Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Itt csak nagyon hideg van, de hónak nyoma sincs :(

Kakti: próbáltál úgy aludni, hogy nagy párnákkal megemeled a felsőtested? Én utálom, mert csak pici párnával tudok aludni, de hátha több levegőd lenne.
zuzmooo

Jó reggelt!

Nálunk is esik. Igaz csak picikét! De biztató! :lol:
Vendég

Itt hajnal óta esik... :)
egyre jobban látszik... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kb évek óta nem ettem finom narancsot. De most ajánlott egy fajtát a zöldséges és valami isteni. Lédús, édesen savanykás, nagyon fincsi. Máskor mindig szenvedek, hogy csináljak karácsonyra narancshéjat, mikor utálom megenni azokat a fás, száraz labdákat. Még kicsavarni sem lehet a levét. De ebből vettem 5-öt tegnap, ami el is fogyott. Már ázik a héj is, így isteni illat van a lakásban. Délután meg mézest sütök Lujzával. Talán nem ül rá a lapátra... :lol:

Köszönjük a köszöntéseket! :lol:
Vendég

Úúúúúúúúúúúúúúú!
Pedig nem akartam elfelejteni! :lol:
Boldog Luca-napot! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Asszem Luca elnéző Veled szemben!!! :lol: :lol:
Vendég

Itt még nem esik a hó, de hideg van. Ezt onnan is tudom, hogy két napja fáj a fejem- jön a hidegfront. Pedig nekem tetszett az ősz, olyan szép, kellemes volt, én nem akarok havat jeget ónos esőt. Mégha karácsony van se.

Rám a Zsolti főz ma, de annyira beettem reggelire, hogy kétlem, hogy még valami belém férne. Ezért cserébe elmentem reggel boltba, ahogy sétálgatok egyszer csak érzem billen a lábam és hallottam ahogy a bokámban a csontok a porcon elcsúsznak egymáson. Hu, hülye egy hangja volt. Persze a fájdalom az agyban az erős fájdalomtól (no meg a teli hastól) rögtön hányingerem lett (Tanulság: szülni majd nem teli gyomorral megyek :D) És azóta is fáj a bokácskám. A tököm vágyja a jeget ezek után.

Visszafele sántikálva a sebességem a felére csökkent - volt időm gondolkodni - most már határozottan kezd unalmas lenni ez a nagy pocak. Nincs ebből lecsatolható fajta??? Csak egy fél órára. A kondim is oda. Ezt is kifejezetten utááálom. És még csak sétálás se megy, mert elunom a tájat nézni, míg helyet váltok.

zarja

Lucának: Kép
ktc

Hát Eszter ha vigasztal, én sem értem miről beszélnek a nők, amikor "életük legszebb időszakának" nevezik a terhességet! :oops: Sztem egy szükséges rossz ahhoz, hogy UTÁNA jöjjön életem legszebb időszaka! :roll:
Vendég

Kakti: az én kis szakkönyvem ezeket ajánlja:

Kép Kép Kép

De mindenhol azt olvastam, párnával támaszd ki magad, ahogy kényelmes.

Jó kísérletezést! :wink:

zarja

sziasztok.

eladósorba került,kifogástalan állapotú brendonban vásárolt amazonas hordozókendőnk.fekete színű,510*70cm-es.óriási.nagyon kényelmes.télre is jó,mivel vastagabb anyaga van mint sok kendőnek.
brendonban most 11000Ft.nem tudom mennyit kérhetnék érte.igazából 5000-re gondoltam(mi még 12ezerért vettük).
Kép
e-mail címem:eszty19@gmail.com

Kép
Kép
ettike

Sziasztok,

Nóri, örülök, hogy meglett a csomag, és Lucának meg nagyon Boldog Névnapot!!!

Geri, Jocó... ezek nagyon jó hírek... szívből örülök, és várjuk a fejleményeket... Azért nem mindegy, hogy hol karácsonyozik az ember... :)

Kakti... miért nem tanácsos a hátonfekvés??? Én pl. csak úgy tudok aludni... ha oldalra fordulok, a gyerek úgy rugdos, hogy csak na... egy idő után feladom, és hátra fordulok.

Hát Eszter, én nem tudom, de biztosan úgy kelnék reggel, mint akit kerékbetörtek, ha így aludnék... nem tudom... én is csak kispárnával alszom, és abból is a leglaposabbik tipussal...

A hó itt is esik, jobban mondva száingózik... persze semmi nem marad meg belőle, de azért szép... a lakást adventre "feldíszítettem", de még mindig nincs karácsonyi hangulatom... úgyhogy valszeg jövőhéten én is kimegyek a Vörösmarty térre kicsit rágyúrok a karácsonyra... hátha.
Ráveszem a húgomat, hogy jöjjön ki velem... az minden ilyenben benne van.

Reni, a seggcsontod valszeg attól fáj, hogy kezd a medencéd szélesedni...

Nekem most egy pár hete a jobb mellem alatt fáj iszonyatosan a bordám alatt... szó szerint olyan, mintha izomláz lenne ott, és a bőröm is fáj... olyan, mint amikor lila foltod van. Hát ma mindkét mellem alatt fáj már... tök jó, hogy azt rugdossa a gyerek... belül már tuti kék-zöld... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Háton azért nem ajánlott aludni, mert a combban a fő verőeret elnyomod. Meg romlik a gerinc vérellátása is.
Meg még egy csomó dolog miatt! :oops:

Vörösmarty tér: semmiképp nem ajánlom. Csak hétköznap. Tegnap valami katasztrófa volt. Ha nyugis, bámészkodást akarsz, felejtsd el. Összeérve tolják az emberek egymást. Borzasztó. Főleg pocakkal. Főleg, ha a kabát el is takarja... :cry:
Vendég

Értem Nóri, és köszönöm! Akkor lehet, hogy átpakoljuk péntekre a programot... Igaz, hogy Apa éjszakás a héten, és még pénteken is mennie kell éjszakára, de amúgy is 9-re megyünk a Jánosba, így talán utána megoldható lenne, hogy kilátogassunk. Csak olyankor nincs kivilágítva a város... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Barbi! Én se így alszom, de hátha jól jön valamelyik ötlet Kaktinak. Én pl soha életemben nem aludtam háton, de mostanában ha lefekszem relaxálni, általában alvás a vége. És naaagyon jól esik a derekamnak. De pl a középső képen a térdét kitámasztja kispárnával, az jó, mert így majdnem olyan mintha hason aludnál.

Csajok, lehet, hogy ünneprontó leszek, de attól mert beoltattátok magatok azért óvatosan a nagy rendezvényekkel, főleg ahol sok idióta is összegyűl. Ez az év igyekszik megtanítani minket a család hangulatára és fontosságára: lásd a válság, és az influenza is. MInd arról szól, hogy inkább maradj otthon és kerüld a tömeget.

zarja

Akkor majd igyekszem nem háton aludni... csak a gyerek is úgy akarja... amúgy nekem is van szopipárnám, de "még" nem kényelmes... nem tom mi lesz velem... amúgy erre az ütőeres elnyomásra gondolhattam volna, mert időnként zsibbad a lábam... na mindegy. Majd lesz valahogy... azért köszi az ötleteket...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Jó reggelt :oops: kicsit ( :?: ) ellustultam :)

Itt is esik a hó, vagyis inkább csak szállingózik, de azért örülünk neki így is :)

Berci egyre többet mozog, meg rugdos, néha három helyen egyszerre is, elég vicces - bár már néhány mozdulata kezd kellemetlen lenni (méhszáj, stb :))

Meg ez a keményedés is elkezdett rendszeressé válni - este jön elő, főleg,ha sokat voltam talpon.

Sütöttem tegnap karamellás-csokidarabos muffint, egész jó lett, és a mikulástejbevonók és egyéb nasik kevésbé fincsi részét is elhasználtam vele :)

boruska

Sziasztok,

Kakti, nem akarlak elszomoritani, de nekem mar par hete elkezdodott ez a sehogy sem kenyelmes alvas.. nem tudok tul sok mindent kezdeni vele, probaltam mar en is mindenhogy, de nem sok eredmennyel. A horkolas nalunk is megjelent, Tamasnak neha fel kell ebresztenie annyira hortyogok. Pedig nem szoktam :oops: .

El tudna kuldeni nekem valaki a mezeskalacs receptet akar priviben is, mert nem talalom, es mivel itt nincs szaloncukor, igy iden mezeskalacs figurakat teszunk a fara.

Most meg megyunk karacsonyfat venni, remelem talalunk valami szepet. Szep napot mindenkinek.

Kép

Kép
editmk

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy közületek valaki szül majd az Uzsoki kórházban?

Kép

Kép
buba*

Editmk: én ezt a Csuppancs-félét sütöttem pénteken és már nincs belőle :( :)

Mézeskalács

25 dkg meleg mézben feloldunk 10 dkg margarint, majd belekeverünk 10 dkg porcukrot, 1 egész tojást és 2 tojássárgáját.
Hozzáadunk 50 dkg lisztet, 1 kávéskanál sütőport, 1 kávéskanál mézeskalács fűszert és fahéjat.
Jól összedolgozzuk, 3-5 mm vastagra nyújtjuk és kiszaggatjuk.
Sütés előtt megkenjük a tetejét tojásfehérjével. Takarékon sütjük addig, amíg az alja már nem tapad le. Kb. 7-8 perc.
Sütés után tojásfehérjéhez kevert porcukorral díszítjük
zuzmooo

Beraktam a 2 mézes receptet a receptes topikunkba, akinek kell, ott megtalálja :D .
pammut

Lányok!
Én bekevertem ezt a Csuppancs-féle mézest. Mit számítunk takaréknak? Nekem villanysütőm van. És milyen állásba tegyem?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Sztem olyan 160-180fok között lesz jó.
Vendég

Zuzmoo, koszonom a receptet.

Kép

Kép
editmk

Na panaszkodok egy kicsit, mert apa elvitte Lujzit.
Hát amióta hazajött én csak a szart kapom tőle. Kekszről ne is álmodjak, mert ő nem hajlandó. Egyirányú szolgáltatást azonban elvárna. Ahhoz meg valahogy nem fűlik a fogam.

Bármit kérek, szarik rá. Ha nekem kell valami, elfelejti. Egyszer nem mondja, hogy hiányoztam neki, de cserébe kiszolgáltatja magát az "úgyis hiányoztam neked" mondat hajtogatása mellett.

Alszik, mert fáradt. Én addig bevásárolok a Tescoban 40szatyrot. Hazajövök, megkérem, segítsen felhozni (csomó mirelit cucc) de ő csak a számítógépen rendezgeti a képeket, hogy melyiket küldje át a haveroknak. Én kiteregetek, megfőzök, majd felrángatom a cuccot az emeletre. Kipakolok. Közben ő kiszórja a túrahátizsák tartalmát a földre, hogy akkor kezdhetek mosni amíg ő lelép a játszóházba. Luca persze összepuszilgatja, hogy Apa milyen aranyos. Én addig az ablakban pipiskedve küzdök a karácsonyi világítással.

Basszus kb a létezés is fájdalmas a derekamnak. Az összes gyógyszerem, kényelmes ruhám az irodában pihen, mert haza kellett hozni a haverját is, így a mi cuccunk nem fért el a kocsiban. Kíváncsi leszek, mikor jutok hozzá! :evil:
Tegnap este néztem a tv-t, mire mondta, hogy kapcsoljam el. Persze ő már rég horkolt közben. Megkértem, hadd nézzem, mert ő úgyis alszik. Erre közölte, hogy "ezért nem volt érdemes hazajönni"! :cry: Én idióta meg minden este azért imádkoztam, hogy épségben visszakapjam őt! :roll:
És a csúcs, amikor elbőgtem magam, hogy úgy kezel, mint a takarítónőjét, akkor közölte, hogy akkor már rég kirúgott volna, mert kupi van! :shock:
Jaj és még 30-40 hasonló boldog évem van mellette! :roll:
Tudnám mi a fenét eszek rajta...
Vendég

Hát ez így elég kemény.
Ezek szerint nem esett messze az alma...
Nyílt a bicska a zsebemben, miközben olvastalak, de én nem akarom kritizálni, hülyén venné ki magát.
Viszont a helyedben elgondolkoznék azon a 30-40 éven. :shock:

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Gondoltam i Rád eleget miközben írtam... De tapasztalatból tudom, hogy egyedül sem valami fergeteges a létezés...
Abban biztos vagyok, hogy nem bírnék elviselni egy pasit magam mellett, aki 5percenként a fülembe súgja, mennyire szeret. Évek után is napi 30 sms-t küld és áradozik, hogy mennyire imád. Attól hánynom kell. De ez már nekem is sok a kanszagból. A sarokban a helyed, asszony és kussolj valahogy nem az én egomnak lett kitalálva.
Fogalmam nincs, más házasságok hogy működnek. Nekem ez van. Illetve volt más kapcsolatom, de ennyi ideig senkivel nem éltem együtt. Lehet, hogy fogalmam nincs mit kezdjek jó dolgomban, és örülni kéne, hogy nem csal meg, nem iszik, nem ver és nem úgy néz ki, mint Mr. Bean...
Azért is szar ez, mert apám 10éves koromban meghalt és halvány gőzöm sincs, milyen egy igazán jó házasság.

Nagyanyám most mesélte, hogy az első férje az esküvőig egy tündér volt. Utána elkezdte verni, utolsó csicskás volt csak. Közölte vele nagyapám, hogy nappal nincsenek jóban, de este meg barátok... :roll: Biztatásul elmesélte szegény, hogy volt, hogy olvasott amíg a kedves férj dolgozott rajta. De ez sem zavarta. Aztán szerencsére Kanadába kellett távoznia, mert valami tiszt volt a háborúban. Akkor ment hozzá Mami Papihoz, akit én a nagyapámként ismertem és vagy 30gyünyörű évet éltek le együtt.

Szóval nagyanyám azt mondta, hogy amíg nem tapasztalom meg a poklot, nem tudom értékelni a jót. Hát lehet, hogy igaza van, hogy csak túl sokat nyavalygok. Na de leszarom a takarítást. Betolom az Igazából szerelmet, csinálok egy nagyon csokis pudingot és karácsonyiasodom.
A pasik bekaphatják. Ha nem kellene bizonyos mennyiség belőlük a megtermékenyüléshez, már rég kihaltak volna! :lol:
Vendég

Nóri: lent kellett volna hagyni a cuccot, hogy "na én bevásároltam, most már felhozhatod" aztán várni, hogy mit regaál. Háááát a többire meg inkább nem is reagálok, úgy látszik minden pasi időnként meghülyül.

hbarbi, rosszabb a baba oxigén és vérellátása. Én a szopipárnát használom, úgy hogy a "kifli" külső szélét tolom a hasamhoz, rá a térdem kissé felhúzva és így nagyon kényelmes, pedig világ életemben hason alvós voltam.

zarja: én is biztos voltam benne hogy hidegfront van, mert nekem is fájt a fejem. tegnap már nem is bírtam, bevettem egy algopyryint

az én emberem ma bolognai-t csinált a családnak, nem is volt olyan vészes :)

Lucának Boldog Névnapot Kép
stephie

Áááá Nóri! Lehet picsánrúgtam volna már régen az uradat, mármint ha az enyém lenne. Én biztos nem hagynám, hogy így beszéljen velem. Mit képzel magáról... Grrrr. Nagyon fel tudom húzni magam az ilyen "embereken". Jah én is elfelejtettem :oops: Lucácskának boldog névnapot :lol:

Boruska! Az a durva, hogy én is egyre gyakrabban érzem a keményedést amióta a doki felhívta rá a figyelmem. :? Remélem nem lesz vele komolyabb gond...

Na megyek hajat mosni.

Szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Hát Nóri....
Nem is tudom, mit mondjak. Apa is elolvasta a panaszaidat, de nem reagált rá semmit, csak hallgatott. Majd kikérdezem, mit gondolt közben...

A háton alvást azért sem javasolják, mert a belső szervekre ráfekszik a baba, és azokat is összenyomja. Remélem, dr.Zuzmooo megerősít, hogy jól értettem, amit olvastam. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, he-he, hát mikor összemorgunk a Zsoltival (vagy egyszerűen megunom hogy a szoba mértani közepén de csak ott bírja hagyni azt a kib*szott papucsot, szanaszét a ruhái és a konyhában a 8 db ajtóból 8-at hagy nyitva, mert felesleges mozdulat a becsukás) akkor elgondolkodom, hogy lehet, hogy mégis a leszbikusoknak van igazuk. Aztán este hazajövök fáradtan, meleg kajával vár, odabújik hozzám, érzem teste melegét, eldajkálgatom és rájövök, hogy ezek a dolgok nem is olyan fontosak (CSAK DÜHÍTŐEK!!!).
Az együttélés - bárkivel is próbálkozol - nehéz, állandó kompromisszumokkal mindkét oldalon. Persze az ember olykor betellik (általában valami apróságon) kiborítja a bilit, hiszti, cirkusz, aztán kiderül, hogy vele mégiscsak jobb, mint mással és vele jobb, mint nélküle.

Bőgd ki magad, írd le a gondolataid neki, add oda (végig fogja olvasni, mert kíváncsi) hagyj időt átgondolni, és a közeljövő lehet hogy kicsit másabb lesz. Hosszú távon megváltozni úgyse fog.

És fel a fejjel! A te jövődet te alakítod. Ha tudod mit akarsz, akkor el is fogod érni. És te ne tudnád???

zarja

Zarja!
Igazad van! Én is így gondolom, de megfogalmazni most nem tudtam volna. Amúgy én is a papírt meg a tollat veszem elő, ha valami komolynak gondolt nyavalyám van. Sokkal könnyebben el tudom mondani úgy, mint szóban. És végigvezethetem a gondolatmenetemet anélkül, hogy bárki közbeszólna. Általában hatásos szokott lenni. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok! aki mézest sütött. Nektek is kemény lett?
Fém dobozban megpuhul? Vagy mit tanácsoltok mit csináljak vele?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Kakti: a dr. Zuzmo aranyos volt tőled, de kb annyit értek én a terhességhez, mint a nőgyógyász a szürkehályog műtéthez :D Inkább csak könnyebben utána tudok nézni ennek-annak, mert megértem az orvosi szövegeket :) A hátonalvást én is úgy tudtam, hogy az erek elnyomása és az így romló keringés miatt nem ajánlott.

Nóri: Biztos azért is esik olyan szarul a férjed viselkedése, mert annyira vártad haza. De tény, hogy minden pasi defektes, csak más módon. ;)
zuzmooo

Hát olyan szép levelet írtam ennek a haramiának kintre. Betettem az egyik gatya zsebébe. Illetve minden zoknijába tettem egy cetlit. Annyit se mondott, fapapucs. Mikor rákérdeztem, hogy megtalálta-e, aszonta igen. Ennyi.
Hát valahogy meg kell szoknom, hogy nem egy romantikus Grál lovag az én kedvesem. Sőt! :lol:
100évben egyszer, amikor kedves, akkor velem madarat lehet fogatni! :D
Ő az a típus, aki inkább befizet egy masszázsra a Tinihez, mint hogy megmasszírozzon. Inkább elvisz kajálni, mint hogy főzzön nekem. Inkább hív takarítónőt, mint segítsen valamit itthon!
Na de most jut eszembe, ha nem akar kekszet, akkor most azt is vennem kéne magamnak máshol???? :lol: :lol:

Ettetek már Brazil kakaós Danette pudingot? Hát az nagyon bejön nekem... Bár most inkább főztem, mert melegre vágytam. De most is 6db-ot hoztam haza a Tescóból, mert karácsonyig már csak valami kis boltba szeretnék menni!
Vendég

Chris: Nekem puha lett a mézes. De ha a tiéd nem, tedd be egy dobozba egy fél almával, néhány nap alatt megpuhul.
zuzmooo

Belső szervek elnyomása: hááááá van még belső szervünk, ami nem a tüdő-méh közti 3cm-en préselődik? Nekem gyomrom és tüdőm sincs már elég régóta. Májam az lehetne, mert most kifejezetten kívánok egy pohár jó pezsgőt. De egy üveggel mégsem bonthatok ki egy pohárka miatt! Sebaj, majd karácsonykor.
Vendég

Nóri!

ÉN is lent hagytam volna a cuccot, aztán apával felcipeltettem volna.

(könnyű igy kívül állóként "okoskodni" :? )
ÉN is olyan vagyok mint te, ha azonnal nem csinálja meg amit akarok, akkor inkább megcsinálom én(pl.: behozom a motyot a kocsiból, mert ha ő akkor nem teszi meg, akkor később már nem fogja)
K

bchris

Nóri, boldog névnapot Lucának.
Férj témában sajnos nem tudok mit mondani, az enyém nem olyan mint a Tiéd. :roll:

Bchris, fémdoboz is jó, félbevágott alma mehet be mellé és megszívja magát a nedvességgel.

Sajnos a takarékot még nekem is így írták fel, én meg azóta mindig elfelejtem odaírni karácsonykor a recept mellé hogy az én sütőmön az hány fok. Bocsi. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!!!
Megint vagyok...párom focizni van, ugyhogy van egy kis időm..
Ma letöröltem a kiságy részeit vízes ruhával, aztán lefertőtlenítettem teafaolajjal... jól el is fáradtam.. ma már biztos nem rakjuk össze, mert az is lesz vagy 4óra! Reggel megyek vizsgáztatni, aztán remélem mostmár több időm lesz pihenni is...
Nóri! Jujj, én nem is tudom, hogy viselném el ha ilyeneket mondana nekem a párom!!! Én nem beszélek így vele, így elvárom, hogy Ő se beszéljen így velem..nem is teszi. Nem az az érzelgős fajta, de nem is a másik véglet.. bár sokkal többet szeretget mióta kiscsaj itt van a pocakban...
Alvás: hát én a képek közül a középső pozitúrában szoktam aludni, hol a jobb, hol a bal oldalamon.. háton nem tudok feküdni... viszont nekem zsibbad a bal lábam ahogy lefekszem és nem segít rajta az sem, ha a bal oldalamra fekszem...
Zuzmoo!!! Szokott még keményedni a pocakom, de nem szokott fájni..szerencsére. a keményedések változatlanok, napi 4-5 kb. Meg ha sokat loholok akkor azonnal.. meg keksz után is egy picikét...
Keresztfiammal a héten sütjük meg a karácsonyi mézeskalácsot: azt fog adni mindenkinek karácsonyra..Remélem jól fog sikerülni.
Most meg még csirkepörit főzök holnapra, mert holnap délelőtt nem leszek itthon, hogy főzzek bármit is.. sőt!!!! mi még senkinek sem vettünk ajándékot!!!! :shock: :shock:
Szerintetek? király lesz a legnagyobb tömegnyomorban vásárolni.
Még karácsonyfa díszeket is vennem kell, annyira le vagyok maradva, mint a ház!
Viszont szerintem január elejére rendbe rakjuk Blanka kis birodalmát ruhástúl, én csomagomostúl mindennel... :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Nóri!!! Pont most eszek brazil kakós danettet! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Lucának mi is nagyon BOLDOG NÉVANPOT kívánunk

Kriszti és Regi

bchris

Bchris, ha nincs otthon alma, akkor jó egy szelet kenyér is...a mézeskalács attól is megpuhul a fémdobozban... :)

Nóri... ahogy olvasgattam soraidat... hát valahogy ráismertem a mi kapcsolatunkra rosszabb napokon, bár Ferit is noszogatni kell, tudja, hogy fölöslegesen nem ugráltatom, így ha megkérem, azért segít... bár utána azt kell hallgatni, hogy milyen rendes volt... ;)

Én is én is akarok csokipudingot... de nincs itthon... :( asszem betolok az arcomba egy almát vagy egy banánt... hátha.
Nem is... találtam egy Kinder Bueno-t... jippppiiiii... ennyire még nem örültem csokinak... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Csajoooook, éljeeeeeeeeeeeeeeeen, kész a hááááááááz, végre minden a heylére került, ma a fiúk átpakoltak mindent, én annyit pattogtam mint egy bolha igaz, míg takarítottam, pakoltam, irányítottam, stb, hogy nem igaz, közbe főzés, süti sütés, stb, de végre kéééééééééééééééész, és megérte,hogy hulla vagyok 8)

Nóri: az én uram sose merne így beszélni, viselkedni velem, de asszem, ha egyáltalán megpróbálná...... :shock: :shock: nem élné túl, amit tőlem kap! nagyon sajnálom!

Edit

Kép
ézsóné

iGoogle szerint nagyon hideg van:
Kép

Látszik, hogy -30fokot is ír? :lol:
Vendég

ühüm :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nóri, remélem nem bántottalak meg azzal amit írtam! :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Többedik babásokat kérdezem, hogy szülés előtt hány héttel illeszkedik be a babó feje? Tapasztalatok érdekelnek, mert a könyv szerintit tudom.
Mert ma annyira feszült az egész hasam alja, hogy menni alig tudtam és jó lenne tudni meddig lesz ez így. Gondolom babó feje ahogyan nő, nyomja piszkosul az altájékom.

Annyira fáradt vagyok mostanában, tudnék egész nap durmolni. Asszem mostantól vagyok TERHES.

Ti hogy vagytok?

Ha van kedvetek megírhatnátok, hogy ki ? kilóval kezdte a terhességét és most hány kiló! Mert az hogy mennyit híztunk nem jelent semmit.

Na viszaolvasok.

Móni

Kép
kokonya

Épp ma olvasgattam a decemberiek topikját, és ott írta valaki, hogy a barátnőjének a babája csütörtökön még farfekvéses volt, és pénteken fejjel született. Szóval az sem feltétlenül igaz ezek szerint, hogy több nappal szülés előtt befordul és úgy is marad...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni, Katica: köszi a gratulációt.

Apa egy szép fülbevalóval lepett meg névnapra. Mondtam neki, túlzásba viszi a kényeztetésemet. Ő igazi Grál lovag, akit én imádok és az örökkévalóságig el tudnám viselni a rajongását. Nóri valószínűleg nem bírná, én meg el vagyok olvadva tőle, hogy mennyire figyelmes. A mai napig kinyitja nekem a kocsiajtót, minden csomagot elvesz tőlem, és az élet minden területén nagyon odaadó.

Én azt hiszem Nóri, a Lacinak extra jó dolga van melletted, és nagy hibát követ el, ha ezt nem becsüli kellően. Vajon az exe milyen lehetett? Elkényeztette? Vagy esetleg az anyukája? A pasik akkor szoktak mindent természtesenek venni, ha valaki már előttünk elrontotta őket. Szerintem Te rengeteget teszel azért, hogy meleg otthont varázsolj magatoknak, példásan neveled Lucát, sokat adsz magadra, mint nő, úgyhogy férjurad tegye szépen össze a két kezét és adjon hálát a sorsának. (esetleg add át neki ismeretlenül üdvözletem és az üzit :lol: )

Lucát isten éltesse! :D

Mi a hétvégét a gyerkőc jegyében töltöttük, megvettük a babakocsit, légzésfigyelőt, meg matracot a kiságyba és néhány apróságot. Szépen alakulnak a dolgok, de teendő maradt még bőven. Terveim szerint csütörtökig elbúcsúzom a szárazbélyegzőmtől és főállású HTB leszek.

Szép estét mindenkinek!

Kép
juci-77

Móni: én 53,3 kg-ról indultam, most 64 felé közeledem :shock: Mindenki azt mondja, nem látszik, hogy ilyen sok, én azért érzem rendesen. Igaz, megeszem mindent, amit kívánok. Félek, ennek most véget kell vetni, mert ha az utolsó két hónapban tényleg sok jön fel, akkor nekem durva lesz. Amúgy az utóbbi napokban én is nagyon fáradékony vagyok, épp azon gondolkodom, lehet, hogy újra elkezdek terhesvitamint szedni. A mozgásom egy lajháréra emlékeztet, és néha Apa húz fel a kanapéról, mert önerőből nem megy :x

Kép
juci-77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?