na megjöttem mindenről kicsit pihengettem is.
nekem 3 ujjal a köldök felett van a méh teteje és a cx ismét romlott
cx 1110 külső, középső méhszáj 1 ujjnyira nyitva, méhszáj hossza 1 cm. Legközelebb 28-án kell mennem nőgyogyihoz.
4D az szuper volt. majdnem 3/4 órát voltunk, Leventét 2578gramm-ra nézte most, látszott is a képen, hogy pufók az arca és kis duckók a kezei, lábai, mondta is, hogy 4 kiló fölött számíthatunk és az időpontot jan 25-re saccolta. Az elején mindkét keze végig az arca előtt volt, keresztbe rakva, aztán volt, hogy szabályosan látni lehetett ahogy a fülét markolássza, de a lényeg, hogy már nincs ott a köldökzsinór a nyakán:) Tök jó volt, ahogy épp arról beszélgettünk, erre elkezde kinyújtani a nyakát úgy, hogy kissé oldalt fordította a fejét és megfeszült az az ín vagy mi mintha mutatni akarná, hogy "látjátok, nincs itt semmi zsinór, utána meg elhúzta a nyaka előtt a kezét, hogy tessék csak nézni
Volt, hogy akkorát ásított, hogy leláttunk a torkába
Szóval megnyugodtunk, ez a lényeg.
Jah és anno Szandival már ilyenkor II fokon érett volt a lepény, most meg még az I fokot se érte el
Zuzmooo: majd mondd már meg, hogy tudom felvételből kiszedni a képet, hogy fel tudjak rakni, mert én nero-val próbáltam, de nem hozta a mentést opcióként.
a szerdai és mai mérés:
BPD szerda 84mm péntek:89.9mm
TAD 87mm 85.6mm
FL - 61.6mm
súly 2300 gr 2578gr
terhességi kor a mai méretek alapján 33 hét 4 nap