Nita: Jobbulást Nektek, örülök, hogy jobban vagytok!
Lyly: majd írok, csak sok a meló a Manóval, a CSanás az nagyon szép név...
Melinda: nálatok mizu? Akkor jövőre jön a 3.?
Melisch: nagyon örülök, talán tavaly épp így karácsony környékén indult a topic és az egy évi kitartásod meghozta a gyümölcsét! Annyira örülök, és annak is, hogy a férjed is ennyire a fellegekben jár! Majd azért, ha lesznek tippek a nevekre, írd meg nekünk!
Franceska: tényleg gyere többet!
Bettike: nagyon sajnálom, de hidd el, lehet, hogy úgy lesz , mint Melischéknél, ha nem görcsölsz rá, majd jön az a kis Drága...! Addig is lény erős, és próbálj a Karácsonyra koncentrálni! Én mondjuk azért a helyedben elmennék dokihoz!
Duna: akkor a Picúr neve Attila? Örülök, hogy minden sínen van!
Boganna:igen, nekem 6 hétre megjött, de azóta nem, egyik nővér szernt a stressz...bár nem tom. Az a gáz, hogy délelőtt nem tudok egyszerűen visszamenni a szülés utáni kontrollra, mert nincs , aki vigyázzon Benire.Remélem azért minden okés...
Most Beni kicsit köhög, remélem nem lesz rosszabb, sajna arra nincs időnk, hogy kmenjünk sétálni, pedig kozmetikushoz is úgy elmennék meg fodrászhot, de nem tom kire hagyni. apával múltkor mentünk bevásárolni a Tescoba, Anyára bíztam a babát, és nem ette meg tápszerre, pedig elmondtam hogy kell csinálni még vizet sem kellett volna forralni, mert gyerekdoki javaslatéra vettem babavizet...
Egyébként kezdeti laktózérzékenységünk van, mint már írtam, ha nagyon elszaporodnak a bacik, akkor megint antibiotikum. Szóval most minden evés előtt kapja az espumisánt, a lactase tablettát összetörve. Naponta egyszer magnézium port, hetente kétszer e-vitamin kapszulát kinyomva. Napint a 3X 2 ml papaverint, hogy ne görcsöljön be. Speckó gyógytápszere van: milupa pepti 1.Alfaré tápszert kapott volna, csak az annyira kesreű neki, hogy még glükózzal sem volt hajnalndó megenni. Most próbálom már ki az aloevera activátort, mert úgy vagyok vele, hogy az már nem árthat, ha ennyi szart szed Szegénykém.Ja a normaflort kihagytam... Sokat teázil.Szóval így tengetjük hétköznapjankat, a Rota vírus még 1 hónapig ürlhet, de már eszik, sokat teázik a kórházban szokott rá. Ennyi, de sztem ezeke az emésztési problémák nem véletlenek...mindegy. Már vároma a Karácsonyt, egyébként hiányzik az egyetem, a vizsgám halasztását kérvényeztem, rendesek voltak, mondták, hogy visszaigényelhetem a pénzt.
Majd még írok, de asszem, akor mindent leírtam, mennem kell, mert Beni nyekereg...