Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi, Angi28 nektek is köszönöm!!!

Nyuszi majd mesélj mi van veletek? A te sorsod sem egyszerű.......

Dunakavics üdv a topikodban újra :lol: :lol: kicsit nem fog az agyam vagy nem értettem a sok rosszat uh-n látták a fiadon és makk egészségesen született vagy szülés után jártátok ti is meg a poklot mi a kisfiút meggyógyították?

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch olyan jó kismami vonalzót látni nálad!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kirus!
Nálad csak uh volt a genetikán vagy magzatvíz vétel is?
Ha volt az utóbbi megírnád milyen érzés!? :?

Melisch!
Hurrá!Nagyon örülök,pihenj sokat és semmi sressz! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nyuszi!
Írj kérlek mizu veletek nagyon érdekel mi volt,van! :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 

 
 

duna

űdv itt,bár én még nem ismerlek :)

tényleg az a lényeg h minden rendben van mostmár

KépKép
bettike83
 
 


Bettike!
Te teszteltél? Tűkön ülök!!!
Vendég
 


Bettike mizus????????????????

Nekem megvan a vv eredménye beta HCG 2.482,92 mUI/ml, tehát terhes vagyok :lol: :lol: Azért nem értek az értékhez de úgy láttam, hogy jó az érték :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch,

grat a jó értékhez, gondolom ez jó, de a teszted is nagyon szép volt!!!! :D

doki, uh?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares
 
 


Szia mares!

Nem értek az értékhez de a netten ha utánanéztem megfelel a 4-5 hetes magzatnak.

Doki csak később még úgyis korai, olyan 6. héten szándékszom menni.
Neked mit mondott? Látott valamit, volt már szívhang?

Kép
Kép
melisch
 
 


örülök hogy ennyire egyűtt izgultok velem,holnap tesztelek már,addigra itt lesznek a tesztek...azért is nem aakrok már venni mert 7dt-ot rendeltem,ha baba van akkor ugyis jó része megmarad,szoval addig már kibirom.remélem a postás igyekszik. :!: :!:

KépKép
bettike83
 
 


Bettike megértelek, ha meg megérkezik irány a wc, hiszen nem kell reggeli pipi ilyen nagy késésnek és még akkor is marad teszted :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch

úgy lesz,nem várok egy percet sem :)

csak nehogy megint vaklárma legyen,na de nem negativkodom...

KépKép
bettike83
 
 


Bettike!
Nagyon erős vagy! Én nem bírnám ki, amíg a postás odaért. Tutira tesztelnél. Holnap remélem dél körül jössz a zebrácskáddal!!
Vendég
 


angie

én sem vagyok annyira erős,inkább már nagyon kiváncsi,de mostmár ki birom várni,pár nappal ezelőtt még meg sem fordult a fejemben a terhesség gondolata,szoval ez az 1 nap már kibirható :) :)

KépKép
bettike83
 
 


Melisch olyan boldog vagyok ha rá nézek a vonalzóidra!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Melish én is nagyon gratulálok, annyira megérdemeltétek már. És csak így összejött, mikor már kezdet feladni. Ügyik vagytok.
KépKép
KépKép
boganna07
 
 


mindenki idővel babásodik,kitartás és tűrelem meghozza a gyümölcsét :)

KépKép
bettike83
 
 


Boganna neked is köszönöm szépen!

Nita aranyos vagy, remélem szépen fog növekedni

Bettike na lesz ma tesztelés????, Már tűkön ülök!!!!!!!!!

Képzeljétek a férjemet kenyérre lehet kenni, a fellegekben jár olyan boldog. Az este annyi puszit adott a pocakomnak, meg sokat simizte, már csak többes számban beszél, hogy szeret bennünket és ő máris nagyon szereti a picit :lol: Aztán azt is megkérdezte, hogy mi lesz a neve :shock: na ezt azért még nem akarom tárgyalni. Tuti lesz vita még ebből. Sógornőm lánya is megkérdezte mi lesz a neve és mikor rendezzük át a lakást :shock: :shock: Hát egyenlőre várjuk ki a végét, hogyan fejlődik a baba. Sajnos nagyon beleélte mindenki magát. Én azért próbálok még a földön járni.

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch

a név kérdés még korai sztem,ráér még,van időtök :)
de jó olvasni,nagyon aranyos a férjed,enyém sem lenne különb :)

várom a postást :oops: :oops:

KépKép
bettike83
 
 


Melisch, az ultrahangon látták ezeket. szép magas a hcg-d
:wink:

Bettike, szia! :) Teszteltél?

Nálunk kimondottan jót tett a kistesó születése! azóta kevesebb a hiszti, többmindent meg lehet beszélni Borcsival. Remélem ez így is marad... én féltem, hogy féltékeny lesz, de egyenlőre még nem az, sőt utánoz minket mindenben, és aranyos Attilával.
Vendég
 


Melisch!
Szívből gratulálok Nektek! Nagyon ügyesek vagytok, igazi karácsonyi ajándékotok lesz!!! Pihenj sokat, ne emelgess, minden rendben lesz!!!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Dunakavics,
de jó, hogy újra jöttél!!! Most már ne maradj el!!!

Nyuszikám,
mondd már, mi van veletek??? Tudunk segíteni?

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Nita,
gógymanók a kicsiknek, remélem, jobban vagytok már!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Duna ultrahongon még nem voltam, várok vele még 2 hetet míg leszek olyan 6 hetes, sokat úgysem látnának. A dokim is azt mondta elég ha akkor megyek.

Lyly köszi szépen, ti hogy vagytok?????

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch,
köszönöm, kopp-kopp-kopp, jól! Most már elég rendesen mocorog a kis Mogyoró, megvannak a nevek is, a lánnyal nem volt gond, a fiút a párom választotta, és nekem is tetszik.
Rá is érsz menni a 6. héten, nekem is sokáig bujkált, és igazán csak a 8-9. héten láttuk őt. Jól kétségbe is estem, de egyszerűen csak erősen hátrahajló a méhem, és elbújt.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Akkor azért írtad nekünk meg a jó hírt későn, mert aggódtál és csak mikor a saját szemeddel láttad mondtad magad kismamának? Ha nem titok milyen neveket választottatok?

Kép
Kép
melisch
 
 


Igen, az elején bizonytalan volt, hogy nem láttuk, el is küldtek vérvételre, ahol 58 ezer fölötti lett a hCG-érték, erre mondta a doki, hogy ott biztosan baba van, és meg is láttuk az uh-on. Kihangosította a kis szívműködését, én nem mertem a képernyőre nézni, de amikor hallottam, hogy a hangosítót babrálja, már tudtam, hogy miért, és csak vigyorogtam, ahogy kinyitottam a szemem, és néztem a kivetítőn...
Tudod, a korom miatt nekünk sincs már sok időnk, és nagyon vágyunk egy tesóra. Imádok pocakos lenni, a sok-sok félelem, aggódás ellenére is, valahogy ilyenkor érzem magam kiteljesedni, pedig elég bálna vagyok.

Lili a kislány, Csanád a kisfiú. Az utóbbinak ismeretlen a jelentése, talán "igazi"-t jelent, de az ősi Csana magyar település nevéből származik -di képzővel. Az "i" lekopott róla. :D
A páromnak nem tetszenek a most divatos külföldi nevek, a "hagyományosokhoz" (pl. Zsolt, Bálint, Szabolcs, stb.) pedig nem ragaszkodik... :lol: Szóval elfogadom a döntését.
Bence egyébként "csalánnak" becézi...

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Reggel voltunk a gyerekekkel dokinál....Máténak hörghurutja van...........kapott antibiotikumot....a kicsi már kezd jobban lenni de még szívni kell az orrát!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bettike??????
Vendég
 


Betti hol a 2 csíkos teszt????????????? :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Melish!!!
Nagyon nagyon örülök,el se tudom mennyire!!!!tudtam,hogy sikerülni fog!!!Ez névnapi ajándék!!!!Én majd jövőre szeretném így!!! :lol: :lol:
Óóóóó Melish,tényleg nagyon boldog vagyok!!!!
Mióta olvastalak,csak ez jár a fejembe....mondtam is a férjemnek,hogy mekkora boldogság ez,nem mindenkinek megy úgy,hogy csak kigondolják és kész is....,és akkora boldogság nektek most ez....Ez Isten ajándéka,na meg a férjedé is.... :lol: :lol:
Látod nemhiába jártatok templomba....

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Sziasztok!

Meg tavasszal irogattam, aztan mar csak olvastalak benneteket mikor volt idom (egyreszt munka, masreszt a masik topik miatt). De most a konnyem is kicsordult mikor lattam, hogy Melish kismama lettel!!!! Nagyon nagy gratula es sok-sok oromot a picurban. Egy csodas augusztusi kisoroszlan...juhejjj
Azt hiszem ennel szebb ajandekot nem is kaphattatok volna, e (Persze a tobbi picurhoz is nagy gratula (Nita, Nyuszi, Boganna es a tobbiek) csak igazabol mivel nem jartam rendszeresen, igy a szuleteseket es uj teszteket nem mertem nagyon kommentalni :oops: de Melisht nem tudtam szo nelkul hagyni )

Bettynek is nagyon szoritok!

:wink:

Tovabbi ilyen szep napot!
Vendég
 


Francesca szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........gyere kicsit többet!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

nincsenek jó hireim,tegnap megjöttek a tesztek,de sajnos negativ lett,pedig reggel is csináltam a biztonság kedvéért,az is negativ lett :cry: :cry: :cry: pedig nagyon biztam benne,nincs baba :cry:
mensi még mindig sehol,47 nap,jól ráhúzótt :!: :!:
próbálok emelt fővel nekiálni a következő hónapnak,ez az évem is elment úgy hogy nem vagyok terhes...

KépKép
bettike83
 
 


Lyly nem kevés aggodalom volt nektek sem ez első trimeszterben de a lényeg, hogy a kis manó előbujt. A nevek nagyon szépek, jó volt, hogy írtál a fiú névről, mert én ilyenről még eddig nem hallottam :oops: de jól hangzik!

Én ha lehet olyan névre fogok csak rábólintani amit az itteni emberek is ki tudnak könnyen ejteni és nem kell még azt is betűzni mikor hivatalban mész, elég ha a család nevünket kell. Hát még lánykoromban néztek mindig, mert német magyarosított nevem volt sch-val így soha nem tudták se kiolvasni se leírni. Számomra néha ciki volt a suliban is. Ezért ügy döntöttem olyan név kell legyen, hogy bárki könnyen ki tudja ejteni.

Francesca micsoda meglepetés!!!! Tuti hihetetlennek fogod találni de a tegnap eszembe jutottál és gondoltam majd megkereslek és írok egy pü-t. Nem akarok indiszkrét lenni de ha jól emlékszem te iker terhességgel indultál de csak az egyik fejődött tovább ha jól látom? Mi lesz a picike fiú vagy lány? Már nem sok van hátra neked hamarosan kibújik a picike!! Gratulálok! És nagyon köszönöm, hogy velem együtt örülsz.

Melinda neked is köszönöm, hát igen repdes az egész család az örömtől. Bár apukám csak akkor fogja elhinni ha egy doki is megerősített addig csak azt mondta vigyázzak magamra. Bár tudom szüleim közül ő akarta régebb óta az unokát így nagyon várja és nem akar csalódni.

Bettike nem hiszem el tüneteid is vannak, nem elehet, hogy ennyire csúf tréfát űzzön veled a sors, nem érdemelsz meg iylen nagy csalódást! Még nem ad fel, míg nincs piri addig a pici még fejődhet!!!!

Nita gyógyuljatok meg!!!!!!!!!!!

Mi is ma voltunk a sürgősségin, férjemnek előjött a veseköve, nem érezte jól magát de kapott gyógyszert, most alszik mint egy csecsemő, úgy sajnálom remélem hamar távozik....a fene egye meg a telefonját megszólalt, most úgy megijedtem és ő is felébredt...

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Bettike! :( :( :(
Vendég
 


Sziasztok!

Nita: probalok majd jonni, a heten voltam eloszor szabin es kicsit pihiztem. Ha a kisgengszter meg varat magara, akkor ugyis lesz itthon idom :lol:

Melish: nagyon nagyon orulok, a hireknek!!! huh, jol emlekszel, valoban ket babara szamitottunk, de sajnos az egyiket elveszitettuk az elejen. :cry: De most egy virgonc-apakedvence-kisgengszter no a pocakban. Remelem mar hamarosan kibujik, mert kezdek nyugosodni. :wink: Ha minden jol megy Dominik Adam nevet fogja kapni bar apa meg gondolkozik, hogy biztos jo lesz-e :lol: Sajnos nekunk is hasonlo a problemank, mint nektek. Az igazan kedvelt nevet nem adhatjuk (Gergo), mert itt nem ertenek es a csaladnevunkkel is szenvedunk mar. Raadasul apa neve Csaba, ami meg ratesz egy lapattal :lol:

Olyan jo, ilyen hireket olvasni foleg mostansag.

Bettike: csak azt tudom mondani, amit Melish is. Szoritok, hogy jol alakuljanak a dolgok.

A betegeknek gyors gyogyulast, hogy a bejgli szezonra ujjult erovel keszulhessenek

:wink:

Szep hetveget mindenkinek!
Vendég
 


Szóval fiútok lesz, én úgy érzem kislány párom azért már a fiút említette. Bár a baráti körünkben mindenki csak fiút szült manapság, pedig több helyen már 2. fiú lett, így nagyon várták a kislányokat de hát ez van.

A Csaba aztán tényleg nem könnyű kiejteni, anyukám első unokatestvére uj nevet vett fel mert a Xaba, stb. keresztelés nem volt ínyére és nagyon megunta, hogy még a kollégái sem tudják kiejteni a nevét. Persze csak hivatalosan kapott új nevet, a családnak maradt Csaba :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch máris 5.hetes vagy!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Betti,
nagyon sajnálom! Nem nézeted meg orvossal? Egy vérvétel meg egy uh azért sokkal biztosabb!

Francesca,
szia! Jó, hogy megint itt vagy!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


szia Lyly hogy érzed magad? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Megjött ma reggelre sajnos :cry: :cry:

KépKép
bettike83
 
 


Betti sajnálom pirit!!!!!!!..köv havit küld nyugodtan nekem:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bettike nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch
 
 


Nita, Nyuszi nektek megjött már?

Panna baba már csak 5-ször eszik/nap/160 ml. Mondjuk már 5,37 kg, az éjszakát már majdnem átaludja. Este 8-kor fürcsi, fél 9-kor vacsi, fél tízkor már alszik, és 4-kor kell. De én ennek is már nagyon örülök, már így sokkal kipihentebb vagyok:-). Remélem ez a reggeli kellés már csak tolódni fog.

Melinda mi újság veletek? Olyan ritkán írsz?

Kinek milyen a napirendje, már ha sikerült kialakítani:-)

Kicsi mi újság? Érzel valami készülődést ott bent?

Többiek?

Kép
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Üdv Francesca!!!!!!!!!!!

Boganna: Nálam semmi készülődés. Kicsit feszül lent, de mocorog még mindig rendesen. Semmi fájás, jósló... Vizesedés is normalizálódik. 14 kg-nál tartok. Most nőtt még egy nagyot a pocim. Holnap CTG, csütörtökön doki. Méhszáj 2111. Jól alszom, nem vagyok rosszul, tudok enni, tehát semmi jel.... Persze mindenki azt mondja, hogy ha nincs jel, attól még bármi lehet bármikor....

Kép
kicsi80
 
 


HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Holnap már 38. hetet is betöltöm.....

Kép
kicsi80
 
 


Nita: Jobbulást Nektek, örülök, hogy jobban vagytok!

Lyly: majd írok, csak sok a meló a Manóval, a CSanás az nagyon szép név... :wink:

Melinda: nálatok mizu? Akkor jövőre jön a 3.? :lol:

Melisch: nagyon örülök, talán tavaly épp így karácsony környékén indult a topic és az egy évi kitartásod meghozta a gyümölcsét! Annyira örülök, és annak is, hogy a férjed is ennyire a fellegekben jár! Majd azért, ha lesznek tippek a nevekre, írd meg nekünk!

Franceska: tényleg gyere többet!

Bettike: nagyon sajnálom, de hidd el, lehet, hogy úgy lesz , mint Melischéknél, ha nem görcsölsz rá, majd jön az a kis Drága...! Addig is lény erős, és próbálj a Karácsonyra koncentrálni! Én mondjuk azért a helyedben elmennék dokihoz!

Duna: akkor a Picúr neve Attila? Örülök, hogy minden sínen van!

Boganna:igen, nekem 6 hétre megjött, de azóta nem, egyik nővér szernt a stressz...bár nem tom. Az a gáz, hogy délelőtt nem tudok egyszerűen visszamenni a szülés utáni kontrollra, mert nincs , aki vigyázzon Benire.Remélem azért minden okés...

Most Beni kicsit köhög, remélem nem lesz rosszabb, sajna arra nincs időnk, hogy kmenjünk sétálni, pedig kozmetikushoz is úgy elmennék meg fodrászhot, de nem tom kire hagyni. apával múltkor mentünk bevásárolni a Tescoba, Anyára bíztam a babát, és nem ette meg tápszerre, pedig elmondtam hogy kell csinálni még vizet sem kellett volna forralni, mert gyerekdoki javaslatéra vettem babavizet...
Egyébként kezdeti laktózérzékenységünk van, mint már írtam, ha nagyon elszaporodnak a bacik, akkor megint antibiotikum. Szóval most minden evés előtt kapja az espumisánt, a lactase tablettát összetörve. Naponta egyszer magnézium port, hetente kétszer e-vitamin kapszulát kinyomva. Napint a 3X 2 ml papaverint, hogy ne görcsöljön be. Speckó gyógytápszere van: milupa pepti 1.Alfaré tápszert kapott volna, csak az annyira kesreű neki, hogy még glükózzal sem volt hajnalndó megenni. Most próbálom már ki az aloevera activátort, mert úgy vagyok vele, hogy az már nem árthat, ha ennyi szart szed Szegénykém.Ja a normaflort kihagytam... Sokat teázil.Szóval így tengetjük hétköznapjankat, a Rota vírus még 1 hónapig ürlhet, de már eszik, sokat teázik a kórházban szokott rá. Ennyi, de sztem ezeke az emésztési problémák nem véletlenek...mindegy. Már vároma a Karácsonyt, egyébként hiányzik az egyetem, a vizsgám halasztását kérvényeztem, rendesek voltak, mondták, hogy visszaigényelhetem a pénzt.
Majd még írok, de asszem, akor mindent leírtam, mennem kell, mert Beni nyekereg...

Kép
nyuszifül16
 
 


Lyly: bocsi Csanád!

Kicsi: Hajrá... :wink:

Kép
nyuszifül16
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!
Máté már egész jól van!!!!!!!!már játszik és dalolászik is!!!!!!!éééééééésssssss 2 napja nincs láza már!!!!
Dia nagyon aranyos a ti történetetek is!!!!!!!!:))))))

Boganna nekem már 2x is megvolt piri.....
Kicsi ez olyan vihar előtti csend..nekem ugyan így volt:)))) :)

Nyuszi tényleg rendesek az egyetemen:)
anyád meg nem mondta mért nem etette meg a Benit????addig éhezett szegény?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyuszi szegény fejetek, hát titeket nem kerül el a sok probléma :!: :!: :evil: :x Ati megy az ünnepek alatt hozzátok, akkor talán tudnál pihenni is.

Nita még küldők gyógypuszit nektek, hogy semmi bajotok nem legyen már!!!!

Ma itt havas tájra ébredtem :roll: férjem elindult munkába de útközben felhívott, hogy ki ne merjem tenni a lábam a házból, mert nagyon rosszak az utak és ő is csak max 30 km/h-val, bent a városban meg tükör az egész. Pedig van még munkám is :cry: nem annyira örülök ennek a kényszer itthon ülésnek :evil: Remélem holnap jobb lesz!!!

Így legalább kitakarítok ma, főzök és nettezek :P

Kép
Kép
melisch
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?