Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket.
Marcinak, Rékának utólag, Csillának előre is nagyon boldog szülinapot kívánunk. Ha valakit kihagyok, bocsi.
Nekünk felemásan telt a szülinap, másnapra Blanka belázasodott, tüsszögött, de következő nap már nem volt láza és még pár napig folyt az orra. Viszont a társaságból, akikkel összejárunk (5 pici és az anyukák) a szomszéd kis barátnő Blankával egyszerre lázasodott be és 5 napig nem ment le a láza, aztán kórházba került, kezdődő tüdőgyulladással. Azóta nem tudok sokat, nagyon szorítunk érte. Nekünk nagy szerencsénk, hogy az oscillo remekül hat Blankára, kezdődő tünet esetén három adagtól már visszaszorul a kisebb megfázás. Persze valószínűleg teljesen mást kapott el ez a kislány, csak hát heti 4-szer vagyunk együtt velük, és másokkal nem nagyon találkozunk...
Amiben még mostanában eléggé bízom, az a grapefruit mag kivonat, én is iszom, Blanka is kap napi 1-2 cseppet. Nagyon hatékony vírus és gombaölő, felér az antibiotikumokkal is. Ajánlom figyelmetekbe, takarításhoz, fertőtlenítéshez is tök jól használható, érdemes utána olvasni.
Ahogy a múltkor írtátok, most lehet meggondolom ezt az oltást a baba miatt. Most épp megjött szóval még védetté válhatnék egy újabb próbálkozás előtt és nem kell terhesen oltatni, sem idegeskedni. Amúgy eléggé oltásellenes vagyok általában, de ez más helyzet.
Nyafi nagyon aranyos a férjed, ez aztán a meglepi.
Mi is most éppen Bécsben, illetve mellette egy kisvárosban vagyunk (az ikea family kedvezménnyel, amit említettem), amint Blanka felkel, megyünk az adventi vásárt megnézni.
Levinek mielőbbi gyógyulást, illetve Szilvió neked is.
Szemészhez elmenni tényleg nagyon fontos, mi is voltunk fél éve, mert sokan kancsalnak látták Blankát, de csak látszólagos volt.
Igyekszem majd képpel is jönni.
Sziszi