Sziasztok!
Sajnos nem tudtam előbb visszajönni, mert olyan erős görcseink voltak, hogy az ágyból csak wc-re tudtam mászkálni. Sikerült beszélni Szabolccsal azt mondta, próbáljam minél tovább bent tartani a babát és szedjek több magnéziumot. Hétfőn megyek rendelésre, remélem addig minden rendben lesz.
Lexie! Na hogy vagytok? Mikor mentek vizsgálatra? Drukkolok, hogy egyben legyetek még szerdán. Egyébként hányadikára vagytok kiírva? Én is mindenképpen apásan szeretnék szülni, szükségem van arra a biztonságra, amit ő sugall felém a puszta jelenlétével. A listának nagyon örülnék:
izirajderocsem@freemail.hu – ra várom izgalommal.
Pzita! Mi az a Garmastan kenőcs? Olyan, mint a bepanten, meg a neogranormon?
Ed26! Miért érdemes mindenből a legolcsóbbat venni a babának? Mondjuk én mindenből gyógyszertárit szeretnék, hogy véletlenül se kenegessem színezékekkel, meg illatosítókkal. A babákat mi fürdetjük vagy azt minden esetben a csecsemősök?
Az egyszemélyes szülőszoba egyébként fizetős? Azt is foglalni kell, mint a kórtermi fizetős szobát? Van különbség felszereltségben a háromágyastól?
Alice_cs! A Dermaforin hintőpor vény nélküli? Illetve nem zavaró a por a sebben? Én valahogy úgy érzem valami folyékonnyal szívesebben ápolnám, már ha létezik. Ha nem akkor feltétlenül kipróbálom ezt.
Én is a Baby Love eldobható betétjét használom nagyon bevált, a Fixies nekem nem volt elég jól szívó. Már a 20. héttől szivárog nekünk a tejcsi, van hogy naponta jön 1-2 csepp, van hogy pár napig egyáltalán nem.
Mindenkinek köszönöm a sok-sok információt, hihetetlenül nyugtatóan hatnak. Egyre biztosabban érzem, hogy minden rendben lesz. Fura, hogy a 32. Hétig végig nyugodt voltam, lazítottam, átadtam magam a kismamaság örömeinek és most a végén kezdenek el nyomasztani mindenféle kérdések. Sajnos a védőnőm nem alkalmas ezek megvitatására, mert mindentől tiltana és túl dramatizál mindent. Úgyhogy Ti vagytok a mi kis „pót-védőnőink”!!