,én nem vagyok a híve..a szabad mozgást jobban díjazom.Persze van mikor bele kell őket tenni vhova...De hogy sokáig benne legyen :roll:
És ha még elfogadtok egy tanácsot a baby kompot hanyagoljátok,de lehet ezt már írtam :oops:

Anetto,nagyon helyes a fiúk és milyen nagyok!:)

Kép
Kép
tundi24

Kandi, és mindenki, aki ülést akar venni...
Mielőtt neten rendelnétek esetleg, nézzétek meg élőben is, főleg azt, hogy hogy lehet bekötni az autóba... Mi Lilinek vettünk egy Concordot második ülésnek, hogy ne kelljen szerelgetni a két autóban, na az egy nagy szar. Na nem az ülés, szép márkás, volt vagy 36000ft, de nem lehet normálisan bekötni. Vagyis ahogy normálisan be kell, úgy nem tart. Lili tegnap hintázott vele jobbra-balra oldalra, én meg nem tudtam, hogy miért billeg a kocsi. Na ilyet nem szabadna egy ülésnek. A Maxi Cosit a 120 kilós férjem nem tudja megrángatni, ha az egyszer be van kötve, de még az anyuék kocsijában lévő egyszerű noname-t sem.

Tündi,
ma egész jól benne maradt Leviben minden. Viszont továbbra is fekszik a hátán, és csak csípőből akar mozogni. Tegnap látta a védőnő, és azt mondta, hogy szerinte le lehetnek tapadva a vállizmai, mert láthatóan nem tud a kis vállával mit kezdeni. Akár hason, akár háton van, nem nagyon tudja elemelni a földtől.
Januárban megyünk úszni, remélem az majd használ, meg gyógytornászhoz is.

Ági,
jobbulást anyukádnak. Az a lényeg, hogy jó helyen van, és vigyáznak rá!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Tündi:minden rendebn volt.Nem kell többet mennünk xsak ha vmit észreveszek rajta.

Ági:jobbulást anyudnak!!! Sokat gondolok rá!!!

Nálunk éjszakák szupik,igaz moist egy picit náthás ezért 1szewr kellett szivni a nóziját,de utána annyira édes volt mosolygott ezerrel és beszélt nekem. :D
Vendég

Goldplast :shock: Szorítok, hogy anyukád legyőzze ezt az eszement kórságot!!!!! Mi még tartjuk magunkat oltás ügyben, de én kezdek rendesen berezelni. MOndjuk ez a mínusz talán segít a v.terjedését meggátolni....

Hordozó: Nálunk is ugyanez a probléma, már nézegettem, melyiket vegyük meg. Zsigi vállban szélesebb, mint a hordozó, hiába van 12 kilóig ráírva.... De hol van még a 9 hó :roll: :roll: én arra gondoltam, hgoy addig veszünk használtat... Vagy van értelme 0-18-asat újonnan venni????? Hány éves korukban lesznek 18 kg-k??? És azt nem hízhatja ki????

Mensi: nálam is jelentkezett már, úgyhogy lassan indul a tesó-projekt!!! :lol: :lol: A tej íze változhatott, mert Zsiginek sem kell annyira ezekben a napokban. Mennyiséggel nincs gond egyelőre. Mondjuk én sosem mértem, mert szépen gyarapodik.

Ma voltunk kint a hóesésben, anyukám is jött végre velünk, úgyhogy beszélgettünk egy jót... :wink: Viszont apukám nincs valami fényesen, iszonyatosan gyenge ---tudjátok, nyáron írtam a betegségéről. és bár az eredményei jobbak, nagyon rossz látni, hogy elfogy
Szóval, engem is csak Zsigike vigasztal, no meg a párom. A héten pl. egyik nap meglepett, már dél előtt itthon volt, úgyhogy elmentünk egy nagyot kirándulni a Vértesbe. Nyakig csatakosak lettünk, de iszonyat jó volt. A babakocsink megint jelesre vizsgázott... :wink: jó választás volt.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

én ezt néztem ki:

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/10572

kiváncsi vagyok a véleményetekre...
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

madaran

vagy ez: ?? chicco Vector
jóval olcsóbb és tatabányai boltban 25 E Ft...

http://www.mocibababolt.hu/termekek/biz ... attan.html

madaran

jól elvagyok itt egyedül... :wink: :wink: :wink: Zsigi beájult... :wink:

madaran

Madaran,
igen, határozottan érdemes 0-18 kilós ülést venni. Lili most 4 évesen lett 18 kiló, és nem azért kell majd kivenni belőle, mert kihízta, kinőtte, hanem hogy majd Pöttyöt áttegyük bele. Amúgy most sütöttem palacsintát, és addig Levi a hordozóban ücsörgött mellettem. Ugye egy szál rugiban. És símán elveszett benne. Szóval lehet, hogy csak tavaszig kell ám kihúzni, mikor lekerül az overál, és újra jó lesz a hordozó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Jó rég nem írtam már én sem, de a műtét után még itt volt az anyukám pár napig, aztán jött a barátnőm 4 napra, és keveset voltam gép előtt. Mostanra olvastam vissza!
Most megint kettesben töltjük a hétköznapokat Danival - hááát, ilyenkor, amikor előtte volt itt valaki, nagyon tud hiányozni napközben a segítség...

Most sem fogok tudni hosszan írni, mert mindjárt jön az esti evés és altatásidő.
Linácska, megkaptuk a bodyt, anyuék mutatták Skype-on keresztül, már várom, hogy ha hazamegyünk, ráadhassam...

Dbea, köszönjük nagyon a tablót! Dani ugyan csak 2 hónapos azon a képen, de nem baj.. :) Az én hibám, én nem tettem fel frissebbet...

Madaran, nagyon sajnálom az apukádat. De ha jobbak a leletek, akkor van remény, hogy kilábal belőle, ugye? Szerintem kb. az autósülés az egyetlen, amiből nem szabad használtat venni. Vagy max. ismerőstől, ha biztosan tudod, hogy az ülés nem ütközött soha...
Azt írod, még "tartjátok magatokat" oltásügyben. Ezt nem nagyon értem. Mintha az, aki beoltatja magát, "elbukott" volna. Pedig a jelenlegi helyzetben ezt diktálja a józan ész. Szerintem.

Ági, nagyon-nagyon sajnállak, és nagyon drukkolok Anyukádnak, hogy hamar felépüljön! Küldjél neki sok-sok fényképet Tücsökről! Hidd el, az elmúlt hónapok eseményei megtanítottak engem rá: az ember akkor gyógyul fel gyorsan, ha van, ami motiválja. Sok-sok fénykép, azt látogatás nélkül is be lehet küldetni!!

Hajhullás: nekem is durva mértékűvé vált... 20-án érünk haza (kocsival megyünk végül, féltem Danit a repülőtől), és 21-re már be is jelentkeztem a kozmetikusomhoz és a fodrászomhoz. :) Kell a kényeztetés. És csak ha már szép vagyok, akkor találkozom mindenki mással. :) :) :)

Napirend: Dani kb. 7x eszik naponta - nappal még mindig 3 óránként, éjszaka pedig általában 2x. Éjjel kb 12 órát alszik át, este fél 8-tól reggel fél 8-ig. Este 7 körül eszik utoljára, aztán olyan 6-8 óra múlva kel megint enni, és utána már 3 óránként. Éjszaka viszont az evés azt jelenti, hogy félálomban áthúzom az ágyából az ölembe, aztán vissza, és már alszunk is tovább.
Nappal kb. másfél órát byr ki ébren, utána altatni kell, és mindig pont 35 percet alszik (kivéve, ha babakocsizunk, akkor esetleg többet). Az evések és alvások emiatt teljesen szét vannak csúszva egymáshoz képest.
Nagyon mosolygós továbbra is.
MAgától nem fordul semmilyen irányba még, de mivel a féloldalas nyaka miatt gyógytornászhoz járunk, ő feladta házifeladatnak, hogy hempergessük végig a kanapén hátról hasra, hasról hátra és így tovább, úgy, hogy csak a lábainál segítünk neki. És jól megy, ügyesen kiveszi a kezeit is maga alól.
Nagyon kis édes.

Most nagy a kiabálás, már éhes, úgyhogy megyek.

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Dobok fel pár képet :P utána ha enged a csajszi meg próbálok még irni is :lol: Kép

Dbea és a következő a 3-hós :P :P :P :P :P :P Kép

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Később megpróbálom a Lina bodyjában is fel tenni de a képet de ma nem vagyunk toppon :roll:

Cscsi:gratula a fogakhoz,és tök jó,hogy nem viselte meg igazán :P

Nekünk Römerünk van maximálisan meg vagyok elégedve vele DE tényleg nem lehet a gyerek nélkül ülést venni ki kell próbálni az az igazi... :P mert úgye ezek nem valami olcsó dolgok és nem csak pár hóra veszi az ember.

Hajhullás:nekem semmi.

Oltás :mi nállunk mindenki megkapta én voltam az első "alany" már lassan 2 hója megkaptam.És én nem bántam meg.

Ági:anyudnak jobbulást :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok lányok!

Ez volt a 3. éjszakánk, amit Emmus átaludt! (Úgy értve, hogy még enni sem kelt fel.) Nekem még szoknom kell, már leszoktam a hosszú alvásokról, így hamarabb ébredek, mint a gyerek :)... Na de ennyi baj legyen :)!
A hét közepén volt egy kis gyomorrontása/hascsikarása, azóta kevesebbet eszik, naponta 4x mindössze. Szerintem ez most jót tesz a gyomrának. Ettől eltekintve vidám, mosolygós baba, szóval szerintem nem lehet baj. És úgy néz ki, rendeződik a kaksi gondunk is, ma reggelre is magától kakilt!

Köszönöm az autósüléssel kapcsolatos tanácsokat! Linácska, jó, hogy írtad ezt a 0-18kg kategóriát, akkor ilyet fogunk keresni! Nálunk a jelenlegi hordozóval (Chicco, 0-13kg) az a gond, hogy a gyerek feje már épphogy belemegy -és nem széltében, hanem hosszában, így legkésőbb januárban tutira beruházunk egy nagyobbra!

Cscsi, gratula az első fogacskához :)!

Nálunk szállingózik a hó :)!

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Kép
angelita

Babás ajándéktipp: megjelent Halász Judit új CD-je Csiribiri címmel, nagyon sok jó és ismert szám megtalálható rajta, pl. Micimackó, Boldog Születésnapot, Ákom-bákom, Csiribiri. Én tegnap láttam meg, be is szereztem Emmusnak, karácsonyra kapja meg :).

Kép
angelita

Itt szakad a hó. :lol:
Du megpróbálok jönni.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!
Madaran, remélem apukád jobban lesz, ha az eredményei is jobbak!
GP, anyukádnak is jobbulást!

Olyan jó volt ma reggel úgy ébredni, hogy szállingózik a hó! Rögtön mentem is kelteni a nagylányt, hogy lássa, annyira várta már!
A hétvégén anyuék voltak itt, ilyenkor kicsit borul a napirend, Mira általában 6-kor elalszik este, ma majdnem 8-kor sikerült...
Napközben és este is nagyon sokszor eszik Mirus, nem is tudom megszámolni egy nap hányszor... :oops: Talán 8-szor? El sem tudom képzelni, milyen az, ha egy baba összesen 4x kap enni. Szerintem még én is többször eszem:). Folyton azt gondolnám, hogy éhes:).
Szépen nő, holnap lesz 4 hós, és 6340 gr-t mértünk legutóbb. Zora 7,5 hónaposan volt ennyi...

Szép havas hetet mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok lányok!

Oui, Emmus nem fog elfogyni, tegnap 7300 grammot mértünk, még így, a napi 4x-i evéssel is sikerült 12 dekát híznia 4 nap alatt :)... Pedig egyszerre nem eszik sokat, max. 180-at.
Mirának boldog 4 hónapos hónapfordulót :)! Mi holnap ünneplünk.

Kép
angelita

Kép

Lina bodyjában :P :P :P :P

Itt nem nagyon esett a hó épp,hogy el vétve volt valami... :x pedig Noli már nagyon várja :wink:

Később benézek...a konyhát össze kell lapátolni mig a kisasszony alukál :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Nektek is elcsúszott az oldal. Olyan rossz így féloldalasan...

Jimboné,
Levinek is megtanította az apja ezt a bürrögést, ő is gyakorolja ezerrel, úszunk a nyálban. Most már vettem 12 db szép előkét, és a nyakában van. Inkább azt mosom, mint öltöztetem át napjában párszor.

Képzeljétek, hajnal négykor mit csináltam... először a gyereket öltöztettem át mindenestől, hálózsák és társai, majd szépen lecseréltem a saját ágyneműmet. Kedvenc kisfiam ugyanis a hajnali kaját egy az egyben visszaküldte a párnámra. Szépen jött a böfi, majd második és harmadik lendülettel pedig a kaja át a vállam felett sugárban. Mit ne mondjak, élveztem...

Bim-bam,
nagyon édes a lányod. Tényleg, lassan utolérik a gyerekek Levit. Ő már "csak" 7600g :lol: 15 nap alatt most már csak 20 dekát hízott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ági. Anyukádnak jobbulást! Drukkolok, hogy minnél hamarabb felépüljön és veletek lehessen!

most nem tudok reagálni, nálunk folytatódni a balszerencsesorozat! Nagy c@rban vagyunk, nem tudtuk kifizetni az albérletet! Fléek, hogy költözni kell! Nem tudom, hogy mit csinlájak! Egy éve semmi nem alakul jól! :(

Lehet egy ideig inkább nem írok, nem rontom a levegőt!
Mindenkinek jó egészséget!

kovisziszka

Ági és Madaran
Jobbulást kívánok a szüleiteknek , nektek pedig sok-sok erőt, hogy kibírjátok ezt az időszakot, remélem hamarosan jobban lesznek !!!

Linácska
Ez már nagyon aggasztó, hogy Leviből ennyire kijön minden étel ! :(

Cscsi
Gratulálok az első fogacskához ! :D Viszont csatlakozon Beához...én sem bánom, hogy Kristófnak még enme indúlt el, szopiztatni nem lehet tl jó így ! :lol:

Sziszka
Remélem megoldódnak mostmár a dolgaitok, és a jövő év csak sikersorozatokat fog hozni !!

Bikmakk
Teljesen felépültél már a műtétből ?

Kép
Kép
rilla_

Rilla,
hát valószínű az lesz a megoldás, (hogy bármennyire is örülök, hogy tudom szoptatni Levit és így fél éves koráig nem kellene elkezdeni a hozzátáplálást), hogy el kell kezdenie főzelékeket, gyümipépeket enni legalább egy-két kajázásra. Eddig nem volt gond, gyarapodott szépen, de most már csak épp a minimumot.
Sinlacot már eszik pár hete, az úgy-ahogy marad, mert jó sűrűre csinálom. Kanalazni már szépen megtanult, pont ma látta a védőnő is, hogy milyen ügyes, kóstoltattam már vele őszibaracklét, meg tegnap főtt krumplit egy kis falatot, ahogy javasolta a gasztroenteorológus, hogy ne etessük, csak kóstoltassuk, hogy szokja, hogy a tejcsin kívül van más íz is, és ha szükséges át lehessen állni a kajcsira. Valahogy úgy vagyok vele, hogy még mindig inkább a pépes kaja, mint a gyógyszer. De majd pénteken kiderül, akkor megyünk kontrollra.
Amúgy a fogacska nem zavar ám a szoptatásban, mert a foga és a cici között van a kis nyelve :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziszka,
talán azért nem kell költöznötök. Az én albérlőm is lóg 150eFt-tal, de szépen törlesztgeti, van hogy többet, van, hogy kevesebbet, de küld. Viszont kedves, aranyos, így ennek ellenére szeretném, hogy maradjon, már mondta, hogy legfeljebb beköltözik a kocsijába.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A fog tényleg nem akadály a szopizásban, Zora 2,5 éves koráig tette. :) Egyszer volt, hogy fájdalmat okozott, akkor szóltam neki, hogy ezt ne, és nem is csinálta többször.

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok!

Ujra itt! :) Egerben voltunk csutortoktol vasarnapig, hogy egy ujabb varost, orszagreszt ismerjen meg David. Mert nemcsak Budapestbol all a vilag szerencsere. Eger meg egyebkent is az egyik kedvenc varosom. :)
Szuper volt minden! :) Rengeteget setaltunk a jo levegon, Zara jokat aludt kozben. Karacsonyi vasaroztunk es vasarolgattunk meg egy-ket aprosagot a csaladnak. :) Na meg Davidnek megvettuk az Egri csillagokat angolul, hogy legyen mit olvasnia, es hogy meg tobbet tudjon a kulturankrol.

Ma voltunk dokinal, egeszseges rendelesen, Zara mar 6 kilo. Ket het alatt 450 grammot hizott a kis dagipofi. Ezzel sikerult 4 honapos korara megduplaznia a szuletesi sulyat. :)

Cscsi: Gratulalok a fogacskahoz!

Goldplast: Kitartast es persze mielobbi gyogyulast kivanok anyukadnak!

Zara megkapta elore a karacsonyi ajandekat anyuektol es a mamamektol. Jarokat kapott. :) Szerencsere egyelore teljesen jol el van a jarokaban is. :)
En azert orulok neki, mert sajnos nalunk a padlo tul hideg ahhoz, hogy letegyem meg pokroccal is, az agyon viszont nem lehet folyton, mert onnan meg le is gurulhat amikor mar rendesen tud forgolodni. Igy legalabb tudom, hogy ha a konyhaban vagyok akkor is biztonsagban van, mert nem tud leesni, es mert nem tud olyan dolgokkal jatszani amik nem neki valok.

Tundi: Nekem a baby komp legalabb annyira nem volt soha szimpatikus mint a gyerek poraz... :? De amiot irtad, hogy labujjhegyen tanulnak meg jarni a picik azota meg kevesbe szimpatikus a dolog.
Szerintem sokkal jobb egy gyereknek, ha a szulei fogjak a kezet az elso lepeseknel, es persze nehany eses sem art neha.

Bikmakk: Jo, hogy mar helyrejottel! Biztos nagyon varod mar, hogy hazagyere! :)

Udv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Helló Mindenkinek!
Jó nagy itt ma a pangás :lol:

Sziszka: drukkolok nektek, hogy minden rendbe jöjjön!

Lányok, ilyen hidegben mennyi időre viszik ki a piciket??

Kép

Kép
dbea

Nah ideértem.
Próbáltam magam kicsit helyrerázni és azt hiszem sikerülget.

Gp/Ági jobbulást anyukádnak, és nektek sok erőt. Most hogy van?

Cscsi/flake örülök h jelentkeztetek, nagyon hiányoltalak benneteket!

Linácska és ízlenekLevinek az új izek?

dbea én ma is 2,5 órát sétáltam Zorával. De azt vettem észre h tök kiszívta a levegő, mintha álmosabb lenne mint mikor levittem. Most apa karjaiban el tudott aludni tán.....
De én is gondolkodtam h -8, -10 C mondanak abban mennyi ideig lehet kinnt a baba?!

orew de szuper lehetett Egerben, én is imádom azt a várost.

bim-bam Csilla nagyon kis szépséges.

Oui remélem tea nélkül is menni fog vettem karifa díszeket, meg pozitív gondolatokkal bombázom magam. Nah meg szeretgetem Zorát, és amit ad nekem abbol táplálom a lelkemet.

Szilvi remélem rendeződnek a dolgaitok, kitartást elöbb-utobb minden megoldódik.

Angelita Emmus napi 4x eszik? Jól olvastam?

Adri

Kép

Kép
irdab

Csicsi garatulálok én is a fogacskához és egy van, melyik?

De car ez a bbnet h ilyen fél oldalas lett :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép Kép Kép

Adri

Kép

Kép
irdab

Linácska még egyszer köszönjük a badit :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép
lábevészet :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Túl vagyunk a 4hós oltáson,amit elég jól viselt Zsombi,viszont rémes éjszaka van mögöttünk.Mindösszesen 3 órát aludtunk,a többit sírással csináltuk végig.Hulla fáradt az egész család.Már ez megy egy hónapja..kisebb nagyobb sírásokkal.
Doktor nénienk mondtam mi a helyzet,külön szobában alvást javasolt.Most a saját ágyában alszik Zsombi,de már többször ébredt.Kiszedi a cumit a szájából,és már sír is :roll: Adtam neki viburcol kúpot és dentinox-al is bekentem az ínyét...lassan kezdem feladni....

Sziszka,kitartás!Biztosan találtok vmi jó megoldást!A tulajjal nem lehet beszélni?nekeünk anno a lízingesek ezt mondták,hogyha tudjuk,hogy nem tudunk vmiért fizetni,szóljunk,és akkor van megoldás.
És vmi önkormányzati lakással nem próbálkoztatok még vagy esetleg egy olcsóbb lakáshitellel?akkor legalább a sajátotokat fizetnétek..
De tudunk esetleg valahogy segíteni?????
Azért írj!!!!

Adri,nagyon édes Zora!:)

Orew,szép helyre mentetek!:) Nekem kedvenc városom Eger :) A palacsintázóban voltatok?Olyan isteni palacsintákat adnak,hogy csak na :D Mondjuk ára nem olcsó :( de egy évben 1x kiszorítjuk.volt már,hogy csak palacsintát mentünk el enni :)

Nálunk sajna még nem esett rendesen a hó,csak mini pelyhek hullottak,pedig én imádom a havat :)

Kinti alvás:nálunk Zsombi délelőtt a teraszon alszik 2-3 órakát,de ha nagyon cug lesz én sem merem kirakni.

Megyek,mert apa szeretne gépezni!

Jó éjszakát,és nyugodt estét mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2009.12.14 20:14-kor.

Kép
Kép
tundi24

Linácska

Köszönöm a bodyt hozzánk is megérkezett.

Kenderike
Kép
kenderike

Tündi,
most már egyre biztosabb, hogy Levinek le vannak tapadva a vállai, legalábbis a bal nagyon. Próbáltam úgy forgatni, ahogy Bikmakk írta, hogy a lábánál-csípőjénél segítve, de a bal válla meg sem mozdul, nem tudja fordítani a csípőjével együtt. Szerinted tudunk valahogy segíteni neki, amíg eljutunk a gyógytornászhoz?

Kenderike,
szívesen a body-t. Most már csak Villő, Bence és Mili nem kapta meg, de anyukájuk nem ír címet :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tundi: A palacsinatazoban nem voltunk, igy is rengeteg edesseget ettunk, ittunk. Kurtoskalacs hegyek no es alkoholmentes puncs reszemrol, David pedig forralt borozott. :lol:

Valaki irta meg anno, hogy olyan kabatja van ami ala fel lehet kotni a babat. Hol lehet ilyen kabatot kapni?

Orew

orew

Sziasztok lányok!

Séta: mi kb. 20 percet szoktunk sétálni. Az az igazság, hogy az nekem is elég ebben a hidegben. Ez az idő is elég, hogy Emmus elszundítson, aztán bent a melegben még durmol egy jót :).

Adri, igen, pár napig mindössze 4x evett babóca egy nap. Most már visszatért a napi 5x-i evésre. A múlt héten volt hascsikarása 1-2 napig és szerintem a gyomra regenerálódott, azért nem kívánta a sok kajcsit.
Zora nagyon szép nagylány, szuperek a fotók :)!

Tündi, a fogzás miatt van a nyűgösség, sírás Nálatok?

Emma ma 4 hónapos lett :)! Orsi, Nektek is boldog hónapfordulót :)! Teszek fel egy képek a kis Kópékáról :)!

Kép

Kép
angelita

Angelita: Nektek is nagyon boldog hónapfordulót! :)
Milyen kis gömbölyű Emma! :) Nagyon édes!

Irdab: Neked meg el is felejtettem írni tegnap, hogy Zora is milyen nagy lány már! :) Olyan sokat változtak az elmúlt néhány hónapban. :)

Mindjárt teszek én is fel képeket. :)

Orew

orew

Lina,ki kell lazítani az izmait.Ha van a gyógytárban zsályakrém azzal lenne a legjobb.
Be kéne kenni vele a vállacskáját,és fel le emelgetni a kezecskéjét.Napjában többször is.Csak addig emeld fel amíg engedi..aztán mindig egy kicsit nyomd neki lentebb,lehet hogy fog neki fájni egy kicsit az elején,de a vége felé érezni fogod,hogy könnyebben megy.
Forgás tanulására egy másik jó módzser,ha belecsavarod egy kis plédbe,úgyhogy ki legyen a kezecskéje,pontosabban a füle mellett legyenek a kezei,de ezzel még nincs elkésve.

Orew,a kürtös kalács is nagyon fini,nálunka coránál mindig árulnak és úgy imádom az illatát,hogy csak na :)

Angelita,nagyon tündéri Emma!:) Azt hiszem megint vagyis még mindig pocakfájás lehet a gond.Éjszaka megitn rázendített,cseresznyemagos pránát tettünk rá,kicsit jobb volt.Ma adtam neki gripe water-t,5ml egyzserre ahogy mondtátok.Majd ha felkel megitn adok neki.Bízom benne,hogy hamarosan megszűnik ez a dolog,mert fáradtak vagyunk,és ilyenkor a türelmem sincs a toppon :(

Kép
Kép
tundi24

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Látjátok az utolsó képen a mellényen az oroszlánt? Anyukám kötötte a "kis oroszlánnak". :)

Orew

orew

Na azt hiszem elkezdem gyűjteni a body-s képeket egy újabb tablónak :lol:

Tündi,
na majd óvatosan próbálgatjuk ezt a tornát.

Ma voltunk Lilivel az iskolában, ahova majd szeretnénk, ha járna. Havonta rendeznek egy 45 perces kis foglalkozást a leendő elsősöknek. Igaz ez nekünk még 3 év, de annyira akart már iskolába menni Lili, hogy elvittem, de nagyon ügyi volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Szerintem jó ötlet a bodys tabló! :) Az lesz ám az igazi, olyan mint a nagyoknak. :)
Az jó, ha Lili szeretne már iskolába járni, így remélhetőleg nem lesz majd gond amikor tényleg mennie kell már! :)
Durva, hogy Angliában Lili már simán mehetne iskolába, mert ott még évvesztesség sincs. :?

Orew

orew

Orew, pont kérdezni akartam, ki csinálta a pulcsit, nagyon szép.

Itt egy friss kép Miráról.:)
Kép

Kép
Kép
Kép
oui

Orew,
azért Lili még csak vasárnap lesz 4 éves, gondolom akkor még Angliában sem mennek, nem?

Csajok,
Ágotához, Earharthoz és Danidanielhez nincs valakinek valami titkos elérhetősége? Az ő kisbodyjuk még nálam van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Oui: Köszönöm, anyu nevében is! :)
Mira nagyon kis huncut. :)

Orew

orew

Ezek pedig még a babatalin készültek. Most töltöttem le a gépről
:oops:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
oui

Ezen a képen pedig sokan, a legviccesebb, hogy Betti a nagy nyüzsiben csak fogta magát, oldalára fordult, és elaludt.
Kép

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok!

Linácska: Köszönjük a badit, nagy édes. Majd csinálok képet és felrakom.

Gréti félig elromlott, ügyesen átállt a 4 órás evésre napközben. Este 9:00 kürül eszik és kb 02:00-kor kel. Viszont nem alszik vissza csak fél 5 körül addig pörög. Ha mellém veszem se alszik meg a helyén se. nem sír beszélget, sikongat, tekereg, hasra fordul és persze sír mert nem tud vissza fordulni. Én totál fáradt vagyok , napközbe amikor alszik csinálnám a dolgom de úgy érzem nem haladok semmivel. Szóval nem tudo miért nem megy az alvás hajnalba.
nikó

Sziasztok
Jól eltűntem ,de itt vagyok.
Férjem lebetegedett ,aztán egy kicsit Én is.
Dec 5-én anyóséknál voltunk és rányitogatták a gyerekre az ajtót :evil: .....mire észrevettem,már sajnos késő volt és jól meg is fázott.
Óránként szívtam az orrát, és így a kötelező oltást sem kaptuk meg :(
Tegnapra viszont már jobban lett Réka ,az oltást is megkapta.
A gépünk jó lett és teszem is fel a képeket amiket a babatalin készítettünk,de majd csak délután.
Tömören ennyi történt velünk az elmúlt 2hétben,de bőven elég is ennyi.

Visszaolvasni sajna nem tudtam még,de ha lesz időm ,akkor bepótolom.

A képeket azért végignéztem,és nagyon Édesek a babák :D
Főként a "Mikulás" babák :)

Egy két kép azért rólunk ,mert nálunk is járt a Miki-bácsi,aki nem egy gyakorlott Mikike :) Olyan ügyifogyin fogta Rékát :D
Réka-Miki
Kép
Mikibá
Kép
Apa
Kép

Kép
noki&potyi

sziasztok!
nálunk is átalakulóban vannak a dolgok, nem tudom, nem a hónak köszönhető-e????
NÁlunk az van, hogy kezd átállni a 4 óránkénti szopira, sőt, van, amikor 5 órán át sem kér.... Hiába kínálom, csak sikít :roll: . Nap közben kevesebbeket alszik, csak olyan 1 órácskákat.
Hál Istennek az éjszaka még ép, este fél 9 után 4, fél 5 kor kel először.

SZiszka :lol: Remélem , van valami megoldás! És ahogy Tünde írta, ha tudunk, szólj, ha segíthetünk!!!!!

Linácska :lol: A torna biztosan csodákat fog tenni! Okot nem mondanak, mitől van?
Ha lesz újra fotógépünk, én is teszek fel bodysat!!!!

csajok!!!! Olyan édik a babákok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Mindegyik úgy kikerekedett!!!! Mi csak januárban megyünk a 4 hós oltásra, mert pont az ünnepek idejére esne. Nem is bánom...

Karácsony, ünnepek: Kicsit sűrű lesz megint, hiába szerettem volna idén nyugodtabb, pihisebb napokat, nem fog összejönni. Persze kell a vendégség, de ha nekem fárasztó szokott lenni, milyen lesz Zsiginek????
a vendégeskedésekből is kezd elegem lenni. Asszem sürgősen meg kell tanulnom nemet mondani. Olyankor teljesen felborul az egyébként is érzékeny napirendünk.

AZt vettem észre, hgoy Zsigi mostanában nem sír, ha valami nem tetszik neki, hanem sikongat! néha olyan elviselhetetlen frekvencián, hogy az agyam kettéhasad.....
:roll: MOndjuk egyébként sem volt sírós, de ez új. Ja, és újdonság nálunk is, hogy megfogja a lábacskáját. Még nem veszi így a szájába,mint Zora, de már bőszen emelgeti a lábait...

Nálunk esik a hó két napja. Nem tudom, hogy megyünk így ki. Tegnap tettünk egy másfél órás sétát,d e mára akkora a hó, hogy a babakocsit nemigen lehet eltolni... Ilyenkor jönne a kenguru??????????? :?: :?: :?:
Majd beszámolok, hogyan sikerült a levegőzés....

madaran

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?