Veronika: A belerázódás túlzás. Napi 3x eszik bébiételt 1 dl ha tápival felöntve, Sinlaccal sűrítve, napi 1x gyümölcs, joghurttal, Sinlaccal dúsítva. Egy kisebb vagyon a kajája..
Nem könnyíti meg a dolgunkat, hogy ha csak reszelem a gyümölcsöt, öklendezik, sőt kihányja, teljesen símára kell turmixolni (ezért is a bébikaja, mert a hús a turmixal is rostos marad), a tápszert meg magában nem inná meg. Ezen kívül délután eszeget háztartási kekszet, pufit, kockára vágott puhább gyümölcsöt, kóstolgat a mi ennivalónkba, ha olyan van, amit kaphat. (pl. főt tészta, ami nálunk csak durum, sült krumpli nagy kedvenc, de ritkán kap, kis kóstoló gyümölcs). Fogalmam nincs, hogy mikor fog velünk enni rendesen. Azzal vígasztalom magam, hogy olyan nincs, aki még 10 évesen is bébiételt eszik.
Panndi: És egyre jobban össze fognak rázódni! A barátnőm pont most mesélte, hogy mennyire jó, náluk már a kicsi is egy éves lett, szinte egész nap eljátszanak együtt, és nagyon szeretik egymást!
Kriszta: Én is olvastam sok ilyen anyukáról, de lehet, hogy tényleg csak "rémhír". Ha az ellenanyag tesztem - lesz, én is oltatok a 2. harmadban. Addig nem szeretnék. Tudom, hogy az elsőben gyakran elmegy a baba, de biztos teljesen kész lennék, ha így lenne, hogy miattam történt.