Új privát üzeneted érkezett!

Most, hogy megjöttek a bútorok (kispolc, pelenkázólap...) már csak a mellszívóhoz való szilikonok kellenek. Meg összerakni a kórházas motyót. Meg már nincs 2hónapunk! :shock:
Ma apa meg Luca ül a kádban (soha nem fürdenek együtt, de a múltkor beengedtem magam mellé, mert egyedül voltam) és kérte Cirmi, hogy szálljak be én is. Lakótelepi kis kád, persze... Mire mondtam, hogy ha elköltözünk, lesz nagy kád, amibe beférünk mind a 3-an. Erre apjuk kijavított, hogy 4-en. És tényleg. Az ok, hogy terhes vagyok, de hogy mi 4-en leszünk. Akkortól mindig és örökre. És nem csak mi 3-an. Fura lesz! Szeretni fogom! :D
Vendég

nóri: Milyen mellszívód van? Az aventeshez most láttam egy csomagot, amiben van egy csomó alkatrész 1500 Ft-ért. Valamelyik használtas oldalon láttam. Megkeressem?
vicky79
Budapest III. kerület

Na, össze akartam dobni egy adag mézest holnapra. Nincs itthon méz... :shock: Levittem anyuhoz és ottmaradt! :cry:
Micsoda lükepók vagyok!
Vendég

Viki, avent van. Megvan mindene, de én saját magam után nem vagyok használni a használtat... De azért köszi!
Vendég

Zuzmoo, örülök hogy ízlett a mézeskalács, szerintem is nagyon fincsim, már néhány éve ezt sütöm.

Tegnap este beígértem apának hogy egyszer ráülök a szájára. Felhívott a szomszéd (nagyon rendes, mindig azt lesi hogy miben segíthet), hogy mondta neki uram, milyen drága a babakocsi. És ő felhívta a lányát és nagyon szívesen kölcsönadják. Nem tudtam hogy lerázni szegényt. Ráadásul mindenkinek az a kényszere van, hogy rámtukmáljon kisruhát, szoptatós melltartót, kismamaruhát, de köszönöm, nem kell. :roll: :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lara: a tésztálya ilyesmi, de mi külön sütjük meg és csak azután forrázzuk le mézes tejjel és tesszük rá a porcukros mákot
zuzmooo

Csilla!

Én örültem a hozzámvágott légzésfugyunak. De okádok az anyám által a padlásról lecibált, összeszáradt gyerekruháktól, amik még a mieink voltak (eleve két gyerek nyűtte, de még ocsmány műszálas borzalmak is)
Nagyanyám mondta ma, hogy nincs benne a Bibliában, de a Jóisten mentsen meg a jó szándékú emberektől.
Van egy szomszédasszonya, aki mindig kirángatja a kezéből a szatyrot. Mami 82 éves, semmi baja. Szomszéd néni 70körül, de éjjel nappal kórházban van. Mamika meg retteg, hogy kiveszi a szatyrát a kezéből, összeesik és Mami nem bírja felrángatni a házáig... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zuzmoo! Nagyon szépen köszönöm. Akkor tulajdonképpen minden renben van. :lol: Kicsit fájogat a derekam, remélem elmúlik hamar.

Annyit beszéltek erről a mézesről, hogy nekem is meg kell sütnöm :roll: Jövőhéten még ugye dolgozom, de utána vááááá azt is megcsinálom, meg pihenek sokat sokat sokat :lol:

Na megyek leheveredek hátha elmúlik a derékfájás.

További szép estét.

Nóri nektek meg hajrá :lol:

bellerreni
Eger

nóri: Azért írtam, mert ezek nem használtak. Most én is úgy vettem alkatrészeket, hogy az illető megvette őket, de még a csomag sem volt kibontva. Ilyesmit láttam, csak ott több cucc volt benne, de ott bontott volt a csomag. Na? Ha kell, akkor szólj és megkeresem.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki, akkor igen, persze. Csak nekem forog a gyomrom a vaterás sárgára színeződött használt mellszívótól. Jáj. Az még mosogatva sem volt sztem! :x

Köszi
Vendég

Zuzmoo: Isten éltessen!

Jocó: Szuper a hír! Nagyon várjuk már Gerit vissza.

A tegnapi céges vacsi jó volt, de ma dögfáradt voltam. Babakocsit nézni se volt erőm. Főzőcskézni akartam, helyette hazajöttem, ledőltem a kanapéra és kb. négy órája itt tartózkodom. :? Arra azért volt energiám, hogy egy doboz Toffifeet beteremeljek. Apa még rajtam is túltett, hétkor ledőlt egy fél órára, a lelkemre kötötte, hogy ébresszem fel. Azóta kétszer próbáltam, eredménytelenül, szerintem reggelig marad már.

Nóri: reméljük meglesz a csomag. Talán még jól is jártok vele. Nekem a bankkártyámhoz tartozó biztosítás csomagonként 40 ezret fizet 4 órás késés után. Ha holnap reggelre mindent megkapnátok, akkor busásan kompenzálják a késedelmet.

Lehet, félreértettem valamit. A körzeti csak akkor fog kiírni táppénzre, ha a szakorvostól viszek papírt? Én jövő héten ki akarom íratni magam, viszont dokihoz csak 22-én megyek.

Amit még el kell intéznem, az a védőnő váltás. A jelenleginél összesen kétszer voltam, de gyakorlatilag tök feleslegesen, megkaptam a pecsétet és mehettem utamra. Bár tündéri nő, nem mondott semmit, csak kérésre hallgatta meg a szívhangot, szóval ennyire erővel akár ne is mentem volna. Még fel kell kutatnom, hogy ebben a kerületben ki az illetékes, és gondolom illene elmenni is hozzá legkésőbb januárban.

Ma belegondoltam, hogy kilenc hét múlva várhatóan már kézben lesz a babánk és valahogy olyan hihetetlen. A terhességgel, mint állapottal már teljesen "összenöttem", olyan természetes, hogy egyre nagyobbodó mozgó pocakom van, de az, hogy itt lesz a picur, még felfoghatalan számomra. Ez normális? :roll:

Kép
juci-77

Nóri, okés, légzésfigyut én is elfogadnám. De miért gondolják hogy 18 év után használt/kölcsön babakocsiban akarom toligálni a gyereket? Használt nekünk is van a padláson. De én ÚJAT akarok és az is lesz. :lol: Még anyám is egyetért ezzel. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

na megjöttem mindenről kicsit pihengettem is.

nekem 3 ujjal a köldök felett van a méh teteje és a cx ismét romlott :(
cx 1110 külső, középső méhszáj 1 ujjnyira nyitva, méhszáj hossza 1 cm. Legközelebb 28-án kell mennem nőgyogyihoz.

4D az szuper volt. majdnem 3/4 órát voltunk, Leventét 2578gramm-ra nézte most, látszott is a képen, hogy pufók az arca és kis duckók a kezei, lábai, mondta is, hogy 4 kiló fölött számíthatunk és az időpontot jan 25-re saccolta. Az elején mindkét keze végig az arca előtt volt, keresztbe rakva, aztán volt, hogy szabályosan látni lehetett ahogy a fülét markolássza, de a lényeg, hogy már nincs ott a köldökzsinór a nyakán:) Tök jó volt, ahogy épp arról beszélgettünk, erre elkezde kinyújtani a nyakát úgy, hogy kissé oldalt fordította a fejét és megfeszült az az ín vagy mi mintha mutatni akarná, hogy "látjátok, nincs itt semmi zsinór, utána meg elhúzta a nyaka előtt a kezét, hogy tessék csak nézni :) Volt, hogy akkorát ásított, hogy leláttunk a torkába :) Szóval megnyugodtunk, ez a lényeg.
Jah és anno Szandival már ilyenkor II fokon érett volt a lepény, most meg még az I fokot se érte el :)
Zuzmooo: majd mondd már meg, hogy tudom felvételből kiszedni a képet, hogy fel tudjak rakni, mert én nero-val próbáltam, de nem hozta a mentést opcióként.
a szerdai és mai mérés:
BPD szerda 84mm péntek:89.9mm
TAD 87mm 85.6mm
FL - 61.6mm
súly 2300 gr 2578gr

terhességi kor a mai méretek alapján 33 hét 4 nap
stephie

Ja igen, írtátok, hogy sajnáljátok a januári topicos babát. Azért az megvan mindenkinek, hogy 1800g-körül született. A 35. héten. Akkor már bőven 2500g körül kellene lennie egy babának. Sztem nekem is most akörül lehet a pocok. De hétfőn kiderül!
Szóval ha MOST születne a baba, akkor lenne kb akkora. Légyszíves nem parázni! Senki nem fog szülni a hónapban!
Vendég

Anita: már épp kérdezni akartam, hogy mi volt a 4D-n :) Akkor Levi baba nem volt olyan kis szégyellős, mint a mi kicsi fiunk :D
Én windows media player-el csináltam. Megállítod ott amelyik képet akarod, jobb klikk, DVD Features, Capture Image (vagy a megállítás után Ctrl+I). Ekkor rákérdez, hogy hova és milyen néven akarod elmenteni. JPEG file lesz.
zuzmooo

nóri: Én most kevesebb alkatrészt vettem 1000-ért. Mondjuk ha lecsapsz esetleg rá, akkor átvennék belőle egy masszázspárnát és egy fogantyút. Majd szólj, ha esetleg aktuális. A többi alkatrészből volt a mostani csomagban. http://www.teszvesz.hu/item850073555_av ... eszek.html
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

Köszi, vittem... Csak azt nem értem, minek plusz fogantyú? :shock:
A szilikonbigyók nekem is kellenek. A két tölcsér, vagy mi fene, meg a pumpálós bizbasz.
De egy fogantyút, a cumisüveget, meg egy kupakot, meg egy talpat is odaadok inygér Neked, mert nekem 100% hogy nem fog kelleni. A többiről asse tudom micsinál, pedig nem egyszer használtam a kis dögöt!
Vendég

mazsoláztam a videóból
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stephie 2009.12.15 13:43-kor.
stephie

Épp néztem, hogy mindenki alszik már...én meg nem bírok elálmosodni :D

Anita: Nagyon jó képek! Különösen, ahol a nyakát mutatja :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2009.12.11 23:37-kor.
zuzmooo

Dettó!! :lol: :lol:

Nagyon cuki!
Vendég

Arany kis puttó :)

Kattkat

Kép
kattkat

Én nem alszom!
A decoupage technikát tanulmányozom.
Már minden szir-szart összevásároltam, csak el kék kezdeni összebarkácsolni a karácsonyi ajándékokat.
Ki kell használnom az 1 hét egyedüllétet, mert aztán óriási nyüzsi lesz itt nálunk. :shock: :shock: :shock:

Kattkat

Kép
kattkat

A decoupage-t én is nagyon szeretem! A babaszobába is azzal szeretnék majd néhány képet csinálni. Csak az a bajom, hogy gipszből önthető képkeret sablonom van, de az törékeny és nehéz is. Jó lenne varrott-kitömött kerettel valami könnyű falapra csinálni, csak varrni meg nem tudok :S
Miket csinálsz karácsonyra?
zuzmooo

Vettem hobbi boltban ilyen kis könnyű fából (talán balza) készült natúr madáretetőt, teatartó dobozt, egy cerkatartót. Ezeket fogom beszalvétázni, meg mozaikozni is fogok (mécsestartó, edényalátét) és filcből varrni ezt-azt. :lol:
Plusz ki kéne takarítanom az egész pecót, felöltöztetni ünnepi díszbe, megvarrni a tetőablakomra a sötétítőt, begyúrni a mézeskalács tésztát (enyém hűtőben hetekig eláll nyersen, légmentesen lezárva), esetleg sütni is egy adagot, mert akarok pár házikót csinálni idén is belőle, mindezt jövőhét csütörtökre.
Na jó, péntek reggelre. :)

De genyóság...olyan mandarint fogtunk ki, amiben egy gyűszűnyi nedvesség sincs, pedig kívülről gyönyörű. :twisted: :twisted: :twisted:

Kattkat

Kép
kattkat

Én mandarint szinte már csak úgy veszek, hogy minél csúnyább kis gubicsok, annál finomabbak :D

Na, megpróbálom magam eltenni holnapra, mert disznót ölünk nagyinál. Szabi 3 óra múlva kel fel, de nekem elég 7-kor. Mégiscsak jó valamire a terhesség (azon kívül, hogy lesz egy gyönyörű kicsi fiam :D )
Jó éjt!
zuzmooo

Jó reggelt!

A gipszből öntött képkeretnek elvileg (persze mérettől függően) nem kellene nehéznek lenni! Nem túl sűrű a gipszed?
A Kreatív Hobby tele van pl. fa képkeretekkel is (itt, a szalvéták után: http://kreativhobby.hu/kereses/pag_cikkcsoport.aspx?CIKKCSOPORTKOD=08). Nézz körül! Webáruház is, ha szerencséd van, meg tudod rendelni tőlük még kari előtt a cuccot. Vagy talán helyi hobbiboltban nézz körül! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hello Csajok!

Anita! Nagyon kis édes a csöppség. :lol:

Mandarin: Én már kb 2 hónapja minden áldott nap megeszek egy nagycsomó mandarint és narancsot. Nagyon bejön most nekem. A múltkor vettük a Lidliben a mandarint 1 kg-ot 175 Ft-ért. Olyan nagyon finom volt, hogy 2 kiló elfogyott 2 nap alatt :lol: Most narancsot vettünk olcsón a Tecsóban, na az kicsit sanyanyú, de nem baj, megeszem azt is. :lol:

Megyek sütök egy kis virslis sajtos papucsot utána meg takarítás.

Szép napot mindenkinek.

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Jocó, de jó, hogy Geri hazajöhet :D - várjuk a személyes bejelentkezést!

Anita, édes a babó! Nekem az ásítós teccik legjobban :)

Nóri, jó, hogy apja megjött épségben - cuccról van vmi hír? Lucának előre is boldog névnapot (holnapig elfelejtem :oops: )

Sajnos nekem is egyre gyakrabban bejön ez a pocakkeményedés, eddig nem volt - érdekes módon nem mászkálás meg hajtás közben, hanem amikor háton fekszem, egyzserre csak bekeményedik... :( Na mindegy, nem tart olyan sokáig, csak pár perc, kicsit emelni fogom a magnéziumot. Meg az oldalt fekvésre teljsen át kell állnom.

Viszont tegnap megengedtem magamnak egy pohár kólát, és a baba úgy bepörgött, hogy egy óráig folyamatosan és erősen mozgott. Apja ott mozizott, meg tapizta a hasam - elég rég nm csinálta, úgyhogy jól meg volt lepve, mekkorákat tud rúgni a kislegény :)

Mi mindjárt megyünk autócskákat nézni emberemmel, aztán anyósnál ebéd, jók legyetek!

boruska

Ja, és még egy vicces hír - egyik barátnőméknél végre összejött a baba, de mindjárt duplán! 11 hetes körül van és ikreket vár :)

boruska

nóri: Én csak azért gondoltam a plusz fogantyút, hogy már akkor az is legyen új. Ha a többi dolgot már kicseréltem rajta. De a többiből nekem is van új, úgyhogy ha neked kell mind a két tölcsér, akkor egy fogantyú miatt ne postázgassunk. De örülök, ha neked jól jönnek a dolgok. A fogantyút meg azt a masszázsos akármit meg még lehet hogy veszek a boltjukban, csak nem akarok egyenlőre nagyon aktívkodni. Egyébként meg lehet hogy az egész mellszívót nem fogom használni, de akkor ez azt jelentené, hogy nincs mit szívni. :(

stephie: Gyönyörűséges a baba.

zuzmoo: Én is így veszek mandarint. A kis gubicsok a legfinomabbak és azokban mag sincs.

boruska: Gratula a babákhoz a barátnődnek.

Lucának boldog névnapot.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, a fogantyúmnak nekem sincs baja, ha csak azt cserélnéd amiatt ne túrázz.. amiből alkalomadtán érdemes beszerezni pluszat, az a kis tömítő rész, az enyimen csillagos minta van, na az állandóan kijár minden ismerősömnek, az új meg egy ideig újra normálisan bírja :wink: de ezekért Apákat jól lehet szalasztani :wink:

Geri, jó hogy hazajöhetsz, de még egy pár hétig ne vagánykodj, utána már semmmi, de semmi baj nem lehet :lol:

Lányok koraszülésen meg senki ne parázzon :wink: nem lesz ilyen, jó?

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztoooooooooook

gyors bekukk, visszaolvask, és jövök.
Reni: gyomrod?

Edit

Kép
ézsóné

beneildi: Csak a fogantyúm és az a masszázsos gumi rész ami így nem új a mozgó alkatrészek közül. Abból a csillagos részből így most van két használt és a mostani csomagban volt 2 új. Szerintem ezzel kihúzom.

reni: Ja az előbb elfelejtettem: ennyi mandarin és savanyú narancs után csodálkozol, hogy ég a gyomrod? Azt hiszem én olyan lennék tőle mint Süsü. :D Bár a mandarint én is 3-4-esével eszem, azt most egész jól bírja a savam.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit! Köszönöm kérdésed most egész jól elvagyok. Biztos ahogy mondtad is, csak a kis királyfim csinált valamit odabent ami nem esett túl jól. :wink: Jah képzeld azt mondta a doktorbácsi, hogy a savat meg kell előzni, azaz naponta 3x2 Rennie-t nyugodtan lehet szedni. Azt mondta nem várjam meg míg savam lesz :roll: Jah persze... :roll: De innentől nem fogok félni bevenni azt tuti, ha érzem, hogy savam van már kapom is be :lol: Remélem pihensz és jobban van már a lábad. Vigyázz magadra. Megmondom őszintrén, hogy én tegnap kicsit besz@rtam, hogy rövidült a méhnyakam, én azt hittem velem semmi nem történhet és lám... Most már vigyázok magamra vagyis próbálok :roll:

Vicky! Érdekes egyébként, hogy a mandarintól meg a narancstól nincs savam. Azt mindig lefekvés előtt esszük tv nézés közben és nekem meg nappal van savam :shock: Ki érti ezt?

bellerreni
Eger

Sziasztok! Bocsi, 2 napja nincs időm írni, épp, hogy olvasok.

Ami eszembe jut: Geri, Jocó, nagyon örülök a jó híreknek!!!!!!!!!!!!!!!!

Zuzmooo:
utólag Boldog szülinapot!
Kép

Juci: utólag Boldog névnapot!
Kép

Vicky, az, hogy nem kell használni a mellszívót, azt is jelentheti, hogy pont annyi tejecske van, amennyi babónak elég, ügyesen kiszívja. Pozitív hozzáállás! Nekem azért sikerült a körülmények ellenére olyan sokáig szoptatni Borit, mert sosem fordult meg a fejemben, hogy nem sikerülhet. Így volt természetes. :)

Nóri
, remélem, mihamarabb meglesz a csomag. De a legfontosabb megvan! :wink:

Bocsi, ha most nem írtam valakinek, sietek, fektetem le Borcsimat.
ktc

ktc: Így legyen, csak sajnos én pl. anyutól ehhez majd nem tudok segítséget kérni, mert neki egyikünkkel sem volt teje. Kicsit félek a genetikától. De álmomban sokszor szoptatok és jó érzés. Majd a barátnőmtől kérek segítséget, neki az anyukája már a császár után segített mellre tenni és Áron jól szopizott és volt is teje.
vicky79
Budapest III. kerület

Úgy látom, ma mindenki a karácsonyra készülődik! Nagy a pangás itt délután! :)
Apa most viszi ki a zebeket, aztán bemegyünk az Árkádba kolbászolni, meg egymásnak ajit keresni. Aztán megvacsizunk ott, és jövünk haza! :)
Holnap ablakpucolás (ezt Apa magára vállalta, mert úgysem engedne létrára állni), meg ajtótakarítás (ez az én dolgom lesz). Elkezdjük apránként a karácsonyi takarítást.

Nóri!
Van hír Apa csomagjáról?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hello

Megjöttünk a kocsinézésből meg a családozásból.

Raktam fel pocafotót a Picasara - hát, elég ordenáré nagyot híztam az előzőhöz képest :( Azt nem tudom, hogy kell csinálni, hogy a többi mellett legyen... a végére került

boruska

Luca! Boldog névnapot!

Hát ma: iszonyú határozatlan voltam, fél órát keringtem a városban mire rájöttem, hogy hol akarok parkolni. Pedig mindenhol lett volna helyem. Aztán nyakamba a város: összegyűjteni a maradék dolgot: és most aztán nekiállhatok ezerrel varrni, hímezni, gyöngyöt fűzni, mert iszonyú közel a karácsony, és sok-sok ajándék vár arra, hogy én összerakjam.
Így délután már varrogattam. Persze hogy nem az ajándékokat, hanem Bulcsinak :D

zarja

Csak egy Anya?

Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása. A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját.

"Úgy értem,"-magyarázta a hivatalnok- ''van munkája, vagy csak egy...?"

''Persze, hogy van munkám,"- csattant fel a nő, ''Anya vagyok."

''Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó!"-hangsúlyozta a hivatalnok.

Egészen addig a napig nem is jutott eszembe a történet, amíg egyszer csak ugyan ebbe a szituációba nem kerültem a polgármesteri hivatalban. A hivatalnok láthatóan egy karrierista hölgy volt, kiegyensúlyozott, hatékony és megszállottja az olyan fontosnak hangzó címeknek, mint: "Hivatali Vallató" vagy ''Városi Nyilvántartó".

''Mi a foglalkozása?"-kérdezte.

Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom. Csak úgy kibuktak belőlem a szavak.

''Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén.''

A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall. Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat. Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.

''Megkérdezhetem,"-kezdte a hivatalnok érdeklődéssel- "Pontosan mit csinál ezen a területen?"

Hűvösen, minden izgatottság nélkül a hangomban, hallottam magam válaszolni:

"Továbbképző kutatómunkát végzek,(amit az anyák nem)

Laboratóriumban és terepen, (általában úgy mondom a házban és a házon kívül).

A főnökömnek dolgozom, (az Úrnak elsősorban, aztán az egész családnak)

szereztem már négy elismerést (mind lány).

Természetesen ez a munka az egyik legelhivatottabb a földön, (akar valaki ellentmondani?)

és gyakran napi 14 órát dolgozom (a 24 közelebb áll a valósághoz).

De a munkám több kihívást tartogat, mint a legtöbb átlagos karrier és az elismerés sokkal kielégítőbb, mint pusztán a pénz.''

A hivatalnok egyre növekvő elismeréssel töltötte ki a nyomtatványomat,felállt és személyesen kísért az ajtóhoz.

Amint ráhajtottam a kocsifelhajtónkra, a csodálatos új karrieremben elmerülve, szaladtak elém a laborasszisztenseim--13, 7 és 3 évesek. Az emeletről hallottam a gyermekfejlődési programunk új kísérleti modelljét (egy 6 hónapos kisbabát),amint egy új hangmintát tesztelt. Úgy éreztem, csapást mértem a bürokráciára! Úgy tűntem fel előttük, mint aki sokkal előkelőbb és nélkülözhetetlenebb az emberiség számára, mint "csak egy másik Anya''.

Anyaság!

Micsoda nagyszerű karrier! Különösen, ha egy cím is van az ajtón. Akkor a Nagymamák

"Vezető tudományos munkatársak a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén '',

és a Dédnagymamák

''Ügyvezető tudományos munkatársak"?

Szerintem igen!!!

És hiszem, hogy a nagynénik

"Tudományos munkatárs helyettesek".

zarja

Zarja: ez szuper volt! :D

Most értünk haza a malac gyilkolásból. Teljesen kipurcantam. A fagyasztó ajtaját alig tudtam bezárni, úgy megpakoltuk. Csak tudnám mikor eszünk mi meg ennyi disznóhúst ? :shock:
zuzmooo

Boruska: hízásnak nyomát sem látom. Én úgy fogalmaznék, hogy Berci szépen nő, ahogy kell ;) (vagy mégis jól csináltad, vagy valaki már kijavította, mert most jó helyen van a fotód)

Na, megyek és ágybabújok egy tál mézessütivel
zuzmooo

Hello!

Nincs erőm visszaolvasni. Élvezem, hogy apa itthon van. Elmentünk a Vörösmarty térre tömegnyomorozni, kaptam hastartó övet (nagyon kellett, nem bírom a nagy belemet. :oops: ) Elvitt apa vacsizni a Haxn-ba. (ha ez mond valakinek valamit)
Közben hívták, hogy megvan a csomag, nemsokára kihozzák. (reggel összeírtam, mi volt benne. Gondoltam később jól megnyomom a ceruzát, de a valós árak 430eFt-ot adtak ki, amiben a kint vett cuccok nem voltak benne. Mondjuk ebből 25eFt csak a fényképező töltője. Bár filléres apróság, ha pótolni kellene, ennyibe fájna. Csomó ruha, parfüm, cipő...stb. Én naivan kb 150eFt-ra tettem az értéket.

Szóval most nagyon örülünk!!! Kaptam két selyemsálat is ajándékba. Nagyon szépek! :D :D
Vendég

Hali, Nóri lehet, hogy akkor összefutottunk így ismeretlenül, mert ma este mi is a Vörösmarty téren tülekedtünk a 3 gyerekkel a tömegnyomorban. De jó volt utána hazajönni....

Geri, Jocó! Nagyon örülök a jó hírnek!

Pihizzetek!

Móni

Link beillesztése: http://linkvagylink szöveg (alt+w)
kokonya

Huhh... Akkor mi lesz jövő hét végén??? Mi akkor készülünk a Vörösmarty térre. Szigorúan nézelődni, meg gyönyörködni a díszkivilágításban, meg magunkra húzni a karácsony hangulatát. :) Már nagyon várom - bár nem tudom, hogy fogom bírni lábbal... egy biztos, parkolni valszeg anyáméknál fogunk, és onnan metrózunk be a városba.
Ma az Árkádban voltunk, meg átnéztünk a svédekhez is (IKEA), de meglepően nem volt tömegnyomor. Csodálkoztam is. Amúgy a Sugárban láttunk egy nagyon vicces találmányt: WC-mérleg. A WC-ülőkébe épített mérleg nagy méretű, falra tehető kijelzővel. Potom 25 ropi akciósan. :) Azt mondta a pasi, első sorban olyanoknak fejlesztették ki, akik vmiért nem tudnak mérlegre állni. De akkor is vicces volt... :)
Na, megyünk hajcsizni...
Jó éjt a baglyoknak!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

tegnap este óta esik a hóóóóóóóóóóóó 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Na, én zártam a tegnapot, és velem kezdődik a vasárnap is... :)
Jó reggelt!

Éjszaka rájöttem, hogy már sehogy sem jó aludni... Ha a bal oldalamon fexem, az nem kényelmes. A jobb oldalamon még csak-csak, de egy idő után elgémberedek. És bármelyik oldalamon fekve úgy érzem, hogy összenyomódik a tüdőm, és nem tudok elegendő levegőt beszívni. Hanyatt feküdni ugye tudjuk, hogy nem tanácsos, igyekszem is rövid időt így tölteni, de így jön elég oxigén. Viszont hanyatt fekve Apa szerint úgy horkolok, hogy kell neki a füldugó, mert felébred rám... :oops: :D
Na? Van valakinek vmi ötlete? (Ülve aludni nem tudok.)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tudom, hogy még nagyon nincs itt az ideje etetőszékben gondolkozni, de most van fent a Teszvesz-en egy nagyon jó ajánlat. Ez az a típus, amit szét lehet szedni kisasztallá és székké. De nem ez a poén benne. Ez egy nagyon masszív, kényelmes, dönthető háttámlájú, strapabíró darab. Nekem is ilyen volt és a barátnőm is ilyet használt 3 gyereknél, most adja kölcsön nekem. Na, ha érdekel valakit megtalálja a tibi-lantos felhasználónál, egy Storchenmühle etetőszék. 5900Ft+posta. Már leütöttem volna, ha a barátnőm nem adná :D . Anyagi érdekem nem fűződik hozzá, csak nálunk annyira bejött. Sajna helyigényes :D .
pammut

Helloka Csajok!

Nóri! Örülök, hogy meg lett a csomag. Hát ennyi érték biztos, hogy nekem is nagyon nagyon fájt volna... De megvan ez a lényeg :lol:

Edit! Én is akarok havat. Itt nem esik :cry:

Kakti! Én is ezen agyaltam valamelyik nap. Sajnos lassan nekem is eljön ez az idő. Már egyre többször ébredek fel éjjel. Nekem a seggcsontom fáj, de szó szerint. Na az mitől lehet :lol:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Jaj Zarja! Nagyon teszett :lol: Én is így fogom hívni magam :P

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?